Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Wednesday, October 27, 2010 8:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Cum mami meu ma vegheaza din ceruri, eu mai vorbesc cu matusa mea pe tema nasterii. Si ea ca si sora mea ma incurajeaza si-mi spun ca cel mai frumos moment in care iti vine sa lesini de fericire, este cand iti tii puiul in brate si il pui la piept, cum simti ca din tine curge ceva care-l hraneste pe micut. Imi spun ca este un sentiment care te face sa uiti de tot, de o fericire maxima. Incerc sa ma gandesc doar la asta, sperand ca durerile nasterii si refacerea sa treaca repede. Va pupic gravidutze. computerlove
Irinuca
Scris: Wednesday, October 27, 2010 10:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Vallerie adevarul e ca e un sentiment de nedescris sa stii ca dai viata unei minuni, o hranesti si o ingrijesti si nimeni nu te poate inlocui.
Pupici si nu-ti face griji cu durerile nasterii ca trec repede. Cateva ore pentru o viata de fericire .. nu conteaza nu?
valerrie
Scris: Wednesday, October 27, 2010 11:08 AM
Nivel

Irinuca, pai doar la asta ma gandesc, si cu toate ca imi este si frica, nu pot sa neg, de-abia astept sa vad minunea. Sunt asa nerabdatoare unde si el este foarte prezent, se misca foarte mult, il simt asa nezdravanel si de-abia astept sa-l vad cum este in realitate. Iti dai seama ca pentru mine este totul nou si inedit. computerlove
sweet angel
Scris: Wednesday, October 27, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
valerrie vin sa te incurajez si eu, care stiti voi bine cat eram de speriata ca ar trebui sa nasc normal , cele mai dureroase sunt contractile , dupa dilatatie 5 asa a fost la mine si pt asta poti sa faci o epidurala, sunt asa de fericita ca il am pe edy ca nici nu ma mai gandesc la ce a fost. iti urez sarcina usoara in continuare si nastere usoara cand va sosi momentul.
shirel
Scris: Thursday, October 28, 2010 2:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
sweet angel wrote:
valerrie vin sa te incurajez si eu, care stiti voi bine cat eram de speriata ca ar trebui sa nasc normal , cele mai dureroase sunt contractile , dupa dilatatie 5 asa a fost la mine si pt asta poti sa faci o epidurala, sunt asa de fericita ca il am pe edy ca nici nu ma mai gandesc la ce a fost. iti urez sarcina usoara in continuare si nastere usoara cand va sosi momentul.

ras ras newclap newclap Asa am vrut sa te fac sa gandesti si inainte ma bucur ca acuma dupa experientza ta incurajezi si pe altele .Esti un exemplu foarte bun !thumleft

Vallerie ,chiar acum ma uitam la tikerul tau ,indata incepem galeria!!!nu te gandi la minic sau gandeste-te cum sa faci tot posibilul sa nasti si sa-ti vezi copilul.Este meditatia mea ,eu ma gandesc ca am venit sa nasc o minune de a mea si sa-ti mai spun un secret la prima nastere nici nu trebuie sa te gandesti la nimic numai la copilasul mult dorit ,crede-ma ca nici nu poti sa ai niste ganduri lucide concrete ,adevarate fiind ca nici nu stii despre ce este vorba ,doar presupui ....atunci pentru ce niste ganduri asa aiurea .De la a doua sarcina stii ce te asteapta ,prin ce trebuie sa treci ,etape nasterii le cunosti atunci ai si la ce gandi.sic ras
Eu crede-ma cu Eden nici nu gandeam ce se va intampla cu mine ci vroiam sa se intample cat mai repede !hohot hohot Sarcina usoara in continuare ca si de asta iti va fi dor mai incolo!Aaaa iubita si gandeste-te si la mine fiindca eu am nascut usor poarte port noroc mai stii!ras pupici iloveyou iloveyou
shirel
Scris: Friday, October 29, 2010 12:37 PM
Nivel

Ei si fiindca am facut-o pe viteaza asa de multa vreme m-a prins cred ca si pe mine un virus ceva nu stiu ce anume poate de la Oshry fiindca este putin racit ca m-am trezit cu niste greturi azi dimineatza ,dureri de cap ,frisoane sau caldura insuportabila plus ca asta mica cred ca sta cu picioarele undeva ca imi ia respiratia si imi provoaca greturi .Este a treia oara cand vomit astazi sic pale pale sa nu imi plangeti de mila dar tare imi este teama sa nu se intoarca vomitaturiile de la inceputul sarcinii fiindca ele pot aparea si acuma la sfarsit asa ca Shirel mama tine-te tare .ras Eu dau vina toata in capul sotului meu el vinerea nu lucreaza asa ca mi-am permis si eu psihologic vorbind sa nu ma simpt bine sic hohot in mijlocul saptamani nu am cat sunt prea ocupata.sic
Sper sa-mi treaca cat mai repede fiindca saptamana viitoare mergem intr-o mini vacantza si nu am voie sa ma simpt rau!Asa ca odihna scrie astazi pe capul meu !!Pupicii !pupici pupici
Mela
Scris: Friday, October 29, 2010 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,daca tii minte si eu am avut cateva zile de greata mai spre sfarsitul sarcinii dar au trecut,ceea ce iti doresc si tie,sa fii sanatoasa,sa nu iei virusi,ai grija de burtica iloveyou

