Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Fetelor, eu parca sunt o baba de 150 de ani, asa ma simt...noaptea nu mai pot dormi, ma intorc de pe o parte pe alta, ma dor rinichii, spatele, stomacul, bebe joaca sarba atunci cand nu ii convine pozitia, merg la toaleta de cel putin 4-5 ori pe noapte...ziua am o dorinta extraordinara de a aranja totul in casa (ceea ce, sincer, este mai rar la mine), dar ma simt neputincioasa, nu reusesc sa fac nici macar strictul necesar.
Ieri m-am simtit rau si a gatit sotul, el i-a dat mancare lui Ioan, eu doar am stat in pat...rezultatul...am spalat vase mai bine de jumatate de ora in dimineata asta, in living daca nu esti atent pe unde calci risti sa iti rupi gatul etc...am tot amanat si calcatul, iar acum s-a adunat un dulap intreg, nici lenjerie sa schimb nu mai am (nu-mi place sa vad o mie de dungi pe ea, deci trebuie sa o calc)...
Hai ca v-am innebunit, dar m-am descarcat si eu...de duminica ne vin ajutoare, poate ma mai calmez si eu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexandra, vii la noi? E mai aglomerat, asa, insa promit sa te tin motz-cocotz in pat. Alyna , multa sanatate!! Si sa fie cu noroc de data asta. Si cu fundita. In rest, pup tuturor si sarcina usoara fiecare in parte!! Postez rar, insa va urmaresc, ca tare dragi imi sunt burticile! Asa... macar sa-mi mai aduc aminte din cand in cand cum era... |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| kali wrote:Alexandra, vii la noi? E mai aglomerat, asa, insa promit sa te tin motz-cocotz in pat.
Kali, sarumana, esti o scumpa Problema este ca nu am stare, ma mananca pielea si la propriu si la figurat |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Alexandra iti impartasesc si eu sentimentul de baba, la fel de greoaie sunt si eu. Astept sa fac maine curatenie cu sotul meu, ca singura nu sunt in stare deloc. Azi am fost pana la piata, si gata... e de ajuns, m-am intors gafaind toata. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ei sa spun eu ca ma simpt ca o baba la varsta mea (33 de saptamani )m-ar bate D-zeu nu sunt cum eram ca o pustoaica de 18 ani dar cred ca am acuma in jurul varstei mele .Ma simpt greoaie dar cine baga in seama trebuie sa fug dupa astia mici ,gradinite ,cumparaturi o mai am pe maica mea care are o operatie in decembrie asa ca trebuie sa fiu frech pentru toti dar cu pauze ma odihnesc dupa 9 seara nu ma mai vede nimeni prin preajma ci directia pat si somn ca sa nu cad din picioare. Totusi sunt foarte bine in general ,am facut ieri si analizele de sange ,am si intalnirea cu bebelina la doctor pe la inceputul lui decembrie arat ca un elefant dar asta nu-i nici un bai slabesc eu de urgentza cu trei purandei energetici foc! Vqa pup pe toate, Kali multumim de vizita vad ca si tie iti este dor tare de burtica deci niciodata nu poti sa stii oricum poate ne intalnim la urmatoarea sarcina !
Sarcina usoara in continuare si multa odihna si i-a nu va mai plangeti indata totul va trece si iar va aud ca plangeti ca vreti burtica si ce frumos era.... nu-i asa uitam noi prea repede! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Am fost si noi ieri la doctor. Totul este bine, l-am vazut pe Marwan jucandu-se . octora mi-a zis ca e u grasun...are deja 2 kg , si incepand cu 27 ianuarie pana pe 7 februarie, pot naste oricand. Abia astept .
Va pup pe toate cu mult drag, sarcii usoare in continuare si nasteri usoare celor carorar li se apropie termenul |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Nu am intrat pe aici de muulta vreme. Pe multe din fete nici nu le stiu. Va doresc sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi! Alyna pt cele intamplate Fruntea sus! Trebuie sa gandesti pozitiv |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Azi am fost si eu la prima programare la dr.Bebita e bine,s-a vazut inimioara...Am avut niste emotii fenomenale... mai ales ca dr nu l-a vazut din prima...am crezut ca lesin acolo Deja ma gandeam ca o sa-mi spuna ca e sarcina oprita in evolutie.A pus mai bine sonda si a dat de el M-a deranjat doar ca nu mi-a dat pozica cu bebe si m-a taxat si pentru consultatie cu toate ca am facut doar eco Sper sa fie totul bine de acum in colo.Urmatoarea programare va fi la 13 sapt cand fac si dublul test. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| alyna felicitari pt bebe , sarcina usoara in continuare. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alyna totul va fi bine Dumnezeu se va ingriji de sarcina si de tine!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,esti fenomenala,zau asa,de fiecare data cand sughiti sa stii ca eu sunt de vina
Alyna,vesti bune sarcina usoara si la termen iti doresc
Anabella,tu cum te mai simti?
Misha,nu mai zici nimic?
Valerrie,Denisa,Alexandra,pup gravidutele |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| [quote=Mela]Shirel,esti fenomenala,zau asa,de fiecare data cand sughiti sa stii ca eu sunt de vina
Si voi sunteti pomeniti des de mine ,ce crezi!Ti-am spus ca Yohanan te cunoaste asa de bine stie tot cand ai nascut ,cum tot!
Am si eu luni programare deabia astept intalnirea cu bomba atomica care se gaseste in mine ,mi-am facut si analizele mi-au iesit bune asa ca asteptam numai nasterea sa fie usoara si gata am scapat pana la sarcina urmatoare. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,multumesc mult Doamne ajuta sa fie totul bine. Sarcina usoara in continuare la toate gravidutele dragi Eu am trecut de faza cu somnolenta accentuata Am mai multa energie si tareeee am nevoie, ca imi fac curaj sa ma apuc de curatenia de iarna De cateva zile simt o presiune in abdomen,inferior,ceea ce inseamna ca bebe al meu,implicit uterul,creste Deja sunt pozitii in care ma simt nasol..Doamne....sper sa fie bine de data asta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Alyna sarcina usoara si bebe cuminte si sanatos! Shirel, Misha, Alexandra, sarcina usoara acum, pe final cat mai putine emotii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela wrote:Anabella,tu cum te mai simti? sunt bine,multumesc pe 13 am eco morfologic ,poate zice ca e fetita |
|
|