Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Alexandra daca mai ai contractii, iti recomand un medicament care mi l-a administrat si mie in sapt 32, tractocile (atosiban e substanta activa) . la mine a facut minuni! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Gravidutelor sarcini usoare va doresc!!! Azi ma duc si eu la medic sa vad daca intru in randul vostru...stau ca pe ace! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow Miriam ce veste buna"!"" speram sa fie bebe"" |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele va pup pe toate! Au fost asa de multe mesaje de cand nu am intrat, ca am itat cine a scris . Vechea problema cu memoria.
Miriam, Doamne ajuta sa fie bebe!
Delfinasa multumim
Alexandra ma bucur ca esti bine, si sper sa te refaci complet cat mai curand
Misha, sper ca vor trece cat de curand greturile astea
Vallerie, Shirel, Anabella, Roxxy, Alina (sper ca nu am uitat iar pe careva ) Sarcnin usoare in continuare si numai bine, bebei sanatosi si jucausi . Si fetele care se gandesc la noi va pup pe toate si care doriti va poftim printre noi
Noi suntem bine.Si eu am inceput sa obosesc mai repede, sa am probleme cu somnul, in sensul ca trebuie sa imi schimb foarte des pozitia, altfel mi s epun ca un fel de crampe sub coste in parea dreapta...probabil piciorusele lui Marwan Alexandru isi fac de cap prin partea aia . Abia il astept la mine in brate. Am cumparat saculet pentru hainute, port-bebe, cateva hainute, nu multe deocamdata, probabil saptamana viitoare mergem sa dam comanda de patut - il voi face din lemn. Si imi vine si mie sa imi pregatesc bagajul pt spital desi mai am ceva timp . Va pupam dulce amandoi si va multumim ca sunteti cu gandul la noi. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Alexandra, ne bucuram ca esti bine. Denisa, te pregatesti intens, dar mai ai timp. Noi nu am cumparat inca patut, ca nu am terminat camera lui bebe. Merge cam greu, in schimb mi-am facut bagajul, am stresat toate prietenele mele care au copii cu ce produse sa folosesc, ce sa mai cumpar, etc. Eu am dat de o tipa aici care face exercitii , cursuri, ma rog, pentru pregatirea de nastere. Vreau sa ma duc dar trebuie sa mai am o colega tot la 34 de saptamani ca mine. Sa vedem. Va pupic pe toate si sarcini usoare in continuare. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ANABELLA, DENISA va multumesc pt urare dar se pare ca nu este bebe ci doar o dereglare de ciclu pt care am primit duphaston...
|
|

| Eu am fost sambata la un centru unde se fac exercitii de gimnastica , pentru nastere. Cred ca este interesant si ma apuc si eu. Imi trebuie sa duc de la ginecolog o adeverinta ca am voie sa fac aceste exercitii.Poate o sa fie bine. In rest noi suntem bine, joi merg la control, il vad pe bebe si sa vedem cat are acum greutate. Va pupic si sarcini usoare in continuare.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Valerrie acusi acusi esti mamica |
|

| Da Irinuca, suntem tare emotionati atat eu cat si sotul meu. El chiar mai mult decat mine. Multa sanatate tie si bebeului tau, cum te descurci ... ??? |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Miriam, data viitoare
Valerrie, cume la cursuri? Eu nu ii fac acum camera separata, de aia pot cumpara toate. Este mulpt prea mic, are nevoie de mine permanent, asa ca va sta cu noi in camera pana ce va creste un pic..cativa anisori
Va pupam si va uram sarcini usuoare la toate! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am fost la cumparaturi pentru Matei ieri, am luat costumase, bodys, prosoape, caciulite, manusi, un costumas de Mos Craciun , sosete, patut mai mic decat al lui Ioan, care se poate si legana (glider), Moses Basket, lenjerii, cateva jucarioare. Si tot mai avem pentru o runda de shopping, nu am gasit hainuta pentru afara, paturicile nu mi-au placut, mai trebuie ulei si samponel, scutece... |
|

| Vrem sa le vedem si noi Alexandra!!! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
|
Hainutele sunt in masina de spalat, iar patutul si Moses Basket ni le livreaza acasa abia joi. Promit sa le fac poze la toate, mi-s asa dragi! |
|

| AlexandraL wrote:
Hainutele sunt in masina de spalat, iar patutul si Moses Basket ni le livreaza acasa abia joi. Promit sa le fac poze la toate, mi-s asa dragi!
abia astept sa le vad |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Alexandra, iti recomand produsele pentru bb de la Burt's Bees (le gasesti la Boots). Sunt aproape 100% naturale. Eu le-am luat si finutei si nepoticii si mamicile sunt super incantate, mai ales de nappy ointment. Daca ai fost la cumparaturi inseamna ca te simti deja mai bine, asa-i?
Anabella, mamico, cate energie mai ai? Eu dorm pe mine mai tot timpul, inca vomit de vreo 2 ori pe zi...citeam la stare de spirit ca bei cafea. Cum o suporti ca mie numai numele imi face rau...Te pup, frumusico!
Shirel, Denisa, Valerrie si toate gravidutele dragi, sarcina usoara in continuare si multe imbratisari! |
|
|