Gravidutele noastre dragi - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Monday, June 21, 2010 12:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
mela tu ai greturi cand nu ar trebui. pofta de mancare nu ai , am eu si pt tine.imediat merg sa te vad la jurnal.

shirel mai un pic si sper sa treaca greturile. cum e cu maseaua ?

irinuca nu esti prima pe lista dar ai vazut ca cea care e inaintea ta peste vreo sapt naste , deci tot prima vei fi.ras

valerrie felicitari pentru 15 sapt de sarcina.

eu in loc sa fiu constipata de vreo 2-3 luni am diaree , dar macar e mai bine decat sa fiu constipata. beau multe lichide si nu sunt probleme.
bebelu meu ieri a fost cam obosit , nu prea m-a lovit , azi l-am simtit miscandu-se un pic de dimineata.
valerrie
Scris: Monday, June 21, 2010 1:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Aaaaaaa, ce interesant e !.
Multumesc mult Adriana, cred ca e ok, iti pot spune doar ca data de la care poti calcula este 15 martie, dupa calcule intru in 15 saptamani astazi. Multumesc Mela pentru intentia de ajutor, s-a rezolvat intre timp, ca altfel..., era bun venit ajutorul. Imi prinsesem urechiusele putin pe acolo ce-i drept, nu stiu daca m-as fi descurcat. Hai la jurnal s-o vedem pe Mela.
Shirel multumesc pentru sustinere, am vazut ca nu m-ai uitat, esti o scumpa.
valerrie
Scris: Monday, June 21, 2010 1:05 PM
Nivel

Multumesc sweet-angel.
Observati ce supla sunt in ticker fetelorras , eee ...
sweet angel
Scris: Monday, June 21, 2010 1:15 PM
Nivel

valerrie cu tine nu am vazut nici o poza pana acum.
nu pui o poza sa te vedem?
valerrie
Scris: Monday, June 21, 2010 1:20 PM
Nivel

O sa pun si pozica, una mai recenta.
Multumesc pentru tot fetelor, sunt foarte linistita ca sunt cu voi, ca ma simteam singura si speriata la inceput.
valerrie
Scris: Monday, June 21, 2010 1:36 PM
Nivel

Am reusit majoreta , trebuie sa las si putin spatiu intre ele.
shirel
Scris: Monday, June 21, 2010 2:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Valerrie, hai ca te-am luat sub aripa mea ocrotitoare sa nu-ti fie frica ca nu ai de ce profita de tot pasul de toata clipa uite asa ca mine hohot hohot eu sunt obsesiva in sarcina asta recunosc innebunita toata viatza mea dupa cirese citind ca Mela mananca cirese exact ca Irinuca hohot hohot hohot mama ce ne-am potrivit toate sic alcool hohot am fugit mi-am cumparat cirese ,fructe fiindca numai din astea mananc in ultima vreme de pofta ,numai o cireasa am reusit sa gust ......si am vomitat totul mama ce greatza mi s-a facut si mi s-a mai intamplat cu ciresele mai la inceput dar am crezut ca acuma pot sa le manac asa ca .....vand cirese ce vand le dau gratis lui Irinuca numai sa nu le vad in frigider.Brrrrr.

mela,sper sa nu o iau pe urmele tale mie imi ajunge eu astept sa dispare si sa ma distrez ,trimestrul 2 este o perioada plina de veselie si energie de abia astept !!!
shirel
Scris: Monday, June 21, 2010 2:05 PM
Nivel

valerrie wrote:
O sa pun si pozica, una mai recenta.
Multumesc pentru tot fetelor, sunt foarte linistita ca sunt cu voi, ca ma simteam singura si speriata la inceput.

astept poza cu tine neaparat vreau sa te cunosc ,gata iti ajunge esti singura burtica pe care nu am vazut-o inca!!topai topai topai
valerrie
Scris: Monday, June 21, 2010 2:29 PM
Nivel

