Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Wednesday, September 15, 2010 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel, mie mi-ati facut tare bine prin povestile voastre despre cum ati nascut, chiar dac erau mai usoare sau ma grele, cert este ca am realizat ca se poate. Nici eu nu sunt impotriva cezarienii - dac e musai atunci Doamne ajuta ca a fost inventat - in sa eu am groaza de orice fel de operatieras . Plus ca in mintea mea zic ca mai bine ma doare cateva ore, zile, deat sa ma doara saptamani in sir, sa imi fie greu sa ma misc, sa fiu foarte atenta sa nu ma lovesc...pupici hearts

Bibishka, multa multa sanatate!pupici hearts

Mela, si eu cred ca este important cum te pregatesti psihic pentru nastere. Si am si eu emotii, cred ac e normal sa le ai, insa nu ma mai coplesesc. Si tot ce astept in tot acest timp, este sa imi tin copilul in brate, sa il vad zambind, sa il aud plangand, sa il simt...(imi dau si lacrimile acum cand ma gandesc ca da, peste cateva luni chiar va fi real totul). Stiu ca daca ai experiente negative cu o sarcina e mult mai greu, din pacate, sa le uiti. Oricm, totate femeile care au nascut au zis ca au uitat chinurile cand si-au tinut copiii in brate, ceea ce cred ca pentru mine e de ajunspupici hearts . Si apoi, zic eu, ne mai incurajam unele pe altele nu? Ca toate suntem in aceeasi situatie si toate, mai devreme sau mai tarziu, vom trece pe acoloangel . Iti doresc sanatate multa si tie!pupici hearts

Va doresc la toate sarcini usoare, lipsite de probleme si nasteri usoare, copii sanatosi si frumosi! Va pup din tot sufletul!pupici pupici pupici hearts hearts hearts
shirel
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Shirel...sa nasti in Romania,unde te lasa sa te chinui singura daca nu dai ceva si sa nasti in Israel,unde au tot felul de tehnici pentru a usura nasterea (de exemplu balonul ala de care ziceai tu si de care mai mult de jumate din mamele ce au nascut in Ro n-au auzit) sunt doua lucruri total opuse.daca toate mamicile am fi nascut la fel ca tine prima data,cu ajutor,cu cei dragi langa noi,poate n-ar fi existat asa mituri si povesti urate despre experienta nasterii.
la prima nastere am fost pasiva,nu mi-am facut ganduri inainte,la a doua a fost total diferit tocmai pentru ca stiam prin ce urmeaza sa trec,din toate punctele de vedere.
am si acum emotii si nu poti sa-mi spui ca tu n-o sa ai,doar esti om si e firesc asa ceva sic
conteaza mult starea de spirit pe care o ai in orele de travaliu,daca esti convinsa ca te va durea atunci sigur te doare sic mai creste si tensiunea...daca esti mai linistita,mai calma,daca ai oameni cu suflet langa tine totul e mai usor.
si da,ai dreptate,durerile se uita din chiar momentele in care iti tii prima data puiul in brate angel

Iubita mea ,balonul pe care eu l-am folosit nu mi l-a recomandat nimeni si aici nu te obliga nimeni sa faci asemenea exercitii deci este la alegerea ta ,balonul comandat pe net de la o firma nemteasca asa ca nu vad unde ar fi problema pentru fetele din Romania fiindca pot comanda si ele si sa faca exercitii.Mela totul provine din creierul nostrui fiindca de acolo se produce si simtim dureriile indiferent care sunt ele cele de cap migrenele sau cele de nastere,Daca cineva va avea vreodata ocazia sa o intrebe pe maica mea cum a nascut ea si asta cu aproape 50 de ani in urma in Romania si ea va spune ca nu a fost nici o problema si a avut 4 nasteri primele doua sarcini copii au murit unul la cateva luni dupa nastere si altul la 6 luni de o infectie pulmonara,femeia asta daca se gandea asa negativ dupa cate a trecut ea nu cred ca eu si fratele meu mai existam astazi dar vedeti optimismul ei si dorintza de a aavea copii a fost mult mai mare ca toate dureriile si totul .Asta conteaza cum gandesti tu nu ce persoane ai in jur ca crede-ma ca chiar nu ma interesa daca mergeam si singura aaaaa hohot hohot si poate ca era si mai bine ca la nasterea lui Oshry mi-a fost tare cald cu toate ca era aer condditionat si vroiam ca yohanan sa ma stearga cu un prosop ud el mi l-a lipit pe fatza ca eram cat pe ce sa incetez sa respir!sic Orice durere vine de la creier si se extinde in tot corpul fiecare poate naste nu conteaza ce nastere ai usoara sau grea cu dureri sau fara nu ai nici incotro la urma urmei copilul trebuie scos cumva sic asa ca chiar pacat sa va bateti capul cu dureriile ca oricum nu va ajuta la nimic chiar daca va este frica .Deci mult curaj gravidutzelor ,vai ce m-as duce cu voi cu fiecare in parte sa vedeti ca nu este asa de groaznic dar trebuie putin efort.

