Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, December 16, 2010 4:43 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anabella wrote:
[center][b]Buna fetelor!!!hearts hearts

Va pup pe fiecare in parte si va doresc sarcini usoare(ca a mea).angel

noi am fost luni la doctor am facut ecograful morfologic,Fabianras nu sta o secunda in burtica la mami ,am fost cu o prietena si ea a zis ca seamana cu Flavio ca el e cel care nu sta o secundahohot ,cu cine o semana importat sanatos sa fie,am sa pun cateva poze cu eco ca mi-ai facut fff multe,bebe e bine creste are 365 grame si este un scumpel,abia astept sa il tin in brate sa-l pupacesc tot!!!hearts hearts

Anabella, te admir pentru puterea pe care o ai, atat de tinerica si cu 3 copii atat de mici ! Si eu imi doream 3 copii, dar nu stiu daca as fi facut fata ! Pe cand tu... esti atat de vesela, plina de energie, optimism, ... bravo ! Sincere felicitari si sarcina usoara in continuare...computerlove
AdrianaC
Scris: Thursday, December 16, 2010 4:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

AlexandraL wrote:
... Mi-e si rusine de cum arat, scuzati si tinuta de casa...deci...sa nu va speriati alcool

Alexandra, dupa ce o sa nasti, nu o sa mai ramai mai cu nimic, nu iti fa griji. La cum arata acum burtica, se pare ca bebe o sa fie destul de voinic, undeva spre 3800 as zice eu, dar in rest... tu nu te-ai ingrasat deloc, ca s-ar fi vazut si in alte parti ras. La tine e doar burtica... o burtica superba, careia iti garantez ca dupa vreo 6 luni - 1 an, o sa ii duci dorul...

Sarcina usoara cat a mai ramas si o nastere fara complicatii !

AlexandraL
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
AdrianaC wrote:

Alexandra, dupa ce o sa nasti, nu o sa mai ramai mai cu nimic, nu iti fa griji. La cum arata acum burtica, se pare ca bebe o sa fie destul de voinic, undeva spre 3800 as zice eu, dar in rest... tu nu te-ai ingrasat deloc, ca s-ar fi vazut si in alte parti ras. La tine e doar burtica... o burtica superba, careia iti garantez ca dupa vreo 6 luni - 1 an, o sa ii duci dorul...

Sarcina usoara cat a mai ramas si o nastere fara complicatii !

Adriana, esti o draguta pupici Am burtica maare, intr-adevar, dar m-am ingrasat si eu, nu e doar burta de mine ras Altfel de unde ar fi cele 17 kg...?sorry1 Dar le dau eu jos...cu 3 barbatei in casa, dintre care cel mic se anunta taare nazdravan...

Iti multumesc pentru urari computerlove

denisa_rachid
Scris: Thursday, December 16, 2010 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Anabella, mersi de intrebare! da, mai sunt inca printre voi pupici . Ma simt bine, un pic de dureri in partea de jos a pelvisului dar am inteles ca sunt normale si sub coaste, in partea dreaptaras unde isi tine Marwan piciorusele. In rest, nu pot spune ca am sau ca am avut sarcina cu probleme. Sa vedem nasterea cum va fi - si sper sa fie ca cea a lui Valerrie ras .

Ma bucur ca voi sunteti bine! Sarcina usoara in continuare!pupici hearts

Si pup toate fetele cu burtica si fara burtica si va urez sarcini usoare si nasteri usoare, burticilor!pupici hearts
shirel
Scris: Thursday, December 16, 2010 3:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Delfineaso te astept printre noi! yes yes yes yes Daca ai stii cat ma bucur pentru voi iloveyou iloveyou ......si sa fie cu surubel auzi!sic ras
Woooooow cat am asteptat vestea asta de la tine presimteam eu ceva nu degeaba tot te bateam la cap sa te vad cat mai repede burtica!pupici pupici Sarcina usoara iubita si te asteptam in clubul burticilor!:
010: :010: :010:
Mela
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinaso,despre ce vorbeste Shirel? sa fie cu ochisori la tine? topai
delfinasa
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Shirelita, multumesc pentru primire! computerlove Nu mai scapati de mine 9 luni ras. Va pup, burticilor! Cat de mult am asteptat sa fiu iar printre voi computerlove

Mela, :018: pupici
carla
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
yes delfinasa bine ai venit printre burtici!!!Sarcina usoara iti dorescpupici computerlove pupici
Mela
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinasa,bravo yes e cea mai buna veste pe care o aud,adica citesc,azi newclap
sa fie intr-un ceas bun,sanatate si sarcina usoara iti doresc angel
delfinasa
Scris: Thursday, December 16, 2010 5:45 PM
Nivel

Carla, Mela, va puuuup computerlove!
cry2000
Scris: Thursday, December 16, 2010 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Delfinasa,sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara hearts
Ana
Scris: Thursday, December 16, 2010 9:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
AdrianaC wrote:

Anabella, te admir pentru puterea pe care o ai, atat de tinerica si cu 3 copii atat de mici ! Si eu imi doream 3 copii, dar nu stiu daca as fi facut fata ! Pe cand tu... esti atat de vesela, plina de energie, optimism, ... bravo ! Sincere felicitari si sarcina usoara in continuare...computerlove
Multumesc Adriana pentru cuvintele frumoase,ei poate mai este loc si de inca 1 la voi!ras iti doresc aceeasi energie,veselie si tie...si zile frumoase ca ai o familia deosebita ai cu ce te mandri!iloveyou

Delfinasooooooooooooooooo felicitari!!!!!!!
sa speram ca e baiat....si va fi iti zic eusic
angelicaoprescu
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:24 PM
Nivel: Guest

Buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamicinewclap .....eu sunt noua pe acest site, bineinteles o viitoare mamica...(sper) am intrat sa impartasesc cu voi ceea ce ma nedumereste...sunt insarcinata in 6 saptamani dupa calcul meu....mi-am facut 5 teste si toate au iesit pozitive...dupa cateva zile mi-am facut programare la ginecolog si bineinteles ca mi-a facut 2 ecografe si nu a observat nimic...dupa aceea mi-a mai facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ....am ramas surprinsa cand am vazut....M-a reprogramat pentru martea viitoare....cand am ajuns acasa de la doctor
mi-am mai cumparat inca 3 teste de sarcina si clar mi-au iesit iar pozitive....nu stiu ce sa mai cred....va multumesc pentru atentia acordata si daca se poate sa imi scrieti cateva pareri...o seara minunata tuturor!!
delfinasa
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:39 PM
Nivel

Esti insarcinata! Sarcina nu s-a vazut la ecograf ca e prea mica. Nu ti-au facut un test de sange ca sa se asigure ca esti gravida?

Anabella, multumesc si sa ai gura aurita ras sic! computerlove
angelicaoprescu
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:46 PM
Nivel: Guest

Nu mi-a facut nici o analiza....atat mi-a spus sa revin marti....apropo si mi-a mai spus ca daca am sangerari sa il sun...mie imi este teama sa nu fie sarcina extrauterina....puff nu mai am rabdare pana marti ...multumesc pt raspuns
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.