Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Friday, September 10, 2010 8:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Alexandra, da in burtica mea este un baietel care pana acum este ok, de-abia astept sa-l vad, sa ne cunoastem.angel
Delfinasa multumesc, am fost doua zile la mare cu acordul doctoritei mele, sa-l obisnuim pe bebe cu marea. topai
Fetelor, chiar este greu cu numele, si eu am inca nelamuriri la al doilea nume.
Anelise
Scris: Friday, September 10, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
La noi e invers! ras Avem si numele pregatite, numai sa vina bebe2! bounce ... Pupici burtici dragi si frumoase si sarcina usoara la fiecare din voi! computerlove pupici pupici
adnana1979
Scris: Friday, September 10, 2010 10:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Buna fetelor, nu am mai avut timp sa intru. Am citit ultimele pagini si ma bucur pentru toate.
MELA mai ai putin, nastere usoara. Si celorlalte sarcina usoara.
Va poop pe toate, pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
adnana1979
Scris: Friday, September 10, 2010 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Am uitat sa va spun ca noi am inceput scoala. firstprize firstprize firstprize firstprize Suntem in clasa I. Sper sa ne descurcam.
Mela
Scris: Friday, September 10, 2010 10:40 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Adnana,multumesc pupici computerlove
mult succes fetitei tale la scoala firstprize
Ely
Scris: Friday, September 10, 2010 12:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Anabella sarcina usaora si un bebe sanatos is frumos.computerlove coeur

Shirel esti tare haioasa ,imi place de tine esti asa de activa si ma umpli de optimism cand te vad mereu bine dispusahearts .Vorba Delfinasei chiar nu se vede burtica,unde este?hearts computerlove

Alexandra imi place Iustin nu este asa des intalnit si suna tare bine,si Andrei este frumos ,si Sebastian.Eu asa ma facut cu alegerea numelui asa cum a zis Delfinasa mai sus,nu eram hotarata si am pus-o pe Karina sa aleaga intre Erik si Johan,asa ca ea a ales Erik si uite asa am decis al doilea nume l-a ales tati,i-am facut o lista cu care am crezut eu si apoi l-am pus sa aleaga cu pixul si i-a placut David.Ii explici ca si el e bebe si are un nume as ais bebe care vine trebuie sa aiba un nume.computerlove
Mela mai poti,sa poarte Alexandra lucrusoarele sanatoase si cu drag ,sigur sunt superbe.computerlove hearts

Sarcina usoara gravidutelor.hearts
oanamaria
Scris: Friday, September 10, 2010 12:28 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Anabella e insarcinata?!!!!!!!
Felicitari iubita!!!!!yes dance
P.s.Nu am stiut acum am aflat!
AlexandraL
Scris: Friday, September 10, 2010 3:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Ioan nu coopereaza deloc, l-am rugat sa aleaga intre Matei si Andrei, pt ca aceste 2 nume au ramas pana la urma, dar nu vrea. Isi aminteste de un prieten din tara, Andrei, cu care s-a jucat.

Nici eu nu ma pot hotari intre Matei si Andrei, cred ca nu ramane decat sa tragem la sorti sic
nikmiki
Scris: Friday, September 10, 2010 4:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Oana felicitari!dance
Shirel,arati extraordinarbounce De unde ai atata energie?Mai da-ne si noua!Si burta?Unde e?love
Alexandra,mie imi place f mult numele "Andrei"love
Mela
Scris: Friday, September 10, 2010 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
am fost si eu la dr azi,cica sa stau linistita ca bebelina sta cu capul in jos dar e inca pozitionata sus in burtica,nu e nici un semn de nastere prematura,deocamdata (i-am spus eu ca asta e una din temerile mele).
toate masuratorile sunt bune,greutatea la fel,cantareste 2150 grame love
pentru mine fiecare vizita la medic e motiv de bucurie,el e cel care-mi imi confirma ca printi cea micuta creste bine in burtica yes
Anelise
Scris: Friday, September 10, 2010 6:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela, ce vesti minunate! Bebita creste si creste frumos! coeur Multa sanatate si sarcina usoara pana la termen! pupici Ai salutat-o si din partea noastra? computerlove
Alexandra, mie una imi plac amandoua asa ca te inteleg. Intr-un fel sau altul veti gasi rezolvarea si la problemuta asta! angel pupici
Adnana, mult succes fetitei tale! pupici
Pupici tuturor! pupici
bulinutza
Scris: Friday, September 10, 2010 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mela wrote:
am fost si eu la dr azi,cica sa stau linistita ca bebelina sta cu capul in jos dar e inca pozitionata sus in burtica,nu e nici un semn de nastere prematura,deocamdata (i-am spus eu ca asta e una din temerile mele).
pentru mine fiecare vizita la medic e motiv de bucurie,el e cel care-mi imi confirma ca printi cea micuta creste bine in burtica yes

Alexandra mica si dulcica....2150g??? Mai, mai ce grasunica scumpica esti tu...abia astept sa te vad!!

Pupici mami si sarcina usoara in continuare!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Friday, September 10, 2010 8:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
oanamaria wrote:
Anabella e insarcinata?!!!!!!!
Felicitari iubita!!!!!yes dance
P.s.Nu am stiut acum am aflat!
OANA...daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadance dance iloveyou iloveyou iloveyou

Ely multumesc mult!!iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Friday, September 10, 2010 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela wrote:

Mela ma bucur ca e totul in ordinepupici . Sa-ti craesca printesica frumos si sanatoasa!hearts

Adnana bafta multa in noua experienta!
shirel
Scris: Friday, September 10, 2010 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Adnana ,ma bucur ca ti-ai gasit si timp pentru noi!Succes fetitei in clasa intai!Ce mai face sora ta ,sper ca este bine .Pupam si te mai asteptam printre noi!pupici pupici

Ely,ma bucur mami ca iti transmit optimism si voie buna si daca mai si cunoaste in realitate ,ha,ha te-as molipsi sigur .atuul vietii mele este bucuria de a trai si de a fi vesela in orice clipa,viatza este prea scurta ca sa nu mi-o folosesc la maxim!computerlove computerlove Buticutza o am ,se vede bine nu sunt eu chiar asa de grasa sic ras !

Mela
,ma bucur sa aud vesti de la Alexandra !Este mare si ma bucur ca totul este in regula ,tu trebuie sa te linistesti sa nu o sperii cu ganduriile tale asa cum ma sperii si pe mine !sic hohot hohot Vai de abia astept venirea ei pe lume ,cred ca va fi la fel de frumoasa ca si la Lara sunt sigura ce mai!!iloveyou iloveyou

Cine vrea energie ca va o trimit !Astazi am fost la piscina cu doi copii gata am innebunit pe toti cu viteza mea ,pana ce s-a trezit Yohanan ,noi eram gata imbracati ,pregatiti cu micul dejun in geanta imbracati in costume de baie si in drum spre piscina .el a reusit sa vina dupa vreo patru ore alcool alcool alcool dar nici nu i-am, dus lipsa intre timp mami i-a bagat pe amandoi in bazinul ce-l mare si a reusit sa-i oboseasca deja !Am mai multa energie ca copii mei saracii nu mai tin piept cu mine .Seara le-am facut discoteca acasa ,de au inchis vecinii si geamuriile (dupa spusele lui Yohanan sic ras )de galagia si muzica care era la noi .hohot hohot
Este ceva normal sau am luat-o razna nu stiu cum sa ma mai opresc cred ca este ceva hormonal totusi hohot hohot fiindca simpt rapiditatea vitezei sangelui in vine.Cred ca innebunesc hohot hohot hohot sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.