Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, December 7, 2010 11:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Alexandra, ce burtica ridicata ai love! Sa de aDomnul sa decurga totul bine la nastere!
Acum o saptamana sa stii ca am fost in NY si NJ si sa stii ca m-am gandit la tine; daca mai erai acolo sigur te convocam la o intalneala computerlove. Pupici lui Ioan sa se acomodeze mai bine cu bona pupici!

Anabella, esti o burtica mica frumusica si cochetica computerlove! Wow, doar 1kg in 5 luni...tii dieta sau te alearga bine voinicii ras?

Sarcini sanatoase si fara probleme tuturor burticilor computerlove! Hai, la care vi se face mila si de mine sa aruncati cu praf de bebe incoa'ras sic?
danab
Scris: Wednesday, December 8, 2010 9:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
ce frumoase sunteti, burticilor!love love
Alexandra, bebe inca nu vrea sa coboare, mai vrea sa stea la caldut, sigur vine dupa Boboteaza, sa te lase sa te distrezi, doar va fii Capricorn si stie sa calculeze bineras pupici pupici

Anabella, se vede burtica de 5 luni, iar tu radiezi, felicitari!pupici love
shirel
Scris: Wednesday, December 8, 2010 1:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Alexandra,esti tare scumpa computerlove ce sus e burtica inca,wow love eu cred ca nici la prima sarcina n-am avut-o asa.

Anabella,daca iti iei si tu o alta culoare la haine,din care sa se vada burtica,poate te credem cand spui ca esti graviduta ras
pup frumusica pupici computerlove

Shirel,mai hai si tu cu poze majoreta
legat de nume...lui Oshry si Eden le-ati cerut parerea? ras

pupici pe burtici pupici hearts

Mela,astia mici in fiecare zi o numesc altfel Eden vrea Shiraz ,lili, Oshry in schimb repeta mereu si se enerveaza:Nu LIel,nu Liel.Asa ca suntem in aer asteptam sa o vedem la nastere pe urma sigur ne vine un nume hohot hohot .POze intradevar chiar trebuie sa fac si sa postez!Burtica mea a coborat putin ,ce mai mai am exact o luna!!dance dance yes yes

Alexandra,ai o burtica mareeeee dar si asa frumoasa !love love love
misha
Scris: Sunday, December 12, 2010 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Salutari tuturor si multumesc pentru grija!

Inainte sa uit, daca ar vrea un moderator sa updateze listuta cu gravidute ii spunem saru'mana!

Anabella, arati grozav si ai o burtica miiica pentru a treia sarcina!
Shirel si Alexandra, gata fetelor sunteti pe ultima suta de metri! Va tinem pumnii!

Pupici multi si celorlalte gravidute cat si noilor venite!

Vesti despre noi: nu prea bune, dar mergem inainte. Trecem noi si peste raceli si infectii urinare cu ajutorul lui Dumnezeu! Acum 2 sapt l-am vazut pe bb la eco. Toate masuratorile erau normale, colul inchis si e posibil sa avem baietel. Avea o pozitie ciudata si nu mi s-a putut spune sigur. Poate aflam in ian la urmatoarea eco. Important e sa fie sanatos sau sanatoasa.
Gata fetelor, va las caci am o stare jalnica. Sper sa dorm un picut! Va imbratisez cu drag pe toate!
denisa_rachid
Scris: Sunday, December 12, 2010 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Misha, multa sanatate iti doresc! Asa, este, important este sa fie sanatos/sanatoasa!pupici hearts Sarcina usoara!

Va pup pe toate burticile, va doresc sarcini usoare si nasteri usoare si refacere rapida!pupici hearts
Anelise
Scris: Wednesday, December 15, 2010 12:55 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pupici cu drag la fiecare burtica in parte! coeur pupici
Ana
Scris: Wednesday, December 15, 2010 9:21 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Buna fetelor!!!hearts hearts

Va pup pe fiecare in parte si va doresc sarcini usoare(ca a mea).angel

noi am fost luni la doctor am facut ecograful morfologic,Fabianras nu sta o secunda in burtica la mami ,am fost cu o prietena si ea a zis ca seamana cu Flavio ca el e cel care nu sta o secundahohot ,cu cine o semana importat sanatos sa fie,am sa pun cateva poze cu eco ca mi-ai facut fff multe,bebe e bine creste are 365 grame si este un scumpel,abia astept sa il tin in brate sa-l pupacesc tot!!!hearts hearts

Voi cum suntetui?
Alexandra ce face Mateiut?
Shirel fetita sta cumintica?cum te simti?ai avut o perioada tare agitata!Domnul sa iti dea pueter!
Miha imi pare rau sa aud ca nu te simti asa bine,Dumnezeu sa te intaresca!!
Alyna cum esti cu sarcina,cum te simti?
Denisa mai esti printre noi?cum te simti?

