Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 5:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
sweet angel wrote:
mela , irinuca , shirel e doar vina voastra ca sergiu trebuie sa mearga la cumparaturi azi. vreau pepene , cirese si piersici. piersicile sunt in plus sa va fac si eu poftaras

shirel vreau sa te vad.topai

Ce am spus eu ,Lia toate avem aceleasi pofte !!hohot hohot hohot Eu as manca numai fructe si la noi asa sunt de bune!sic
POzele sunt postate la " frumoasa in fiecare zi" sic
sweet angel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 5:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si mie mi-e pofta shirel dar nu era inca ziua de cumparaturi. si totusi ceva fructe mai aveam , dar nu cirese si pepene.
am vazut pozele , imi plac.
Irinuca
Scris: Tuesday, June 22, 2010 7:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
piersici lia? asta mai lipsea sa poftesc!!! ras eu astept caisele sa se coaca hohot salivez de vreo 2 sapt in piata ca inca-s mici. ca sa nu incep cu zmeura.... ca azi am vb cu tata socru ca are-n curte o "padure" de zmeura alcool
vad ca nu ma ajuta cu nimic povestitul.. tot salivez rau..
shirel ma bucur pt tine!!!newclap te rasfeti! eu abia am avut chef azi sa-mi fac manechiura neglijata complet de 2 luni. ca la epilat am ajuns si eu sapt trecuta. macar sa fiu "finutza" ras daca tot nu pot sa fiu supla si fara celulita.
sotul meu vrea la mare banghead iar eu nu ma dezbrac in costum de baie nici sa fie 50 grade in casa, IN CADA!!!
va pupacesc
Ana
Scris: Tuesday, June 22, 2010 9:57 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Gravidutzelor va pup si va doresc sanatate multa!!computerlove pupici angel
sweet angel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 10:26 PM
Nivel

Irinuca wrote:
piersici lia? asta mai lipsea sa poftesc!!! ras eu astept caisele sa se coaca hohot salivez de vreo 2 sapt in piata ca inca-s mici. ca sa nu incep cu zmeura.... ca azi am vb cu tata socru ca are-n curte o "padure" de zmeura alcool
vad ca nu ma ajuta cu nimic povestitul.. tot salivez rau..
shirel ma bucur pt tine!!!newclap te rasfeti! eu abia am avut chef azi sa-mi fac manechiura neglijata complet de 2 luni. ca la epilat am ajuns si eu sapt trecuta. macar sa fiu "finutza" ras daca tot nu pot sa fiu supla si fara celulita.
sotul meu vrea la mare banghead iar eu nu ma dezbrac in costum de baie nici sa fie 50 grade in casa, IN CADA!!!
va pupacesc

la noi astea sunt in oferta dar parca nu sunt asa de bune.
caisele nu prea imi plac, zmeura mmmm yami, chiar as manca. vin si eu cu tine la tata socru ras .
bine ca ai zis de epilat sa imi pun aparatul la incarcat sa nu merg maine la dr cu mararul asta pe mine. irinuca daca erai ca mine mai ziceam , dar asa , dute la mare ca oricum toata lumea se va uita la burtica nu la celulita.
Mela
Scris: Tuesday, June 22, 2010 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu mi-am luat caise de la turci,duminica,nu ma pot plange de ele,au fost tare gustoase cool

Lia,mergi la eco maine? te astept cu vesti bune majoreta
sweet angel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 10:47 PM
Nivel

mela nu cred ca imi face eco.
merg la ginecologie , control pe masa , cantarit( sigur o sa ma certe iar) si sa vad ce tratament imi da in continuare.

shirel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 7:47 AM
Nivel

Lia,succes mami pe astazi asteptam vesti bune! pupici pupici

Irinuca,hai lasa si prostiile arati asa de sexy insarcinata ,pune pe tine un costum de baie misto si fuga la mare cu sotul ,hai iubita gandestete si la ea sic ras pai dupa nunta unde ati fost in luna de miere !Hai,hai ...viteza!hohot sic nu mai sta pe ganduri,profita de faptul ca inca sunteti singuri!
valerrie
Scris: Wednesday, June 23, 2010 8:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Shirel, te-am vazut esti foarte frumusica. Sa-ti fie de bine, iti sta super.
Fetelor, vreau sa va spun ca mie mi s-a conturat burtica destul de bine, acum chiar arat a graviduta, la 3 luni si jumatate. Pentru mine este totul nou. Nu prea pot sa mai port haine normale, ieri m-am imbracat la serviciu cu o bluza si-mi statea desfacuta jos, dupa ultimul nasture ras
shirel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:18 AM
Nivel

valerrie wrote:
Shirel, te-am vazut esti foarte frumusica. Sa-ti fie de bine, iti sta super.
Fetelor, vreau sa va spun ca mie mi s-a conturat burtica destul de bine, acum chiar arat a graviduta, la 3 luni si jumatate. Pentru mine este totul nou. Nu prea pot sa mai port haine normale, ieri m-am imbracat la serviciu cu o bluza si-mi statea desfacuta jos, dupa ultimul nasture ras

Hai nu serios nu te credem hohot hohot hohot sic cineva ti-a vazut burtica,hai iubita pune o poza!
uite cum a venit si timpul sa-ti innoiesti putin garderoba,la mine nu se prea cunoaste inca nimic simpt doar cand ma asez ca parca ma stang blugi dar deabia astept sa ma innoiesc !!dance dance
valerrie
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Sunt putin cu pluta , recunosc, hohot , o sa va mai amuze trairile mele, dar ma surprinde fiecare lucru care se intampla.
Am deja si hainute de gravida, rochite, dar de vreo doua zile e urat pe la noi, astazi ploua chiar si m-am imbracat in blugi, unii mai larguti si am lasat cureaua foarte larga. Intr-adevar , trebuie schimbata garderoba.ras
Irinuca
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:38 AM
Nivel

valerrie eu inca ma chinui sa mai port blugii dinainte de sarcina, pt moralul meu, desi de mult nu-i mai pot incheia hohot dar nu pot sa sufar pantalonii astia de gravida cu elastic. n-am nicio pereche si refuz categoric sa incerc macar.
sa vezi ce-o sa te bucuri mai peste vreo luna cand o sa fie foarte evidenta sarcina! eu o port cu asa o mandrie... nimeni nu e ca mine ras
shirel iti sta super tunsa! abia astept sa-ti vad si tie burtica!
lia asteptam vesti!!!!!
pupici pupici pupici
Mela
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:48 AM
Nivel

Irinuca,nu stii ce pierzi pana nu incerci,nici macar nu se simte banda peste burtica,eu am 4 perechi de genul thumleft
Irinuca
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:52 AM
Nivel

pai ce-i drept nici n-am probat. dar m-am gandit ca mi-ar fi mult prea cald cu elastic pe burta, nu-mi plac si prefer oricum rochii laaaargi. bine.. acum de ex. ploua si-s 10 grade, sunt in blugi, descheiata si ma rog sa vina vara iar...
Mela
Scris: Wednesday, June 23, 2010 10:15 AM
Nivel

uite,ieri mi-am luat pantaloni scurti cu banda pentru gravidute,e din material subtire,nu ma strange,parca nici nu simt ca e acolo

si inca o bluza/rochita plus un maieut

img

(scuze ca nu-s calcate,nici eticheta nu le-am taiat-o inca sorry1 )
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.