Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
stii cat te apreciez pentru gandirea asta??putine femei gandesc asa.si eu iubesc copii si uneori deja ma bate gandul la bb.darius si karina sunt atat de legati unul de celalalt si ma gandesc ca poate la un moment dat lukas se va simti marginalizat.deocamdata mai asteptam
sarcina usoara in continuare gravidutelor |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Irinuca,daca dimineata te simti tot asa suna medicul,chiar daca e duminica.burtica cum o simti,e moale? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| pai toata ziua a fost moale. nu-mi explic deloc durerea. oricum, de vreo 2 ore mi-a trecut. sper maine sa nu revina... oricum, clar mi-a fost de folos no-spa-ul. si saptamana viitoare dr. mea e in concediu.... ma gandesc ca daca e sa fie tot asa, Doamne fereste, o sa stau o saptamana in casa. asta e. macar sa fie bine. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| nu stiu de unde durerea,dar daca burta a fost moale inseamna ca n-ai avut contractii. sper sa te simti mai bine maine daca dr pleaca in concediu,nu-si lasa pacientele pe mana altui medic,la care sa poti apela in caz de nevoie? |
|

| Mela Nu mi-a zis de alt dr. Sper din suflet sa nu fie cazul sa ma mai duc in alta parte. daca e, ma duc la iasi oricum ca mi-a placut dr de acolo ultima data. Doamne cat imi doresc maine dimineata sa fiu in 36 de saptamani. Lia si pe tine si multumnesc de raspunsuri!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| irinuca te inteleg perfect, eu vreau maine sa ma trezesc sa fiu in 37 de sapt. sa speram ca nu e cazul sa mergi la dr. eu ma gandesc oare nu sta copilul f jos in burta si de asta te doare . uneori simt si eu ca ma doare si am citit undeva ca trebuie sa iti ridici un pic burta cu amandoua mainile, la mine a functionat, ca ridici bebelu de pe locul care te doare. pupici si maine sa ne spui ca te simti bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Irinuca, eu am avut astfel de dureri in saptamna 21. Burtica nu era intarita, dar aveam crampele astea asemenantoare perioadei de CM. L-am sunat chiar atunci pe dr si am fost la control. Colul era scurtat si era pericol sa se deschida. M-a si internat in seara aceea in spital si dupa 3 zile cand am iesit am intrat in concediu medical pana la sfarsitul sarcinii, pt a preveni alte probleme.
Nu vreau sa te panichez, dar cel mai bine e sa suni doctorul tau si sa vezi ce spune.
Pupici tuturor si sarcini frumoase!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| multa danatate, gravidutelor Imi pare rau ca mai apar probleme, dar sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ajungeti la termen cu sarcina. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Irinuca cum te simti astazi?? dar voi restul gravidutzelor? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:multa danatate, gravidutelor  Imi pare rau ca mai apar probleme, dar sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ajungeti la termen cu sarcina.
Stii ce tare as vrea sa te stiu printre noi cu burtica!!! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fluturas wrote:
stii cat te apreciez pentru gandirea asta??putine femei gandesc asa.si eu iubesc copii si uneori deja ma bate gandul la bb.darius si karina sunt atat de legati unul de celalalt si ma gandesc ca poate la un moment dat lukas se va simti marginalizat.deocamdata mai asteptam
sarcina usoara in continuare gravidutelor
Iubita mai asteapta putin sa fim impreuna gravidutza cu al 4 lea.Hai nu fii rea ,sa fug tot timpul sa te ajung din urma ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
cine stie...poate voi reusi si eu...dumnezeu e mare.
Aaa, si eu daca voi avea aceeasi sarcina ca si cu Ale , voi avea cu siguranta burtoi, nu burtica. |
|

| azi nu m-a mai durut deloc multumesc lui Dumnezeu. Sper sa nu se mai repete. Sunt in schimb suuuper obosita. nu mai dorm mai deloc. Pe ce laterala ma intorc eu, hopa si mitica al meu cu suturile chiar acolo. cred ca e distractia lui sa ma urmareasca. va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
ce haioasa esti.hai ca te astept,cel putin asa vreau,daca nu vine pe neasteptate |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Irinuca ne bucuram sa auzim ca esti bine! |
|
|