|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Anabella, felicitari pentru burtica! Uite inca o mamica curajoasa!
Gravidute dragi, sarcina si nastere usoare! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Anabella frumos tikerul,sarcina usoara!!! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bulinutza,Miru,Kris uite de ce va iubesc eu |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| fetele sa nascut bebe lui mada detalii la galerie |
|
| stefy wrote: fetele sa nascut bebe lui mada detalii la galerie wow vrem detalii cat mai multe |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ia uite, sunt doua locuri libere la burtici lasate de Mada si Oana ca al Irinucai i-a revenit Anabellei! Trebuie neaparat sa ne punem pe treaba! Sarcini usoare, burtici! Si poate mai vedem si pozici cu voi din cand in cand! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
|
aaa,asta ai zis-o ca sa nu ma incurc eu iar in stiinta (adica la numaratoare),nu-i asa? |
|
| Mela, nu , dar esti o scumpa! O facusem asa pentru mine si cu trimiteri la Delfinasa ca sper sa ajungem amandoua de manuta la burtici! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ooooo ce dragut!!!!!! Un sufletel si-a facut aparita . Fetele une e galeria?
Sarcini usoare in continuare si pe burtici
Stefy, la multi ani! pentru Dani |
|
| Denisa,uite aici ... http://forum.7p.ro/Nastere-usoara-Mada.aspx?g=posts&t=11892&p=3 |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,iesi din topicul de gravidute si o sa vezi deasupra sau sub el si subiectul cu galeria .
Liz sa va vad pe lista inainte sa o parasesc eu,da? |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Liz, multumesc Si Liz, sa va ajute Dumnezeu sa intrati acum in randurile noastre
Mela, ce putin mai ai pana nasti |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetelor eu cred ca pana la urma o sa ajung sa nasc si eu natural la cat ma plimba astia dintr-un loc in altul, pana la urma tot dr meu trebuie sa sune sa imi programeze cezariana, sa vad cand merg pe 22 ce spune. asta e ultima speranta. eu nu vreau sa nasc natural , mai ales ca am tensiunea la limita, si m-a speriat dr ca o sa nasc greu ca am pus multe kg si nu am facut miscare. si imi este frica de durere. sunt asa de stresata acum. |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mada felicitari
Sweet Angel este adevarat ca e mai greu daca ai pus ceva mai multe kg pe tine dar nu trebuie sa astepti nasterea cu frica, trebuie sa fi increzatoare in fortele tale si totul are sa fie bine
Anabella nu iti poti da seama cat de bucuroasa sunt de cand am aflat si eu vestea cea mare Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos si cine stie poate vine si fetita mult asteptata
Mella trimit un pupic special la mamica si burtica
Gravidutelor multa sanatate si sarcini usoare va doresc |
|
| Teea multumesc mult!!
Offff Lavinia sa auzim de bine,daca poti naste natural fa-o,oricum daca vor vedea ca ai probleme mari nu te lasa ei sa nasti normal,deci mi se pare anormal cum ei nu baga in seama acest lucru,cum in tot acest timp nu au avut timp sa iti faca actele necesare? |
|
|