Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Thursday, September 9, 2010 10:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Doamne Shirel, esti fantastica. computerlove
Esti foarte frumusica in poza, arati foarte bine si se vede ca esti tare fericita, iti prieste sarcina din plin. pupici majoreta computerlove
alexandrabogdan
Scris: Thursday, September 9, 2010 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
woauuuuuuuu Shirel ce bine arati!!!! cine te vede nu zice ca esti mami de 2 copii si al 3 -lea pe drum. tare imi place de tine pupici
Mela
Scris: Thursday, September 9, 2010 12:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,la asa mamica stralucitoare nu putea fi decat o fetita in burtica love hearts

eu azi am o stare pink,desi-s racita cobza;mai am tare putin pe lista de cumparaturi...am fost dupa scutece,exact cele new born n-am gasit ,mai merg si maine desi in privinta asta nu-mi fac griji,la spital se dau cate are copilul nevoie.suzeta roz si lantuc de prins suzeta,cu inimioare,ca doar e fetita,am luat coeur inca niste ciorapei,pentru ca se naste toamna mereu am impresia ca nu-s destui alcool caciulite coeur mai am nevoie de lenjerie noua pentru pat,o cadita...si cred ca-s gata pregatite toate...
maine am si programarea la dr,abia astept sa-mi vad printesuca innori

pup gravidutele pupici computerlove
shirel
Scris: Thursday, September 9, 2010 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
C-am asa arat eu in ultima vreme vesela si pusa pe shotii sic ras .Multumesc fetele de complimente !
Mela ,ai dreptate si la Eden deci sarcina de fetitza sic mi-a placut sa-mi fac de cap ,sa dandez si sa ma distrez cu Oshry mai putin m-am destrabalat si am fost si mai nervoasa!Tu iubita iar cu ganduriile la cumparaturi esti?sic hohot hohot Sa ma vezi cand intru si eu in panica ca nu am nimic cu toate ca am de toate sic direct si eu zbor la cumparaturi!hohot

Valerrie,ce vad eu o burtica de baietel la mare !Superba esti ,mami!love love love

alexandrabogdan,eu cand ma gandescla tine ce scumpa imi esti imi vine sa-mi cumpar bilet si sa zbor in romania sa te cunosc personal .Tot timpul am nevoie sa cunosc si sa simpt oameni ca tine in preajma mea.Iubesc si pup cu drag!iloveyou
Anelise
Scris: Thursday, September 9, 2010 1:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel, suuuuper fotografia! cool Arati de milioane, burtica dansatoare! dance coeur pupici
Mela, sa ne spui si noua noutatile de la eco, da? coeur pupici Aaaa, si spor la cumparaturi in continuare!
valerrie
Scris: Thursday, September 9, 2010 2:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Multumesc Shirel, computerlove am inceput sa ma cam fac pufoasa.ras
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 9, 2010 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Oana, felicitari!pupici

Shirel, ce bine arati!!!!love Eu nici nu as fi zis ca esti insarcinata daca nu as fi stiutras pupici

Mela, sanatate multa si spor la cumparaturi! Si sa te bucuri de revederea cu micuta azi la ecopupici

Anabela, eu mi-am facut unul singur, desi nici nu l-am facut pentru mine, ca eu stiam, simteam, ca sunt insarcinata, insa mai mult l-am facut sa ma creada lumea ca nimeni nu ma credeahohot pentru ca s-a intamplat imediat nu am avut mai multe incercari ca sa zic asaras . Si a iesit pozitiv, desi o liniuta mai putin accentuata. Apoi la cateva saptamani am fost la doctor dupa ce am facut testul, cred ca 1 sau 2, si eram insarcinata in 5 saptamani si jumatate. Cred ca abia atunci m-a crezut toata lumeahohot hohot hohot hohot .

Fete, sarcini usoare si multa multa bucurie si intelegere si toate sentimentele bune sa va inconjoare! Va pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
AlexandraL
Scris: Thursday, September 9, 2010 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, unde e burtica, mami? Arati super! Nu-mi imprumuti si mie din veselia ta?computerlove

Mela, mai este atat de putin si iti tii printesa in brate yes Abia astept sa o cunoastem computerlove

Valerrie, si tu esti mamica de baietel? Sarcina usoara in continuare pupici

Denisa, burtica ta ce ascunde? Sau inca nu ai aflat? pupici

Eu...cu lista cu nume...tare sunt nehotarata, si sotul la fel. Deci pe lista mea am Andrei, Ciprian, Dimitrie, Emanuel, Iustin, Matei, Sebastian si Serafim. Pe lista sotului au ramas doar Andrei si Matei...plans Taaare sunt curioasa cum il va chema pana la urma pe bebe, la Ioan a fost asa usor...
delfinasa
Scris: Thursday, September 9, 2010 5:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ce-as vrea eu sa intru aici cu burta la inaintare, sa-mi fac liste de nume si sa ma gandesc la eco si hainute...deocamdata visez.