Shirel incet, incet , vezi, am inceput cu ticker-uri.
Si trebuie sa pun si poza, sa il inlatul pe soricelul excitat ras
Eu nu am de ce sa ma plang, ca pana acum sunt foarte bine comparativ cu starile voastre, dar o sa treaca. Mai avem putin si dupa aia misca bebe si o sa stim ce este, etc.majoreta
Eu fructe mananc foarte multe, orice. Sambata am fost la tara si am mancat direct din copac nespalate ( bataita, nu asa se face guns ) dar nu am avut rabdare sa le mai si spal, pana la spalat ma saturasem deja.
Mancarea doar, este selectiva, tolerez foarte bine branza cu salata de rosii.
Irinuca
Scris: Tuesday, June 22, 2010 11:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
pupici la fetele mele dragi pupici ciresele de aici au deja viermi... nu va imaginati cu cata pofta ma uit la ele si nu pot sa ma apropii... daca vreti, vorbim despre pepene ras
mela acum ma duc sa caut jurnalul tau!
shirel.. sorry pt greturile tale. dar merita fiecare minut!
adnana1979
Scris: Tuesday, June 22, 2010 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Va poop fetelor.Ce mai faceti voi?
Eu am fost cam ocupata, ca acum mi-au venit finii in vizita si sora mea a plecat ieri. Slava Domnului ca a ajuns cu bine acasa.
Va doresc la toate sanatate si sarcina usoara si sa vedem cand ne alaturam si noi listei.
Toate bune.
Mela
Scris: Tuesday, June 22, 2010 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Irinuca,hai sa vorbim despre pepene:ca e galben,ca e verde,imi tot cumpar,in speranta ca dau peste unul dulce,asa,ca in Romania...pacat ca nu nimeresc deloc banghead abia astept sfarsitul lui iulie,in perioada aia pepenii sunt mai dulci,iam,iam,ce bine mi-am programat vacanta acasa topai

eu sunt rupta de oboseala,ar trebui sa merg dupa copii la gradi dar lenevesc pe canapea alcool am fost de mi-am luat niste haine de graviduta,cate ceva si pentru copii si gata cumparaturile,pana la 1 iulie,cand incep reducerile.

dupa-masa placuta sa aveti,gravidute frumoase! computerlove
shirel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 3:54 PM
Nivel

Mela wrote:
Irinuca,hai sa vorbim despre pepene:ca e galben,ca e verde,imi tot cumpar,in speranta ca dau peste unul dulce,asa,ca in Romania...pacat ca nu nimeresc deloc banghead abia astept sfarsitul lui iulie,in perioada aia pepenii sunt mai dulci,iam,iam,ce bine mi-am programat vacanta acasa topai

eu sunt rupta de oboseala,ar trebui sa merg dupa copii la gradi dar lenevesc pe canapea alcool am fost de mi-am luat niste haine de graviduta,cate ceva si pentru copii si gata cumparaturile,pana la 1 iulie,cand incep reducerile.

dupa-masa placuta sa aveti,gravidute frumoase! computerlove

hohot hohot hohot hohot hohot Auzi eu nu pot decat sa rad in hohote cum ne-a adunat toate gravidutzele de data asta .Ce i-a venit lui Shirel ieri pe la 8 seara inainte de Mondial sa pape ......ghiciti hohot hohot pepene .A plecat Yohanan si mi-a cumparat am mancat cu asa o pofta dar pe urma s-a lasat cu greatza ,nu am vomitat si asta este bine.Era asa de dulce si mie cum nu prea imi place dulcele de asta mi s-a facut greatza.
Alte obsesi de ale mele si va spun ca de data aceasta nici nu ma recunosc ,am vrut o schimbare la par am m-am dus cu toate greturiile la coafor am iesit cu suvitze multe .multe albe si o tunsoare care poate transformata in ma multe forme ,asta nu mi-a ajuns ,am fost la pensat si facut tot ,mustatza ,barba hohot hohot ,depilat tot hohot hohot deci ceva incredibil eu cu toate greturiile mele nebune am avut rabdare pentru toate astea ,acuma mi-am comandat parfumuri de la Avon prin Raly nu mi-a fost de ajuns m-am dus si mi-am mai cumparat unul sic alcool alcool hohot si am iesit si cu crema de fatza ,sai toata gama de demachiat a lui Clinique .Mi-am facut de cap acuma mi-a mai ramas doua obsesii mari ....multe haine si incaltaminte si un sfarsit de saptamana cu familia intr-un loc romantic!hohot hohot
Doamne Yohanan cred ca nu stie ce s-a intamplat cu sotia lui ,toate acestea lucruri le faceam dar o data la cateva luni astazi imi vine sa le fac o data pe saptamana sau pe zi vorbesc de cumparaturi!hohot hohot hohot
Nebunie curata ,fetelor nu ma recunosc!!!!
Mela
Scris: Tuesday, June 22, 2010 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,te-ai tuns si nu te arati pe-aici? haide cu o pozica majoreta
sweet angel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 4:59 PM
Nivel

mela , irinuca , shirel e doar vina voastra ca sergiu trebuie sa mearga la cumparaturi azi. vreau pepene , cirese si piersici. piersicile sunt in plus sa va fac si eu poftaras

shirel vreau sa te vad.topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.