Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Alexandra, ce burtica ridicata ai ! Sa de aDomnul sa decurga totul bine la nastere! Acum o saptamana sa stii ca am fost in NY si NJ si sa stii ca m-am gandit la tine; daca mai erai acolo sigur te convocam la o intalneala . Pupici lui Ioan sa se acomodeze mai bine cu bona !
Anabella, esti o burtica mica frumusica si cochetica ! Wow, doar 1kg in 5 luni...tii dieta sau te alearga bine voinicii ?
Sarcini sanatoase si fara probleme tuturor burticilor ! Hai, la care vi se face mila si de mine sa aruncati cu praf de bebe incoa' ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| ce frumoase sunteti, burticilor! Alexandra, bebe inca nu vrea sa coboare, mai vrea sa stea la caldut, sigur vine dupa Boboteaza, sa te lase sa te distrezi, doar va fii Capricorn si stie sa calculeze bine
Anabella, se vede burtica de 5 luni, iar tu radiezi, felicitari! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela wrote:Alexandra,esti tare scumpa  ce sus e burtica inca,wow  eu cred ca nici la prima sarcina n-am avut-o asa. Anabella,daca iti iei si tu o alta culoare la haine,din care sa se vada burtica,poate te credem cand spui ca esti graviduta pup frumusica Shirel,mai hai si tu cu poze legat de nume...lui Oshry si Eden le-ati cerut parerea? pupici pe burtici
Mela,astia mici in fiecare zi o numesc altfel Eden vrea Shiraz ,lili, Oshry in schimb repeta mereu si se enerveaza:Nu LIel,nu Liel.Asa ca suntem in aer asteptam sa o vedem la nastere pe urma sigur ne vine un nume .POze intradevar chiar trebuie sa fac si sa postez!Burtica mea a coborat putin ,ce mai mai am exact o luna!!
Alexandra,ai o burtica mareeeee dar si asa frumoasa ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Salutari tuturor si multumesc pentru grija!
Inainte sa uit, daca ar vrea un moderator sa updateze listuta cu gravidute ii spunem saru'mana!
Anabella, arati grozav si ai o burtica miiica pentru a treia sarcina! Shirel si Alexandra, gata fetelor sunteti pe ultima suta de metri! Va tinem pumnii!
Pupici multi si celorlalte gravidute cat si noilor venite!
Vesti despre noi: nu prea bune, dar mergem inainte. Trecem noi si peste raceli si infectii urinare cu ajutorul lui Dumnezeu! Acum 2 sapt l-am vazut pe bb la eco. Toate masuratorile erau normale, colul inchis si e posibil sa avem baietel. Avea o pozitie ciudata si nu mi s-a putut spune sigur. Poate aflam in ian la urmatoarea eco. Important e sa fie sanatos sau sanatoasa. Gata fetelor, va las caci am o stare jalnica. Sper sa dorm un picut! Va imbratisez cu drag pe toate! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Misha, multa sanatate iti doresc! Asa, este, important este sa fie sanatos/sanatoasa! Sarcina usoara!
Va pup pe toate burticile, va doresc sarcini usoare si nasteri usoare si refacere rapida! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupici cu drag la fiecare burtica in parte! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna fetelor!!!
Va pup pe fiecare in parte si va doresc sarcini usoare(ca a mea).
noi am fost luni la doctor am facut ecograful morfologic,Fabian nu sta o secunda in burtica la mami ,am fost cu o prietena si ea a zis ca seamana cu Flavio ca el e cel care nu sta o secunda ,cu cine o semana importat sanatos sa fie,am sa pun cateva poze cu eco ca mi-ai facut fff multe,bebe e bine creste are 365 grame si este un scumpel,abia astept sa il tin in brate sa-l pupacesc tot!!!
Voi cum suntetui? Alexandra ce face Mateiut? Shirel fetita sta cumintica?cum te simti?ai avut o perioada tare agitata!Domnul sa iti dea pueter! Miha imi pare rau sa aud ca nu te simti asa bine,Dumnezeu sa te intaresca!! Alyna cum esti cu sarcina,cum te simti? Denisa mai esti printre noi?cum te simti?
sper ca nu am uitat pe nimeni,va pup si va doresc sarcina usoara tuturor!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sarcini usoare burticutelor,si la termen,bineinteles.copilasi sanatosi si multa putere mamicilor
alexandra,ce burtica frumoasa ai.sper ca te simti ok si iti doresc ca matei sa vina exact cand trebuie
shirel,cum e fetita??vad ca e greu la ales nume
misha,imi pare rau sa aud ca aveti probleme,dar bb sa fie sanatos/sanatoasa
anabella,ce koketa esti,abea ti se zareste burtica.ma bucur ca bb e bine si vad ca i-ati schimbat numele.mie sincer,imi place mai mult fabian,mult mai frumos.sarcina usoara in continuare si multa putere sa rezisti si la rik si flavio |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas wrote:
anabella,ce koketa esti,abea ti se zareste burtica.ma bucur ca bb e bine si vad ca i-ati schimbat numele.mie sincer,imi place mai mult fabian,mult mai frumos.sarcina usoara in continuare si multa putere sa rezisti si la rik si flavio
Helga abia se zareste stai sa vezi indata ,si mie imi place Fabian si asa ramane .te pup cu drag |
|

| Eu sunt foarte bine ,fetelor am un burtoi si fiindca nu prea am avut ocazii de distractii nu prea m-am mai pozat dar trebuie sa o fac neaparat sa am amintire.Fetitza fara nume (m-am gandit si la Shiran.Shiraz)este o obraznicatura toata ziua se agita cred ca nu mai are loc nu sunt pregatita cu nimic trebuie sa mergem la cumparaturi sa-i cumpar scaun de masina fiindca pe acela vechi l-am donat ,si tot felul de hainutze noi pentru scos din spital in rest cred ca nu am nevoie de nimic.
de abia astept sa o tin in bratze.Daca ma intrebati cum ma simpt super bine deci ziua chiar as zice ca nu sunt insarcinata numai ca seara deabia mai ma tin pe picioare ,ma doare spatele si simpt ca sunt aproape de nastere adica in luna 9. pup toate gravidutzele de pe aici si pe cele noi care nu de mult au intrat in clubul nostru! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, felicitari pentru cele 36 de saptamani! Inca putin si incepem galeria! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| waiiiii Shirel eu de fiecare data cand ma uit la tickerul tau ma minunez. cum a trecut asa repede timpul?? parca nu demult anuntai bebele si acuma te pregatesti de nastere. |
|

| alexandrabogdan wrote:waiiiii Shirel eu de fiecare data cand ma uit la tickerul tau ma minunez. cum a trecut asa repede timpul?? parca nu demult anuntai bebele si acuma te pregatesti de nastere.
Mie imi spui nici eu nu stiu .Vreau sa-ti spun ca daca nu erau primele luni cu greturile insuportabile am avut cea mai usoara si rapida sarcina nu am simtit-o deloc si nici acuma chiar daca sunt in ultima luna ,ma misc rapid ca si cum nu as avea burta de loc.Multumesc lui D-zeu pentru tot este o minune sa ai asa o sarcina!
Liz,multumesc iubita!Cred ca ve-ti astepta ceva cu galeria tii minte cum a fost cu Oshry trebuia sa-l rugam sa iasa afara! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce mi-ar mai placea si mie o burticutza !!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
|
Shirel, a mai ramas asa de putin... Inca vreo 3 saptamani si o sa iti tii bebelusul in brate...
Mi-as dori sa mai trec si eu prin asta...
Sarcina usoara atat cat a mai ramas si ne pregatim de galerie |
|
|