Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
|
1. Teea09

2. Sweet Angel

3. Mela

4. Valentina2010
5. 2na
6. Valerrie

7. AlexandraL

8. Shirel

9. Am3lya

10. Denisa Rachid
11. Bibishka [img]http://lmtf.lilypie.com/harDp3.png" />
12. Anabella

13.Misha

14. Angel Baby - 5 saptamani
Ultima actualizare: 19.09.2010
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez !
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Ce de burticute Sarcini si nasteri usoare va doresc |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adriana,multumim te-as ruga sa o treci si pe bibishka pe lista gravidutelor
Denisa,o poza "veche" de o saptamana:

dragi burtici,sarcini frumoase si nasteri usoare va doresc si eu |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela o frumusica!Brrrr dar ce frig este la voi,eu inca umblu in maieu si mor de cald si tu in cizme si cu maneca lunga! Superba burtica! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela doamne cat poate fi de scumpica burticuta!!
Adriana multumim mult!!
gravidutzelor va doresc sarcina usoara in continuare!!
Lavinia felicitari pentru cele 36 de saptamani!!
Shirel felicitari si tie pentru cele 24 de saptamani! |
|
| vai,Shirel,azi e asa frig ca sigur mi-ar trebui si o geaca la tinuta aia. te pup
Anabella,multumesc tickerul tau zice ca ai 8 s de sarcina,felicitari,asteptam si confirmarea oficiala de la eco |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela,ce graviduta frumoasa si eleganta esti .....pup dulce burtica si purtatoarea ei ....sarcina usoara in continuare si la termen! Teea,mai este atat de putin .....nastere usoara,draga mea! Lavinia,felicitari si tie pentru 36 saptamani .....voi trei o sa plecati pe rand din clubul gravidutelor,sper ca o sa cedati locurile altor burticute ! Shirel,pup dulce burticoasa frumoasa! Anabella,felicitari pentru 8 saptamani .....cand mergi la medic(scuze daca ai scris pe undeva si eu nu am vazut ) ! Tuturor gravidutelor va doresc sa aveti sarcini cat mai usoare si la termen! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela,Andreea multumesc,pe saptamana viitoare mergem la medic si vedem sigur cat avem si cum suntem!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mela, draga
Sarcina usoara gravidutzelor si numai bucurii pana la bucuria cea mare |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, cat de frumoasa esti, si ce burticuta frumoasa si rotunda ai si esti tare eleganta
Adriana, multumim de actualizare
Anabella felicitari pentru 8 saptamani si asteptam vestile de la doctor
Ahirel, si la noi este inca foarte cald...desi acum avem parte de o furtuna extraordinara...care ne aduce ceva racoare
Toate gravidutele, sarcini usoare, si nasteri usoare celor care se apropie de termen |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Vai de capul meu sunt prima pe listutza ????????? Asa de putin a mai ramasa??????
Mi s-au inmuiat picioarele, nu imi vine sa cred
Mela draga arati minunat, nu am cuvinte cat de frumoasa esti
Anabella am un feeling ca vine si fetita mult asteptata abea astept sa iti faci analizele, primul eco si poate vi cu vestea cea mare
Denisa aratominunat este o burticutza tare tare frumosa. Sarcina usoara in contnuare
Shirel bine ca ai trecut cu bine peste postul de 25 de ore sincer iti spun ca nu cred ca faceam fatza dar credinta cate odata iti da puteri nemaintalnite
Lia
Alexandra arti minunat ai o burtica tare draguta si finutza eu zic ca acolo la fel ca si la Anabella se gaseste mica printesa
Misha o alta burticutza tare frumoasa si draga |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Felicitari pentru baietel Denisa, sarcina usoara in continuare, esti foarte draguta. Mela ca intotdeauna frumoasa, o burtica frumusica, esti printre primele si tu mami la nastere. Si eu am avansat destul , dar mai am ceva timp de pregatire. Mami Shirel felicitari pentru post, si eu tin post dar nu d-asta sa nu mananci deloc. Teeea esti prima la nastere, felicitari si sa ai o nastere cat mai usoara In ce stadiu esti, ti-ai pregatit bagajele ? Anabella este fetita la tine in burtica, dupa greturi asa pare, ca si Shirel a avut greturi mari la inceput. Pupicei burticutze. Multumim Adriana pentru actualizare.
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sunt toate cumparate si abea azi si maine sa le calc si sa le pun in bagaj. Deocamdata acolo se afla doar celulele stem sunt cam puturoasa in ultimul timp si asi dormi tot timpu |
|
| Deea,multumesc
Sousourel,ia zi,ti-e dor de burtica uneori? te pup
Denisa,multumesc
Teea,da,esti prima pe lista,eu a treia dar ma simt egala cu tine adica tu mai ai 24 de zile,eu 29,niciodata nu stii ce se poate intampla,care bebel o sa fie mai grabit. ti-e programata cezariana? iti multumesc si tie pentru complimente
Valerrie,multumesc tu esti abia la jumate dar trece timpul ataaaat de repede,nici n-o sa stii cum ajungi in luna a 9a si la emotiile legate de nastere |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Mela, am trecut bine de jumatate si eu, in decembrie nasc, cam pe 16 - 20 decembrie. Inca sunt activa , cu toate ca a inceput sa-mi fie greu uneori, dar merg la serviciu, fac miscare destula. Pupicei |
|
|