Misha,cum mai esti? coeur

pup toate gravidutele pupici computerlove
shirel
Scris: Friday, October 29, 2010 5:26 PM
Nivel

[quote=Mela]Shirel,daca tii minte si eu am avut cateva zile de greata mai spre sfarsitul sarcinii dar au trecut,ceea ce iti doresc si tie,sa fii sanatoasa,sa nu iei virusi,ai grija de burtica iloveyou

Mami numai la tine ma gandeam ,cum sa nu-mi amintesc !!
Multumesc lui D-zeu m-am odihnit bine ,am dormit si uite-ma din nou in picioare robotesc prin bucatarie fac papica la familie ca astazi este vineri si nu pot sa-i las asa flamanzi.Asa ca sunt din nou viteaza si sprintena!ras
Cappy85
Scris: Friday, October 29, 2010 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2010
PAi odihna sa scrie pe tine ca te mananc cu fulgi cu tot ma auzi
Imi este asa de dor de voi.Vreau acolo la tine unde sa nu ma mai trezesc la 5 dimineata si unde sa nu ma mai trebuiasca sa nuncesc atata de mult pentru cei 1100 ron pe care ii i-au.Of vreau si eu un bebe.sau mai degraba eu sunt bebele am ajuns sa adorm odata cu gainile si sa ma trezes odata cu ele
shirel
Scris: Friday, October 29, 2010 9:22 PM
Nivel

Cappy85 wrote:
PAi odihna sa scrie pe tine ca te mananc cu fulgi cu tot ma auzi
Imi este asa de dor de voi.Vreau acolo la tine unde sa nu ma mai trezesc la 5 dimineata si unde sa nu ma mai trebuiasca sa nuncesc atata de mult pentru cei 1100 ron pe care ii i-au.Of vreau si eu un bebe.sau mai degraba eu sunt bebele am ajuns sa adorm odata cu gainile si sa ma trezes odata cu ele

Iubita ,sa stii ca si asta trebuie sa fac de acum incolo ,program de odihna nu mai tine macar jumatate de ora pauza din toate activitatiile zilei mele intensive.Te pup si mie imi este dor sa vorbim dar uite ca nu mai apuc! iloveyou iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Friday, October 29, 2010 10:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Valerrie, sarcina usoara in continuare!pupici hearts Sa ai o nastere usoara si gandeste-te la bebele care cu fiecare clipa e mai aproape de tine. Cred ca va face ca lucrurile sa para ceva mai usoarepupici hearts

Shirel multa sanatatepupici hearts . Cand simti nevoia d eodihna, e bine sa te odihnesti un pic, ca treaba o poti face si cu juma de ora mai tarziu. Sarcina usoara in continuarepupici hearts

Noi suntem bine. Marwan misca din ce in ce mai des, eu obosesc din ce in ce mai multsic , nazdravanul tot nazdravan: si-a pus in cap sa ma scoale dimineata la 6 si cand eu vreau sa inchid ochii, el isi face aparitia cu cateva lovituri. Aseara il simtea chiar si Rachid si imi zicea ca joaca fotbalras . Il iubesc atat de mult si inca nu il cunosc. Abia il astepthearts

Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare!pupici hearts

valerrie
Scris: Monday, November 1, 2010 9:01 AM
Nivel

Multumesc pentru incurajari fetelor, computerlove intr-adevar nu stiu ce ma asteapta, in schimb un singur lucru este cert: de-abia astept sa vad minunea care si pe mine Denisa ma bombardeaza de la 6 dimineata in burta si toata ziua. E cam nazdravanel si de aceea de-abia astept sa ne cunoastem mai bine, cand o sa apara. hearts
Multumesc lui Dumnezeu, sunt bine pana acum, inca mai vin la serviciu, nu program intreg doar cat sa plec de acasa...o sa ma opresc cand incepe vremea urata, ca o sa-mi fie mai greu, si in plus imi este frica de raceala.
Va pupicesc si va urez la toate sarcina usoara in continuare.pupici
Ana
Scris: Monday, November 1, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008

Pun pozici cu burtica la 14 saptamani!!!yes yes yes

img

va doresc sarcina usoara tuturor!!!
Valerie,Misha,Alexandra,Denisa,Shirelcomputerlove computerlove
shirel
Scris: Monday, November 1, 2010 9:31 AM
Nivel

love ras Anabella ce copil cu burtica esti!!!!love

Ce putine am ramas pe aici,nu?sic
Ana
Scris: Monday, November 1, 2010 9:49 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
asa-i,a-ti face bine sa va mai aratati burticilesic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.