sper ca nu am uitat pe nimeni,va pup si va doresc sarcina usoara tuturor!!
Fluturas
Scris: Wednesday, December 15, 2010 9:48 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sarcini usoare burticutelor,si la termen,bineinteles.copilasi sanatosi si multa putere mamicilor

alexandra,ce burtica frumoasa ai.sper ca te simti ok si iti doresc ca matei sa vina exact cand trebuie

shirel,cum e fetita??vad ca e greu la ales nume

misha,imi pare rau sa aud ca aveti probleme,dar bb sa fie sanatos/sanatoasa

anabella,ce koketa esti,abea ti se zareste burtica.ma bucur ca bb e bine si vad ca i-ati schimbat numele.mie sincer,imi place mai mult fabian,mult mai frumos.sarcina usoara in continuare si multa putere sa rezisti si la rik si flavio
Ana
Scris: Wednesday, December 15, 2010 11:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas wrote:

anabella,ce koketa esti,abea ti se zareste burtica.ma bucur ca bb e bine si vad ca i-ati schimbat numele.mie sincer,imi place mai mult fabian,mult mai frumos.sarcina usoara in continuare si multa putere sa rezisti si la rik si flavio
Helgailoveyou abia se zareste stai sa vezi indatahohot ,si mie imi place Fabian si asa ramaneras .te pup cu dragcomputerlove
shirel
Scris: Wednesday, December 15, 2010 4:59 PM
Nivel

Eu sunt foarte bine ,fetelor am un burtoi si fiindca nu prea am avut ocazii de distractii nu prea m-am mai pozat dar trebuie sa o fac neaparat sa am amintire.Fetitza fara nume sic (m-am gandit si la Shiran.Shiraz)este o obraznicatura toata ziua se agita cred ca nu mai are loc ras nu sunt pregatita cu nimic trebuie sa mergem la cumparaturi sa-i cumpar scaun de masina fiindca pe acela vechi l-am donat ,si tot felul de hainutze noi pentru scos din spital in rest cred ca nu am nevoie de nimic.
yes yes yes yes de abia astept sa o tin in bratze.Daca ma intrebati cum ma simpt super bine deci ziua chiar as zice ca nu sunt insarcinata numai ca seara deabia mai ma tin pe picioare ,ma doare spatele si simpt ca sunt aproape de nastere adica in luna 9.
pup toate gravidutzele de pe aici si pe cele noi care nu de mult au intrat in clubul nostru! pupici pupici pupici iloveyou
Anelise
Scris: Wednesday, December 15, 2010 5:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel, felicitari pentru cele 36 de saptamani! computerlove Inca putin si incepem galeria! majoreta pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, December 15, 2010 6:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
waiiiii Shirel eu de fiecare data cand ma uit la tickerul tau ma minunez. cum a trecut asa repede timpul?? parca nu demult anuntai bebele si acuma te pregatesti de nastere.
shirel
Scris: Wednesday, December 15, 2010 6:50 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
waiiiii Shirel eu de fiecare data cand ma uit la tickerul tau ma minunez. cum a trecut asa repede timpul?? parca nu demult anuntai bebele si acuma te pregatesti de nastere.

Mie imi spui ras nici eu nu stiu .Vreau sa-ti spun ca daca nu erau primele luni cu greturile insuportabile am avut cea mai usoara si rapida sarcina nu am simtit-o deloc si nici acuma chiar daca sunt in ultima luna ,ma misc rapid ca si cum nu as avea burta de loc.Multumesc lui D-zeu pentru tot este o minune sa ai asa o sarcina!

Liz,multumesc iubita!Cred ca ve-ti astepta ceva cu galeria tii minte cum a fost cu Oshry trebuia sa-l rugam sa iasa afara!sic ras hohot
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, December 15, 2010 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ce mi-ar mai placea si mie o burticutza !!!
AdrianaC
Scris: Thursday, December 16, 2010 4:40 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:
Eu sunt foarte bine ,fetelor am un burtoi si fiindca nu prea am avut ocazii de distractii nu prea m-am mai pozat dar trebuie sa o fac neaparat sa am amintire.Fetitza fara nume sic (m-am gandit si la Shiran.Shiraz)este o obraznicatura toata ziua se agita cred ca nu mai are loc ras nu sunt pregatita cu nimic trebuie sa mergem la cumparaturi sa-i cumpar scaun de masina fiindca pe acela vechi l-am donat ,si tot felul de hainutze noi pentru scos din spital in rest cred ca nu am nevoie de nimic.
yes yes yes yes de abia astept sa o tin in bratze.Daca ma intrebati cum ma simpt super bine deci ziua chiar as zice ca nu sunt insarcinata numai ca seara deabia mai ma tin pe picioare ,ma doare spatele si simpt ca sunt aproape de nastere adica in luna 9.
pup toate gravidutzele de pe aici si pe cele noi care nu de mult au intrat in clubul nostru! pupici pupici pupici iloveyou

Shirel, a mai ramas asa de putin... Inca vreo 3 saptamani si o sa iti tii bebelusul in brate...

Mi-as dori sa mai trec si eu prin asta...

Sarcina usoara atat cat a mai ramas si ne pregatim de galerietopai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.