Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Tuesday, September 14, 2010 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Sweet, succes mami mai departe, ca se apropie cu pasi repezi.computerlove , trebuie sa se rezolve.
Si mie mi-e cam frica, nici macar nu stiu ce ma asteapta, ma duc acolo, fie ce-o fi, n-o sa mor si am si eu burta destul de mare. ras
sweet angel
Scris: Tuesday, September 14, 2010 6:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
teea eu nu pot sa fiu incezatoare in fortele mele pt ca stiu ca nu rezist la durere, si sunt sigura ca nu as face fata nasterii normale. si imi este frica si cu tensiunea in timpul nasteri.

anabella eu nu stiu din cati dr sunt aici nu am gasito decat pe dr meabanghead , si in orice fac ea trebuie sa ia toate decizile in legatura cu mine.

valerrie sper sa ia dr decizia corecta, asta m-am gandit si eu ca se apropie timpul si dr mea nu stie de capul ei.
mie imi este frica ca nu o sa fac fata nasteri. eu varsam de la dureri menstruale .la nastere nici nu vreau sa ma gandesc. numai sper sa nu patesc ca sora mea care nu mai avea putere sa impinga si cum doctorii l-au scos cu forta a avut copilul pata de sange pe creier, ani buni a umblat sora mea cu copilul pe la dr pana i-a disparut pata.
shirel
Scris: Tuesday, September 14, 2010 7:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fetele gravidutze fiti dragele mele si voi mai optimiste ce dumnezeu ganditi asa de negativ .Si eu sufar de o boala la inima si pot sa mor in fiecare secunda dar uite am nascut normal ,facem fitness cu efort asta nu inseamna ca ma gandesc in fiecare clipa ca poate mi se opreste inima cu toate ca am mari sanse sic dar din contra asta ma face sa traiesc si sa cred ca voi trai cat mai mult cand eram mica medicii i-au spus lui maica mea ca nu voi ajunge varsta de 15 ani ,pe urma ca pe la 35 am sa mor si uite-ma ca traiesc si crede-ma ca voi trai mai mult ca alti cu inima sanatoasa.
Ia sa incepeti sa vedeti totul pozitiv ,nasterea este exact cum ai fi foarte constipata sau cum i-am explicat eu lui Yohanan trebuie sa te Kk un pepene rosu ca sa-si dea seama de greutate si da se poate naste si fara dureri prea mari si binenteles ca nici cezariana nu este in ziua de astazi ceva asa de groaznic.Dar binenteles fiecare cu ganduriile si cu problemele ei ,dar credeti-ma nu merita stresul asta inainte de a veni pe lume asa o minune mult asteptata .Incercati si ganditi-va la clipa de dupa si fericirea aceea merita toate dureriile din lume, sa apara Irinuca ca va va povesti ea adevarul ca fiind la prima nastere.
Sarcina usoara in continuare si ganditi pozitiv ,va implor!computerlove computerlove iloveyou iloveyou
roxinthya
Scris: Tuesday, September 14, 2010 8:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Shirel esti de coma!!!hohot hohot hohot hohot hohot
Premiul intai pentru cea mai optimista fata de pe forum!!!
Ana
Scris: Tuesday, September 14, 2010 8:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
subscriuhohot hohot firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 14, 2010 9:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel, mare dreptate ai. SI eu cred ca vei trai multi ani alaturi de familia ta, pentru ca te vad foarte optimista, bucuroasa de fiecare clipa a vietii, si impartasind cu ceilalti clipele de liniste si implinire. pupici pupici pupici hearts
Fetele, si eu sutn tot la prima sarcina. In tara am lucrat la spitalul polizu vreo cativa ani, ca psiholog, cu femeile care vroiau sa isi abandoneze copiii, si din nefericire pt mine la timpul respectiv, am intalnit cateva femei in travaliu. M-a marcat profund, fapt pentru care am zis ca eu nu nasc nciodata: nasterea normala iesea din discutie pentru ca ma vedeam murind acolo pe masa de nasteri, cezariana iar, pentru ac am groaza de spitale, de operatii de doctori si asa mai departe. Au mai trecut anii, l-am intalnit pe sotul meu, ne-am casatori si acum asteptam pe bebe. Am citit cat d emult am putut, inclusiv experiente ale femeilor care au nascut normal. Cezariana este introdusa- dupa cate am citit - acum aproximativ 50 de ani. Pana atunci, toate femeile nasteau normal, nu 1, ci cate 3-4 si chiar mai multi copii, si nu mai mureau pe masa de nasteri... Am citit ca mai in toate tarile nu se recomanda cezariana la cererea femeilor, ci se incearca pe cat posibil - daca sanateatea mamei si a copilului sunt ok - sa se nasca normal, nasterea avand multe beneficii asupra corpului femeii, cel mai important cred eu, este parcurgerea totala in mod natural a procesului nastreii, care incepe odata cu sarcina, cat si asupra copilului.
Ca sa nu mai lungesc vorba, cred ca ne este cumva si indusa toata aceasta tragedie cu nasterea - prin filme, prin doctorii nostri "binevoitori", prin presa scrisa si citita.
Eu va multumesc mult, pentru ca v-ati impartasit experientele cu noi, cele mai noi in meseria de mamica. Mie una mi-ati facut mult bine, si mi-ati dat incredere ca pot sa nasc normal, nici macar nu ma mai gandesc la nastere ca la o durere crunta (va durea, e normal insa am vazut ca avem organismul puternic apt pentru a suporta cu bine aceste dureri)pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts

