Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Shirel, esti mortala...hohot hohot hohot hohot

Auzi la ea..simte cum ii curge sangele in vene...m-am prapadit de ras...hohot hohot hohot

Hormonii, mami, hormonii... Esti Shirelica-Hormonica...hohot hohot hohot hohot hohot
shirel
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bulinutza wrote:
Shirel, esti mortala...hohot hohot hohot hohot

Auzi la ea..simte cum ii curge sangele in vene...m-am prapadit de ras...hohot hohot hohot

Hormonii, mami, hormonii... Esti Shirelica-Hormonica...hohot hohot hohot hohot hohot

Da hohot hohot hohot binenteles ca sunt hormonii de fapt in toate sarciniile in perioada de mijloc am fost tare viteaza pe urma scad din energii .hohot hohot Ce este mai greu ca nici macar nu imi vine sa dorm toata ziua as face ceva ,as vrea sa fiu in continua miscare.Bine ca nu ma vezi cum stau la calculator ,in picioare cu muzica aproape si dansez .hohot hohot fiindca nu am alta treaba de facut ,casa deja imi este luna de se sperie si sotul ca tot ma invart cu carpa in mana ,mancare am pentru 100 de persoane cred ca alcool alcool doar sa imi aduc inca vreo 10 copii in vizita cred ca asta m-ar descarca putin!sic ras pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
vai Shirel innebunesc!!! eu nu am avut atata energie in viatza mea si nici nu cred ca voi avea vreodata. eu is in extrema aialalta.....mai lesinata alcool
sweet angel
Scris: Saturday, September 11, 2010 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela ma bucur ca bebe creste , mai un pic si il vedem.

shirel tr si la mine un pic de energie ca eu sunt cam stoarsa de puteri.

eu sper in 2 sapt sa imi vad si eu bebitu.
sapt asta am tot umblat pe la tot felul de dr.
pana la urma imi schimb dr ca asa nu se mai poate cu ea, nu isi da deloc interesul .
cand am fost la privat mi-a spus ca dr trebuie sa sune sa imi deschida cartela ostetrica la spital pt nastere. dr a zis ca eu trebuie sa fac asta , si cum am mai spus programare mi-a facut abia pe 29 sept.
sapt asta am mers sa vedem sala de nasteri , la cursuri ne-a chemat cine vrea sa mearga sa vada si daca are intrebari legate de nastere acolo iti clarifica.
si am intrebat-o pe ostetrica daca iti face cezariana la cerere si ea a spus ca depinde de situatie si i-am povestit de problemele mele si a zis ca pt asta se face chiar fara sa ceri. si ar trebui dr sa ma vada mai des si sa sune sa ma programeze pt nastere si i-am explicat ca dr mi-a zis ca eu trebuie sa sun nu ea. ostetrica nu intelegea cum poate ea ca dr sa nu stie ca ea trebuie sa faca asta si ca pe 29 e tarziu deja sa sun sa programez nasterea si ca ar trebui sa ma tina sub supraveghere cu tensiunea. mi-a explicat si ea daca mai am tesiunea tot asa sa merg imediat la urgente.
acum mi-am facut programare la o alta dr chiar din spital , ca aia trebuie sa stie ce are de facut. marti am vizita la ea, miercuri la ekg si anestezist si joi eco .
Anelise
Scris: Saturday, September 11, 2010 12:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sweet, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune, bune computerlove si sa ne zici neaparat cam cand ar fi momentul, nu de alta, dar sa incepem galeria pentru tine si bebitzul tau! bounce pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Saturday, September 11, 2010 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
SweetAngel, multa multa sanatate...imi pare tare rau ca ai intampinat astfel de probleme de .. comunicare si de interes. Intotdeauna am fost sigura ca nu doar in Romania, asa cum se zice, lucrurile merg sontac, ci peste tot exista si bune si rele. Pacat insa ca existaplans.
Eu iti urez multa forta si sper ca lucrurile sa se rezolve cat mai bine pt tine si bebepupici hearts . Multa sanatate si astept vestile talehearts pupici .
sweet angel
Scris: Saturday, September 11, 2010 1:07 PM
Nivel

liz cand o sa stiu ceva sigur va anunt.

denisa eu pe aici am intalnit medici super cum e dr de fam , la care cand merg parca sunt in vizita la o prietena . dar si medici care nu le pasa de nimic. din pacate cred ca peste tot exista.
multumesc pt urari iti doresc si tie la fel.
ioana0023
Scris: Saturday, September 11, 2010 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
sweet_angel, mai este putin si vine si bebe tau. Pana atunci sa fii santoasa si tu si bebe si sa nu ai probleme! pupici
nikmiki
Scris: Sunday, September 12, 2010 3:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Sweet_angel, felicitari pt cele 35 saptamani!dance img
sweet angel
Scris: Sunday, September 12, 2010 11:59 PM
Nivel

ioana computerlove , nikmikicomputerlove

fetelor pe mine de ieri ma dor f rau oasele de la sold si picioare , abia mai merg . este normal?
teea09
Scris: Monday, September 13, 2010 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Si eu ma misc mai greu si mai ales nu ma mai odihnesc asa bine noaptea dar asta e inteleg ca bebele creste si ia in greutate foarte bine ceea ce ma bucura enorm.
Maine facem ultimile analize din sarcina culturi din col si analize de sange - printre care si colesterolu' - sper sa fie totul ok si bebele sa vina pe lume sanatos. De azi m-am apucat de bagajul de maternitate si de spalat si calcat hainutele lu bebe angel vai nu imi vine sa cred ca am ajuns si la astfel de lucruri angel angel angel
bulinutza
Scris: Monday, September 13, 2010 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
sweet angel wrote:
ioana computerlove , nikmikicomputerlove

fetelor pe mine de ieri ma dor f rau oasele de la sold si picioare , abia mai merg . este normal?

Ooooo...daaaaaaa!!! Pe mine m-au durut mai devreme de 35 saptamani, asa ca...:018:

De acum vor veni din ce in ce mai multe "problemutze" de genul asta...Dar esti asa aproape de sfarsit, incat vor trece repede, repede!!!

Pupici si sarcina usoara tuturor!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Teea, pupici multi si spor la bagajit si la pregatit lucrusoarele pt bebe. Doamne cu cat drag imi amintesc si eu de momentele acelea...
oanamaria
Scris: Monday, September 13, 2010 8:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sarcina usoara gravidutelor!computerlove
Mada&Alexia
Scris: Monday, September 13, 2010 8:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Pupicei multi la gravidute, sarcini usoare si nasteri ca un fulgulet!
Mela
Scris: Monday, September 13, 2010 9:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lia,cred ca-s oarecum normale durerile astea,bebelu e mare si apasa pe tot ce poate.eu am probleme dupa ce stau intinsa,ma ridic atat de greu,am ajuns sa ma impinga sau sa-mi dea mana copiii,ca sa ma "ajute" ras ce m-as face fara ei? hearts plus ca am o viteza de deplasareee...sunt mic copil pe langa melc alcool

Teea,eu deja am spalat,calcat,pus in geanta hainele pentru spital.majoreta

Mada,te pregatesti de marea intalnire,nu-i asa? angel

Shirel,hai la raport majoreta cum a fost la eco ieri? coeur

Oanamaria,Bulinutza,multumim pentru urari thankyou

restul gravidutelor,ce mai ziceti? computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.