Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, November 16, 2010 3:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Pup si eu cu drag fiecare gravidutza in parte(nu va mai dau numele,ca va stiti sic )pupici pupici pupici pupici ....sarcini cat mai usoare in continuare si muulta sanatate!computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, November 16, 2010 3:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Misha cand imi vine mirosul de cafea/cappucino nu refuzras ras
eu ma simt bine si iti trimit din starea mea!computerlove computerlove
delfinasa
Scris: Tuesday, November 16, 2010 4:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Trimite si la mine starea ta gravida, Anabella!computerlove

Misha, hai ca mai e putin si scapi de starea de rau! Pe urma o sa ai o sarcina super pana la final...iti spune una exact la fel patita computerlove!

Alexandra, albinuto, nu ai stare deloc! Spor la amenajat cuibusorul bleu!computerlove

Imbratisari calde pentru toate gravida gravida gravida gravida gravida gravida...fara numar grupras!
shirel
Scris: Tuesday, November 16, 2010 4:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ufff,de cand nu am mai intrat pe aici nu mai spun de jurnalul meu de sarcina unde trebuie sa scriu multe.Eu sunt bine, la noi este o caldura de deabia o suport 35-40 de grade in noiembrie banghead banghead dar cu toate astea am o stare activa dar arat ca un balon.Inca nu mi sa umflat nimic nici picioarele nici mainile si sper nici sa nu mi se umfle.
Alexandra ,ma bucur ca te simti mai bine si ca ai facut cumparaturi! Ce frumos !!Noi nu avem nevoie de nimic ,leganutzul il iau de la o prietena si este acelasi care la avut si Eden,haine am de toate de la Eden nu-mi trebuie sunt exact ca noi,binenteles ca-i cumpar si ceva nou cand o voi scoate de la spital .Ce trebuie sa cumpar este doar scaunul de masina si sticle cu biberoane!wwwwowww deabia astept inca o luna + si o avem pe pustoaica acasa.Ce nu avem inca este numele ,nu sunt hotarata care va fi pana la urma.ras sic

Sarcina usoara in continuare ,burticelor!!!iloveyou iloveyou iloveyou pupici pupici si o stare excelenta exact ca a mea! topai topai topai
valerrie
Scris: Friday, November 19, 2010 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Pupicei fetele !!!
Eu am fost la control aseara si l-am vazut pe bubunel. Casca, dadea din gura oricum, vorbea, el stie ce facea acolo, mi-a fost asa drag de el, e un scump, de-abia astept sa vina. Vreau sa va spun ca are in jur de 2 kg 900. E destul de maricel, oare cat se face ??? ca mai e o luna de stat in burtica. Poate vrea sa iasa mai repede. topai
Eu sunt bine, colul e inchis, deci ar trebui sa mai stea acolo. computerlove
Va pupic si sarcini usoare in continuare. pupici
oanamaria
Scris: Friday, November 19, 2010 10:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sarcina usoara in continuare burticute dragi!computerlove
denisa_rachid
Scris: Friday, November 19, 2010 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Wow, Valerrie, chiar e maricel cred, avand in vedere ca alti copii se nasc la greutatea asta. Va fi un dolofanel cred si bucalat, numai bun de pupat :). Eu m-am nascut cu 3,700, deci nu ai d ece sa te sperii ras .pupici hearts hearts hearts hearts

Mergem si noi maine la control...abia astept sa il vad pe bebehearts hearts hearts hearts .

Pupam pe toate si sarcini usoare in continuare!hearts hearts hearts pupici pupici pupici pupici pupici
valerrie
Scris: Friday, November 19, 2010 1:51 PM
Nivel

Denisa, eu am inceput sa nu mai am rabdare, topai nu ma mai intereseaza cum o sa-l scot, dar atata imi doresc sa-l vad, ca parca inca o luna mi se pare enorm de mult ( poate vine mai devreme ). Cred c-o sa-l mancam cu totul ( scrie in cartea mama si copilul ca nu trebuie sa-l pupam in primele zile ).
Bafta si tie maine la control, sa fie bine.
computerlove
denisa_rachid
Scris: Friday, November 19, 2010 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Valerrie te cred ca esti nerabdatoare...si eu sunt si eu mai am ceva de asteptatras . Mersi mult, abia astept sa vina ziua de mainehearts hearts hearts hearts hearts
stefy
Scris: Saturday, November 20, 2010 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2009
burtici pupam pe toata lumeaapupici pupici pupici computerlove computerlove
raly
Scris: Sunday, November 21, 2010 7:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Pupicei pentru toate gravidutele!pupici pupici pupici
Ana
Scris: Sunday, November 21, 2010 10:34 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Va pupam cu drag!noi suntem bine!hearts
azi pasim 17 saptamaniyes ,am facut analize de sange si urina si totul a iesit bine plus ca am facut tot luna asta tamponul vaginal si mi-a ajuns risposta ca e negativ adica e bine,in rest pe 13 dec am eco.morfologic ma duc sa vad baietelul din nou!dance dance
voi burticutelor cum mai sunteti?majoreta majoreta
Alexandra,Misha,Shirel,Alyna,Valerrie,Denisa??speer ca nu am uitat pe nimeni.computerlove computerlove
valerrie
Scris: Monday, November 22, 2010 8:34 AM
Nivel

Si noi suntem bine, crestem maricei si asteptam ziua cea mare.computerlove
Pupicei pentru toate gravidutzele computerlove
AlexandraL
Scris: Monday, November 22, 2010 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Anabella, felicitari pentru 17 saptamani! Abia astept sa facem cunostinta cu baietelul tau computerlove

Valerrie, felicitari si tie, pentru 36 de saptamani! Mai ai asa putin si iti vei tine minunea in brate...computerlove

Noi suntem cand mai bine cand mai putin, vineri nu m-am simtit bine deloc, am stat cumintica, sambata am fost la cumparaturi pentru Craciun si am realizat pentru a nu stiu cata oara ca nu prea ma mai tin bateriile, raza de actiune este limitata...seara am avut pofta de cola si am baut...aproape 2 pahare...si apoi tine-te, atunci cand m-am asezat sa ma culc Matei juca sarba in burtica hohot Ieri am fost la biserica si apoi la restaurant, ca cine stie cand mai apuc...Iar azi am un maaare chef sa dorm, sa lenevesc, la 8.30 cand s-a trezit Ioan imi venea sa imi trag plapuma peste cap si sa dooorm...

In rest...trebuie sa imi fac o programare la doctor, sper ca totul sa fie bine si ca Matei sa mai astepte cumintel macar pana in decembrie ras

Pupici la toate gravidutele computerlove computerlove computerlove
Alyna
Scris: Monday, November 22, 2010 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Pupici la toate gravidutelecomputerlove computerlove pupici pupici Eu abia peste o sapt am programare la dr..intre timp sper sa reusesc sa-mi fac un set de analize.In rest ma simt bine...deocamdata fara greturi sau alt disconfort(mai putin oboseala ingrozitoare si senzatia ca daca as adormi nu m-as trezi vreo 3 zile).Dar,ca sa nu fie totul perfect,m-am ales cu o infectie la o masea,infectie ce a afectat si mandibula,asa ca a trebuit sa iau 5 zile de augmentin...Nu va spun prin ce dureri am trecut,ca 2 zile nu am mancat nimicbanghead banghead

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.