Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Monday, September 13, 2010 9:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Viitoarele mamici va inteleg perfect ,dar asa este in ultimele luni de sarcina ,bebele este mai mare ,noi ne miscam mai greu si suntem apasate peste tot.dar stiti ca asta nu este pe vecie asa ca merita sacrificiul si eu voi arata ca un balon o sa vedeti si ma voi plange la fel ca voi o sa vedeti sic ras cu toate ca sunt o fire puternica.Inca putin si va tineti minunea in bratze si asta este cel mai important.Teea ,iubita nici nu-mi vine sa cred parca ieri erai la aspirante!sic ssi uite indata incepem galaria sau poate a si inceput ca eu sunt c-am cu capul in nori ca de obicei si descoper totul tarziu!alcool

Eu fericita ,am o bebelica tare frumoasa parerea mea este ca seamana cu Oshry dar este dulce si faceam niste mutre de am ras cu doctorul impreuna.Totul este in regula cu noi asa cum -i place doctorului meu sa spuna de obicei "la tine totul este ca in enciclopedie ...perfect "ras Cred ca a povestit ea mai multe la jurnal ,va pup si sarcina usoara in continuare (pe cat se poate)!!iloveyou iloveyou iloveyou pupici pupici
Ana
Scris: Monday, September 13, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Na ca am pus si tiker,sper sa fie binesic
Anelise
Scris: Monday, September 13, 2010 10:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anabella, e bine, bine si tare frumos ticker-ul tau! coeur Sarcina usoara! pupici
Mada, mai ai atat de putin timp pana la marea intalnire! innori Nastere cat mai usoara si multa sanatate la amandoi! pupici Abia astept sa vina Stefy cu vestile! Mi-ar fi placut tare mult sa-ti iau locul, dar nu am avut noroc nici luna asta. angel
Teea, felicitari pentru cele 36 de saptamani! newclap Cred ca te incearca acum o gramada de emotii, mai ales ca te-ai apucat si de bagajel! coeur pupici
Sweet, asa e, spre sfarsit e un picut mai greu, dar trece repede! pupici
Denisa, tu cand afli ce ascunde burtica ta? angel pupici
Shirel, Mela, Alexandra, Valerrie, sarcina usoara si pupici tuturor! pupici pupici pupici
valerrie
Scris: Monday, September 13, 2010 10:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Nici eu nu sunt asa vioaie ca Shirel.
Vreau sa va spun ca bebe a inceput sa bata serios in burta mea, se si vede uneori. ras
Sotul meu este foarte speriat de reactiile astea, zice ca ma doare pe mine burta,hohot si vorbeste cu bebe mereu sa nu mai dea tare.sic .
Succes fetelor care sunt aproape de termen si pupicei celorlalte gravidutze.computerlove
denisa_rachid
Scris: Monday, September 13, 2010 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Anabella, felicitari pt tikerbounce si pentru cele 7 saptamani. Sa ai o sarcina usoara, si sa fie fetita!pupici hearts

Shirel, ma bucur nespus de tare ca totul merge bine, ca bebica ta e sanatoasa si frumoasapupici hearts

Mela cat d eapropae esti de intalnirea cu Alexandrahearts, bagajul facut deja, cred ca trebuie sa fie foarte frumoasa perioada asta cand stii ca mai ai asa putin, chiar dac vad din spusele voastre ca e cam "greoaie"ras .pupici

Mada&Alexia, sa iti creasca frumosi bebeii si la multi ani! pentru Alexia Maria (un nume tare frumos)!pupici hearts

Oanamaria, sa iti traiasca bebelul frumos si sanatos!pupici hearts

Bulinutza, sa iti traiasca bebela frumoasa si sanatoasa!pupici hearts

Teea, sa dea Dumnezeu ca totuls a fie bine!pupici Ce frumos cred ca este sa te apuci de bagajel...caci se apropie intalnirea cu pasi mari, chiar dac e mai dificila perioada, cred ca e totusi incarcata de o asteptare tare placuta.pupici hearts Caand am citit ma si imaginam pe mine pregatind bagajelul.... Cred ca as fi in stare sa il fac de pe acumhohot hohot hohot hohot

SweetAngel, sper ca totuls a fie in regula. Eu am citit ca in ultimul trimestru vor aparea tot felul de senzatii mai neplacute, insa cred ca asta e de bine pana la urma...bebeii cresc si se dezvolta normal, e normal sa ocupe ai mult spatiu si loc, sa devina mai greu de carat etc... Nu cred ca ai de ce sa iti faci problemepupici hearts

Toate fetele pupieci multi si sa aveti grija de voi si de comori.hearts hearts hearts pupici pupici pupici pupici pupici

Cat despre mine, uituca mai mare decat mine nu exista: merg la cumparaturi si le it la magazin, ma apuc de facut bezele si le uit in cuptorcry nervi , uit ca trebuie sa pregatesc de mancare...ce sa mai? Sinu eram asa, v-o jur, si cu atat mai rau imi vine sa ma vad cum am ajunsplans plans hohot hohot hohot
In rest totul e bine, astept programarea de sambata, avem control cu ecografie...am avut o cadere de tensiune, sper sa nu uit sa imi anunt doctorul. In rest totul este binepupici hearts