Burtici sarcini uoare si bebei sanatosi!
valerrie
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:37 AM
Nivel

Tot mami Shirel ne incurajeaza ca de obicei. computerlove
Offf, ce ne-am fi facut fara tine. iloveyou
Chiar avem nevoie de incurajari, mai ales la noi mamicile care nasc pentru prima data.
Ar trebui sa ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine si sa nastem normal, nu sa ne fie frica. ras
Si eu aveam la menstruatie dureri groaznice, asa ca inca una mare, n-o sa fie foc, ca doar vine bebe si trebuie sa-si faca aparitia intr-un mod spectaculos. newclap topai
Apropo de menstruatie, vroiam intr-o zi sa merg cu o prietena la biserica, si ea imi spune ca nu stie ce sa faca, ca e la ciclu. Si deodata intru intr-o panica, gandindu-ma ca eu am uitat data ultimei menstruatii, si oare mie cand imi vine...am tampoane, etchohot hohot hohot . Mi-am revenit repede, dar parca imi venea sa rad singura de mine. hohot
shirel
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
denisa_rachid wrote:
Shirel, mare dreptate ai. SI eu cred ca vei trai multi ani alaturi de familia ta, pentru ca te vad foarte optimista, bucuroasa de fiecare clipa a vietii, si impartasind cu ceilalti clipele de liniste si implinire. pupici pupici pupici hearts
Fetele, si eu sutn tot la prima sarcina. In tara am lucrat la spitalul polizu vreo cativa ani, ca psiholog, cu femeile care vroiau sa isi abandoneze copiii, si din nefericire pt mine la timpul respectiv, am intalnit cateva femei in travaliu. M-a marcat profund, fapt pentru care am zis ca eu nu nasc nciodata: nasterea normala iesea din discutie pentru ca ma vedeam murind acolo pe masa de nasteri, cezariana iar, pentru ac am groaza de spitale, de operatii de doctori si asa mai departe. Au mai trecut anii, l-am intalnit pe sotul meu, ne-am casatori si acum asteptam pe bebe. Am citit cat d emult am putut, inclusiv experiente ale femeilor care au nascut normal. Cezariana este introdusa- dupa cate am citit - acum aproximativ 50 de ani. Pana atunci, toate femeile nasteau normal, nu 1, ci cate 3-4 si chiar mai multi copii, si nu mai mureau pe masa de nasteri... Am citit ca mai in toate tarile nu se recomanda cezariana la cererea femeilor, ci se incearca pe cat posibil - daca sanateatea mamei si a copilului sunt ok - sa se nasca normal, nasterea avand multe beneficii asupra corpului femeii, cel mai important cred eu, este parcurgerea totala in mod natural a procesului nastreii, care incepe odata cu sarcina, cat si asupra copilului.
Ca sa nu mai lungesc vorba, cred ca ne este cumva si indusa toata aceasta tragedie cu nasterea - prin filme, prin doctorii nostri "binevoitori", prin presa scrisa si citita.
Eu va multumesc mult, pentru ca v-ati impartasit experientele cu noi, cele mai noi in meseria de mamica. Mie una mi-ati facut mult bine, si mi-ati dat incredere ca pot sa nasc normal, nici macar nu ma mai gandesc la nastere ca la o durere crunta (va durea, e normal insa am vazut ca avem organismul puternic apt pentru a suporta cu bine aceste dureri)pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts

Burtici sarcini uoare si bebei sanatosi!

Bravo iubita asa te vreau newclap newclap newclap si sa vezi ca vom ajunge sanatoase sa vorbim si dupa nastere vei vedea cata dreptate ai avut ,iti dai seama ca nimeni nu ar fi putut naste daca corpul nu ar putea sa suporte asemenea durere,noi in general femeile avem un organism foarte puternic ,nu vorbesc binenteles de cele cu probleme medicale grave si cezariana este ok nu sunt contra ei .Ceea ce este mai ciudat ca fiecare femeie dupa nastere uita de durerea pe care a suportat-o si este pregatita sa faca asta si a doua oara!
roxinthya
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Quote:
Ceea ce este mai ciudat ca fiecare femeie dupa nastere uita de durerea pe care a suportat-o si este pregatita sa faca asta si a doua oara!

