Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Doamne Shirel, esti fantastica. Esti foarte frumusica in poza, arati foarte bine si se vede ca esti tare fericita, iti prieste sarcina din plin. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| woauuuuuuuu Shirel ce bine arati!!!! cine te vede nu zice ca esti mami de 2 copii si al 3 -lea pe drum. tare imi place de tine |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,la asa mamica stralucitoare nu putea fi decat o fetita in burtica
eu azi am o stare pink,desi-s racita cobza;mai am tare putin pe lista de cumparaturi...am fost dupa scutece,exact cele new born n-am gasit ,mai merg si maine desi in privinta asta nu-mi fac griji,la spital se dau cate are copilul nevoie.suzeta roz si lantuc de prins suzeta,cu inimioare,ca doar e fetita,am luat inca niste ciorapei,pentru ca se naste toamna mereu am impresia ca nu-s destui caciulite mai am nevoie de lenjerie noua pentru pat,o cadita...si cred ca-s gata pregatite toate... maine am si programarea la dr,abia astept sa-mi vad printesuca
pup gravidutele |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| C-am asa arat eu in ultima vreme vesela si pusa pe shotii .Multumesc fetele de complimente ! Mela ,ai dreptate si la Eden deci sarcina de fetitza mi-a placut sa-mi fac de cap ,sa dandez si sa ma distrez cu Oshry mai putin m-am destrabalat si am fost si mai nervoasa!Tu iubita iar cu ganduriile la cumparaturi esti? Sa ma vezi cand intru si eu in panica ca nu am nimic cu toate ca am de toate direct si eu zbor la cumparaturi!
Valerrie,ce vad eu o burtica de baietel la mare !Superba esti ,mami!
alexandrabogdan,eu cand ma gandescla tine ce scumpa imi esti imi vine sa-mi cumpar bilet si sa zbor in romania sa te cunosc personal .Tot timpul am nevoie sa cunosc si sa simpt oameni ca tine in preajma mea.Iubesc si pup cu drag! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, suuuuper fotografia! Arati de milioane, burtica dansatoare! Mela, sa ne spui si noua noutatile de la eco, da? Aaaa, si spor la cumparaturi in continuare! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Multumesc Shirel, am inceput sa ma cam fac pufoasa. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, felicitari!
Shirel, ce bine arati!!!! Eu nici nu as fi zis ca esti insarcinata daca nu as fi stiut
Mela, sanatate multa si spor la cumparaturi! Si sa te bucuri de revederea cu micuta azi la eco
Anabela, eu mi-am facut unul singur, desi nici nu l-am facut pentru mine, ca eu stiam, simteam, ca sunt insarcinata, insa mai mult l-am facut sa ma creada lumea ca nimeni nu ma credea pentru ca s-a intamplat imediat nu am avut mai multe incercari ca sa zic asa . Si a iesit pozitiv, desi o liniuta mai putin accentuata. Apoi la cateva saptamani am fost la doctor dupa ce am facut testul, cred ca 1 sau 2, si eram insarcinata in 5 saptamani si jumatate. Cred ca abia atunci m-a crezut toata lumea .
Fete, sarcini usoare si multa multa bucurie si intelegere si toate sentimentele bune sa va inconjoare! Va |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel, unde e burtica, mami? Arati super! Nu-mi imprumuti si mie din veselia ta?
Mela, mai este atat de putin si iti tii printesa in brate Abia astept sa o cunoastem
Valerrie, si tu esti mamica de baietel? Sarcina usoara in continuare
Denisa, burtica ta ce ascunde? Sau inca nu ai aflat?
Eu...cu lista cu nume...tare sunt nehotarata, si sotul la fel. Deci pe lista mea am Andrei, Ciprian, Dimitrie, Emanuel, Iustin, Matei, Sebastian si Serafim. Pe lista sotului au ramas doar Andrei si Matei... Taaare sunt curioasa cum il va chema pana la urma pe bebe, la Ioan a fost asa usor... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce-as vrea eu sa intru aici cu burta la inaintare, sa-mi fac liste de nume si sa ma gandesc la eco si hainute...deocamdata visez.