Eu daca ar fi dupa mine as vrea sa dau nastere la 10 copii asa de mult iubesc copii in general nu numai pe ai mei si asta de cand ma stiu si am si succes la ei!sic ras Eu daca as putea as vrea sa nasc pentru toate hai ca sa nu va mai doara !pupici ras
denisa_rachid
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:12 PM
Nivel

Shirel, cand citesc cu cat ptimism prvesti totul, parca totul pare mai altfelras . Imi dai tare multa putere si curajhearts pupici hearts pupici
roxinthya
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Shirel - n-am cuvinte hohot hohot hohot pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel, tu iti dai seama cate galerii ar trebui sa facem daca te oferi? hohot computerlove Esti o scumpa! coeur ... Burtici, mobilizarea, mai e putin, putin si vin puiutii si veti zambi cand veti citi aceste randuri! pupici pupici pupici Sarcina usoara la fiecare in parte si nastere si mai usoara! majoreta majoreta majoreta
denisa_rachid
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:26 PM
Nivel

Shirel si toate fetele eu am o problema... La mine la tiker zice ca sunt in 20 de saptamani si 1 zi si ca mai am 141 de zile pana nasc. La Shirel, zice ca e in 22 de saptamani si 4 zile si mai are 166 de zile pana naste....deci ea e si mai avansata decat mine, si are si mai multe zile pana la nastere? nU stiu cum vine astaras sorry1 La Valerrie zice ca e in 26 de saptamani si 2 zile si mai are 145 de zile....Eu nu mai inteleg nimcras fool

Pupicei la toate si zile insorite!pupici hearts
shirel
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
denisa_rachid wrote:
Shirel si toate fetele eu am o problema... La mine la tiker zice ca sunt in 20 de saptamani si 1 zi si ca mai am 141 de zile pana nasc. La Shirel, zice ca e in 22 de saptamani si 4 zile si mai are 166 de zile pana naste....deci ea e si mai avansata decat mine, si are si mai multe zile pana la nastere? nU stiu cum vine astaras sorry1 La Valerrie zice ca e in 26 de saptamani si 2 zile si mai are 145 de zile....Eu nu mai inteleg nimcras fool

Pupicei la toate si zile insorite!pupici hearts

Ia uite ce griji mari are fata asta!hohot hohot hohot Uite ca nici nu am bagat de seama ,ai dreptate intradevar dar cine mai se uita la asta ,eu stiu exact data si asta ma linisteste cu toate ca sper sa fie mai repede sic ras .Eu in realitate am acuma 23 de saptamani dupa gerutatea si marimea bebelinei ,dupa ultima menstruatie am si mai mult fiindca am avut un ciclu de 37 de zile !alcool alcool asa ca oricum sunt confuza cate saptamani am dar asta este voi simti eu cand mi se apropie vremea sa nasc.La voi cele cu prima nastere s-ar putea sa treceti peste termen de obicei se poate naste mai tarziu cu cateva zile asa am nascut-o si eu pe Eden am stiut ca trebuie sa o nasc pe 15 decembrie si ea sa nascut pe 22 deci niciodata nu puteti fi sigure la prima nastere.

Apropoooo imi este tare dor de Irinuca!
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Vai fetelor, asa un spirit al nasterii sa tot ai ca Shirel! Haideti mai ca am trecut atatea prin asta si nu am murit...ba chiar am si repetat experienta...:018: Shirel newclap newclap newclap newclap iloveyou cu optimismul pe care il ai si inspiri parca m-as inscrie pe lista de aspirici....hohot pupici
Gravidutze, sarcina usoara !!!!!!pupici computerlove
AlexandraL
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, esti exceptionala! Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut, chiar si virtual. Emani atata caldura, optimism si iubire, incat as vrea sa te cunosc cat mai bine, sa imi transmiti si mie un pic din dragostea ta de viata. Tocmai voiam sa iti scriu ca te invit in Londra, pt ca eu nu pot veni pana in Israel, dar apoi mi-am dat seama ca de fapt sarcinile noastre sunt la fel de "inaintate", deci nici tu nu poti veni sic Te imbratisez tare-tare si iti trimit un gand bun din inima computerlove
denisa_rachid
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:11 PM
Nivel

ras Vreau sa fiu cat mai atenta la tot, ce sa fac?hohot hohot

Burtici multipupici pupici pupici pupici
teea09
Scris: Thursday, September 16, 2010 7:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Esti un psiholog minunat draga Shirel iloveyou coeur
valerrie
Scris: Thursday, September 16, 2010 8:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Pai cu mami Shirel langa noi, ce sa mai, uitam de toate durerile. computerlove
La cate incurajari avem din partea ei, eu parca m-as duce de acum sa nasc, sa va arat ce eroina sunt ras hohot
Denisa Rashid cred ca noi avem de fapt o problema la tiker, pentru ca sarcina se calculeaza la 40 de saptamani, adica 280 de zile. Iar ce arata la tine mi se pare mai corect decat la noi. In fine, cum spune si Shirel, eu stiu ca nasc in jur de 16 decembrie, de fapt o sa ma pregatesc de pe la 30 de saptamani.angel ( cu bagajul ) ca altfel, as vrea sa merg la serviciu cat pot de mult. pupici Pupici gravidutze.
angel baby
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:04 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna dimineata fetelor.Sunt noua pe aici si cu o burtica de 5 saptamani si as vrea sa va intreb daca mai pot purta sutien pe, perioada sarcinii.pup toate fetele si astept raspunsuri de la voipupici
valerrie
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Angel baby bine ai venit printre noi. Felicitari pentru cele 5 saptamani de sarcina. newclap
S-a mai ocupat un loc la gravidutze. topai
Eu port sutien si acum , la 26 de saptamani, dar doar la serviciu.
nikmiki
Scris: Thursday, September 16, 2010 9:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Depinde de fiecare.Eu nu am mai suportat sutienul de cand am ramas gravida pana am nascut-Dar cand ma duceam in oras trebuia sa-mi pun,nu aveam de ales.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.