Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Alexandra, da in burtica mea este un baietel care pana acum este ok, de-abia astept sa-l vad, sa ne cunoastem. Delfinasa multumesc, am fost doua zile la mare cu acordul doctoritei mele, sa-l obisnuim pe bebe cu marea. Fetelor, chiar este greu cu numele, si eu am inca nelamuriri la al doilea nume. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La noi e invers! Avem si numele pregatite, numai sa vina bebe2! ... Pupici burtici dragi si frumoase si sarcina usoara la fiecare din voi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 355
| Buna fetelor, nu am mai avut timp sa intru. Am citit ultimele pagini si ma bucur pentru toate. MELA mai ai putin, nastere usoara. Si celorlalte sarcina usoara. Va poop pe toate, |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 355
| Am uitat sa va spun ca noi am inceput scoala. Suntem in clasa I. Sper sa ne descurcam. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adnana,multumesc mult succes fetitei tale la scoala |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anabella sarcina usaora si un bebe sanatos is frumos.
Shirel esti tare haioasa ,imi place de tine esti asa de activa si ma umpli de optimism cand te vad mereu bine dispusa .Vorba Delfinasei chiar nu se vede burtica,unde este?
Alexandra imi place Iustin nu este asa des intalnit si suna tare bine,si Andrei este frumos ,si Sebastian.Eu asa ma facut cu alegerea numelui asa cum a zis Delfinasa mai sus,nu eram hotarata si am pus-o pe Karina sa aleaga intre Erik si Johan,asa ca ea a ales Erik si uite asa am decis al doilea nume l-a ales tati,i-am facut o lista cu care am crezut eu si apoi l-am pus sa aleaga cu pixul si i-a placut David.Ii explici ca si el e bebe si are un nume as ais bebe care vine trebuie sa aiba un nume. Mela mai poti,sa poarte Alexandra lucrusoarele sanatoase si cu drag ,sigur sunt superbe.
Sarcina usoara gravidutelor. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabella e insarcinata?!!!!!!! Felicitari iubita!!!!! P.s.Nu am stiut acum am aflat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ioan nu coopereaza deloc, l-am rugat sa aleaga intre Matei si Andrei, pt ca aceste 2 nume au ramas pana la urma, dar nu vrea. Isi aminteste de un prieten din tara, Andrei, cu care s-a jucat.
Nici eu nu ma pot hotari intre Matei si Andrei, cred ca nu ramane decat sa tragem la sorti |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Oana felicitari! Shirel,arati extraordinar De unde ai atata energie?Mai da-ne si noua!Si burta?Unde e? Alexandra,mie imi place f mult numele "Andrei" |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| am fost si eu la dr azi,cica sa stau linistita ca bebelina sta cu capul in jos dar e inca pozitionata sus in burtica,nu e nici un semn de nastere prematura,deocamdata (i-am spus eu ca asta e una din temerile mele). toate masuratorile sunt bune,greutatea la fel,cantareste 2150 grame pentru mine fiecare vizita la medic e motiv de bucurie,el e cel care-mi imi confirma ca printi cea micuta creste bine in burtica |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, ce vesti minunate! Bebita creste si creste frumos! Multa sanatate si sarcina usoara pana la termen! Ai salutat-o si din partea noastra? Alexandra, mie una imi plac amandoua asa ca te inteleg. Intr-un fel sau altul veti gasi rezolvarea si la problemuta asta! Adnana, mult succes fetitei tale! Pupici tuturor! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mela wrote:am fost si eu la dr azi,cica sa stau linistita ca bebelina sta cu capul in jos dar e inca pozitionata sus in burtica,nu e nici un semn de nastere prematura,deocamdata (i-am spus eu ca asta e una din temerile mele). toate masuratorile sunt bune,greutatea la fel,cantareste 2150 grame pentru mine fiecare vizita la medic e motiv de bucurie,el e cel care-mi imi confirma ca printi cea micuta creste bine in burtica
Alexandra mica si dulcica....2150g??? Mai, mai ce grasunica scumpica esti tu...abia astept sa te vad!!
Pupici mami si sarcina usoara in continuare!!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| oanamaria wrote:Anabella e insarcinata?!!!!!!! Felicitari iubita!!!!! P.s.Nu am stiut acum am aflat! OANA...daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ely multumesc mult!! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela wrote:am fost si eu la dr azi,cica sa stau linistita ca bebelina sta cu capul in jos dar e inca pozitionata sus in burtica,nu e nici un semn de nastere prematura,deocamdata (i-am spus eu ca asta e una din temerile mele). toate masuratorile sunt bune,greutatea la fel,cantareste 2150 grame pentru mine fiecare vizita la medic e motiv de bucurie,el e cel care-mi imi confirma ca printi cea micuta creste bine in burtica
Mela ma bucur ca e totul in ordine . Sa-ti craesca printesica frumos si sanatoasa!
Adnana bafta multa in noua experienta! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adnana ,ma bucur ca ti-ai gasit si timp pentru noi!Succes fetitei in clasa intai!Ce mai face sora ta ,sper ca este bine .Pupam si te mai asteptam printre noi!
Ely,ma bucur mami ca iti transmit optimism si voie buna si daca mai si cunoaste in realitate ,ha,ha te-as molipsi sigur .atuul vietii mele este bucuria de a trai si de a fi vesela in orice clipa,viatza este prea scurta ca sa nu mi-o folosesc la maxim! Buticutza o am ,se vede bine nu sunt eu chiar asa de grasa !
Mela,ma bucur sa aud vesti de la Alexandra !Este mare si ma bucur ca totul este in regula ,tu trebuie sa te linistesti sa nu o sperii cu ganduriile tale asa cum ma sperii si pe mine ! Vai de abia astept venirea ei pe lume ,cred ca va fi la fel de frumoasa ca si la Lara sunt sigura ce mai!!
Cine vrea energie ca va o trimit !Astazi am fost la piscina cu doi copii gata am innebunit pe toti cu viteza mea ,pana ce s-a trezit Yohanan ,noi eram gata imbracati ,pregatiti cu micul dejun in geanta imbracati in costume de baie si in drum spre piscina .el a reusit sa vina dupa vreo patru ore dar nici nu i-am, dus lipsa intre timp mami i-a bagat pe amandoi in bazinul ce-l mare si a reusit sa-i oboseasca deja !Am mai multa energie ca copii mei saracii nu mai tin piept cu mine .Seara le-am facut discoteca acasa ,de au inchis vecinii si geamuriile (dupa spusele lui Yohanan )de galagia si muzica care era la noi . Este ceva normal sau am luat-o razna nu stiu cum sa ma mai opresc cred ca este ceva hormonal totusi fiindca simpt rapiditatea vitezei sangelui in vine.Cred ca innebunesc |
|
|