Mela, te-a apucat nestingul ? Spor la cumparaturi si aranjamente  Shirel, vesela si pusa pe shotii esti mereu! In poza nici nu se vede burtica, ia ziceti si voi fetelor: cine-o vede pt prima oara n-o crede ca e gravidoantza ! Valerrie, imi place poza ta de la avatar...gravidutza pe plaja ! Alexandra, pe Ioan l-ati intrebat ce nume-i place mai mult din cele alese de voi?  Anabella, nu cred ca te-am felicitat pentru burtica ...so, congratulations si sa ai o sarcina usoara! Si sa fie fetita ...Nu pui un ticker? Sarcini usoare, burtici !
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinasa,m-a apucat da si sper sa nu nasc zilele astea,citisem pe undeva ca gravidele fac asta chiar inainte sa li se nasca puiul.mandra mea trebuie sa mai puna carnita pe ea
Shirel,inca nu s-a lipit nici o hainuta noua si roz de mana ta?
Alexandra,de acord cu Delfinasa,intreaba-l si pe Ioan,poate o sa-ti placa cum suna un nume sau altul spus de gurita lui
Liz,nu am anuntat eu intotdeauna cu lux de amanunt ce-am vazut la eco?
Denisa,cred ca te-am mai intrebat dar am uitat...cand mai mergi la eco? |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Delfinasa, mela, l-am intrebat si pe Ioan, dar raspunde mereu ca pe bebe il cheama bebe. Deci... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hotarati-va voi la cateva nume, nu prea multe, si puneti-l sa aleaga pe rand primul nume, apoi pe al doilea daca doriti. "Care nume-ti place mai mult pt bb: Andrei sau Matei? Dupa ce alege, il intrebi iar: "Dar dintre Sebastian si Iustin?:...Keep it simple si asa ingustati lista. Il antrenati si pe el sa ia o decizie importanta in familia voastra, iar peste ani si ani o sa fie foarte mandru ca a contribuit si el la alegerea numelui fratiorului . |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| AlexandraL wrote:Delfinasa, mela, l-am intrebat si pe Ioan, dar raspunde mereu ca pe bebe il cheama bebe. Deci...
Alexandra ,Emanuel este un nume superb si foarte sfant in toate limbile .Il avem si noi in Ebraica ca Imanuel care insemna D-zeu este cu noi ,eu daca nu aveam o nepotica emanuela sigur il puneam fetitei mele!
Fetele burtica se cunoaste bine chiar nu pot pacali de mine se radea Yohanan ca intr-o seara vroiam la club si el a spus dute fericita sunt sigura ca nimeni nu se va da la tine ai o burta .Asa ca nu am sanse sa pacalesc pe cineva .Sa vedeti cum se uita astia la mine pe strada cu doi copii mici si unul in burta si se descurca singura ,am niste copii minunati care ma asculta asa ca pot sa ma duc oriunde ,mall,cumparaturi ,plimbare. Pupici si multumesc de complimente tuturor. Mela ,in afara de prosop de bebelica nu am cumparat nimic dar asta pentru ca inca nu au intrat colectiile de iarna la fetitze ca atunci sigur ma duc la cumparaturi!Noi suntem inca cu haine de vara si la bebelusi maneca scurta si rochitele asa ca nu sunt pentru noi!
Delfineasa ,doamne ajuta sa te vedem printre noi! |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Andreea, fetita mea, imi spune ca ea daca o sa aibe baietel il va chema: Luka-Antonio-Emanuel. Toate 3 Iar daca va avea fetita: Lara-Giulia-Karina
Cred ca atunci cand vor fi strigati nu o samai stie cum sa raspunda Oricum v-am dat niste idei. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Alexandra tare scump Ioan...e normal ca pe bebe sa il cheme bebe, nu? Burtica mea ascunde...o surpriza deocamdata .
Mela, nu iti face probleme, nici eu nu imi amintesc daca m-ai mai intrebat sunt 3 uituce si jumatate de la mana pana la gura am uitat deja de cateva ori . Am control acum pe 18, abia il astept. Pup si sarcina usoara in continuare!
Sarcini usoare burtici! |
|
|