Mela, te-a apucat nestingulras? Spor la cumparaturi si aranjamentegravida mami de fetita albinitarufe spala
Shirel, vesela si pusa pe shotii esti mereu!computerlove In poza nici nu se vede burtica, ia ziceti si voi fetelor: cine-o vede pt prima oara n-o crede ca e gravidoantzasic ras!
Valerrie, imi place poza ta de la avatar...gravidutza pe plajacool!
Alexandra, pe Ioan l-ati intrebat ce nume-i place mai mult din cele alese de voi?ras sic
Anabella, nu cred ca te-am felicitat pentru burticamajoreta...so, congratulations si sa ai o sarcina usoara! Si sa fie fetita gravida...Nu pui un ticker?

Sarcini usoare, burtici pupici!

Mela
Scris: Thursday, September 9, 2010 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinasa,m-a apucat da si sper sa nu nasc zilele astea,citisem pe undeva ca gravidele fac asta chiar inainte sa li se nasca puiul.mandra mea trebuie sa mai puna carnita pe ea angel

Shirel,inca nu s-a lipit nici o hainuta noua si roz de mana ta? ras

Alexandra,de acord cu Delfinasa,intreaba-l si pe Ioan,poate o sa-ti placa cum suna un nume sau altul spus de gurita lui hearts

Liz,nu am anuntat eu intotdeauna cu lux de amanunt ce-am vazut la eco? ras

Denisa,cred ca te-am mai intrebat dar am uitat...cand mai mergi la eco?
AlexandraL
Scris: Thursday, September 9, 2010 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Delfinasa, mela, l-am intrebat si pe Ioan, dar raspunde mereu ca pe bebe il cheama bebe. Deci...
delfinasa
Scris: Thursday, September 9, 2010 6:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Hotarati-va voi la cateva nume, nu prea multe, si puneti-l sa aleaga pe rand primul nume, apoi pe al doilea daca doriti. "Care nume-ti place mai mult pt bb: Andrei sau Matei? Dupa ce alege, il intrebi iar: "Dar dintre Sebastian si Iustin?:...Keep it simple si asa ingustati lista. Il antrenati si pe el sa ia o decizie importanta in familia voastra, iar peste ani si ani o sa fie foarte mandru ca a contribuit si el la alegerea numelui fratiorului thumright.
shirel
Scris: Thursday, September 9, 2010 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
AlexandraL wrote:
Delfinasa, mela, l-am intrebat si pe Ioan, dar raspunde mereu ca pe bebe il cheama bebe. Deci...

Alexandra ,Emanuel este un nume superb si foarte sfant in toate limbile .Il avem si noi in Ebraica ca Imanuel care insemna D-zeu este cu noi ,eu daca nu aveam o nepotica emanuela sigur il puneam fetitei mele!

Fetele burtica se cunoaste bine chiar nu pot pacali de mine se radea Yohanan ca intr-o seara vroiam la club si el a spus dute fericita sunt sigura ca nimeni nu se va da la tine ai o burta .Asa ca nu am sanse sa pacalesc pe cineva .Sa vedeti cum se uita astia la mine pe strada cu doi copii mici si unul in burta si se descurca singura ,am niste copii minunati care ma asculta asa ca pot sa ma duc oriunde ,mall,cumparaturi ,plimbare.
Pupici si multumesc de complimente tuturor.pupici pupici pupici computerlove computerlove
Mela ,in afara de prosop de bebelica nu am cumparat nimic dar asta pentru ca inca nu au intrat colectiile de iarna la fetitze ca atunci sigur ma duc la cumparaturi!Noi suntem inca cu haine de vara si la bebelusi maneca scurta si rochitele asa ca nu sunt pentru noi!sic

Delfineasa ,doamne ajuta sa te vedem printre noi!
ioana0023
Scris: Thursday, September 9, 2010 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Andreea, fetita mea, imi spune ca ea daca o sa aibe baietel il va chema: Luka-Antonio-Emanuel.
Toate 3 ras
Iar daca va avea fetita: Lara-Giulia-Karina

Cred ca atunci cand vor fi strigati nu o samai stie cum sa raspunda alcool
Oricum v-am dat niste idei.ras
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 9, 2010 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Alexandra tare scump Ioan...e normal ca pe bebe sa il cheme bebe, nu?pupici Burtica mea ascunde...o surpriza deocamdatalove .

Mela, nu iti face probleme, nici eu nu imi amintesc daca m-ai mai intrebathohot sunt 3 uituce si jumatate de la mana pana la gura am uitat deja de cateva orihohot hohot hohot hohot . Am control acum pe 18, abia il astept. Pup si sarcina usoara in continuare!hearts

Sarcini usoare burtici!hearts pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.