Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eheeeee Lia Sara a avut mai putin la nastere decat are bebele tau acuma. asa ca...capul sus si roaga-te sa fie bine. vei vedea ca se vor aranja lucrurile. doar sa fii putin mai optimista. si asta iti spune o persoana care a avut un avort spontan si o a 2-a sarcina cu risc si contractii de la 17 sapt. asa ca.....se poate cu ajutor de la Cel de Sus |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Lia, hai, fruntea sus! Eu una te inteleg, dar chiar nu mai e mult si scapi de toate aceste ganduri si griji si vei fi cea mai fericita mamica din lume cu cel mai dragalas bebelus! Mela, Denisa, eu chiar speeeerrr! Oricum topicurile cu burtici si aspirici vor ramane topicurile mele de suflet! Intru des sa nu-mi pierd antrenamentul si pentru ca imi sunteti dragi! Nikmiki, am citit cate ceva pe net si chiar si aici pe forum era un subiect (sper ca nu ma insel) si stiu ca in alte tari nu e nicio problema sa nasti natural dupa cezariana. In tara la noi insa, am inteles ca medicii nu prea agreeaza acest lucru si de regula se merge tot pe cezariana. Eu una as fi super incantata sa pot trece si prin experienta asta! Atunci cand va fi sa fiu iar burtica, sigur, sigur voi avea o dicutie cu doctorita mea sa aud si punctul ei de vedere. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Liz pot sa incep galeria de pe acum? Poate vine bebe 2 Sweet angel am ramas uimita. Chiar asa ti-a zis dr? Daca iti creste tensiunea muriti amandoi? Ar trebui sa te incurajeze.Mi se pare normal ca esti asa stresata. Eu nu am intalnit pana acum,multumesc lui Dumnezeu, un astfel de medic. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,eu cand am fost la eco bebelina avea 34s si 3zile iar greutatea ei era de 2150 vreau sa zic ca nu prea cred ca e cazul sa te stresezi ca e micut Edi,iti dai seama ce falcute are la 2500 de grame asteptam sa vii cu vesti bune azi (parca ziceai ca mai mergi la un dr,nu-i asa?) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Swwet nu mai fi stresata ca sa nu-ti creasca tensiunea.Chiar ti-as sugera sa te relaxezi ,sa citesti carti sa stai numai pe net:018: ,sa nu citesti nimic despre nasteri,avorturi etc,decat ce te binedispune.Deja ai apropare 36 de saptamani ,chiar de se naste acum o sa fie un bebe sanatos is frumos.Bine ca ai ajuns aici ,ce a fost greu stresul prin care ai trecut asa deja zic eu a luat sfarsit.Nu sunt cu stirile la curent nasti prin cezariana, nu?ma gandec mai ales ca zici ca ai tensiunea mare.Sunt destule mamici in situatia ta,hai incurajeaza-te mai este un pic.Sa nu papi deloc sarat .Pup si relaxare cat cuprinde. Mela si tu o data cu Sweet abia asteopt sa-ti vad printesicaaa. Shirel mami inspiri atata optimism ,emani o energie cum rar am intalnit.Wow deja 22 de saptamani ce repede trece timpul. Denisa sarcina usaora si asteptam sa auzim ce ascunzi in burtica. Liz tu urmezi , Sweet iti ofera locul ca-i blue. . Pupam toate gravidutele si dorim sarcina usoara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetele! Pup burticile roz si bleu Am intrat aici ca sa va intrb ceva din partea prietenei mele care v-am mai zis eu ca e insarcinata in 15 saptamani si are un fibrom de 8 cm si e tare ingrijorata. Deci ea a fost externata saptamana trecuta ca avusese mici sangerari roz (placenta nu e lipita bine)si pe fisa de externare scria ca are cistita si voia sa va intreb (ea nu poate intra ca trebuie sa stea la orizontala 99% din timp) daca voi ati fost in situatia asta si ce medicamente v-au fost prescrise. Ea ajunge la medic abia peste o saptamana si e speriata ca nu stie sa interpreteze intepaturile pe care le simte jos! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ely, multumesc mai e ptin si merg la control...maine
Roxinthya, multa sanatate prieteni tale
Lia, astept sa vad ce ai rezolvat la doctor
Burtici, pupici multi |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fetelor, dar mult ati mai putut scrie in 2 zile de cand n-am mai intrat pe forum!
Lia, curaj, mamico! Ai rezistat pana acum, asa ca va fi bine cu siguranta cu sau fara cezariana!
Mela, asa-i, e greu dar nici mult nu mai este! Abia asteptam povestea nasterii si la tine!
Shirel, greu va fi fara tine la topicul acesta! Sa mai intri si dupa ce nasti ca sa incurajezi gravidutele si sa le umpli de optimism, da?
Denisa, nu-ti face griji, nu esti singura care uita. Sa vezi cum e cand omul vorbeste cu tine, il auzi si tot ii ceri sa-ti mai repete o data!Lipsa totala de concentrare!
In alta ordine de idei, vroiam sa va arat o poza cu doua burticute, una de 24 de saptamani (tare draga noua, de altfel) si una de 5 saptamani :

(Scuzati calitatea, e facuta cu telefonul)
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Misha,esti graviduta? ....ce mult ma bucur pentru tine ....felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara si la termen ! Felicitari pentru intalnire....si multumim pentru poza cu gravidutele frumoase! Gravidute,sarcini cat mai usoare si la termen......iar cele care sunteti pe ultima suta de metri multa putere .......va pupacesc dulce pe fiecare in parte ! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Misha
PS: ce frumos arata tickerul tau :016: |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Misha,felicitari Sunteti doua gravidute tare dragute! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mishaaaa scriam la "intalniri",am remarcat tickerul tau si am intrat direct aici,banuiam eu ca ai dat vestea cea mare pe undeva felicitari din toata inima sa fie intr-un ceas bun,sa va dea Dumnezeu un copilas sanatos,cuminte si frumos banuiesc ca va doriti baietel acum,nu-i asa? |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Andreea&Ariana, Carla, Mela, multumim!
Alexandra
Pentru mine nu conteaza atat de mult ce este, sanatos/sanatoasa sa fie!Tati si-ar dori, bineinteles, baiat.
Din pacate ca si la prima sarcina, ma confrunt cu dureri de burtica si se pare ca dupa ecografia de astazi pe langa sacul gestational s-a observat si un corpus luteum hemoragic. Daca nu se ajunge la alte complicatii, ar trebui sa se retraga pana la sfarsitul primului trimestru. Ma rog la Dumnezeu si sper sa fie totul bine. Sincera sa fiu, eram tare nerabdatoare sa impart cu voi vestea cea buna de cand am aflat, insa mi-era teama sa nu fie vreo extrauterina dupa semne. Bebelusul nu s-a vazut inca, mai fac o eco peste 2 saptamani... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Subscriu la ce a scris Mela,eram pe la"intalniri" si am observat tikerul tau,sa fie intr-un ceas bun si sa auzim numai de bine,iti doresc o sarcina usoara fara probleme si o nastere la fel de usoara.
ma bucur mult!! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| In poza postata de Misha, nu stiu cum se face ca mi se vede burtica foarte mica. Iat-o de fapt in toata splendoarea ei, acum 2 saptamani chiar:

Cred ca o am aproape cat a cumnatei mele, iar ea are 34 de saptamani. Ma intreb cat o sa mai creasca deja nu ma mai misc lejer... |
|
|