Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Thursday, October 21, 2010 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
anabella inca un baietelyes felicitari

alexandra ce burtica draguta

madanuta , sper sa te vad curand pe aici ca burtica.

valerie bebe tau ar trebui sa vina in decembrie parca, nu? vine mos craciun la tine cu un bebebounce

fetele sarcina usoara in continoare

mela eu aveam copilul lipit de mine si se misca primul gand a fost ca misca bebe in burtaras
valerrie
Scris: Thursday, October 21, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Madanuta te asteptam cu drag in club gravidutze. topai
Shirel...vrei si gemeni,cool Doamne, pe mine ma uimiti complet cu dorinta asta arzatoare de a face copii.newclap
Cine stie, poate imi schimb si eu parerea dupa unu, doi da, dar cred ca m-as opri aici. love
Sweet angel, da o sa vina Mos Craciun la noi anul asta cu un cadou tare frumos, pe care il asteptam cu drag, mai ales ca avem si casa noastra tot de anul asta. Facem bradul in casuta noastra si cu un bebe, cred ca o sa fie tare frumos. Ii multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarile aduse in familia noastra. angel
dannutza
Scris: Thursday, October 21, 2010 6:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor,felicitari tuturor care inte timp au devenit mamici,iar celor gravidute sarcina usoara si o nastere la fel de usoara,noi am trecut la statutul de mamica de baiat,un grasunel de 4 kg care astazi iomplineste 14 zile.va pupam:923: yes yes yes
Mela
Scris: Thursday, October 21, 2010 6:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
wow,Danutza,ce bucalat love ce nume ati ales pentru el? angel
felicitari pentru baietel,sa va traiasca,sa creasca mare,sanatos si norocos hearts
Ana
Scris: Thursday, October 21, 2010 6:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Wow Danutza chiar ca grasunel,sa va traiasca sa va bucurati de el.hearts
roxy_oxxy
Scris: Thursday, October 21, 2010 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Anabella sorry... vitezaras ras ....pupici pupici pupici pupici abia astept sa il vad pe micutz... si poate vedem si noi poze cu tine burticacomputerlove computerlove computerlove
sweet angel
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:26 PM
Nivel

danuza felicitari pt baietel, sa iti traiasca.
cand ai nascut ?
Ana
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:47 PM
Nivel

sweet angel wrote:
danuza felicitari pt baietel, sa iti traiasca.
cand ai nascut ?
pai daca bebe are 14 zile,insemna ca acuma doua saptamani nu?ras
sweet angel
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:56 PM
Nivel

Anabella wrote:
pai daca bebe are 14 zile,insemna ca acuma doua saptamani nu?ras

ras anabella inca nu mi-am revenit ,sti ca ma plangeam ca uit , dar acum e mai rau decat atunci , acum am citit si am si uitat deja.
Ana
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:12 PM
Nivel

sweet angel wrote:

ras anabella inca nu mi-am revenit ,sti ca ma plangeam ca uit , dar acum e mai rau decat atunci , acum am citit si am si uitat deja.
eheheh Lia asa eram si eu,dar e mai rau ca acuma am inceput sa uit tot mai desras
valerrie
Scris: Friday, October 22, 2010 8:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Felicitari Danutza, sa va traiasca baietelul si sa fie cuminte ca pufos este computerlove
Intru si eu in clubul uitucelor, credeam ca doar mie mi se intampla. hohot
Alia
Scris: Friday, October 22, 2010 9:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ely wrote:
Alexandra ai o burtica tare frumoasa.pupici
Anabela felicitari pentru baietel,o sa vina si fetita daca insisti sa ai mai multi bebei,poate data viitoare sunt gemene.love pupici

Buna imi cer scuze ca te contactez aici , dar nu am gasit nici o adresa unde sa te pot contacta si mi-am creat contul special... as dori sa vorbesc si eu cu tine ? imi poti lasa o adresa de mail ? ...in legatura cu qatar as avea si eu niste intrebari ...
denisa_rachid
Scris: Friday, October 22, 2010 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele va pup pe toate pe randpupici hearts .

Valerrie, Anabella, Shirel, Alexandra sarcini usoare in continuarepupici hearts

Mela, am sa ma conformez intr-un sfarsit, promit, poate ca in week-end-ul acesta am sa fac o poza din profil..tot cu alergatura si cu munca, dar imi prinde binepupici . Ce face Alexandra?pupici hearts

Va pup pe toate, pe aspirante le astept cu vesti bunepupici hearts . Sarcini usoare in continuare!pupici hearts

Noi suntem bine. Il simt din ce in ce mai bine pe Marwan si parca si ceva mai des. Cred ca acum simt si cum se invarte prin burtica ca parca mis e "rascoleste" stomacul asa si eu imi imaginez ca atunci face tumbe. Mi-e tare tare drag de el...cred ca l-as manca daca ar fi langa mine. Abia il astepthearts hearts hearts hearts hearts
Anelise
Scris: Saturday, October 23, 2010 9:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pupacim si noi, gravidutzele frumoasele! coeur Sa auzim numai de bine de la voi si sarcina usoara la fiecare in parte! computerlove Pupicei! pupici pupici pupici
Edit: Anabella, te felicit si aici! computerlove Sa fie sanatos minune de baietel dragalas! coeur Pupici!
adnana1979
Scris: Monday, October 25, 2010 10:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Mama, fetelor, cate lucruri s-au schimbat de cand nu am mai intrat.
Mamicilor va doresc numai bine, sa va creasca puii meri, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.
Gravidutelor, sarcina usoara si poopici pe burtici.
Noi am inceput scoala si munca si suntem foarte ocupate, dar promitem sa ne mai facem timp si pentru noutatile de pe forum, computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.