Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Viitoarele mamici va inteleg perfect ,dar asa este in ultimele luni de sarcina ,bebele este mai mare ,noi ne miscam mai greu si suntem apasate peste tot.dar stiti ca asta nu este pe vecie asa ca merita sacrificiul si eu voi arata ca un balon o sa vedeti si ma voi plange la fel ca voi o sa vedeti cu toate ca sunt o fire puternica.Inca putin si va tineti minunea in bratze si asta este cel mai important.Teea ,iubita nici nu-mi vine sa cred parca ieri erai la aspirante! ssi uite indata incepem galaria sau poate a si inceput ca eu sunt c-am cu capul in nori ca de obicei si descoper totul tarziu!
Eu fericita ,am o bebelica tare frumoasa parerea mea este ca seamana cu Oshry dar este dulce si faceam niste mutre de am ras cu doctorul impreuna.Totul este in regula cu noi asa cum -i place doctorului meu sa spuna de obicei "la tine totul este ca in enciclopedie ...perfect " Cred ca a povestit ea mai multe la jurnal ,va pup si sarcina usoara in continuare (pe cat se poate)!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Na ca am pus si tiker,sper sa fie bine |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anabella, e bine, bine si tare frumos ticker-ul tau! Sarcina usoara! Mada, mai ai atat de putin timp pana la marea intalnire! Nastere cat mai usoara si multa sanatate la amandoi! Abia astept sa vina Stefy cu vestile! Mi-ar fi placut tare mult sa-ti iau locul, dar nu am avut noroc nici luna asta. Teea, felicitari pentru cele 36 de saptamani! Cred ca te incearca acum o gramada de emotii, mai ales ca te-ai apucat si de bagajel! Sweet, asa e, spre sfarsit e un picut mai greu, dar trece repede! Denisa, tu cand afli ce ascunde burtica ta? Shirel, Mela, Alexandra, Valerrie, sarcina usoara si pupici tuturor! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Nici eu nu sunt asa vioaie ca Shirel. Vreau sa va spun ca bebe a inceput sa bata serios in burta mea, se si vede uneori. Sotul meu este foarte speriat de reactiile astea, zice ca ma doare pe mine burta, si vorbeste cu bebe mereu sa nu mai dea tare. . Succes fetelor care sunt aproape de termen si pupicei celorlalte gravidutze.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anabella, felicitari pt tiker si pentru cele 7 saptamani. Sa ai o sarcina usoara, si sa fie fetita!
Shirel, ma bucur nespus de tare ca totul merge bine, ca bebica ta e sanatoasa si frumoasa
Mela cat d eapropae esti de intalnirea cu Alexandra, bagajul facut deja, cred ca trebuie sa fie foarte frumoasa perioada asta cand stii ca mai ai asa putin, chiar dac vad din spusele voastre ca e cam "greoaie" .
Mada&Alexia, sa iti creasca frumosi bebeii si la multi ani! pentru Alexia Maria (un nume tare frumos)!
Oanamaria, sa iti traiasca bebelul frumos si sanatos!
Bulinutza, sa iti traiasca bebela frumoasa si sanatoasa!
Teea, sa dea Dumnezeu ca totuls a fie bine! Ce frumos cred ca este sa te apuci de bagajel...caci se apropie intalnirea cu pasi mari, chiar dac e mai dificila perioada, cred ca e totusi incarcata de o asteptare tare placuta. Caand am citit ma si imaginam pe mine pregatind bagajelul.... Cred ca as fi in stare sa il fac de pe acum
SweetAngel, sper ca totuls a fie in regula. Eu am citit ca in ultimul trimestru vor aparea tot felul de senzatii mai neplacute, insa cred ca asta e de bine pana la urma...bebeii cresc si se dezvolta normal, e normal sa ocupe ai mult spatiu si loc, sa devina mai greu de carat etc... Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme
Toate fetele pupieci multi si sa aveti grija de voi si de comori.
