Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| o sa uiti tot ce a fost rau si iti vei aminti momentele frumoase ale sarcinii. cel putin la mine asa e. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| alexandra sper sa fie asa. sa se termine totul cu bine si sa imi tin in brate puiutul mult asteptat. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Si eu cred ca o sa uitam momentele grele, dovada ca deja perioada de greturi e ca si cand n-ar fi fost si acum eu cel putin, ma bucur ca se misca, e prezent, face parte din familie deja. Nu mai vorbim doar de noi acum, este si bebe prezent de fiecare data . Si in plus remarc foarte mult copiii mici pe strada, ma bucur si de-abia astept sa vina si bebe al nostru, sa-l vedem. Ma intreb deja cum o sa fie, cum o sa arate. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana_Nicole a parasit ieri clubul gravidutelor. Este mamica unei printese de 2300 gr , o galusca incapatanata, care nu a vrut sa iasa scorpion ci fecioara. Felicitari, draga mea. Sa te refaci rapid si sa ai nopti usoare cu noua membra, mai galagioasa a familiei! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Te felicit si aici Oana! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Felicitari pentru Oana_Nicole, refacere cat mai grabnica si un bebe cuminte si sanatos. |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari Oana!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Felicitari, mami Oana! Vad ca micuta s-a grabit si a sosit in zi de sarbatoare mare! Multa sanatate, refacere rapida si abia asteptam sa o cunoastem si noi pe micuta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,felicitari refacere rapida si mult laptic pentru printi cea atat de micuta
acum asteptam pe altcineva in club,poate vreo aspiranta o sa vada dublu luna asta |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela wrote:acum asteptam pe altcineva in club,poate vreo aspiranta o sa vada dublu luna asta Poate vine Delfinasa ca tot vroia ea locul Irinucai! |
|
| daaaa...la ea ma gandeam si eu cand am scris mesajul
dar stii ce? au iesit doua gravidute de pe lista,deci sa vina 2 aspirante |
|
| Mela wrote:dar stii ce? au iesit doua gravidute de pe lista,deci sa vina 2 aspirante pai una-s eu nu? |
|
| Anabella,ma ierti? hormonii mei de gravida sunt de vina ca-s asa uituca
ti-ai facut programare la medic? eu cand eram la inceputul sarcinii stateam ca pe ace,abia asteptam sa-mi confirme ca e sarcina si cat timp are |
|
| Mela wrote:Anabella,ma ierti? hormonii mei de gravida sunt de vina ca-s asa uituca ti-ai facut programare la medic? eu cand eram la inceputul sarcinii stateam ca pe ace,abia asteptam sa-mi confirme ca e sarcina si cat timp are Mela nu e nici o problema,astept sa vina vecina mea sa am cu cine lasa copii si dupaia incep sa ma duc si eu la medic sa vad despre ce e vorba si cum e bebe,oricum e bebe ca mi-am facut doua teste si au iesir amandoua |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Wooooow Oana,felicitari sa-ti traiasca fetitza!Asteptam sa te vedem printre noi cu minunea cea mica!!!
Chiar o noua aspiranta vrem! Galerie ceva?Si eu o vreau pe Delfineasa cu un baietel ,randul meu este promis lui Roxy atunci sa vedeti ce bucurie mare va fi!!! Va pun si eu o poza de ieri dansand dansul burtii cu mine nu poate nimeni sa aiba linistete asa ca ieri mi-am facut de cap la bunica lui Yohanan de sarbatori(nu singura binenteles am avut ca parteneri minunati copii )Trebuie cumva sa imi consum energia pe care o am si daca nu mi-a ajuns treaba si gatitul m-am apucat de dans ,sa vad ce voi mai face si astazi ca tot asa sunt pusa pe rele!
|
|
|