Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Sincer, nu am probat inca pantaloni d-astia cu elastic, ca mi se par mari de mine, cam tot ce am vazut. Ma cred inca micutza... sa vedem pana cand. O sa-mi iau inima in dinti sa merg sa-mi cumpar. Nu stiu ce-o sa fac la iarna, ca prind pana in decembrie, dar cred ca o sa gasesc hainutza si asa mai mare si larga. Irinuca, sa stii ca si eu am observat ca se uita lumea la mine pe strada, dar asta pentru ca ma imbrac cu haine obisnuite si se vede rotunjimea burticutei. |
|
| Mela, ce frumoase sunt hainutele, sa le porti cu placere. Am vazut si eu la Kiabi pantaloni scurti de gravidutze, mi-ar placea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Irinuca wrote:valerrie eu inca ma chinui sa mai port blugii dinainte de sarcina, pt moralul meu, desi de mult nu-i mai pot incheia dar nu pot sa sufar pantalonii astia de gravida cu elastic. n-am nicio pereche si refuz categoric sa incerc macar. sa vezi ce-o sa te bucuri mai peste vreo luna cand o sa fie foarte evidenta sarcina! eu o port cu asa o mandrie... nimeni nu e ca mine shirel iti sta super tunsa! abia astept sa-ti vad si tie burtica! lia asteptam vesti!!!!!
irinuca sunt atat de comozi pantalonii aia de nu-ti vine sa crezi!!!!eu am prins vara trecuta si mi-am luat o pereche 3/4. f comozi . incearca macar. sa vezi ce bine e cand nu te mai strange nimik peste burtica.eu nu am avut burta mare dar nu suportam nici chilotii sa ii simt. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Valerrie,multumesc trebuie sa gasesti si marimi mai micute,ai mei sunt S,doar bluzele si rochitele mi le sumpar pe M. |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Gravidutze, sarcina usoara in continuare!!!! |
|
| Multumim praslea cel voinic, si tie, sa-ti traiasca voinicelul. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela ,te-am molipsit de boala cumparaturiilor . de pantaloni scurti? Superbe hainutze si eu am cu bata de asta de guma sunt superbi ,Irinuca vrei sa-ti trimit o pereche super moderni mulati ,ce mai sunt aici haine pentru gravidutze foarte sexy si foarte trendy(asta ca sa nu mai umbli cu blugi deschisi ) si rochitele le porti purta si dupa aceea .Eu de iarna am haine ca am fost gravida cu Eden pana in decembrie.
Valerrie,stai linistita nu se uite nimeni ciudat la tine pe strada doar ti se pare Cand esti gravida ai impresia ca toti vad burtica ta inca din prima luna ,eu tot timpul vedeam femeii insarcinate in jurul meu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Pupici tuturor gravidutelor dragi. Nu am reusit sa intru saptamana trecuta cu noutatile promise, am tot umblat pe la doctori, analize, etc. La echo 4D ni s-a confirmat ca e fetita minunea din burtica. Si mai jucausa decat Rux, se pare. Cu greu reusea sa o prinda intr-un loc pentru masuratori. Desi am fost la echo la unul dintre cele mai mari nume in domeniu, am plecat putin speriata si dejamagita de cateva dintre concluziile sale. In primul rand, sarcina foarte jos inserata (asta simteam si eu). Colul foarte scurt, cam 2,8 cm. Placenta ingrosata, cam 6 cm. Si bebe mai mic decat ar fi trebuit sa fie la 22 de saptamani. Conform program aparat echo, arata cam de 20 saptamani. Am plecat de acolo bulversata rau, am inceput sa plang pe strada de suparare... Recomandare pentru analize de sange (coagulare) la Fundeni. Din cauza coagularii e posibil sa fi aparut problemele cu placenta. Insa rezultatele la Fundeni au fost bune. Nu e cazul de injectii... ci numai tratament cu No-Spa (3 zi), Aspenter, Vitamina C, Magne B6 si Folowise. Si sa revin la echo si la analize de sange pe la 28 de saptamani, la aceiasi doctori, normal. Am mers apoi la dr. mea, care a masurat iar si m-a mai linistit in privinta greutatii... un bebe de aproximativ 500 g se incadreaza la 23 de saptamani. Si celelalte masuratori indicau perioada corecta de sarcina... Nici nu mai stiam ce sa cred. Am mai vorbit si cu dr. cu care voi naste, si mi-a spus despre dr. care a facut echografia ca majoritatea pacientelor pleaca de la el cu aceeasi concluzie: col scurt si placenta ingrosata... Ce tampenie! E masura de prevenire, sau masura sa isi asigure revenirea pacientei si a doua oara??? In fine, m-am mai linistit intre timp, o sa mai merg peste o luna la o echo de morfologie fetala, dar am facut programare in alta parte... Ce ma enerveaza e ca toti doctorii cu care vorbesc se sperie si ma sperie din cauza nasterii premature pe care am avut-o cu Rux. Offf, sper sa fie bine de data asta, macar cat a fost prima data. Doamne ajuta!
Cert e ca trebuie repaos, mult repaos... Asa ca am intrat in concediu, deocamdata de odihna... Mai merg in iulie vreo saptamana la serviciu, sper sa pot, apoi medical si, din august, prenatal. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Oana felicitari pentru burticutza roz !!!Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!!!
Pupici tuturor gravidutzelor!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,bebe mea avea 450 grame la 22 de saptamani,la 23 ale tale zic eu ca 500 de grame e numai bine imi pare rau ca te-ai necajit,numai asta iti lipseste acum,sa-ti faci griji...of,unii doctori te pup si sanatate multa iti doresc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| sunt superbe toate!!! ei dar daca ar trebui sa-ti iei din frumosul oras roman, crede-ma ca purtai inca blugii vechi. aici hainele de gravide inca presupun sarafan si pantaloni lungi :)) |
|
| Multumesc, KRYS85.
Mela, asta e si nelamurirea mea. Eu fusesem la control la 19 saptamani si bebe avea cam 250 g, fiind in parametri normali. Si la 22 de saptamani bebe avea cam 500 g. Deci greutate dubla. Cum sa arate atunci a 20 de saptamani??? E ceva destul de simplu, ai la dispozitie un program, care raspunde la niste masuratori, din care se face o medie, pe baza statisticilor. Off, intr-adevar, doctorii astia. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Oana felicitari pt fetita!!! ca si la mela, bebe-ul meu avea la 21 saptamani-450 grame, iar la 23 - 550 gr. Deci eu zic sa nu te mai ingrijorezi, ca esti in grafic! La cate saptamani ai nascut prima printesa? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| oana felicitari pt fetita.
irinuca daca bebe tau avea la 23 de sapt 550g , inseamna ca si al meu trebuie sa aibe acum tot cam asa.
mela frumoase haine sa le porti sanatoasa.
shirel ai facut azi pozele promise?
valerrie si tu ai promis poza parca.
eu am fost la control, colul e la fel cum era , deschis doar la exterior . progesteronul sa il mai iau cat mai am acasa apoi ,sa lasam asa sa vedem ce se intampla. obisnuita morala a dr-itei ca am pus prea multe kg.
|
|
| Irinuca, mersi de incurajari. Asteptam cumintele urmatoarea echo... Rux s-a nascut la 35 de saptamani.
sweet angel, multumesc. Sa stai cat mai linistita, nu ai incotro. |
|
|