Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, September 21, 2010 2:25 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anabella, multumim pentru vestea atat de minunata! computerlove Am scris si dincolo la galerie!
Lia, ma bucur extraordinar de tare pentru tine! iloveyou Pun pariu ca ai fost o curajoasa!!! computerlove Felicitari, mamico! coeur Sa va traiasca puiutul si sa creasca mare, sanatos si frumos! pupici pupici pupici
Rox, eu cred ca tu urmezi in club la burtici! ras Prea ai simtit tu ca vine bebele lui Sweet! Hai, daca nu au venit uratzii, locul e cald! Sa fie cu ochisori! majoreta Eu o astept pe Teea sau Mela! sic
Mela, pe mine ma tot mananca degetele sa incepem galeria si la tine! ras coeur
carla
Scris: Tuesday, September 21, 2010 2:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Felicitari,Lia!A venit pe lume exact ca si Cristian,mi s-a rupt apa tot in 21 septembrie,tot 2.800 a avut,tot 37 de saptamaniyesE tot blond cu ochi albastri? Sa creasca mare si asteptam pozici!pupici computerlove
Mela
Scris: Tuesday, September 21, 2010 2:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,sa stii ca Alexandra isi da proba in fata mea,acum vedem noi cat e de cuminte,daca asculta de mami sau nu sic
eu i-am spus sa ramana in burtica pana pune macar 3 kg pe ea,sa vina in octombrie si sa fie intr-un weekend ras ce pretentii am si eu de la un bebel,nu-i asa? hohot
deja incep sa cred ca va fi asa cum imi doresc angel
na,oricand o fi sa fie e bine primita,sa mi-o vad sanatoasa,asta conteaza cel mai mult coeur
locul ti-l las cu drag,ba chiar te astept si inainte sa parasesc lista,poate prindem macar o zi la gravidute impreuna computerlove

Roxi,sunt cu ochii pe tickerul tau computerlove
roxinthya
Scris: Tuesday, September 21, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mela wrote:
Liz,sa stii ca Alexandra isi da proba in fata mea,acum vedem noi cat e de cuminte,daca asculta de mami sau nu sic
eu i-am spus sa ramana in burtica pana pune macar 3 kg pe ea,sa vina in octombrie si sa fie intr-un weekend ras ce pretentii am si eu de la un bebel,nu-i asa? hohot
deja incep sa cred ca va fi asa cum imi doresc angel
na,oricand o fi sa fie e bine primita,sa mi-o vad sanatoasa,asta conteaza cel mai mult coeur
locul ti-l las cu drag,ba chiar te astept si inainte sa parasesc lista,poate prindem macar o zi la gravidute impreuna computerlove

Roxi,sunt cu ochii pe tickerul tau computerlove

hohot hohot Si eu i-am cerut Mariei sa vina la sfarsit de luna ca sa fac toate actele cu 1 ale lunii si am nascut pe 29 februarie hohot hohot asa ca ai grija ce-ti doresti ca se indeplineste!!!
Mela eu mai stau pana imi fac test pt. ca am mai avut cazuri cand mi-a intarziat si 7 zile.
Pana acum vad ca nimic dar mai asteptam .
Azi oricum am programare la ginecolog (control de rutina ) + ecografie si poate o sa-mi spuna acolo ceva.
Oare s-ar vedea ceva daca ar fii?
roxinthya
Scris: Tuesday, September 21, 2010 3:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Liz wrote:
Anabella, Rox, eu cred ca tu urmezi in club la burtici! ras Prea ai simtit tu ca vine bebele lui Sweet! Hai, daca nu au venit uratzii, locul e cald! Sa fie cu ochisori! majoreta

Liz multumesc mult!
Ce-as mai rade daca ai avea gura aurita! hohot hohot
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 21, 2010 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
O, ce veste frumoasa!hearts Felicitari Lia, si nastere naturalanewclap newclap newclap pupici . Edy sa fii sanatos, cuminte si mancacios, sa asculti de mamipupici hearts . Bine ai venit printre noi!pupici hearts pupici hearts

Mela, chiar nu ai retentiid e la Alexandraras . Ea e copilul si ea trebuie sa asculte, nu?hohot hohot pupici Eu sper sa se implineasca asa cum iti doresti tu. Oricand va fi, mult nu mai e hearts newclap Atat de aproape estipupici hearts

Rox, sper ca vestile sa fie cele pe care ti le doresti! Eu cred ca la ecografie se poate vedea dac e cevahearts pupici

Anabella, multumim de vesti!pupici

Liz, te asteptam in club si pe tine...deja incep fetele sa ne paraseasca, nu vezi?ras pupici hearts

Pupici la toate burticile si nasteri usoarepupici hearts pupici hearts
Ana
Scris: Tuesday, September 21, 2010 5:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Am fost la doctorita de familie mi-a dat trimite pentru joi dimineata la analize de sange si urina si sa iau fier si acid folic,ma simt tare slabita,sper ca analizele sa iasa bine.
nikmiki
Scris: Tuesday, September 21, 2010 6:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
yes yes yes yes yes yes
Felicitari Lia!dance dance dance
oanamaria
Scris: Tuesday, September 21, 2010 6:17 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
computerlove Lia felicitari mami scump!
dannutza
Scris: Tuesday, September 21, 2010 6:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
felicitari lianewclap newclap newclap newclap newclap newclap
dannutza
Scris: Tuesday, September 21, 2010 6:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
noi am fost la dr avem 37 de sapatamani si in jur de 2,700kg,pe 7octombrie ne prezentam la spital.sarcina usoara si frumoasa celor care mai aveti si nastere usoara celor care se apropie momentul magiccomputerlove yes yes yes yes
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 21, 2010 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Anabella, eu cred ca este bine. Analizele vor iesi bine. Si eu eram tare slabita si obosita...sfarsita chiar asa ma simteam. A trecut odata cu primul trimestru abia, insa analizele au fost mereu bune!pupici

Dannutza, 7 octombrie bate la usa! Sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos!pupici

Toate fetele saricini usoare si bebei sanatosi, nasteri usoare si refacere rapida!pupici hearts pupici hearts
Ana
Scris: Tuesday, September 21, 2010 8:37 PM
Nivel

Denisa la primii doi nu m-am simtit asa,dar cred ca acuma la al treilea is si eu mai slabitauff
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Anabella wrote:
Denisa la primii doi nu m-am simtit asa,dar cred ca acuma la al treilea is si eu mai slabitauff

anabella probabil organismul nu a avut suficient timp sa isi revina din cauza ca sarcinile au fost apropiate intre ele
Ana
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:18 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:

anabella probabil organismul nu a avut suficient timp sa isi revina din cauza ca sarcinile au fost apropiate intre ele
probabil,ei ma pun eu indata pe picioarecomputerlove

Mela felicitari pentru 36 de saptamani!!computerlove computerlove

Denisa felicitari pentru 21 de saptamani!!computerlove computerlove

Misha felicitari pentru 6 saptamani!!computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.