Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinuca
Scris: Wednesday, November 10, 2010 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Alexandra daca mai ai contractii, iti recomand un medicament care mi l-a administrat si mie in sapt 32, tractocile (atosiban e substanta activa) . la mine a facut minuni!
miriam
Scris: Wednesday, November 10, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Gravidutelor sarcini usoare va doresc!!!
Azi ma duc si eu la medic sa vad daca intru in randul vostru...stau ca pe ace!bounce
Ana
Scris: Wednesday, November 10, 2010 10:01 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Wow Miriam ce veste buna"!""
speram sa fie bebe""computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Wednesday, November 10, 2010 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele va pup pe toate!pupici hearts Au fost asa de multe mesaje de cand nu am intrat, ca am itat cine a scrisuff plans . Vechea problema cu memoria.

Miriam, Doamne ajuta sa fie bebe!pupici hearts

Delfinasa multumimpupici hearts

Alexandra ma bucur ca esti bine, si sper sa te refaci complet cat mai curandpupici hearts

Misha, sper ca vor trece cat de curand greturile asteapupici hearts

Vallerie, Shirel, Anabella, Roxxy, Alina (sper ca nu am uitat iar pe carevauff ) Sarcnin usoare in continuare si numai bine, bebei sanatosi si jucausipupici hearts . Si fetele care se gandesc la noi va pup pe toate si care doriti va poftim printre noipupici pupici pupici pupici pupici pupici

Noi suntem bine.Si eu am inceput sa obosesc mai repede, sa am probleme cu somnul, in sensul ca trebuie sa imi schimb foarte des pozitia, altfel mi s epun ca un fel de crampe sub coste in parea dreapta...probabil piciorusele lui Marwan Alexandru isi fac de cap prin partea aiahohot . Abia il astept la mine in brate. Am cumparat saculet pentru hainute, port-bebe, cateva hainute, nu multe deocamdata, probabil saptamana viitoare mergem sa dam comanda de patut - il voi face din lemn. Si imi vine si mie sa imi pregatesc bagajul pt spitalhohot hohot hohot desi mai am ceva timpnewclap . Va pupam dulce amandoipupici hearts si va multumim ca sunteti cu gandul la noi.
valerrie
Scris: Thursday, November 11, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Alexandra, ne bucuram ca esti bine.
Denisa, te pregatesti intens, dar mai ai timp. Noi nu am cumparat inca patut, ca nu am terminat camera lui bebe.
Merge cam greu, in schimb mi-am facut bagajul, am stresat toate prietenele mele care au copii cu ce produse sa folosesc, ce sa mai cumpar, etc. ras hohot
Eu am dat de o tipa aici care face exercitii , cursuri, ma rog, pentru pregatirea de nastere. Vreau sa ma duc dar trebuie sa mai am o colega tot la 34 de saptamani ca mine. Sa vedem.
Va pupic pe toate si sarcini usoare in continuare.computerlove
miriam
Scris: Thursday, November 11, 2010 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
ANABELLA, DENISA va multumesc pt urare pupici dar se pare ca nu este bebecry ci doar o dereglare de ciclu pt care am primit duphaston...
valerrie
Scris: Monday, November 15, 2010 8:41 AM
Nivel

Eu am fost sambata la un centru unde se fac exercitii de gimnastica , pentru nastere.
Cred ca este interesant si ma apuc si eu. Imi trebuie sa duc de la ginecolog o adeverinta ca am voie sa fac aceste exercitii.Poate o sa fie bine. In rest noi suntem bine, joi merg la control, il vad pe bebe si sa vedem cat are acum greutate. Va pupic si sarcini usoare in continuare.
computerlove
Irinuca
Scris: Monday, November 15, 2010 9:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Valerrie acusi acusi esti mamicanewclap pupici
valerrie
Scris: Monday, November 15, 2010 11:47 AM
Nivel

Da Irinuca, suntem tare emotionati atat eu cat si sotul meu. El chiar mai mult decat mine. Multa sanatate tie si bebeului tau, cum te descurci ... ???computerlove
denisa_rachid
Scris: Monday, November 15, 2010 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Miriam, data viitoarepupici hearts

Valerrie, cume la cursuri?pupici hearts Eu nu ii fac acum camera separata, de aia pot cumpara toate. Este mulpt prea mic, are nevoie de mine permanent, asa ca va sta cu noi in camera pana ce va creste un pic..cativa anisorihearts

Va pupam si va uram sarcini usuoare la toate!pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts hearts
AlexandraL
Scris: Monday, November 15, 2010 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Am fost la cumparaturi pentru Matei ieri, am luat costumase, bodys, prosoape, caciulite, manusi, un costumas de Mos Craciun sic , sosete, patut mai mic decat al lui Ioan, care se poate si legana (glider), Moses Basket, lenjerii, cateva jucarioare. Si tot mai avem pentru o runda de shopping, nu am gasit hainuta pentru afara, paturicile nu mi-au placut, mai trebuie ulei si samponel, scutece...
Ana
Scris: Monday, November 15, 2010 6:12 PM
Nivel

Vrem sa le vedem si noi Alexandra!!!topai topai topai
AlexandraL
Scris: Monday, November 15, 2010 6:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Anabella wrote:
Vrem sa le vedem si noi Alexandra!!!topai topai topai

Hainutele sunt in masina de spalat, iar patutul si Moses Basket ni le livreaza acasa abia joi. Promit sa le fac poze la toate, mi-s asa dragi!
Ana
Scris: Monday, November 15, 2010 6:43 PM
Nivel

AlexandraL wrote:

Hainutele sunt in masina de spalat, iar patutul si Moses Basket ni le livreaza acasa abia joi. Promit sa le fac poze la toate, mi-s asa dragi!
abia astept sa le vadmajoreta majoreta
misha
Scris: Tuesday, November 16, 2010 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Alexandra, iti recomand produsele pentru bb de la Burt's Bees (le gasesti la Boots). Sunt aproape 100% naturale. Eu le-am luat si finutei si nepoticii si mamicile sunt super incantate, mai ales de nappy ointment. Daca ai fost la cumparaturi inseamna ca te simti deja mai bine, asa-i?

Anabella, mamico, cate energie mai ai? Eu dorm pe mine mai tot timpul, inca vomit de vreo 2 ori pe zi...citeam la stare de spirit ca bei cafea. Cum o suporti ca mie numai numele imi face rau...Te pup, frumusico!

Shirel, Denisa, Valerrie si toate gravidutele dragi, sarcina usoara in continuare si multe imbratisari!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.