Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, December 17, 2010 8:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
angelicaoprescu wrote:
Nu mi-a facut nici o analiza....atat mi-a spus sa revin marti....apropo si mi-a mai spus ca daca am sangerari sa il sun...mie imi este teama sa nu fie sarcina extrauterina....puff nu mai am rabdare pana marti ...multumesc pt raspuns

Stai linistita esti sigur insarcinata ,sangerari pot aparea la inceput de asta chiar te-a avertizat.....deci sarcina usoara si bine ai venit printre noi! computerlove computerlove
angelicaoprescu
Scris: Friday, December 17, 2010 9:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:

Stai linistita esti sigur insarcinata ,sangerari pot aparea la inceput de asta chiar te-a avertizat.....deci sarcina usoara si bine ai venit printre noi! computerlove computerlove

Multumesc frumos pt incurajare se pare ca bebe vrea sa-si confirme prezenta de dimineata...da semne , ma trimite la toaleta topai
denisa_rachid
Scris: Friday, December 17, 2010 12:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Angelicaoprescu, sarcina usoara si bine ai venit printre noi!pupici
angelicaoprescu
Scris: Friday, December 17, 2010 1:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
denisa_rachid wrote:
Angelicaoprescu, sarcina usoara si bine ai venit printre noi!pupici

Multumesc la fel..si tuturor mamicilor ...voi fi mamica si respir fericire...sunteti foarte amabile, se pare ca voi poposi mult timp alaturi de voicampfire pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Friday, December 17, 2010 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Delfinasa,felicitari yes yes yes yes ....sarcina usoara si la termen si sa fie ceea ce va doriti voi!computerlove computerlove
Gravidute,va pup pe fiecare in parte si va doresc sarcini cat mai usoare si la termen pupici pupici pupici pupici pupici ,iar celor care se apropie de marea intalnire o nastere usoara ca un fulg!computerlove
Anelise
Scris: Friday, December 17, 2010 3:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
shirel wrote:

Liz,multumesc iubita!Cred ca ve-ti astepta ceva cu galeria tii minte cum a fost cu Oshry trebuia sa-l rugam sa iasa afara!sic ras hohot

Nicio problema! pupici Doar stii ca noi avem rabdare daca trebuie! O sa incepem galeria in cateva zile si stam cumintele si asteptam printesa cat vrea ea! coeur Pup! computerlove
Delfinasa, bine ai poposit la burtici! coeur pupici
Angelica, bine ai venit si mai asteptam vesti! pupici Daca ti-au iesit atatea teste pozitive, sigur e bebe. copilas
Kmy
Scris: Friday, December 17, 2010 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Delfinasa,felicitari mami, sa fie intr-un ceas bun.
Burtici va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosicomputerlove
ingerash
Scris: Saturday, December 18, 2010 12:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ma primiti in club???innori
AlexandraL
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Ingeras, felicitaaaaaaaari!!! yes yes yes

Se pare ca Mosul este tare darnic anul acesta dance
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Ingerash,felicitari,draga mea yes yes yes yes .....sa ai o sarcina usoara si la termen!pupici pupicicomputerlove
Vad ca se imultesc gravidutele yes yes ....ce frumos,ma bucur pentru voi,dragelor!computerlove computerlove
ingerash
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:19 PM
Nivel

Alexandra,Andreea,Multumesc!pupici pupici pupici computerlove asa se pare ca mosul e darnicangel coeur coeur coeur dar eu am ajuns la o concluzie ca "nebanuite sunt caile Domnului".
Nu-mi vine sa cred!Acum azi cand implinim 5 ani impreuna,5 ani frumosi....
Dar mai intai sa incep cu inceputulsic ras
Acum ceva vreme,vreo 2 saptamani poate 3 m-am simtit rau,am vomitat in timp ce spalam vase,asta dupa ce am pus copiilor sa manance spaghete cu sos...am observat ca nu suport sosurile cu rosii...
Am sunat GP-ul si mi-a spus sa fac un test de sarcina...care iesise negativ...
A trecut timpul si eu ma simteam la fel,observand niste chesti...sangerari(usoare) pe nas,dureri de cap,pofte,somnolenta cat cuprinde si imposibilitate de-a face efort mai mare ca de obicei,nu mai zic de sani care s-au "umflat"mamelonul sa inchis la culoare si sa marit si senzatia din uter inconfundabila si senzatia binecunoscuta de ud incat folosesc absorbante zilnice...care mi-a aprins "un beculetz"ca e SARCINA
Ieri am facut un test si sa vazut pentru o fractiune de secunda o liniuta raz pal...Vasi a fugit sa-mi mai cumpere teste...avea un zambet cat tampa(un deal din Brasov,folosim des expresiahohot )...al doilea test mai scump(asa am "ordonat"ca sa fiu sigura) arata o liniutzacyclops
Acum dimineata,m-am trezit cu o stare de greatza,am vomitat si am facut un alt test arata clar O LINIUTA ROZ SI UNA ROSIE!!!baeh flowers
L-am pus langa aparatul lui Vasi de ras si cand vine de la servici il trimit sa se barbiereasca cool sic
Ma surpinde aceasta "aparitie cu 2 ochisori" si mi se confirma ca Dumnezeu are planurile lui...totusi in 3 decembrie am avut cateva pete pe chiloti,roz sters si in 8 am avut CM dar diferit doar 2 zile si slab cantitativ...ceea ce-mi aminteste ca asa a fost si cu Ionut.Probabil in 3 decembrie sa fixat in uterangel coeur
Si dragalasii parca imi spuneau...prea se uitau la mine dintr-e piciorusele lorhohot
Mai stau putin si merg sa mai cumpar un test:018: ca sa vad mai bineras
Fluturas
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ingeras,acum am vazut pe facebook,si am intrat repede pe forum sa vad.atat de mult ma bbucur pentru tine,ai vazut ca de multe ori nu e cum vrem noi?ziceai ca nu mai vrei,ca ramai cu ionut si madalina dupa pierdere si uite....iti doresc o sarcina usoara usoara,la termen si un bb sanatos tun
ingerash
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:49 PM
Nivel

Multumesc,Fluturash,pupici pupici pupici computerlove da asa este si Vasi a avut un vis deosebit acum 2 seri,a visat o palma mare pe cer,iar eu in aceeasi noapte am visat ca mergeam pe un coridor cu multe usi erau inchise,numai una era deschisa si am vazut in aceea camera un copilas pe un pat,un copil atat de frumos,camera era amenajata frumos,luminoasa...apoi m-am trezit brusc neintelegand ce este cu acest visangel coeur
alexandrabogdan
Scris: Saturday, December 18, 2010 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ingerash felicitari!!! sa ai o sarcina usoara!! pe cuvant dc nu m-am gandit zilele trecute cand ai postat undeva ca nu iti mai ajung orele de somn, ca esti insarcinataras
shirel
Scris: Saturday, December 18, 2010 2:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ingeras, yes yes yes yes yes eu nu am cuvinte si chiar daca am nu vreau sa le mai spun sa nu te deochi ras (ain raa).Felicitarii si cum se spune in araba "Dhir balak" fii atenta ,odihnestete nu facea efort ca totul sa fie in regula!pupici pupici iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.