Cat despre mine, uituca mai mare decat mine nu exista: merg la cumparaturi si le it la magazin, ma apuc de facut bezele si le uit in cuptor , uit ca trebuie sa pregatesc de mancare...ce sa mai? Sinu eram asa, v-o jur, si cu atat mai rau imi vine sa ma vad cum am ajuns In rest totul e bine, astept programarea de sambata, avem control cu ecografie...am avut o cadere de tensiune, sper sa nu uit sa imi anunt doctorul. In rest totul este bine
Liz, sper sa ai noroc luna viitoare! Incercati cu drag si spro ca e frumoasa incercarea . Eu aflu probabil sambata la control, daca nu s-o ascunde , desi eu nu prea as vrea sa stiu d epe acum, mi-ar placea sa am o surpriza, insa doctora tine mortis sa imi zica oricum
Valerrie, ce tare e sotul tau . Si bebicul tau ce frumos ca iti da atata atentie ... al meu e mai puturos cred foarte rar il simt si tot ca niste pulsatii. Inca nu il simt zilnic Sper sa fie totul ok. Si eu abia astept sa vorbeasca mereu cu mine |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,eu am confirmare de la doctor ca e "normal" sa fim mai uituce si ceva mai neatente ca de obicei,noi,gravidutele sa-ti spun ca de joi ma tot scuz in fata educatoarei Larisei,uit si dimineata si la amiaza sa duc niste bani,mi se pare greu sa-mi car geanta cu mine si las acasa portmoneu,acte,tot deja mi-e si rusine de ea. acuma i-am pus pe masa,sper sa-i vad acolo si sa-i iau cand ies din casa... |
|
| Fetelor si va doresc si voua sarcina cat mai usoara!! |
|
| Mela wrote:Denisa,eu am confirmare de la doctor ca e "normal" sa fim mai uituce si ceva mai neatente ca de obicei,noi,gravidutele sa-ti spun ca de joi ma tot scuz in fata educatoarei Larisei,uit si dimineata si la amiaza sa duc niste bani,mi se pare greu sa-mi car geanta cu mine si las acasa portmoneu,acte,tot deja mi-e si rusine de ea. acuma i-am pus pe masa,sper sa-i vad acolo si sa-i iau cand ies din casa...
Mela, am ras cu lacrimi, nu mai pot... Ideea este ca sper sa treaca foarte curand dupa nastere, ca daca nu, cred ca voi fi un pericol social |
|
| la mine nu a trecut nici dupa nastere,deci daca am uitat cand am avut ultima data menstruatia?? sa-mi aduca aminte vecina mea |
|
|
Of, Anabella, nu ma speria, ca intru in panica . Mi-e ca cine stie ce voi face sau nu voi face... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetelor eu stiu ca e normal sa te doara , dar eu schiopatez deja de asta intrebam. abia ma ridic si eu din pat. noroc ca e patutul langa pat si ma tin de el sa ma ridic. toti imi spun ca am asa o burta mare, sper sa fie si bebe mare .
anabella ce frumos e tikerul.
si eu sunt uituca , de obicei uit mancarea pe foc si cand merg in bucatarie o gasesc scrum, ma dispera soacramea sa fiu mai atenta, dar daca uit ce sa fac?
teea eu am scris si la tine la jurnal ca eu bagajul il am facut de la 30 de sapt.
noi pt bebe nu mai trebuie sa cumparam nimic , avem totul deja. of cat sunt de uituca , ulei de corp nu am decat de levantica si am citit pe undeva ca nu e bun pt bebe , chiar daca pe el scrie ca e pt bebelusi. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Anabella, n-am reusit inca sa te felicit, asa ca: Felicitaaaaaaaaaaaari, mami! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebel dulce, cuminte si sanatos!
Burticutelor, va pup cu drag! |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Anabella,cum eu am fost plecata si nu am avut acces la net ,abia acum vestea cea mare. Felicitari! Sa ai o sacina usoara , frumoasa si la termen ,sa te bucuri din plin de fiecare clipa din aceasta perioada minunata si poate vei avea o fetita desi cel mai important e sa fiti bine si sanatosi.
|
|
| Misha,Katrina |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Anebelllllllaaaa!!!!!!! Ce ticker frumusel aaaaaaaaiiii!!
Asteptam cu drag fetitza!!!
Sarcina usoara iubita!! |
|
|