Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eheeeee Lia Sara a avut mai putin la nastere decat are bebele tau acuma. asa ca...capul sus si roaga-te sa fie bine. vei vedea ca se vor aranja lucrurile. doar sa fii putin mai optimista. si asta iti spune o persoana care a avut un avort spontan si o a 2-a sarcina cu risc si contractii de la 17 sapt. asa ca.....se poate cu ajutor de la Cel de Sus
Anelise
Scris: Thursday, September 16, 2010 11:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lia, hai, fruntea sus! majoreta Eu una te inteleg, dar chiar nu mai e mult si scapi de toate aceste ganduri si griji si vei fi cea mai fericita mamica din lume cu cel mai dragalas bebelus! coeur pupici
Mela, Denisa, eu chiar speeeerrr! sic Oricum topicurile cu burtici si aspirici vor ramane topicurile mele de suflet! coeur Intru des sa nu-mi pierd antrenamentul ras si pentru ca imi sunteti dragi! computerlove
Nikmiki, am citit cate ceva pe net si chiar si aici pe forum era un subiect (sper ca nu ma insel) si stiu ca in alte tari nu e nicio problema sa nasti natural dupa cezariana. In tara la noi insa, am inteles ca medicii nu prea agreeaza acest lucru si de regula se merge tot pe cezariana. Eu una as fi super incantata sa pot trece si prin experienta asta! angel Atunci cand va fi sa fiu iar burtica, sigur, sigur voi avea o dicutie cu doctorita mea sa aud si punctul ei de vedere. thumright pupici
nikmiki
Scris: Friday, September 17, 2010 8:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Lizpupici pot sa incep galeria de pe acum? majoreta majoreta majoreta majoreta Poate vine bebe 2 majoreta majoreta majoreta
Sweet angel am ramas uimita. Chiar asa ti-a zis dr? Daca iti creste tensiunea muriti amandoi?pale Ar trebui sa te incurajeze.Mi se pare normal ca esti asa stresata. Eu nu am intalnit pana acum,multumesc lui Dumnezeu, un astfel de medic.pupici
Mela
Scris: Friday, September 17, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lia,eu cand am fost la eco bebelina avea 34s si 3zile iar greutatea ei era de 2150 angel vreau sa zic ca nu prea cred ca e cazul sa te stresezi ca e micut Edi,iti dai seama ce falcute are la 2500 de grame love
asteptam sa vii cu vesti bune azi (parca ziceai ca mai mergi la un dr,nu-i asa?)
Ely
Scris: Friday, September 17, 2010 11:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Swwet nu mai fi stresata ca sa nu-ti creasca tensiunea.Chiar ti-as sugera sa te relaxezi ,sa citesti carti sa stai numai pe net:018: ,sa nu citesti nimic despre nasteri,avorturi etc,decat ce te binedispune.Deja ai apropare 36 de saptamani ,chiar de se naste acum o sa fie un bebe sanatos is frumos.Bine ca ai ajuns aici ,ce a fost greu stresul prin care ai trecut asa deja zic eu a luat sfarsit.Nu sunt cu stirile la curent nasti prin cezariana, nu?ma gandec mai ales ca zici ca ai tensiunea mare.Sunt destule mamici in situatia ta,hai incurajeaza-te mai este un pic.Sa nu papi deloc sarat .Pup si relaxare cat cuprinde.computerlove majoreta
Mela si tu o data cu Sweet abia asteopt sa-ti vad printesicaaa.computerlove dance
Shirel mami inspiri atata optimism ,emani o energie cum rar am intalnit.Wow deja 22 de saptamani ce repede trece timpul.computerlove
Denisa sarcina usaora si asteptam sa auzim ce ascunzi in burtica.computerlove
Liz tu urmezi ,coeur Sweet iti ofera locul ca-i blue.chitara computerlove .
Pupam toate gravidutele si dorim sarcina usoara.majoreta
roxinthya
Scris: Friday, September 17, 2010 11:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna fetele!
Pup burticile roz si bleupupici pupici
Am intrat aici ca sa va intrb ceva din partea prietenei mele care v-am mai zis eu ca e insarcinata in 15 saptamani si are un fibrom de 8 cm si e tare ingrijorata.
Deci ea a fost externata saptamana trecuta ca avusese mici sangerari roz (placenta nu e lipita bine)si pe fisa de externare scria ca are cistita si voia sa va intreb (ea nu poate intra ca trebuie sa stea la orizontala 99% din timp) daca voi ati fost in situatia asta si ce medicamente v-au fost prescrise.
Ea ajunge la medic abia peste o saptamana si e speriata ca nu stie sa interpreteze intepaturile pe care le simte jos!
denisa_rachid
Scris: Friday, September 17, 2010 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Ely, multumescpupici mai e ptin si merg la control...maineyes hearts

Roxinthya, multa sanatate prieteni talepupici

Lia, astept sa vad ce ai rezolvat la doctorpupici

Burtici, pupici multi pupici hearts pupici hearts
misha
Scris: Friday, September 17, 2010 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Fetelor, dar mult ati mai putut scrie in 2 zile de cand n-am mai intrat pe forum!

