Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stefy
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
graviduute va pup dulce pe burticipupici pupici pupici anabela felicitari mami bravonewclap newclap o sa fie burtca roz ia sa vezipupici pupici pupici fetele mada este bine nu a nascut va pupa pe toate si mia transmis sa va spun ca are ceva probleme cu netul pupici cin va veni puisorul o sa va anunt eu pupici pe toata lumea
Ana
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:03 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu am inceput de ieri sa iau ferro grand adica fier si vad ca deja acuma dimineata is mai bine,am o stare de imi vine sa intorc casa,deci in sfarsit is asa cum vroiam cu putere ca ieri eram ca o legumahearts hearts

fetili va pup si va doresc o zzi frumoasa!!computerlove computerlove
roxinthya
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Anabella felicitari pentru burtica - sa dea Doamne Doamne sa fie cum vrei tu - adica fetitza! computerlove computerlove computerlove computerlove
Sarcini usoare burticilor !
Va urmaresc cu drag! computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:13 AM
Nivel

Roxi multumesc mulkt!!computerlove computerlove
Mela
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anabella,acid folic ar trebui sa iei tu,asta e cel mai important la inceputul sarcinii.

eu am facut 34 de saptamani de sarcina,tocmai am observat si mi se pare foarte dragut tickerul,cu bebelul intors cu capul in jos cool
Ana
Scris: Tuesday, September 7, 2010 9:55 AM
Nivel

Vai Mela bine ca mi-ai adus aminte o sa-mi cumpar si acid folic,am fost uitat de elpupici
Anelise
Scris: Tuesday, September 7, 2010 10:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Burtici, va pupam si va dorim sarcina usoara la fiecare in parte! computerlove pupici pupici
Anabella, eu tot te bat la cap, pe cand un ticker? sic pupici
Mela, felicitari pentru cele 34 de saptamani! coeur Wow! love
Stefy, ne bazam pe tine sa ne mai tii la curent cu starea lui Mada! pupici Noi am deschis si galeria! majoreta
Shirel, ca de fiecare data, jos palaria pentru optimismul si energia care te caracterizeaza! firstprize pupici
Valerrie, si mie imi place foarte, foarte mult Calin! angel pupici
Alexandra, sanatate multa angel si mare grija la efort! pupici
shirel
Scris: Tuesday, September 7, 2010 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela 34 de saptamani wooow yes yes yes yes indata ,indata iti vine si tie randul iloveyou iloveyou iloveyou
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, September 7, 2010 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Anabella,ma bucur enorm de mult pentru tine yes yes .....sarcina usoara,fara greturi si fara probleme computerlove ....sper sa vina fetita mult dorita angel .....apropo,cate saptamani ai?
Mela,felicitari pentru cele 34 saptamani pupici ....sarcina usoara in continuare...pupam cu drag burtica de Alexandra pupici pupici !
Shirel,mami de unde ai atata energie?ras ...ca eu nu-s nici graviduta si tot nu am nici un chef si nici un spor la treaba(cred ca si vremea e de vina ras )....pupam cu drag burtica si pe mamicea harnicuta!pupici pupici pupici pupici
Alexandra,sanatate multa...ai grija de tine si de burtica!pupici pupici pupici pupici
Tuturor gravidutelor,sarcini cat mai usoare si la termen computerlove .....pup cu drag fiecare burticoasa in parte!pupici pupici pupici
Mela
Scris: Tuesday, September 7, 2010 10:58 AM
Nivel

Deea,Liz computerlove computerlove

Shirel,mami harnicuta ca o albinutza albinita spor la facut mancaruri bune majoreta si mai bine nu le poza,ca eu inca sunt cu pofte de-alea mari ras
roxinthya
Scris: Tuesday, September 7, 2010 11:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor de Teea mai stiti ceva?
Ca parca nu mai are nici ea mult pana la marea intalnire?
Mela
Scris: Tuesday, September 7, 2010 11:08 AM
Nivel

Roxi,Teea e in vacanta pupici
AlexandraL
Scris: Tuesday, September 7, 2010 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel, nu ma alarmam nici eu daca durerile treceau noaptea, sau macar dimineata. Dar m-au tinut de sambata seara pana ieri pe la pranz. Se poate sa fie de la faptul ca sambata mi s-a urcat Ioan pe burta, probabil s-au intins muschii prea tare. Sau poate chiar este infectie urinara si antibioticul si-a facut efectul. Oricum, de la el am o stare de voma si niste dureri de stomac...

Ieri am calcat la greu, toata ziua, cu pauze scurte, aseara eram deja ca venita de pe alta planeta, ametita, dar mi-am revenit. Astazi am o stare...nici eu nu stiu cum sa o descriu...nu am chef de nimic, ma bucur ca am reusit macar sa pictez cu Ioan cu degetelele yes Trebuie sa merg si la cumparaturi, mi-as dori sa incep si o vesta pentru Ioan, sa termin si cartile incepute...sa vedem...

Va pup

PS: Mela, uau, felicitari! Abia astept sa vad pozici cu tiza mea computerlove
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 7, 2010 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Alexandra sanatate multa!pupici

Mela, felicitari pentru cele 34 de saptamanihearts . Se apropie termenul, nu?

Shirel, tu cred ca ne dai tuturor cate un pic din energia ta. Eu de cateva zile ma simt extraordinar de bine, parca nici nu simt ca sunt insarcinata, doar burtica imi mai aimnteste si bebelul foarte rar, caci acum sunt sigura ca el imi face semne prin burtica, insa destul de raryes

Fetele toate, sarcini usoare si nasteri usoare celor la termen! SI sa aveti grija de voi!hearts pupici pupici pupici
sweet angel
Scris: Tuesday, September 7, 2010 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela felicitari pt 34 de sapt.yes

eu sper in max o luna sa il am pe bebe langa mine ,tot timpul am cate un stres :ori nu se misca cat as vrea eu. azi tensiunea era mai mare decat ultima data , o aveam 140/90. daca mai urca mai mult de atat trebuie sa merg la urgente.

eu cred ca numai cine nu a avut probleme cu sarcina poate sa spuna ca perioada asta din viata unei femei este frumoasa. eu nu pot sa spun ca m-am bucurat prea mult de ea ca am avut tot timpul aproape cate un stres , cate o problema .
abia astept sa vina ziua de 29 sa merg sa vb cu dr, daca o sa pot sa aleg eu pe 30 septembrie nasc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.