|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anabella inca un baietel felicitari
alexandra ce burtica draguta
madanuta , sper sa te vad curand pe aici ca burtica.
valerie bebe tau ar trebui sa vina in decembrie parca, nu? vine mos craciun la tine cu un bebe
fetele sarcina usoara in continoare
mela eu aveam copilul lipit de mine si se misca primul gand a fost ca misca bebe in burta |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Madanuta te asteptam cu drag in club gravidutze. Shirel...vrei si gemeni, Doamne, pe mine ma uimiti complet cu dorinta asta arzatoare de a face copii. Cine stie, poate imi schimb si eu parerea dupa unu, doi da, dar cred ca m-as opri aici. Sweet angel, da o sa vina Mos Craciun la noi anul asta cu un cadou tare frumos, pe care il asteptam cu drag, mai ales ca avem si casa noastra tot de anul asta. Facem bradul in casuta noastra si cu un bebe, cred ca o sa fie tare frumos. Ii multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarile aduse in familia noastra.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor,felicitari tuturor care inte timp au devenit mamici,iar celor gravidute sarcina usoara si o nastere la fel de usoara,noi am trecut la statutul de mamica de baiat,un grasunel de 4 kg care astazi iomplineste 14 zile.va pupam:923: |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| wow,Danutza,ce bucalat ce nume ati ales pentru el? felicitari pentru baietel,sa va traiasca,sa creasca mare,sanatos si norocos |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow Danutza chiar ca grasunel,sa va traiasca sa va bucurati de el. |

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Anabella sorry... viteza .... abia astept sa il vad pe micutz... si poate vedem si noi poze cu tine burtica |
| danuza felicitari pt baietel, sa iti traiasca. cand ai nascut ? |

| sweet angel wrote:danuza felicitari pt baietel, sa iti traiasca. cand ai nascut ? pai daca bebe are 14 zile,insemna ca acuma doua saptamani nu? |
| Anabella wrote:pai daca bebe are 14 zile,insemna ca acuma doua saptamani nu?
anabella inca nu mi-am revenit ,sti ca ma plangeam ca uit , dar acum e mai rau decat atunci , acum am citit si am si uitat deja. |

| sweet angel wrote: anabella inca nu mi-am revenit ,sti ca ma plangeam ca uit , dar acum e mai rau decat atunci , acum am citit si am si uitat deja. eheheh Lia asa eram si eu,dar e mai rau ca acuma am inceput sa uit tot mai des |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Felicitari Danutza, sa va traiasca baietelul si sa fie cuminte ca pufos este Intru si eu in clubul uitucelor, credeam ca doar mie mi se intampla. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ely wrote:Alexandra ai o burtica tare frumoasa. Anabela felicitari pentru baietel,o sa vina si fetita daca insisti sa ai mai multi bebei,poate data viitoare sunt gemene.
Buna imi cer scuze ca te contactez aici , dar nu am gasit nici o adresa unde sa te pot contacta si mi-am creat contul special... as dori sa vorbesc si eu cu tine ? imi poti lasa o adresa de mail ? ...in legatura cu qatar as avea si eu niste intrebari ... |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele va pup pe toate pe rand .
Valerrie, Anabella, Shirel, Alexandra sarcini usoare in continuare
Mela, am sa ma conformez intr-un sfarsit, promit, poate ca in week-end-ul acesta am sa fac o poza din profil..tot cu alergatura si cu munca, dar imi prinde bine . Ce face Alexandra?
Va pup pe toate, pe aspirante le astept cu vesti bune . Sarcini usoare in continuare!
Noi suntem bine. Il simt din ce in ce mai bine pe Marwan si parca si ceva mai des. Cred ca acum simt si cum se invarte prin burtica ca parca mis e "rascoleste" stomacul asa si eu imi imaginez ca atunci face tumbe. Mi-e tare tare drag de el...cred ca l-as manca daca ar fi langa mine. Abia il astept |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupacim si noi, gravidutzele frumoasele! Sa auzim numai de bine de la voi si sarcina usoara la fiecare in parte! Pupicei! Edit: Anabella, te felicit si aici! Sa fie sanatos minune de baietel dragalas! Pupici! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 355
| Mama, fetelor, cate lucruri s-au schimbat de cand nu am mai intrat. Mamicilor va doresc numai bine, sa va creasca puii meri, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor. Gravidutelor, sarcina usoara si poopici pe burtici. Noi am inceput scoala si munca si suntem foarte ocupate, dar promitem sa ne mai facem timp si pentru noutatile de pe forum, |
|
|