Lia, curaj, mamico! Ai rezistat pana acum, asa ca va fi bine cu siguranta cu sau fara cezariana!pupici

Mela, asa-i, e greu dar nici mult nu mai este! Abia asteptam povestea nasterii si la tine!computerlove

Shirel, greu va fi fara tine la topicul acesta! Sa mai intri si dupa ce nasti ca sa incurajezi gravidutele si sa le umpli de optimism, da?pupici

Denisa, nu-ti face griji, nu esti singura care uita. Sa vezi cum e cand omul vorbeste cu tine, il auzi si tot ii ceri sa-ti mai repete o data!Lipsa totala de concentrare!alcool

In alta ordine de idei, vroiam sa va arat o poza cu doua burticute, una de 24 de saptamani (tare draga noua, de altfel) si una de 5 saptamani sic :

(Scuzati calitatea, e facuta cu telefonul)
Andreea&Ariana
Scris: Friday, September 17, 2010 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Misha,esti graviduta?computerlove ....ce mult ma bucur pentru tine yes yes yes ....felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara si la termen pupici pupici !
Felicitari pentru intalnire....si multumim pentru poza cu gravidutele frumoase!computerlove computerlove
Gravidute,sarcini cat mai usoare si la termen......iar cele care sunteti pe ultima suta de metri multa putere computerlove .......va pupacesc dulce pe fiecare in parte pupici pupici pupici !
AlexandraL
Scris: Friday, September 17, 2010 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Misha computerlove computerlove computerlove

PS: ce frumos arata tickerul tau :016:
carla
Scris: Friday, September 17, 2010 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Misha,felicitarinewclap pupici Sunteti doua gravidute tare dragute!computerlove computerlove
Mela
Scris: Friday, September 17, 2010 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Mishaaaa yes yes yes
scriam la "intalniri",am remarcat tickerul tau si am intrat direct aici,banuiam eu ca ai dat vestea cea mare pe undeva topai
felicitari din toata inima dance yes sa fie intr-un ceas bun,sa va dea Dumnezeu un copilas sanatos,cuminte si frumos angel
banuiesc ca va doriti baietel acum,nu-i asa? hearts
misha
Scris: Friday, September 17, 2010 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Andreea&Ariana, Carla, Mela, multumim!computerlove

Alexandra pupici

Pentru mine nu conteaza atat de mult ce este, sanatos/sanatoasa sa fie!Tati si-ar dori, bineinteles, baiat.

Din pacate ca si la prima sarcina, ma confrunt cu dureri de burtica si se pare ca dupa ecografia de astazi pe langa sacul gestational s-a observat si un corpus luteum hemoragic. Daca nu se ajunge la alte complicatii, ar trebui sa se retraga pana la sfarsitul primului trimestru. Ma rog la Dumnezeu si sper sa fie totul bine. Sincera sa fiu, eram tare nerabdatoare sa impart cu voi vestea cea buna de cand am aflat, insa mi-era teama sa nu fie vreo extrauterina dupa semne. Bebelusul nu s-a vazut inca, mai fac o eco peste 2 saptamani...
Ana
Scris: Friday, September 17, 2010 8:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Subscriu la ce a scris Mela,eram pe la"intalniri" si am observat tikerul tau,sa fie intr-un ceas bun si sa auzim numai de bine,iti doresc o sarcina usoara fara probleme si o nastere la fel de usoara.
computerlove computerlove
ma bucur mult!!yes yes
AlexandraL
Scris: Friday, September 17, 2010 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
In poza postata de Misha, nu stiu cum se face ca mi se vede burtica foarte mica. Iat-o de fapt in toata splendoarea ei, acum 2 saptamani chiar:

Cred ca o am aproape cat a cumnatei mele, iar ea are 34 de saptamani. Ma intreb cat o sa mai creasca alcool deja nu ma mai misc lejer...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.