Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
|
iti tin pumnii , poate e surpriza de Santa Lucia |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Shirel esti cea mai activa mama din cate am cunoscut, nu stiu de unde scoti atata energie
Alyna iti doresc sarcina usoara !
Anabella, sarcina usoara , asteptam pozici?
Misha,...?
Valerrie,Denisa,Alexandra,pupici pe burticute Mie mie un dor... asa vreau si eu pe listuta...din pacate sotulache nu e de acord...inca |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Care Santa?ca de asta nu m-ai stiam ,eu sper sa fie ce vrea Dumnezeu!
Kmy ,chiar ma gandeam intr-o zi,trebuie sa ma pozez indata la 20 saptamani sa ma vedeti,deci voi reveni cu poze |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| @ Anabella nu sti ca in italia pe 13 dec sew sarbatoreste santa lucia este un fel de mos nicolae al lor, vine cu cadouri; eu ma refeream ca vine si la tine cu vestea ca in burtica acum se afla o fetita. |
|

| clalina wrote:@ Anabella nu sti ca in italia pe 13 dec sew sarbatoreste santa lucia este un fel de mos nicolae al lor, vine cu cadouri; eu ma refeream ca vine si la tine cu vestea ca in burtica acum se afla o fetita. nu stiam de asa ceva,ei tot baitel e. asa ca nu ma mai astept eu la fetita acuma... |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu mi-am facut geanta pentru maternitate in proportie de cam 80%, ieri am vorbit cu moasa, mi-a facut programare la doctor vinerea viitoare, cand vom stabili si data cezarianei Asta, bineinteles, daca nu cumva bebe se hotaraste sa vina mai repede.
In rest...dureri de burta, de spate, inghinale, burta cat un balon mult prea umflat, dar un maaare chef de cumparaturi. Astazi am impodobit si bradutul, ca sa ma bucur cat mai mult de el, mai avem de asamblat patutul, ca hainutele lui Matei sunt deja spalate, calcate, aranjate in sifonier
Va pup, gravidute dragi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nastere usoara , un Mateias sanatos , frumos , cuminte si papacios ! Recuperare rapida si ....... felicitari Mosului pentru asa minune de cadou chiar de Sfintele Sarbatori de Iarna ! Alexandra , vreau si eu sa vad o fotografie cu tine burtica in 9 luni, ca nu te cred ca e chiar asa de mare burtica ! Ne-o arati si noua ! Please !
Sarcina usoara tuturor gravidutelor si ...... mult succes celor care isi doresc sa se alature aici clubului ! |
|

| |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| va doresc o sarcina cat mai usoara.
Anabella unde e burtica???? Arati minunat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anabella ,arati minunat si astept sa te vad pe la 35 de saptamani cand vei avea intradevar burtica,fiindca acuma nu se observa nimic!
Alexandra,sarcina usoara atat cat mai ai si deabia asteptam sa-l vedem pe Mateias .Aaaa dupa tine urmez eu nu-i asa? De abia astept ,eu nu am pregatit nimic pentru printesa noastra decat ( nici nume nu are )......multa,multa dragoste.
Eu astept vesti de la Valerrie sunt curioasa ce este cu ea ,asa ca nu uita de noi!!! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel, eu am pregatit bagajelul pentru ca m-au speriat acele contractii de la 32 de saptamani, ca altfel...oricum, sunt cam stresata cu Ioan, inca nu s-a obisnuit cu doamna care ne ajuta, nu prea stie cum sa il ia, nu vrea sa manance, plange...nu-mi ramane decat sa sper ca Matei va mai sta in burtica 2 saptamani, pana vin mama si sora mea...
Anabella, succes cu kilogramele si sarcina usoara in continuare
Oana multumesc pentru urari. Uite, special pentru tine, o pozica cu mine. Mi-e si rusine de cum arat, scuzati si tinuta de casa...deci...sa nu va speriati
 |
|

| Roxi e si burticutza
Shirel sper sa nu am burta mare dar pana la urma important sa fim sanatoasi!!!
Alexandra scumpico nu mai ai mult si ramai fara burticuta si o sa-i duci dorul,te pup esti tare draguta si iti sta bine |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alexandra,esti tare scumpa ce sus e burtica inca,wow eu cred ca nici la prima sarcina n-am avut-o asa.
Anabella,daca iti iei si tu o alta culoare la haine,din care sa se vada burtica,poate te credem cand spui ca esti graviduta pup frumusica
Shirel,mai hai si tu cu poze legat de nume...lui Oshry si Eden le-ati cerut parerea?
pupici pe burtici |
|

| Mela asa am fost imbracata la biserica si m-a pozat sotul,na lasa ca diseara daca are timp ma imbrac intro culoare deschisa sa iti arat burtica special tie |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Alexandra nastere usoara sa fiti sanatosi si tu si bb. |
|
|