|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Pup si eu cu drag fiecare gravidutza in parte(nu va mai dau numele,ca va stiti ) ....sarcini cat mai usoare in continuare si muulta sanatate! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Misha cand imi vine mirosul de cafea/cappucino nu refuz eu ma simt bine si iti trimit din starea mea! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Trimite si la mine starea ta , Anabella!
Misha, hai ca mai e putin si scapi de starea de rau! Pe urma o sa ai o sarcina super pana la final...iti spune una exact la fel patita !
Alexandra, albinuto, nu ai stare deloc! Spor la amenajat cuibusorul bleu!
Imbratisari calde pentru toate ...fara numar ! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ufff,de cand nu am mai intrat pe aici nu mai spun de jurnalul meu de sarcina unde trebuie sa scriu multe.Eu sunt bine, la noi este o caldura de deabia o suport 35-40 de grade in noiembrie dar cu toate astea am o stare activa dar arat ca un balon.Inca nu mi sa umflat nimic nici picioarele nici mainile si sper nici sa nu mi se umfle. Alexandra ,ma bucur ca te simti mai bine si ca ai facut cumparaturi! Ce frumos !!Noi nu avem nevoie de nimic ,leganutzul il iau de la o prietena si este acelasi care la avut si Eden,haine am de toate de la Eden nu-mi trebuie sunt exact ca noi,binenteles ca-i cumpar si ceva nou cand o voi scoate de la spital .Ce trebuie sa cumpar este doar scaunul de masina si sticle cu biberoane!wwwwowww deabia astept inca o luna + si o avem pe pustoaica acasa.Ce nu avem inca este numele ,nu sunt hotarata care va fi pana la urma.
Sarcina usoara in continuare ,burticelor!!! si o stare excelenta exact ca a mea! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Pupicei fetele !!! Eu am fost la control aseara si l-am vazut pe bubunel. Casca, dadea din gura oricum, vorbea, el stie ce facea acolo, mi-a fost asa drag de el, e un scump, de-abia astept sa vina. Vreau sa va spun ca are in jur de 2 kg 900. E destul de maricel, oare cat se face ??? ca mai e o luna de stat in burtica. Poate vrea sa iasa mai repede. Eu sunt bine, colul e inchis, deci ar trebui sa mai stea acolo. Va pupic si sarcini usoare in continuare. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara in continuare burticute dragi! |
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Wow, Valerrie, chiar e maricel cred, avand in vedere ca alti copii se nasc la greutatea asta. Va fi un dolofanel cred si bucalat, numai bun de pupat :). Eu m-am nascut cu 3,700, deci nu ai d ece sa te sperii .
Mergem si noi maine la control...abia astept sa il vad pe bebe .
Pupam pe toate si sarcini usoare in continuare! |
| Denisa, eu am inceput sa nu mai am rabdare, nu ma mai intereseaza cum o sa-l scot, dar atata imi doresc sa-l vad, ca parca inca o luna mi se pare enorm de mult ( poate vine mai devreme ). Cred c-o sa-l mancam cu totul ( scrie in cartea mama si copilul ca nu trebuie sa-l pupam in primele zile ). Bafta si tie maine la control, sa fie bine.
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Valerrie te cred ca esti nerabdatoare...si eu sunt si eu mai am ceva de asteptat . Mersi mult, abia astept sa vina ziua de maine
|
|
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| burtici pupam pe toata lumeaa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pupicei pentru toate gravidutele! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pupam cu drag!noi suntem bine! azi pasim 17 saptamani ,am facut analize de sange si urina si totul a iesit bine plus ca am facut tot luna asta tamponul vaginal si mi-a ajuns risposta ca e negativ adica e bine,in rest pe 13 dec am eco.morfologic ma duc sa vad baietelul din nou! voi burticutelor cum mai sunteti? Alexandra,Misha,Shirel,Alyna,Valerrie,Denisa??speer ca nu am uitat pe nimeni. |
|
| Si noi suntem bine, crestem maricei si asteptam ziua cea mare. Pupicei pentru toate gravidutzele |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Anabella, felicitari pentru 17 saptamani! Abia astept sa facem cunostinta cu baietelul tau
Valerrie, felicitari si tie, pentru 36 de saptamani! Mai ai asa putin si iti vei tine minunea in brate...
Noi suntem cand mai bine cand mai putin, vineri nu m-am simtit bine deloc, am stat cumintica, sambata am fost la cumparaturi pentru Craciun si am realizat pentru a nu stiu cata oara ca nu prea ma mai tin bateriile, raza de actiune este limitata...seara am avut pofta de cola si am baut...aproape 2 pahare...si apoi tine-te, atunci cand m-am asezat sa ma culc Matei juca sarba in burtica Ieri am fost la biserica si apoi la restaurant, ca cine stie cand mai apuc...Iar azi am un maaare chef sa dorm, sa lenevesc, la 8.30 cand s-a trezit Ioan imi venea sa imi trag plapuma peste cap si sa dooorm...
In rest...trebuie sa imi fac o programare la doctor, sper ca totul sa fie bine si ca Matei sa mai astepte cumintel macar pana in decembrie
Pupici la toate gravidutele |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Pupici la toate gravidutele Eu abia peste o sapt am programare la dr..intre timp sper sa reusesc sa-mi fac un set de analize.In rest ma simt bine...deocamdata fara greturi sau alt disconfort(mai putin oboseala ingrozitoare si senzatia ca daca as adormi nu m-as trezi vreo 3 zile).Dar,ca sa nu fie totul perfect,m-am ales cu o infectie la o masea,infectie ce a afectat si mandibula,asa ca a trebuit sa iau 5 zile de augmentin...Nu va spun prin ce dureri am trecut,ca 2 zile nu am mancat nimic
|
|
|