Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 7, 2010 7:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
o sa uiti tot ce a fost rau si iti vei aminti momentele frumoase ale sarcinii. cel putin la mine asa e.
sweet angel
Scris: Wednesday, September 8, 2010 2:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
alexandra sper sa fie asa. sa se termine totul cu bine si sa imi tin in brate puiutul mult asteptat.
valerrie
Scris: Wednesday, September 8, 2010 8:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Si eu cred ca o sa uitam momentele grele, dovada ca deja perioada de greturi e ca si cand n-ar fi fost si acum eu cel putin, ma bucur ca se misca, e prezent, face parte din familie deja. Nu mai vorbim doar de noi acum, este si bebe prezent de fiecare data computerlove . Si in plus remarc foarte mult copiii mici pe strada, ma bucur si de-abia astept sa vina si bebe al nostru, sa-l vedem. Ma intreb deja cum o sa fie, cum o sa arate. computerlove
Kiki
Scris: Thursday, September 9, 2010 4:13 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Oana_Nicole a parasit ieri clubul gravidutelor. Este mamica unei printese de 2300 gr , o galusca incapatanata, care nu a vrut sa iasa scorpion ci fecioara. Felicitari, draga mea. Sa te refaci rapid si sa ai nopti usoare cu noua membra, mai galagioasa a familiei!hearts
raly
Scris: Thursday, September 9, 2010 7:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Te felicit si aici Oana!hearts hearts
valerrie
Scris: Thursday, September 9, 2010 8:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Felicitari pentru Oana_Nicole, refacere cat mai grabnica si un bebe cuminte si sanatos.
computerlove majoreta
Ana
Scris: Thursday, September 9, 2010 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Felicitari Oana!!yes yes yes
Anelise
Scris: Thursday, September 9, 2010 8:41 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Felicitari, mami Oana! computerlove Vad ca micuta s-a grabit si a sosit in zi de sarbatoare mare! angel Multa sanatate, refacere rapida si abia asteptam sa o cunoastem si noi pe micuta! pupici
Mela
Scris: Thursday, September 9, 2010 9:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,felicitari angel refacere rapida si mult laptic pentru printi cea atat de micuta coeur

acum asteptam pe altcineva in club,poate vreo aspiranta o sa vada dublu luna asta majoreta
Anelise
Scris: Thursday, September 9, 2010 9:34 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mela wrote:
acum asteptam pe altcineva in club,poate vreo aspiranta o sa vada dublu luna asta majoreta

Poate vine Delfinasa ca tot vroia ea locul Irinucai! sic coeur
Mela
Scris: Thursday, September 9, 2010 9:38 AM
Nivel

daaaa...la ea ma gandeam si eu cand am scris mesajul ras

dar stii ce? au iesit doua gravidute de pe lista,deci sa vina 2 aspirante majoreta majoreta
Ana
Scris: Thursday, September 9, 2010 9:53 AM
Nivel

Mela wrote:

dar stii ce? au iesit doua gravidute de pe lista,deci sa vina 2 aspirante majoreta majoreta
pai una-s eu nu?ras ras
Mela
Scris: Thursday, September 9, 2010 10:00 AM
Nivel

Anabella,ma ierti? sorry1 hormonii mei de gravida sunt de vina ca-s asa uituca sic

ti-ai facut programare la medic? eu cand eram la inceputul sarcinii stateam ca pe ace,abia asteptam sa-mi confirme ca e sarcina si cat timp are topai
Ana
Scris: Thursday, September 9, 2010 10:07 AM
Nivel

Mela wrote:
Anabella,ma ierti? sorry1 hormonii mei de gravida sunt de vina ca-s asa uituca sic

ti-ai facut programare la medic? eu cand eram la inceputul sarcinii stateam ca pe ace,abia asteptam sa-mi confirme ca e sarcina si cat timp are topai
Mela nu e nici o problema,astept sa vina vecina mea sa am cu cine lasa copii si dupaia incep sa ma duc si eu la medic sa vad despre ce e vorba si cum e bebe,oricum e bebe ca mi-am facut doua teste si au iesir amandoua
shirel
Scris: Thursday, September 9, 2010 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Wooooow Oana,felicitari sa-ti traiasca fetitza!Asteptam sa te vedem printre noi cu minunea cea mica!!!

Chiar o noua aspiranta vrem!majoreta majoreta Galerie ceva?Si eu o vreau pe Delfineasa cu un baietel ,randul meu este promis lui Roxy atunci sa vedeti ce bucurie mare va fi!!!
Va pun si eu o poza de ieri dansand dansul burtii hohot hohot cu mine nu poate nimeni sa aiba linistete asa ca ieri mi-am facut de cap la bunica lui Yohanan de sarbatori(nu singura binenteles am avut ca parteneri minunati copii sic ras alcool )Trebuie cumva sa imi consum energia pe care o am si daca nu mi-a ajuns treaba si gatitul m-am apucat de dans ,sa vad ce voi mai face si astazi ca tot asa sunt pusa pe rele!sic hohot yes hainoroc

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.