Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| De AICI am plecat.
1. FDana
2. Irinuca
3. Mada&Alexia
4. Teea09
5. Oana_Nicole
6. Sweet Angel
7. Mela
8. Valentina2010
9. 2na
10. Valerrie
11. AlexandraL
12. Shirel
13. Am3lya
Ultima actualizare: 21.06.2010
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Princess Lilou deja a nascut ,Alyna a pierdut sarcina ,adnana1979 nu este ea insarcinata ci sora ei deci este tikerul lui sora ei ,a si mai este inaintea mea Vallerie .
Adriana daca nu ma insel Oana Nicole trebuie sa nasca inaintea lui Teea.
Sarcina usoara in continuare!!!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sarcina usoara gravidutzelor!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| adriana multumesc pt actualizare, vreau sa te intreb daca nu se poate actualiza listuta si cu noile tikere? intre timp am aflat ca la mine e baietel si am schimbat tikerul. irinuca a schimbat tikererul ca are mai putine sapt decat stia ea. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sarcina usoara gravidutzelor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| multumim adriana :) intr-adevar, sunt ceva schimbari de facut. chiar ma uitam cum am ajuns deja la 28 implinite (nu ca nu mi-as dori) pupici la toate fetele!!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| irinuca tickerul tau mi-a atras atentia ca , vreo 2 zile in urma te felicitam pt 27 de sapt si acum , ai deja 28. |
|
| iar mie mi-a atras atentia ca nu sunt prima pe lista |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu am revenit la greturile de la inceputul sarcinii mi-e asa de rau de nici nu vreau sa vad mancarea,n-am pofta de nimic,ma hranesc doar cu banane si cirese... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Pe mine m-a uitat. Si eu sunt gravidutza, am intrat in 15 saptamani de azi. Eu nu stiu sa-mi fac ticker, ma puteti ajuta cu e idee, sau un link ajutator. Pupici. Mela , imi pare rau pentru starile tale, sper sa treaca repede. |
|
| valerrie wrote:Pe mine m-a uitat. Si eu sunt gravidutza, am intrat in 15 saptamani de azi. Eu nu stiu sa-mi fac ticker, ma puteti ajuta cu e idee, sau un link ajutator. Pupici. Mela , imi pare rau pentru starile tale, sper sa treaca repede.
Apasa pe linkul meu ,inscriete pe site si pe urma poti sa iti faci cauti unde sunt de gravidutze si iti alegi .Sper sa reusesti.Iubita eu nu te-a uitat ,fiindca esti inaintea mea! |
|
| Mela imi pare rau ca nu te simti bine... cu grefe, lamai, nu-ti trece? poze cu burtica ta cand vedem? ps. mi-ai facut o pofta de cirese..... |
|
| Mela wrote:eu am revenit la greturile de la inceputul sarcinii mi-e asa de rau de nici nu vreau sa vad mancarea,n-am pofta de nimic,ma hranesc doar cu banane si cirese...
Iubita ,vai nu se poate oare ce s-o fi intamplat si la tine ,asa ai avut si cu ceilalti doi.Vai ,nu exista zi sa nu ma gandesc la tine ,incearca macar sa bei mult chiar daca nu vrei sa nu te dezhidratezi. Ce crezi ca eu sunt mai breaza aseara pana la 1 noaptea am dat la retze de am crezut ca mor!Asta este mami sper sa ne treaca odata,incearca vorbeste si tu cu Alexandra poate te ajuta i-a uite ce l-am speriat pe al meu si-a mai rarit trasnaile ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Valerrie,te-am vazut la topicul "ticker",sper sa reusesti pana la urma,daca nu iti fac eu unul si ti-l trimit pe mesaj privat,sa-l poti atasa tu la semnatura
Irinuca,aseara am pus vreo 2 pozici cu burticuta la jurnal,ia sa vedem,te descurci sa-l gasesti? nu vreau sa aud de gref sau lamaie ca mor numai cand ma gandesc la acru,chiar de-asta nu simt nevoie in perioada asta. am papat niste caise,acum ma simt mai bine. e tocmai vremea cireselor,profita si tu de ele
Shirel,tu sa te simti bine la 20 de saptamani,ma auzi? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Am actualizat listuta si va multumesc pentru ajutor !
Valerrie, ti-am pus eu un ticker, vezi daca e OK. |
|
|