Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Thursday, December 2, 2010 12:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Anabella wrote:
sunt bine,multumescpupici pupici pe 13 am eco morfologicangel ,poate zice ca e fetitahohot hohot

iti tin pumnii , poate e surpriza de Santa Lucia topai topai topai pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Kmy
Scris: Saturday, December 4, 2010 6:22 AM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Shirelcomputerlove esti cea mai activa mama din cate am cunoscut, nu stiu de unde scoti atata energiepupici

Alyna iti doresc sarcina usoara !

Anabella,iloveyou sarcina usoara , asteptam pozici?

Misha,...?

Valerrie,Denisa,Alexandra,pupici pe burticutepupici
Mie mie un dor... asa vreau si eu pe listuta...din pacate sotulache nu e de acord...incabanghead
Ana
Scris: Saturday, December 4, 2010 9:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
clalina wrote:

iti tin pumnii , poate e surpriza de Santa Lucia topai topai topai pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Care Santa?ca de asta nu m-ai stiamhohot hohot ,eu sper sa fie ce vrea Dumnezeu!angel

Kmyiloveyou ,chiar ma gandeam intr-o zi,trebuie sa ma pozez indata la 20 saptamani sa ma vedeti,deci voi reveni cu pozedance
clalina
Scris: Saturday, December 4, 2010 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
@ Anabella nu sti ca in italia pe 13 dec sew sarbatoreste santa lucia este un fel de mos nicolae al lor, vine cu cadouri; eu ma refeream ca vine si la tine cu vestea ca in burtica acum se afla o fetita. sic
Ana
Scris: Saturday, December 4, 2010 10:38 PM
Nivel

clalina wrote:
@ Anabella nu sti ca in italia pe 13 dec sew sarbatoreste santa lucia este un fel de mos nicolae al lor, vine cu cadouri; eu ma refeream ca vine si la tine cu vestea ca in burtica acum se afla o fetita. sic
nu stiam de asa ceva,ei tot baitel e. asa ca nu ma mai astept eu la fetita acuma...
AlexandraL
Scris: Saturday, December 4, 2010 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Eu mi-am facut geanta pentru maternitate in proportie de cam 80%, ieri am vorbit cu moasa, mi-a facut programare la doctor vinerea viitoare, cand vom stabili si data cezarianei yes Asta, bineinteles, daca nu cumva bebe se hotaraste sa vina mai repede.

In rest...dureri de burta, de spate, inghinale, burta cat un balon mult prea umflat, dar un maaare chef de cumparaturi. Astazi am impodobit si bradutul, ca sa ma bucur cat mai mult de el, mai avem de asamblat patutul, ca hainutele lui Matei sunt deja spalate, calcate, aranjate in sifonier yes

Va pup, gravidute dragi computerlove
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 5, 2010 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nastere usoara , un Mateias sanatos , frumos , cuminte si papacios ! Recuperare rapida si ....... felicitari Mosului pentru asa minune de cadou chiar de Sfintele Sarbatori de Iarna !
Alexandra , vreau si eu sa vad o fotografie cu tine burtica in 9 luni, ca nu te cred ca e chiar asa de mare burtica ! Ne-o arati si noua ! ras Please ! computerlove

Sarcina usoara tuturor gravidutelor si ...... mult succes celor care isi doresc sa se alature aici clubului ! majoreta
Ana
Scris: Sunday, December 5, 2010 1:36 PM
Nivel

Pana vine Alexandra m-am tras si eu in poza,eu si burticutza mic la 19 saptamani....pana acuma am pus doar 1kgras ras ras si sper sa mai pun 6-7 ca mai mult nu vreausic

deci burticuta la inaintarehohot

img
[/color]
roxy_oxxy
Scris: Sunday, December 5, 2010 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
computerlove computerlove computerlove va doresc o sarcina cat mai usoara.pupici pupici pupici

Anabella scratch scratch scratch unde e burtica???? Arati minunatwav wav
shirel
Scris: Sunday, December 5, 2010 7:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Anabella ,arati minunat si astept sa te vad pe la 35 de saptamani cand vei avea intradevar burtica,fiindca acuma nu se observa nimic!sic

Alexandra,sarcina usoara atat cat mai ai si deabia asteptam sa-l vedem pe Mateias .Aaaa dupa tine urmez eu nu-i asa? De abia astept ,eu nu am pregatit nimic pentru printesa noastra decat ( sic nici nume nu are )......multa,multa dragoste.

Eu astept vesti de la Valerrie sunt curioasa ce este cu ea ,asa ca nu uita de noi!!! topai topai
AlexandraL
Scris: Sunday, December 5, 2010 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, eu am pregatit bagajelul pentru ca m-au speriat acele contractii de la 32 de saptamani, ca altfel...oricum, sunt cam stresata cu Ioan, inca nu s-a obisnuit cu doamna care ne ajuta, nu prea stie cum sa il ia, nu vrea sa manance, plange...nu-mi ramane decat sa sper ca Matei va mai sta in burtica 2 saptamani, pana vin mama si sora mea...

Anabella, succes cu kilogramele si sarcina usoara in continuare computerlove

Oana computerlove multumesc pentru urari. Uite, special pentru tine, o pozica cu mine. Mi-e si rusine de cum arat, scuzati si tinuta de casa...deci...sa nu va speriati alcool

Ana
Scris: Sunday, December 5, 2010 8:38 PM
Nivel

Roxi e si burticutzacomputerlove computerlove

Shirel sper sa nu am burta mare dar pana la urma important sa fim sanatoasi!!!hearts

Alexandra scumpico nu mai ai mult si ramai fara burticuta si o sa-i duci dorul,te pup esti tare draguta si iti sta binelove
Mela
Scris: Monday, December 6, 2010 9:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra,esti tare scumpa computerlove ce sus e burtica inca,wow love eu cred ca nici la prima sarcina n-am avut-o asa.

Anabella,daca iti iei si tu o alta culoare la haine,din care sa se vada burtica,poate te credem cand spui ca esti graviduta ras
pup frumusica pupici computerlove

Shirel,mai hai si tu cu poze majoreta
legat de nume...lui Oshry si Eden le-ati cerut parerea? ras

pupici pe burtici pupici hearts
Ana
Scris: Monday, December 6, 2010 9:50 AM
Nivel

Mela asa am fost imbracata la biserica si m-a pozat sotul,na lasa ca diseara daca are timp ma imbrac intro culoare deschisa sa iti arat burtica special tiesic
cry2000
Scris: Monday, December 6, 2010 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Alexandra nastere usoara sa fiti sanatosi si tu si bb.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.