Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Friday, September 17, 2010 9:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Misha, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara, lipsita de probleme!pupici

Alexandra ce burticuta frumoasa ai!pupici hearts

Maine am controlul. Abia astepthearts

Fetele va pup, saricni usoare si nasteri si mai usoare!pupici hearts
Mela
Scris: Friday, September 17, 2010 10:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra,se vede bine burtica in poza Mishei dar si in a ta hearts

Misha,sanatate multa si o sarcina fara probleme iti doresc computerlove daca ne luam dupa ticker in maxim 3-4 zile ar trebui sa apara si inimioara lui bebe angel

Denisa,asteptam ziua de maine si vestile tale bune majoreta

Shirel,ma gandesc la tine si la postul tau,sper sa nu ti se faca rau...oare tu nu puteai fi scutita avand in vedere ca esti graviduta?

pup burticile pupici computerlove

eu azi am vorbit cu mami,s-a oferit sa vina ea dupa 1 octombrie,sunt foarte bucuroasa,eu ma gandeam s-o chem doar dupa ce nasc,sa n-o incurc,dar o sa fie si mai bine daca e aici mai devreme topai
Ana
Scris: Friday, September 17, 2010 10:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alexandra ce burticuta frumoasa!!hearts hearts

Mela eu cred ca e mai bine sa vina mama ta mai devreme,o sa te mai ajute,plus ca in ultimul timp iti va fi mai greu mai ales ca mai ai doi micuti!""coeur coeur
Mela
Scris: Friday, September 17, 2010 10:17 PM
Nivel

Anabella,tu cum te mai simti? computerlove
Ana
Scris: Friday, September 17, 2010 10:21 PM
Nivel

Mela wrote:
Anabella,tu cum te mai simti? computerlove
eu sunt bine,multumesc de intrebare,mai cu greturile dar na daca vine fetita indur totulras ras

cred ca pe saptamana ce vine incep sa ma duc si eu la controale ,analize etc sa vedem cum stam, cum is ,cum e bebe,in schimb imi vine sa dorm toata ziua,am pofte dar si greturi,am noroc ca mi-s copilasii cuminiti si ma pot odhni si pot sta intinsa pe pat atunci cand ma ia starea de rau....na si cu asta am povestit totsic computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, September 18, 2010 4:42 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Misha, felicitari!!!!!si sarcina cat mai usoara!
Alexandracomputerlove iloveyou unde e mare burtica mami???? SI..arata a burtica de baietel pupici iloveyou Arati foarte bine, tinerica, frumusica, nici nu ai spune ca mai ai un copil! Sarcina usoara!!!hearts
Gravidutze mici si mari (in burtici) sarcina usoara!!!
Mela
Scris: Saturday, September 18, 2010 7:41 PM
Nivel

Praslea,multumim computerlove

Denisa,haide,haide majoreta majoreta ma asteptam sa gasesc deja vesti despre voi computerlove
denisa_rachid
Scris: Saturday, September 18, 2010 7:43 PM
Nivel

Acum am aterizat de la doctorras Avem baietel, care se misca foarte mult pe acolo prin burticahearts newclap . El se misca, eu il simt mai putin,desi de 3 zile l-am tot simtitlove . Totul este in regula, nu avem niciun fel de probleme, ne dezvoltam amndoi bine topai - eu am ajuns la 73 de kgpale sa speram ca nu mai pun mult, am acumulat 5 kg doctora zice ca e bine, eu fiind si inalta, 170cmfirstprize . Cu tensiunea mi-a zis ca doar de la caldura, nu sunt probleme la nastere, am termen de la docotr ca nasc pe 7 februarie si ca l-am facut e bebel de ziua mea, pe 7 mainewclap . I-am auzit din nou inimioara si l-am admirat destul de mult prin burtica cum se joaca el cu manutele si cu piciorusele. Din pacate am s apun poza cu bebeluld edata trecuta, acum am unele cu masuratori diverse si din care nu se intelege nimichohot .

Anabella, sper ca te simti mai bine si ca te vei simti bine in sarcinahearts pupici

Toate burticile, pupici multipupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts

denisa_rachid attached the following image(s):
botosei 001.jpgbotosei 002.jpg

Mela
Scris: Saturday, September 18, 2010 7:56 PM
Nivel

Denisa,baietel si e si foarte jucaus,wow love ,felicitari yes img
esti o graviduta frumusica foc coeur ma bucur ca te-am vazut pupici si ca vestile de la eco sunt bune yes
pusici si sarcina frumoasa in continuare gravida computerlove
shirel
Scris: Saturday, September 18, 2010 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Hop si eu sa vad ce mai fac gravidutzele mele .eu dupa cum bine stiti am postat astazi ,Mela multumesc lui D-zeu ma simpt foarte bine nu am mancat deloc si am baut doar dinmineatza o cafea ,am de fapt dezlegare dar am stiut ca pot suporta postul.Ma bucur sa aud ca ai chemat ajutoare ,va fi bine pentru toti si pentru tine si pentru copii!

Mishaaaa felicitarii iubita sarcina usoara si promit sa fiu alaturi de voi si dupa ce voi naste!

Alexandra si tu arati minunat cu baietelul in burtica!

Denisa,in sfarsit te vad si in poza ,esti tare dulce si sa-ti traiasca baietelul din burtica !Ma bucur ca totul este ok si cu tine!Asteptam poze mai multe hai prinde curaj si simpte-te ca acasa!

Anabella ,asteptam si de la tine vesti bune ,sarcina usoara si tie!

Mela,se pare ca numai noi doua suntem burtici de fetitze (intre timp sic ras )! Eu oricum sper sa ni se alature si Anabella cu o bebelina!

Va iubesc mult ,stiati?!

denisa_rachid
Scris: Saturday, September 18, 2010 8:26 PM
Nivel

Mela, multumesc mult de tot...in poza asta care e facuta acum, dupa ce am venit de la doctor si dupa ce am mancat - ca eram moarta de foame....hohot hohot cred ca sunt cam obosita. O s aprind eu o zi mai buna si am sa mai pun o pozica cu mineras Speram ca urmatorul bebe va fi fetita, ca sa aibe bebelul de cine sa aiba grijaras . Ma bucur ca va veni mamam ta la tine, este important un ajutor, atat pentru tine, cat si pentru copilasi. Si la mine va veni, pe 4 februarie si a zis ca va ramane aici cateva luni - cate habar nu amras . Pupicei multi si dac imi spuni pe unde ai si tu poze cu tine sa le vad....ca pe shirel am vazut-opupici . Sarcina usoara si rabdare, ca acum vine Alexandra la tine in bratehearts hearts

Shirel, multumesc din suflet! pupici hearts Tu ce fel de post tii, sa imi fie cu iertare te rog ignorantapale uff Te pup pe tine si burticapupici hearts

Burtici aveti grija de voipupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Ana
Scris: Saturday, September 18, 2010 9:08 PM
Nivel

Cred ca ar trebui actualizata listuta de gravidutze,unele au nascut si au plecat altele au venit...dance dance dance deci asteptam o actualizare.multumesc!!computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.