Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Nu-mi vine sa cred ca sunt iar burtica...mi-e si frica sa ma bucur prea tare sa nu se intample din nou ceva rau.... PS:sarcina usoare la toate gravidutele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alyna nu te mai gandi la ce a fost,gandeste-te la ce e mai frumos,ai sa vezi ca totul va fi bine cu Dumnezeu inainte!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Va urmaresc mai rarutz , sa nu mi se deschida apetitul .....Si va doresc sarcina usoara tuturor , bebelusi sanatosi si la termen ! Iar voi, burticutelor ...... enjoy every second ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,pup burticica frumoasa
Alyna,felicitari sa fie intr-un ceas bun |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| L-am vazut din nou pe Matei E un bucalat serios, uneori chiar incruntat ca tati, care seamana foarte bine cu fratiorul lui cel mare. Are aproape 2 kg, e tare jucaus si...isi tine bine ascunse "bijuteriile" (ba tinea picioarele incrucisate, ba manuta intre picioare) Abia astept sa il tin in brate

Alyna, cu Dumnezeu inainte, totul va fi bine. Sarcina usoara
Sarcini usoare, gravidute dragi |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| alxandra ce dragalas ai tu acolo sarcina usoara in continuare |
|

| Alexandra ce scumpel e!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alexandra,pusici pe obrajorii frumosi ai lui Matei |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Alyna, sarcina usoara si cu Dumnezeu inainte totul va fi bine.
Anabella, sarcina usoara si tie si multumesc de aprecieri
Mela pup si eu dulce pe mamica si pe copilasi . Vad ca Alexandra deja are 26 de zile...cum mai trece timpul asta . Sper ca te simti bine acum
Shirel, pe unde mai esti? Ce mai zici? Sper ca totul este in regula cu tine si cu bebelina.
Valerrie sarcina usoara. Cand incepem galeria?
Alexandra pupicei pt tine si pt Matei. Este un scump
Va pup pe toate din suflet si daca am sarit peste cineva scuze . Sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu ,draga mea Denisa intoarsa dintr-un sfarsit de saptamana plin de distractie ,am sa pun si eu poza cu mine ,incetul cu incetul incerc sa intru in normal oricum va anunt ca mi-a mai scazut din energie dar inca mai sunt in stare sa ma plimb!
Alyna,bine ai venit printre noi,nu te gandi la nimic in afara de ca cineva acolo sus le randuieste pe toate!Sarcina usoara ,iubita!
Alexandra,ce frumusetze ascunzi tu acolo in burtica! Asta il va intrece in toate pe Ioan!! |
|

| Shirel, ma bucur sa aud ca esti bine cat despre energie cred ca e normal ca acum, spre sfarsitul perioadei de sarcina sa mai scada nitel. Sa te odihnesti cat de mult poti. Si asteptam poza |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu sunt de azi dimineata cu mici contractii, ma simt ciudat...am luat un paracetamol, apoi un no-spa, s-au mai linistit, dar nu au trecut de tot. Simt o presiune jos, ca si cum ar urma sa-mi vina problema, am nevoie la toaleta mai des, ma simt slabita...Am sunat la spital si au zis sa vin, sper sa fie bine... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| AlexandraL wrote:Eu sunt de azi dimineata cu mici contractii, ma simt ciudat...am luat un paracetamol, apoi un no-spa, s-au mai linistit, dar nu au trecut de tot. Simt o presiune jos, ca si cum ar urma sa-mi vina problema, am nevoie la toaleta mai des, ma simt slabita...Am sunat la spital si au zis sa vin, sper sa fie bine...
Sper sa nu fie nimic grav,Alexandra si sa va intoarceti acasa. Dureri simpt si eu jos dar stiu ca nu este nimic grav si mai nou ma doare exact intre picioare si parca deabia pasesc ,eu totusi cred ca este febra musculara de dupa excursie dar daca nu imi trece ma voi duce si eu la un control.
|
|

| Alexandra, sper ca totul este bine cu voi. Asteptam vesti. Doamne ajuta!
Shirel sper ca si la tine totul este in regula. |
|

| Alexandra sunt cu gandul la tine!!!
|
|
|