Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Saturday, June 19, 2010 9:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
shirel wrote:

multi copii ca niciodata sa nu se plictiseasca si diferentza mica sa aiba mereu ceva in comun.Asa ca eu doar imi indeplinesc un vis care nu are nevoie de curaj ci rabdare,bani sic si multa ,multa dragoste!!!computerlove computerlove computerlove

stii cat te apreciez pentru gandirea asta??putine femei gandesc asa.si eu iubesc copii si uneori deja ma bate gandul la bb.darius si karina sunt atat de legati unul de celalalt si ma gandesc ca poate la un moment dat lukas se va simti marginalizat.deocamdata mai asteptam

sarcina usoara in continuare gravidutelor
Mela
Scris: Saturday, June 19, 2010 10:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Irinuca,daca dimineata te simti tot asa suna medicul,chiar daca e duminica.burtica cum o simti,e moale?
Irinuca
Scris: Saturday, June 19, 2010 10:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
pai toata ziua a fost moale. nu-mi explic deloc durerea. oricum, de vreo 2 ore mi-a trecut. sper maine sa nu revina... oricum, clar mi-a fost de folos no-spa-ul. si saptamana viitoare dr. mea e in concediu.... ma gandesc ca daca e sa fie tot asa, Doamne fereste, o sa stau o saptamana in casa. asta e. macar sa fie bine.
Mela
Scris: Saturday, June 19, 2010 11:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
nu stiu de unde durerea,dar daca burta a fost moale inseamna ca n-ai avut contractii.
sper sa te simti mai bine maine pupici
daca dr pleaca in concediu,nu-si lasa pacientele pe mana altui medic,la care sa poti apela in caz de nevoie?
Irinuca
Scris: Saturday, June 19, 2010 11:06 PM
Nivel

Mela pupici Nu mi-a zis de alt dr. Sper din suflet sa nu fie cazul sa ma mai duc in alta parte. daca e, ma duc la iasi oricum ca mi-a placut dr de acolo ultima data. Doamne cat imi doresc maine dimineata sa fiu in 36 de saptamani.
Lia pupici si pe tine si multumnesc de raspunsuri!!!
sweet angel
Scris: Saturday, June 19, 2010 11:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
irinuca te inteleg perfect, eu vreau maine sa ma trezesc sa fiu in 37 de sapt.
sa speram ca nu e cazul sa mergi la dr.
eu ma gandesc oare nu sta copilul f jos in burta si de asta te doare . uneori simt si eu ca ma doare si am citit undeva ca trebuie sa iti ridici un pic burta cu amandoua mainile, la mine a functionat, ca ridici bebelu de pe locul care te doare.
pupici si maine sa ne spui ca te simti bine.
bulinutza
Scris: Sunday, June 20, 2010 9:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Irinuca, eu am avut astfel de dureri in saptamna 21. Burtica nu era intarita, dar aveam crampele astea asemenantoare perioadei de CM. L-am sunat chiar atunci pe dr si am fost la control. Colul era scurtat si era pericol sa se deschida. M-a si internat in seara aceea in spital si dupa 3 zile cand am iesit am intrat in concediu medical pana la sfarsitul sarcinii, pt a preveni alte probleme.

Nu vreau sa te panichez, dar cel mai bine e sa suni doctorul tau si sa vezi ce spune.

Pupici tuturor si sarcini frumoase!!!computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Sunday, June 20, 2010 9:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
multa danatate, gravidutelorpupici Imi pare rau ca mai apar probleme, dar sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ajungeti la termen cu sarcina.
Ana
Scris: Sunday, June 20, 2010 9:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Irinuca cum te simti astazi??angel
dar voi restul gravidutzelor?computerlove
shirel
Scris: Sunday, June 20, 2010 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
multa danatate, gravidutelorpupici Imi pare rau ca mai apar probleme, dar sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ajungeti la termen cu sarcina.

Stii ce tare as vrea sa te stiu printre noi cu burtica!!!iloveyou iloveyou iloveyou uff uff
shirel
Scris: Sunday, June 20, 2010 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Fluturas wrote:

stii cat te apreciez pentru gandirea asta??putine femei gandesc asa.si eu iubesc copii si uneori deja ma bate gandul la bb.darius si karina sunt atat de legati unul de celalalt si ma gandesc ca poate la un moment dat lukas se va simti marginalizat.deocamdata mai asteptam

sarcina usoara in continuare gravidutelor

Iubita mai asteapta putin sa fim impreuna gravidutza cu al 4 lea.Hai nu fii rea ,sa fug tot timpul sa te ajung din urma !sic hohot hohot
bereea
Scris: Sunday, June 20, 2010 11:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:

Stii ce tare as vrea sa te stiu printre noi cu burtica!!!iloveyou iloveyou iloveyou uff uff

cine stie...poate voi reusi si eu...dumnezeu e mare.

Aaa, si eu daca voi avea aceeasi sarcina ca si cu Ale , voi avea cu siguranta burtoi, nu burtica.
Irinuca
Scris: Sunday, June 20, 2010 12:05 PM
Nivel

azi nu m-a mai durut deloc multumesc lui Dumnezeu. Sper sa nu se mai repete. Sunt in schimb suuuper obosita. nu mai dorm mai deloc. Pe ce laterala ma intorc eu, hopa si mitica al meu cu suturile chiar acolo. cred ca e distractia lui sa ma urmareasca.
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa pupici
Fluturas
Scris: Sunday, June 20, 2010 12:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
shirel wrote:

Iubita mai asteapta putin sa fim impreuna gravidutza cu al 4 lea.Hai nu fii rea ,sa fug tot timpul sa te ajung din urma !sic hohot hohot

hohot hohot hohot ce haioasa esti.hai ca te astept,cel putin asa vreau,daca nu vine pe neasteptate
Ana
Scris: Sunday, June 20, 2010 12:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Irinuca ne bucuram sa auzim ca esti bine!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.