Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Friday, November 26, 2010 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Fetelor, eu parca sunt o baba de 150 de ani, asa ma simt...noaptea nu mai pot dormi, ma intorc de pe o parte pe alta, ma dor rinichii, spatele, stomacul, bebe joaca sarba atunci cand nu ii convine pozitia, merg la toaleta de cel putin 4-5 ori pe noapte...ziua am o dorinta extraordinara de a aranja totul in casa (ceea ce, sincer, este mai rar la mine), dar ma simt neputincioasa, nu reusesc sa fac nici macar strictul necesar.

Ieri m-am simtit rau si a gatit sotul, el i-a dat mancare lui Ioan, eu doar am stat in pat...rezultatul...am spalat vase mai bine de jumatate de ora in dimineata asta, in living daca nu esti atent pe unde calci risti sa iti rupi gatul etc...am tot amanat si calcatul, iar acum s-a adunat un dulap intreg, nici lenjerie sa schimb nu mai am (nu-mi place sa vad o mie de dungi pe ea, deci trebuie sa o calc)...

Hai ca v-am innebunit, dar m-am descarcat si eu...de duminica ne vin ajutoare, poate ma mai calmez si eu hainoroc
kali
Scris: Friday, November 26, 2010 11:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexandra, vii la noi? E mai aglomerat, asa, insa promit sa te tin motz-cocotz in pat.
Alyna , multa sanatate!! Si sa fie cu noroc de data asta. Si cu fundita.
In rest, pup tuturor si sarcina usoara fiecare in parte!! Postez rar, insa va urmaresc, ca tare dragi imi sunt burticile! Asa... macar sa-mi mai aduc aminte din cand in cand cum era...
AlexandraL
Scris: Friday, November 26, 2010 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
kali wrote:
Alexandra, vii la noi? E mai aglomerat, asa, insa promit sa te tin motz-cocotz in pat.

Kali, sarumana, esti o scumpa computerlove Problema este ca nu am stare, ma mananca pielea si la propriu si la figurat hohot
valerrie
Scris: Friday, November 26, 2010 2:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Alexandra iti impartasesc si eu sentimentul de baba, la fel de greoaie sunt si eu.
Astept sa fac maine curatenie cu sotul meu, ca singura nu sunt in stare deloc. Azi am fost pana la piata, si gata... e de ajuns, m-am intors gafaind toata.computerlove
shirel
Scris: Friday, November 26, 2010 3:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ei sa spun eu ca ma simpt ca o baba la varsta mea (33 de saptamani sic )m-ar bate D-zeu hohot hohot nu sunt cum eram ca o pustoaica de 18 ani dar cred ca am acuma in jurul varstei mele sic .Ma simpt greoaie dar cine baga in seama trebuie sa fug dupa astia mici ,gradinite ,cumparaturi o mai am pe maica mea care are o operatie in decembrie asa ca trebuie sa fiu frech pentru toti dar cu pauze ma odihnesc dupa 9 seara nu ma mai vede nimeni prin preajma ci directia pat si somn ca sa nu cad din picioare.
Totusi sunt foarte bine in general ,am facut ieri si analizele de sange ,am si intalnirea cu bebelina la doctor pe la inceputul lui decembrie arat ca un elefant dar asta nu-i nici un bai slabesc eu de urgentza cu trei purandei energetici foc!
Vqa pup pe toate,pupici pupici Kali multumim de vizita vad ca si tie iti este dor tare de burtica deci niciodata nu poti sa stii sic ras pupici pupici oricum poate ne intalnim la urmatoarea sarcina ras alcool !

Sarcina usoara in continuare si multa odihna si i-a nu va mai plangeti indata totul va trece si iar va aud ca plangeti ca vreti burtica si ce frumos era....ras nu-i asa uitam noi prea repede!iloveyou iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Saturday, November 27, 2010 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Am fost si noi ieri la doctor. Totul este bine, l-am vazut pe Marwan jucandu-sehearts. octora mi-a zis ca e u grasun...are deja 2 kgras, si incepand cu 27 ianuarie pana pe 7 februarie, pot naste oricand. Abia astepthearts.