Liz, sper sa ai noroc luna viitoare!pupici Incercati cu drag si spro ca e frumoasa incercarearas . Eu aflu probabil sambata la control, daca nu s-o ascunde ras , desi eu nu prea as vrea sa stiu d epe acum, mi-ar placea sa am o surpriza, insa doctora tine mortis sa imi zica oricumhohot

Valerrie, ce tare e sotul tauhohot . Si bebicul tau ce frumos ca iti da atata atentiehearts ... al meu e mai puturos cred foarte rar il simt si tot ca niste pulsatii. Inca nu il simt zilniccry Sper sa fie totul ok. Si eu abia astept sa vorbeasca mereu cu minehearts
Mela
Scris: Monday, September 13, 2010 10:53 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,eu am confirmare de la doctor ca e "normal" sa fim mai uituce si ceva mai neatente ca de obicei,noi,gravidutele ras
sa-ti spun ca de joi ma tot scuz in fata educatoarei Larisei,uit si dimineata si la amiaza sa duc niste bani,mi se pare greu sa-mi car geanta cu mine si las acasa portmoneu,acte,tot banghead deja mi-e si rusine de ea. acuma i-am pus pe masa,sper sa-i vad acolo si sa-i iau cand ies din casa...sorry1
Ana
Scris: Monday, September 13, 2010 10:53 AM
Nivel

Fetelorcomputerlove computerlove computerlove computerlove si va doresc si voua sarcina cat mai usoara!!iloveyou
denisa_rachid
Scris: Monday, September 13, 2010 10:57 AM
Nivel

Mela wrote:
Denisa,eu am confirmare de la doctor ca e "normal" sa fim mai uituce si ceva mai neatente ca de obicei,noi,gravidutele ras
sa-ti spun ca de joi ma tot scuz in fata educatoarei Larisei,uit si dimineata si la amiaza sa duc niste bani,mi se pare greu sa-mi car geanta cu mine si las acasa portmoneu,acte,tot banghead deja mi-e si rusine de ea. acuma i-am pus pe masa,sper sa-i vad acolo si sa-i iau cand ies din casa...sorry1

Mela, am ras cu lacrimi, nu mai pot... Ideea este ca sper sa treaca foarte curand dupa nastere, ca daca nu, cred ca voi fi un pericol socialhohot hohot hohot
Ana
Scris: Monday, September 13, 2010 11:22 AM
Nivel

denisa_rachid wrote:

Mela, am ras cu lacrimi, nu mai pot... Ideea este ca sper sa treaca foarte curand dupa nastere, ca daca nu, cred ca voi fi un pericol socialhohot hohot hohot
la mine nu a trecut nici dupa nastere,deci daca am uitat cand am avut ultima data menstruatia??fool fool fool sa-mi aduca aminte vecina meaplans plans
denisa_rachid
Scris: Monday, September 13, 2010 11:42 AM
Nivel

Anabella wrote:
la mine nu a trecut nici dupa nastere,deci daca am uitat cand am avut ultima data menstruatia??fool fool fool sa-mi aduca aminte vecina meaplans plans

Of, Anabella, nu ma speria, ca intru in panicapale . Mi-e ca cine stie ce voi face sau nu voi face...
sweet angel
Scris: Monday, September 13, 2010 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
fetelor eu stiu ca e normal sa te doara , dar eu schiopatez deja de asta intrebam. abia ma ridic si eu din pat. noroc ca e patutul langa pat si ma tin de el sa ma ridic. toti imi spun ca am asa o burta mare, sper sa fie si bebe mare .

anabella ce frumos e tikerul.

si eu sunt uituca , de obicei uit mancarea pe foc si cand merg in bucatarie o gasesc scrum, ma dispera soacramea sa fiu mai atenta, dar daca uit ce sa fac?

teea eu am scris si la tine la jurnal ca eu bagajul il am facut de la 30 de sapt.

noi pt bebe nu mai trebuie sa cumparam nimic , avem totul deja.
of cat sunt de uituca , ulei de corp nu am decat de levantica si am citit pe undeva ca nu e bun pt bebe , chiar daca pe el scrie ca e pt bebelusi.
misha
Scris: Monday, September 13, 2010 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Anabella, n-am reusit inca sa te felicit, asa ca: Felicitaaaaaaaaaaaari, mami! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebel dulce, cuminte si sanatos!computerlove

Burticutelor, va pup cu drag!pupici pupici pupici
Katrina
Scris: Monday, September 13, 2010 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Anabella,cum eu am fost plecata si nu am avut acces la net ,abia acum vestea cea mare.
Felicitari!
Sa ai o sacina usoara , frumoasa si la termen ,sa te bucuri din plin de fiecare clipa din aceasta perioada minunata si poate vei avea o fetita desi cel mai important e sa fiti bine si sanatosi.

pupici computerlove
Ana
Scris: Monday, September 13, 2010 7:20 PM
Nivel

Misha,Katrinailoveyou iloveyou
bulinutza
Scris: Monday, September 13, 2010 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Anebelllllllaaaa!!!!!!! Ce ticker frumusel aaaaaaaaiiii!!coeur coeur coeur coeur

Asteptam cu drag fetitza!!! topai topai topai topai

Sarcina usoara iubita!!iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.