Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| shirel wrote:A ,eu voi intra in depresie dupa al 4 copil ca nu voi mai fi niciodata insarcinata si asta ma face sa ma simpt foarte trista nu acum dar cand va fi la timpul potrivit.Mela ,tu nu ai asa o tristetze cand te gandesti la asta?Aaa parca era pe undeva asa un topic nu?Eu una ma inscriu cu cativa ani inainte ,poate asa ma pregatesc si psihic pentru despartirea de a mai fi gravida vreodata!
Shirel, sa inteleg ca tu deja il programezi pe al patrulea? Waw sincer ai putere... Eu imi fac griji si pentru primul: daca am sa fiu o mama buna, dac am sa il pot educa asa cum imi doresc daca daca daca...am la daca in cap de ma paralizeaza cateodata .
Si ce am itat s ava zic - v-am zis ca sunt o uituca si jumatate, mai mult daca se poate - sunt foarte fericita: bebele meu, a msicat si ieri si azi . Nu foarte puternic, insa e prima data cand misca 2 zile consecutiv. Aveam ceva temeri ca nu prea il smteam, insa acum mi-au disparut
Va pup pe toate dulce |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Denisa, uite aici http://forum.7p.ro/Mi-e-teama.aspx?g=posts&t=4259&p=3! Cat despre griji, cred ca toate ne-am facut griji la primul bebe, dar ai sa vezi ca instictul matern functioneaza nemaipomenit de bine si totul vine natural si ai sa te descurci in toate. Plus ca vei avea intodeauna pe cineva la care sa apelezi cu un sfat, fie medic, fie familie si prieteni, fie aici pe forum din experienta celorlalte mamici! Pupici si abia astept cand ma intorc sa aflu ce ascunzi in burtica! Aaaa ... si multumesc pentru urari si gandurile frumoase! |
|

| Liz, mersi de incurajari. Familie am sa am, pe cea din partea sotului, a mea fiind departe In rest imi pun bazele in Dumnezeu, in voi si in ... viata . Acum citesc despre fricile tale |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,abia astept pozica ce mult mai e pana sambata binenteles ca poti sa o pui aici,nu exista un topic special pentru asta.
Liz,la cat de des scrii la "gravidute" imposibil sa nu se lipeasca inca un pui de om si de tine :018:
Shirel,pe cand o sa-mi fie dor de inca un bebel cresc ai mei si-mi daruiesc nepoti |
|

| Mela, nu mai e mult...oricum burtica mea e inca mica, sau cel putin asa cred eu...nu s eva vedea indeajuns de bine...de aia macar bebele sa se vada
Liz, poate faci un italian mic , adica italian doar ca va fi conceput acolo...asteptam vesti |
|
|
asta i-am zis si eu,ca poate vine cu o surpriza inapoi
inca un moment de "ma lasa memoria rau de tot" azi-dimineata Mihaita s-a dus cu trotineta la gradi,dupa-masa am uitat de ea,asa ca a ramas acolo.si pe cuvant ca inainte sa ies din casa exact la asta ma gandisem "sper sa nu uit de trotineta" |
|

| Da, Mela, eu ti-am zis ca sunt crunta cu memoria asta . Ma bufneste rasul cand mai citesc despre uitarile astea, insa cateodata ma gandesc ca nu e de ras...Adica eu ma gandesc Doamne, macar sa am atat memorie incat s anu imi uit copilul pe undeva . Da e ciudat ca ne propunem sa nu uitam ceva si...surpriza |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Denisa,eu chiar cunosc o fata,o spaniola care s-a dus la banca cu copilul de 6 ani si a plecat fara el ca l-a uitat acolo.Noroc ca e un sat mic si toti se cunosc intre ei si a iesit si casierul de la banca dupa ea sa strige ca-si lasa copilul acolo. Liz.de ce e obligatoriu ca dupa prima cezariana a doua sa fie tot cezariana.Aici sunt femei care prima data au nascut prin cezariana,pt ca nu s-a intors copilul si a doua nastere a fost normala. Shirel cand te vad atat de optimista ma faci sa imi mai doresc un bebe. |
|
| nikmiki wrote:Shirel cand te cad atat de optimista ma faci sa imi mai doresc un bebe.
Shirel,i-auzi pana la urma datorita tie se populeaza planeta dai cate un impuls fiecarei mamici |
|

| Nikmiki...deci am dreptate...se poate ajunge si la astfel de situatii . Sper sa nu ajung si eu |
|

| denisa_rachid wrote:Nikmiki...deci am dreptate...se poate ajunge si la astfel de situatii  . Sper sa nu ajung si eu Fii optimista,Fata de care ti-am povestit e mai aeriana din fire,plus ca au trecut multi ani de cand a nascut. Nu cred ca-ti ia atat de mult timp sa-ti revii. Intr-o zi am vazut-o incaltata cu un pantof rosu si unu galben |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ce sa zic fetele sunt f stresata si poate exagerez si eu . o sa ma calmez cand o sa am un raspuns sigur sau cand o sa am copilul in brate. cum as putea sa nu ma plang tot timpul cand toata sarcina am fost cu risc sa il pierd pe bebe , dupa un avort spontan care l-am avut inainte. numai cine nu a trecut prin asa ceva nu poate sa inteleaga sa stai cu frica in san zilnic ca s-ar putea sa pierzi copilul. liz sa te astept maine ?
azi am fost la eco . bebe e bine, eu nu prea l-am vazut ca din pozitia in care stau pe pat nu prea vezi pe monitor. mi-a spus ca ar avea vreo 2500 dar asta dupa ce s-a uitat pe o foaie cat ar trebui sa aibe, nu masurat cu ecograful. dar sotul meu spune ca i-a vazut fata pt un moment asa de bine si e frumos si finut. abia astept sa il vad si eu. |
|

| Sweet angel,stai linistitita,mami ca totul o sa fie bine.In nici un caz nu se pune problema unui avort spontan la sarcina ta inaintata si chiar de se naste azi bebele o sa fie bine la 2kg si 500.Mai e un pic si incepem galeria .Linisteste-te ca se supara si bebele |
|
| Lia,ecograful arata cat are bebelul,face toate masuratorile,inclusiv gramele...lungimea n-o mai arata la varsta asa mare de sarcina,dar dr o calculeaza separat,masurand osul de la picior,capul,spatele...cel putin asa e la cabinetul unde merg eu. te pup si hai,capul sus,peste o luna maxim te vezi cu Edi in brate |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
|
nikmiki stiam ca acum nu se mai pune problema de avort spontan, problema asta am avut-o de la inceputul sarcini , apoi era risc de nastere prematura. si acum e risc pt bebe si pt mine de preeclampsie din cauza tensiuni ridicate. mi-a spus dr mea ca poate sa urce brusc tensiunea sa murim amandoi. si daca ai o dr care tot timpul in loc sa te incurajeze iti spune numai asa ceva , mai greu sa fi optimista.
mela stiu cum se calculeaza greutatea copilului, doar ca eu cand am intrebat cat are s-a uitat pe niste grafice si mi-a spus 2500, acum m-am uitat din nou pe pozele ce le-a facut si pe una vad ca e scrisa greutatea 2530g , am judecat dr doar pt ca s-a uitat pe grafice , probabil s-a uitat sa vada daca e in valorile normale. si mai scrie ca e dezvoltat cat un copil de 34+5 ,tot acolo unde scrie greutatea. |
|
|