Va pup pe toate cu mult drag, sarcii usoare in continuare si nasteri usoare celor carorar li se apropie termenulpupici pupici pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Monday, November 29, 2010 12:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Nu am intrat pe aici de muulta vreme. Pe multe din fete nici nu le stiu.sorry
Va doresc sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi!
Alynasorry pt cele intamplate Fruntea sus! Trebuie sa gandesti pozitivfloare2
Alyna
Scris: Tuesday, November 30, 2010 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Azi am fost si eu la prima programare la dr.Bebita e bine,s-a vazut inimioara...Am avut niste emotii fenomenale... mai ales ca dr nu l-a vazut din prima...am crezut ca lesin acolopale pale pale Deja ma gandeam ca o sa-mi spuna ca e sarcina oprita in evolutie.A pus mai bine sonda si a dat de elyes yes M-a deranjat doar ca nu mi-a dat pozica cu bebeboxing si m-a taxat si pentru consultatie cu toate ca am facut doar ecoangry angry Sper sa fie totul bine de acum in colo.Urmatoarea programare va fi la 13 sapt cand fac si dublul test.
sweet angel
Scris: Tuesday, November 30, 2010 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
alyna felicitari pt bebe , sarcina usoara in continuare.
Ana
Scris: Tuesday, November 30, 2010 11:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alyna totul va fi binecomputerlove
Dumnezeu se va ingriji de sarcina si de tine!!pupici pupici
Mela
Scris: Wednesday, December 1, 2010 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,esti fenomenala,zau asa,de fiecare data cand sughiti sa stii ca eu sunt de vina ras

Alyna,vesti bune yes sarcina usoara si la termen iti doresc pupici

Anabella,tu cum te mai simti? hearts

Misha,nu mai zici nimic? computerlove

Valerrie,Denisa,Alexandra,pup gravidutele pupici pupici pupici
shirel
Scris: Wednesday, December 1, 2010 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
[quote=Mela]Shirel,esti fenomenala,zau asa,de fiecare data cand sughiti sa stii ca eu sunt de vina ras

Si voi sunteti pomeniti des de mine ,ce crezi!Ti-am spus ca Yohanan te cunoaste asa de bine stie tot cand ai nascut ,cum tot!ras sic

Am si eu luni programare deabia astept intalnirea cu bomba atomica care se gaseste in mine ras sic ,mi-am facut si analizele mi-au iesit bune asa ca asteptam numai nasterea sa fie usoara si gata am scapat pana la sarcina urmatoare.ras
Alyna
Scris: Wednesday, December 1, 2010 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetelor,multumesc multcomputerlove computerlove Doamne ajuta sa fie totul bine.
Sarcina usoara in continuare la toate gravidutele dragicomputerlove computerlove Eu am trecut de faza cu somnolenta accentuatadance Am mai multa energie si tareeee am nevoie, ca imi fac curaj sa ma apuc de curatenia de iarnabanghead banghead De cateva zile simt o presiune in abdomen,inferior,ceea ce inseamna ca bebe al meu,implicit uterul,cresteyes yes Deja sunt pozitii in care ma simt nasol..Doamne....sper sa fie bine de data astapale pale
danab
Scris: Wednesday, December 1, 2010 7:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
hearts hearts hearts Alyna sarcina usoara si bebe cuminte si sanatos!hearts
Shirel, Misha, Alexandra, sarcina usoara acum, pe final cat mai putine emotiicoeur iloveyou
Ana
Scris: Wednesday, December 1, 2010 10:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela wrote:

Anabella,tu cum te mai simti? hearts
sunt bine,multumescpupici pupici pe 13 am eco morfologicangel ,poate zice ca e fetitahohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.