Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Sunday, November 7, 2010 10:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Alyna felicitari si sarcina usoara iti doresc,sigur va fi binecomputerlove
Shirel inceraca sa te relaxezi de acum incepe perioada mai grea.computerlove
Alexandra ce Matei frumos ai tu in burtica.serios se vede atat de frumooooosss,si asa grasunel.love computerlove .Sper sa fi bine si sa fie doar o alarma falsa.coeur
Anabela,Denisa sarcina usoara si pupici.computerlove computerlove
Mela
Scris: Monday, November 8, 2010 11:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra,te astept si eu cu vesti bune angel computerlove

Denisa,sunt bine acum,multumesc pupici computerlove

vad ca tot pe la gravidute ma invart,pe voi,cele care ati ramas pe listuta,v-am simtit mereu aproape,va citesc cu drag si interes si acum,abia astept sa va vad cu puiuti frumosi in brate coeur

sarcina usoara si la termen va doresc gravida computerlove
valerrie
Scris: Tuesday, November 9, 2010 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Alexandra, sa dea Dumnezeu sa fii bine.
Shirel este cazul sa te mai odihnesti si tu.
Mie a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu, obosesc foarte repede si cand vorbesc, ma umflu la maini si picioare iar noaptea nu mai dorm deloc bine, pe o parte imi amortesc mainile pe spate ma doare spatele... plus ca bebe misca foarte tare, uneori ma mai doare si burtica.
Am stat acasa cateva zile si m-am mai odihnit.
Am inceput sa-mi fac si bagajul, chiar ieri si sotul meu se trezeste spunand: da ce-i facem daca se inneaca cand mananca ??? deci, va dati seama ca am inceput deja sa fim stresati amandoi.
Aseara am fost in supermarket si am cumparat produse pentru el, pampers, cred ca am stat o ora la raionul de bebei.
Suntem foarte emotionati, nu stiu cum o sa ne descurcam.
Cred ca pana la urma raman la Damian Calin, nume, ca Stefan imi place dar imi este frica sa nu aud pe cineva spunandu-i Fanica, Fanel, d-astea.
Va pupic burticutze si aveti grija de voi.computerlove
Ana
Scris: Tuesday, November 9, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alexandra cum esti??hearts hearts
Valerrie nu te speria ca totul va veni de la sine ca doar vei fi mamica si vei sti ce sa faci plus ca suntem si noi aici astea mai veterane si te putem ajuta cu un sfat!computerlove computerlove
misha
Scris: Tuesday, November 9, 2010 11:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Buna gravidutelor! pupici computerlove

Alyna, felicitari si bine ai venit printre noi! Vei vedea ca va fi totul bine! Trebuie sa fie!pupici

Eu va citesc dar nu reusesc sa mai si scriu cate ceva. N-am scapat de greturi si de voma. Pare ca totul in jurul meu imi provoaca greata. Nu-mi amintesc la Maria sa fi fost la fel! Vineri l-am vazut pe bb la ecograf. Are aproape 6 cm si e jucaus foc. Nu a stat locului o clipa. Din pacate e prea devreme sa-mi spuna ce e, mai ales ca aparatul celor de la spital nu e asa performant. Sanatos/sanatoasa sa fie!

Alexandra, sper din toata inima ca esti bine!

Fetelor, va pup cu drag!iloveyou
Ana
Scris: Tuesday, November 9, 2010 12:01 PM
Nivel

Misha felicitari pentru 13 saptamanihearts hearts hearts
Denisa felicitari si tie pentru 28 de saptamani!!

Valerrie si tie ca ai facut ieri 34 dance dance
danab
Scris: Tuesday, November 9, 2010 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
AlexandraL wrote:

Ce scumpel e Alexandra hearts Ce emotii dau pozicile astea 3d!
Si numele e frumos, preferatul meu, daca aveam baietel Matei il botezam.pupici

Alyna, felicitari si sarcina usoara!coeur
AlexandraL
Scris: Tuesday, November 9, 2010 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
M-am intors azi de la spital, se pare ca am infectie urinara si asta a provocat contractiile. Mi-au dat antibiotic, perfuzii cu ceva care sa imi opreasca contractiile si steroizi pentru cazul in care bebe se naste prea devreme (ajuta la maturizarea plamanilor din cate mi-au zis). Din fericire colul era inchis. Acum am venit acasa, iau antibiotic, am ramas cu o usturime cand urinez si cu niste hemoroizi suparati, plus cu o maaare teama sa nu ma intorc in spital. Sa speram s
ca nu mai apar si alte probleme si ca bebe va mai sta macar 2-3 saptamani la caldurica...
delfinasa
Scris: Tuesday, November 9, 2010 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Alexandra, ne-ai cam dat emotii si noua! Acum ca stim ce s-a intamplat, ne-am linistit! Sa te faci bine repede! computerlove Sarcina e avansata si nu e asa mare problema daca iei acum cateva zile antibiotice. Iti doresc sa ajungi cu bine pana la termen cu Matei si sa-i vedem falcutele si in pozele cu voicomputerlove!

Misha, imi pare rau ca ai asa stari nasoale si acum...macar vitaminele prenatale sa le iei si sa mananci cat de cat ceva...la eco de regula bb e bine cand mama are all day sickness...mai rezista un pic, ca o sa incepi sa te simti bine din nou computerlove!
Shirel, Denisa, Valerrie, Alyna, Anabella si nou sosita Roxxxxxxxxy, sarcini sanatoase in continuare, pana la termen!pupici
Ana
Scris: Tuesday, November 9, 2010 7:23 PM
Nivel

Alexandra ne bucuram ca esti mai bine!!computerlove computerlove computerlove computerlove
monique
Scris: Tuesday, November 9, 2010 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetele, stie cineva amanunte despre hidroza chistica la un bebe de 11 saptamani (bebe in burtica)?

Gravidutelor, va doresc sarcina usoara si fara probleme si greturi! computerlove Iar nou venitelor Roxxy si Alyna multa sanatate si cat mai multe vesti bune! Felicitari!newclap
sweet angel
Scris: Tuesday, November 9, 2010 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
roxi bun venit la burticute.
burticutelor sarcina usoara.
delfinasa
Scris: Tuesday, November 9, 2010 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
monique wrote:
Fetele, stie cineva amanunte despre hidoza chistica la un bebe de 11 saptamani (bebe in burtica)?

Poate ca s-a strecurat o greseala la tiparsorry si de fapt ai vrut sa scrii "hidroza"? Care inseamna transpiratie abundenta...oricum, n-am auzit de asa ceva la bebicii din burtica si impreuna cu termenul asociat nici atat sorry.
monique
Scris: Wednesday, November 10, 2010 6:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
delfinasa wrote:

Poate ca s-a strecurat o greseala la tiparsorry si de fapt ai vrut sa scrii "hidroza"? Care inseamna transpiratie abundenta...oricum, n-am auzit de asa ceva la bebicii din burtica si impreuna cu termenul asociat nici atat sorry.

Da, daaa... din graba am mancat o litera. E hidroza... Nici eu nu am gasit nimic despre asta, faza e ca din cauza acestei boli cica tb sa intrerupa sarcina. Copilul e aiurea dezvoltat, nu a putut sa-i masoare nimic (inca nu am inteles cum sta treaba). Tipa e distrusa, se chinuie de 8 ani sa aiba un copil.
Va pup, fetele!computerlove
danab
Scris: Wednesday, November 10, 2010 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Monique, spune-i sa mearga si la alt doctor si sa faca amniocenteza,
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.