Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Anabella wrote:[center][b]Buna fetelor!!! Va pup pe fiecare in parte si va doresc sarcini usoare(ca a mea). noi am fost luni la doctor am facut ecograful morfologic,Fabian  nu sta o secunda in burtica la mami ,am fost cu o prietena si ea a zis ca seamana cu Flavio ca el e cel care nu sta o secunda  ,cu cine o semana importat sanatos sa fie,am sa pun cateva poze cu eco ca mi-ai facut fff multe,bebe e bine creste are 365 grame si este un scumpel,abia astept sa il tin in brate sa-l pupacesc tot!!!
Anabella, te admir pentru puterea pe care o ai, atat de tinerica si cu 3 copii atat de mici ! Si eu imi doream 3 copii, dar nu stiu daca as fi facut fata ! Pe cand tu... esti atat de vesela, plina de energie, optimism, ... bravo ! Sincere felicitari si sarcina usoara in continuare... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| AlexandraL wrote:... Mi-e si rusine de cum arat, scuzati si tinuta de casa...deci...sa nu va speriati 
Alexandra, dupa ce o sa nasti, nu o sa mai ramai mai cu nimic, nu iti fa griji. La cum arata acum burtica, se pare ca bebe o sa fie destul de voinic, undeva spre 3800 as zice eu, dar in rest... tu nu te-ai ingrasat deloc, ca s-ar fi vazut si in alte parti . La tine e doar burtica... o burtica superba, careia iti garantez ca dupa vreo 6 luni - 1 an, o sa ii duci dorul...
Sarcina usoara cat a mai ramas si o nastere fara complicatii !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| AdrianaC wrote:Alexandra, dupa ce o sa nasti, nu o sa mai ramai mai cu nimic, nu iti fa griji. La cum arata acum burtica, se pare ca bebe o sa fie destul de voinic, undeva spre 3800 as zice eu, dar in rest... tu nu te-ai ingrasat deloc, ca s-ar fi vazut si in alte parti  . La tine e doar burtica... o burtica superba, careia iti garantez ca dupa vreo 6 luni - 1 an, o sa ii duci dorul... Sarcina usoara cat a mai ramas si o nastere fara complicatii !
Adriana, esti o draguta Am burtica maare, intr-adevar, dar m-am ingrasat si eu, nu e doar burta de mine Altfel de unde ar fi cele 17 kg...? Dar le dau eu jos...cu 3 barbatei in casa, dintre care cel mic se anunta taare nazdravan...
Iti multumesc pentru urari
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anabella, mersi de intrebare! da, mai sunt inca printre voi . Ma simt bine, un pic de dureri in partea de jos a pelvisului dar am inteles ca sunt normale si sub coaste, in partea dreapta unde isi tine Marwan piciorusele. In rest, nu pot spune ca am sau ca am avut sarcina cu probleme. Sa vedem nasterea cum va fi - si sper sa fie ca cea a lui Valerrie .
Ma bucur ca voi sunteti bine! Sarcina usoara in continuare!
Si pup toate fetele cu burtica si fara burtica si va urez sarcini usoare si nasteri usoare, burticilor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Delfineaso te astept printre noi! Daca ai stii cat ma bucur pentru voi ......si sa fie cu surubel auzi! Woooooow cat am asteptat vestea asta de la tine presimteam eu ceva nu degeaba tot te bateam la cap sa te vad cat mai repede burtica! Sarcina usoara iubita si te asteptam in clubul burticilor!:010: :010: :010: |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinaso,despre ce vorbeste Shirel? sa fie cu ochisori la tine? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Shirelita, multumesc pentru primire! Nu mai scapati de mine 9 luni . Va pup, burticilor! Cat de mult am asteptat sa fiu iar printre voi 
Mela, :018: |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| delfinasa bine ai venit printre burtici!!!Sarcina usoara iti doresc |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinasa,bravo e cea mai buna veste pe care o aud,adica citesc,azi sa fie intr-un ceas bun,sanatate si sarcina usoara iti doresc |
|
| Carla, Mela, va puuuup ! |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Delfinasa,sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote:Anabella, te admir pentru puterea pe care o ai, atat de tinerica si cu 3 copii atat de mici ! Si eu imi doream 3 copii, dar nu stiu daca as fi facut fata ! Pe cand tu... esti atat de vesela, plina de energie, optimism, ... bravo ! Sincere felicitari si sarcina usoara in continuare... Multumesc Adriana pentru cuvintele frumoase,ei poate mai este loc si de inca 1 la voi! iti doresc aceeasi energie,veselie si tie...si zile frumoase ca ai o familia deosebita ai cu ce te mandri!
Delfinasooooooooooooooooo felicitari!!!!!!! sa speram ca e baiat....si va fi iti zic eu |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamici .....eu sunt noua pe acest site, bineinteles o viitoare mamica...(sper) am intrat sa impartasesc cu voi ceea ce ma nedumereste...sunt insarcinata in 6 saptamani dupa calcul meu....mi-am facut 5 teste si toate au iesit pozitive...dupa cateva zile mi-am facut programare la ginecolog si bineinteles ca mi-a facut 2 ecografe si nu a observat nimic...dupa aceea mi-a mai facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ....am ramas surprinsa cand am vazut....M-a reprogramat pentru martea viitoare....cand am ajuns acasa de la doctor mi-am mai cumparat inca 3 teste de sarcina si clar mi-au iesit iar pozitive....nu stiu ce sa mai cred....va multumesc pentru atentia acordata si daca se poate sa imi scrieti cateva pareri...o seara minunata tuturor!! |
|
| Esti insarcinata! Sarcina nu s-a vazut la ecograf ca e prea mica. Nu ti-au facut un test de sange ca sa se asigure ca esti gravida?
Anabella, multumesc si sa ai gura aurita ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu mi-a facut nici o analiza....atat mi-a spus sa revin marti....apropo si mi-a mai spus ca daca am sangerari sa il sun...mie imi este teama sa nu fie sarcina extrauterina....puff nu mai am rabdare pana marti ...multumesc pt raspuns |
|
|