Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Irinuca wrote:azi nu m-a mai durut deloc multumesc lui Dumnezeu. Sper sa nu se mai repete. Sunt in schimb suuuper obosita. nu mai dorm mai deloc. Pe ce laterala ma intorc eu, hopa si mitica al meu cu suturile chiar acolo. cred ca e distractia lui sa ma urmareasca. va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa
irinuca ma bucur ca te simti mai bine azi. si al meu bebel cand ma intorc eu se intoarce si el, cand sting lumina sa ne culcam , atunci incepe si el sa dea din piciorute. dar daca incep sa mangai burtica se linisteste. te-am visat azi noapte si imi spuneai si in vis ca nu te mai doare burtica. anabella tu azi in visul meu ne dadeai vestea ca esti insarcinata si stiai sigur ca e fetita. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai Lia auzi nici noaptea nu te lasa fetele sa dormi si atunci te gandesti la ele,iubita de tine!
Irinuca,ma bucur ca nu ai mai avut dureri si sper sa nici sa nu mai ai!
Bereea,eu stiu ca D-zeu e mare nu stiu de ce dar chiar te vad cat te curand ....cu burtoiul!
Eu intoarsa de la dentist care mi-a spus ca nu prea s-ar apuca sa-mi faca ceva daca as mai putea rezista o luna cu dureriile .i-am spus nu pot si m ,am de acum ezperientza i-a dat atunci o injectie numai in masea cica nu ajunge in corp si mi-a lucrat putin la nerv mi-a pus o plomba temporara urmand ca sa continui dupa ce trec de trimestrul intai. Sa spun ca nu ma doare ma doare dar nu am incotro deja am devenit profesiunista in ameliorarea dureriilor de masele ,daca aveti vreodata nevoie dar mai bine sa nu aveti eu sunt adresa voastra am de acum ezperientza! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Continuarea AICI |