Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anabella, multumim pentru vestea atat de minunata! Am scris si dincolo la galerie! Lia, ma bucur extraordinar de tare pentru tine! Pun pariu ca ai fost o curajoasa!!! Felicitari, mamico! Sa va traiasca puiutul si sa creasca mare, sanatos si frumos! Rox, eu cred ca tu urmezi in club la burtici! Prea ai simtit tu ca vine bebele lui Sweet! Hai, daca nu au venit uratzii, locul e cald! Sa fie cu ochisori! Eu o astept pe Teea sau Mela! Mela, pe mine ma tot mananca degetele sa incepem galeria si la tine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Felicitari,Lia!A venit pe lume exact ca si Cristian,mi s-a rupt apa tot in 21 septembrie,tot 2.800 a avut,tot 37 de saptamaniE tot blond cu ochi albastri? Sa creasca mare si asteptam pozici! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,sa stii ca Alexandra isi da proba in fata mea,acum vedem noi cat e de cuminte,daca asculta de mami sau nu eu i-am spus sa ramana in burtica pana pune macar 3 kg pe ea,sa vina in octombrie si sa fie intr-un weekend ce pretentii am si eu de la un bebel,nu-i asa? deja incep sa cred ca va fi asa cum imi doresc na,oricand o fi sa fie e bine primita,sa mi-o vad sanatoasa,asta conteaza cel mai mult locul ti-l las cu drag,ba chiar te astept si inainte sa parasesc lista,poate prindem macar o zi la gravidute impreuna
Roxi,sunt cu ochii pe tickerul tau |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mela wrote:Liz,sa stii ca Alexandra isi da proba in fata mea,acum vedem noi cat e de cuminte,daca asculta de mami sau nu eu i-am spus sa ramana in burtica pana pune macar 3 kg pe ea,sa vina in octombrie si sa fie intr-un weekend ce pretentii am si eu de la un bebel,nu-i asa? deja incep sa cred ca va fi asa cum imi doresc na,oricand o fi sa fie e bine primita,sa mi-o vad sanatoasa,asta conteaza cel mai mult locul ti-l las cu drag,ba chiar te astept si inainte sa parasesc lista,poate prindem macar o zi la gravidute impreuna Roxi,sunt cu ochii pe tickerul tau
Si eu i-am cerut Mariei sa vina la sfarsit de luna ca sa fac toate actele cu 1 ale lunii si am nascut pe 29 februarie asa ca ai grija ce-ti doresti ca se indeplineste!!! Mela eu mai stau pana imi fac test pt. ca am mai avut cazuri cand mi-a intarziat si 7 zile. Pana acum vad ca nimic dar mai asteptam . Azi oricum am programare la ginecolog (control de rutina ) + ecografie si poate o sa-mi spuna acolo ceva. Oare s-ar vedea ceva daca ar fii? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Liz wrote:Anabella, Rox, eu cred ca tu urmezi in club la burtici! Prea ai simtit tu ca vine bebele lui Sweet! Hai, daca nu au venit uratzii, locul e cald! Sa fie cu ochisori! Liz multumesc mult! Ce-as mai rade daca ai avea gura aurita!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| O, ce veste frumoasa! Felicitari Lia, si nastere naturala . Edy sa fii sanatos, cuminte si mancacios, sa asculti de mami . Bine ai venit printre noi!
Mela, chiar nu ai retentiid e la Alexandra . Ea e copilul si ea trebuie sa asculte, nu? Eu sper sa se implineasca asa cum iti doresti tu. Oricand va fi, mult nu mai e Atat de aproape esti
Rox, sper ca vestile sa fie cele pe care ti le doresti! Eu cred ca la ecografie se poate vedea dac e ceva
Anabella, multumim de vesti!
Liz, te asteptam in club si pe tine...deja incep fetele sa ne paraseasca, nu vezi?
Pupici la toate burticile si nasteri usoare |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am fost la doctorita de familie mi-a dat trimite pentru joi dimineata la analize de sange si urina si sa iau fier si acid folic,ma simt tare slabita,sper ca analizele sa iasa bine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Felicitari Lia! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Lia felicitari mami scump! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| felicitari lia |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| noi am fost la dr avem 37 de sapatamani si in jur de 2,700kg,pe 7octombrie ne prezentam la spital.sarcina usoara si frumoasa celor care mai aveti si nastere usoara celor care se apropie momentul magic |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anabella, eu cred ca este bine. Analizele vor iesi bine. Si eu eram tare slabita si obosita...sfarsita chiar asa ma simteam. A trecut odata cu primul trimestru abia, insa analizele au fost mereu bune!
Dannutza, 7 octombrie bate la usa! Sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos!
Toate fetele saricini usoare si bebei sanatosi, nasteri usoare si refacere rapida! |
|
| Denisa la primii doi nu m-am simtit asa,dar cred ca acuma la al treilea is si eu mai slabita |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Anabella wrote:Denisa la primii doi nu m-am simtit asa,dar cred ca acuma la al treilea is si eu mai slabita
anabella probabil organismul nu a avut suficient timp sa isi revina din cauza ca sarcinile au fost apropiate intre ele |
|
| alexandrabogdan wrote:
anabella probabil organismul nu a avut suficient timp sa isi revina din cauza ca sarcinile au fost apropiate intre ele
probabil,ei ma pun eu indata pe picioare
Mela felicitari pentru 36 de saptamani!!
Denisa felicitari pentru 21 de saptamani!!
Misha felicitari pentru 6 saptamani!! |
|
|