Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anabela esti o graviduta dulce si burtica abia se zareste. Alexandra wow ce sus e burtica ,ce putin mai ai,arati foarte bine la 36 de saptamani.
Sarcina usoara tuturor gravidutelor. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ely scumpo multumesc! imi este dor de tine pe forum si tu intri rar!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anabella, Alexandra tare bine aratati amandoua . Sarcini usoare in continuare si tie Alexandra nastere cat mai usoara si refacere cat mai rapida.
Celelate burticute va pupam cu drag si va uram sarcini usoare si nasteri si mai usoare . Noi suntem bine, asteptam sarbatorile de iarna, apoi asteptam consultatia de pe 11 ianuarie...si apoi il asteptam pe Marwan, care n ultimul timp face valuri prin burtica |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce mai faceti, burtici? Va pup dulce si va doresc o sarcina cat mai usoara si cat mai la termen! Valerrie, te felicit si aici! Sa cresteti mari si frumosi! Denisa, abia astept sa-l cunosc si eu pe Marwan! Pana atunci, bucura-te de sarcina! AlexandraL, ce burtica frumoasa! Inca putin si vine bebelul! Anabella, mica burticutza, dar se ghiceste! Pup cu drag! Shirel, saptamana 35? Wow! Chiar a trecut repede timpul! Alyna, va fi bine! Sarcina cat mai usoara! Misha, voi ce mai faceti? |
|

| Revin cu poze noi special pentru Mela

|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Anabella, eu tot nu vad burtica. Dar tu esti superba si iti sta tare bine cu bascuta, cred ca imi fac si eu |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| un pic,un pic,se intrevede o burticuta acolo arati tare bine,Anabella |
|

| Mela wrote:un pic,un pic,se intrevede o burticuta acolo arati tare bine,Anabella pai indata am 5 lunitze,trebuie sa se vada ceva nu? te pup iubita
AlexandraL wrote:Anabella, eu tot nu vad burtica. Dar tu esti superba si iti sta tare bine cu bascuta, cred ca imi fac si eu Alexandra scumpo fa-ti si tu ca se poarta tare bine,eu deja am fost apreciata la magazin(bascuta ,nu eu )...te puo cu drag.. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Anabella se vede un pic de burtica,dar o sa creasca puiul si atunci se va afirma din plin.Esti frumoasa si radiezi! |
|

| mirela74chris wrote:Anabella se vede un pic de burtica,dar o sa creasca puiul si atunci se va afirma din plin.Esti frumoasa si radiezi! Multumesc Mirela |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Alexandra, Anabella, ce burtici frumoase! Multa sanatate si sarcina la termen! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alexandra ce burtica frumoasa ai tu acolo sarcina usoara pana la termen iti doresc
Anabella creste si burtica ta tare frumos |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Wow Alexandra de ce ti-e rusine arati super, ai doar burtica , mie imi e tare dor! Nastere usoara iti doresc si la termen, iar Matei sa fie sanatos, cuminte , mancacios si norocos!
Anabella esti superba eu la 19 sapamani pusesem deja 7 kg iar toata sarcina 14Kg, bine ca m-a ajuta Domnul sa scap repede de ele , sarcina usoara iti doresc! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| anabella esti tare frumoasa, eleganta si asortata. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra , ai o burtica pe cinste ! Esti o frumusete de gravidutza ! Hai ca nu mai e mult si vine minunea .... Anabella, si unde ziceai ca e burtica ? Esti cocheta foc ! Felicitari ! Sarcina usoara tuturor gravidutelor ! |
|
|