Pentru ca satisfactia este infinit mai mare!!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
computerlove Felicitari pentru gandire si optimism, burtici dragi! newclap firstprize
Mela
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel...sa nasti in Romania,unde te lasa sa te chinui singura daca nu dai ceva si sa nasti in Israel,unde au tot felul de tehnici pentru a usura nasterea (de exemplu balonul ala de care ziceai tu si de care mai mult de jumate din mamele ce au nascut in Ro n-au auzit) sunt doua lucruri total opuse.daca toate mamicile am fi nascut la fel ca tine prima data,cu ajutor,cu cei dragi langa noi,poate n-ar fi existat asa mituri si povesti urate despre experienta nasterii.
la prima nastere am fost pasiva,nu mi-am facut ganduri inainte,la a doua a fost total diferit tocmai pentru ca stiam prin ce urmeaza sa trec,din toate punctele de vedere.
am si acum emotii si nu poti sa-mi spui ca tu n-o sa ai,doar esti om si e firesc asa ceva sic
conteaza mult starea de spirit pe care o ai in orele de travaliu,daca esti convinsa ca te va durea atunci sigur te doare sic mai creste si tensiunea...daca esti mai linistita,mai calma,daca ai oameni cu suflet langa tine totul e mai usor.
si da,ai dreptate,durerile se uita din chiar momentele in care iti tii prima data puiul in brate angel
bibishka
Scris: Wednesday, September 15, 2010 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2010
hello burtici!!!
va mai citesc din cand in cand , insa nu am mai scris....uneori sunt asa mai apatica...am fost stresata cu doctora mea ca-i de la giulesti nu mai mai reuseam nici cun sa dau de ea
aveam testul TORCH de interpretat de pe la sfarsitul lui august...am avut si DT ul in lucru si toate m-au pus pe ganduri
dar azi scriu pt ca m-a placut tare mesajul lui Shirel
Shirel,esti o femeie, o mama speciala...imi place tare de tine cum gandesti cum privesti in viitor...imi pare rau ca suferi de inima, dar asa cum zic si fetele o sa ai o viata linistita ca stii sa iti impuii anumite reguli...te pup si sarcina usoara

Mela, daca tot m-ai intrebat la jurnalul tau ce mai fac , am venit aici sa spun sa nu va ocup spatiul cu minesic

acum sunt racita cobza...de ieri ....am zacut pana acum o ora...m-am saturat de miere ceai si lamaie...fac gargara cu sare si bicarbonat...nasul imi gurge la greu de umblu cu sulul de prosoape de bucatarie dupa mine.....dar cu toate astea sunt linistita ca am reusit sa dau de doctora...si luni cand imi iesise si rezultatul de la DT am sunat pt a ma programa la doctora si surpriza...ma cheama chiar in ziua aceea...in nici 2h eram la ea...am vb ..a fost tare dragutza desi eu ma dusesem pusa pe scandal....mi-a explicat ca testul Torch e ok...mai putin toxo la care nu am de loc anticorpi si sa mai repet igm ul si sa fiu atenta la ce si cum manac anumit alimente....si nu va zic ca eu in tot timpul asta ma bucuram ca toxo iesise negativa si imi era frica de celalalte ....Dt a iesit cu risc scazut de malformatii
l-am vazut si pe bebe....a fost si Andreea cu mine si a intrat si la eco...a fost asa emotionata si doctora foarte draguta cu ea i-a explicat ce se vedea pe ecran...bebe e un zbenguici...nu a stat o clipa...nu l-am vazut odata in intregime cand cu capul, cand cu fundul....de m-am si speriat cat e de agitat...doctora asta nu e adepta sa spna sexul inainte de 18-20s...asa ca inca nu stiu ce jucaus/a ascund in burtica
urmatoarea vizita la ea o am pe 20 octombrie
apoi pe 9 noiembrie am morfofetala , dar intre timp mai vreau sa fac o eco pe la 16-17 s ca ma inebuneste Andreea ce e bebe din burticaras

sarcini usoare si multa multa sanatatepupici pupici pupici pupici
Mela
Scris: Wednesday, September 15, 2010 2:08 PM
Nivel

mai,da cum ai reusit sa racesti asa? uff
saptamana trecuta m-a prins si pe mine o raceala de m-au usturat gatul,ochii si nasul in ultimul hal,am luat vreo 4 pastile de salvie,de la plafar si mi-a trecut.dar tie nu-ti recomand,se pare ca salvia provoaca contractii,eu m-am riscat ca n-a fost vorba de cantitati mari...acum sunt inca putin racita,imi suflu des nasul dar ma simt mult mai bine ca atunci.
ia Coryzalia,sunt pastile homeopate,exact pt nas curgator.
sanatate multa iti doresc computerlove
tot am vrut sa te intreb:folosesti indulcitor sau zahar la ceai/cafea? tocmai ce am aflat ca primul e cam interzis gravidelor,eu imi mai puneam in cafea,l-am taiat de pe lista,noroc ca nu l-am folosit des.
pup-o pe Andreea pupici si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce e in burtica,d-apai ea topai
valerrie
Scris: Wednesday, September 15, 2010 2:28 PM
Nivel

Oare osciloccocinum o fi bun la gravide, ca eu stiu ca tot homeopat este.
Mela
Scris: Wednesday, September 15, 2010 2:35 PM
Nivel

da,e bun,am luat si eu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.