Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Saturday, June 19, 2010 5:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
fetelor vin si eu cu niste problemeras ... macar ce observ si eu la fina ca azi o duc acasa.....picioarele nu i s-au mai umflat... am pus-o sa faca miscare, fara sare de loc si in pat sta cu picioarele sus... poate o fi si din cauza greutatii are 90 kguff a luat 10 kg pana acum in sarcinauff ... i-am facut program ce sa manance ptr ca asa i-a zis dr. Ieri era la mine in camera cand a observat ca bluza e umeda in dreptul sanilor... ar fi normal sa inceapa de acum sa ii curga sanii??? Nu e cam devreme?? De doua zile imi spune ca o cam mananca sanii de nu mai poate. Poate ma ajutati cu un raspuns ca n-am stiut ce sa-i spun
adnana1979
Scris: Saturday, June 19, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Mama fetelor cate s-au intamplat pe aici.

Alexandra, drum bun.

Shirel, ti-am zis ca pentru mine esti o mama eroina. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti indeplinesti visul si chiar mi-as dori sa te cunosc.

SweetAngel, nu ti-am promis ca stam noi cu tine. Vrei sa vin eu? In ce perioada?

Roxxy Oxxy, fiina nu e chiar usurica, si eu cand am ajuns la 90 kg au inceput sa mi se umfle piciorele, oricum trebuie sa mearga si la medic sa vada tensiune, rinichi si ce mai zice dr.
roxy_oxxy
Scris: Saturday, June 19, 2010 9:44 AM
Nivel

adnana1979 stiu ca fina are mari probleme cu greutatea.. si parca nici nu are mintebanghead banghead banghead ca nu realizeaza ce grav este ptr bebelus si ptr ea... de aceea am intrat tare in eaangry angry .... dar e normal sa-i curga pieptul de acum?? De la aproape 23 de saptamani???
Ana
Scris: Saturday, June 19, 2010 10:14 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
roxy_oxxy wrote:
adnana1979 .... dar e normal sa-i curga pieptul de acum?? De la aproape 23 de saptamani???
da e normal sa nu se speriehearts
roxy_oxxy
Scris: Saturday, June 19, 2010 10:44 AM
Nivel

anabella mersipupici pupici
roxinthya
Scris: Saturday, June 19, 2010 11:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor cate s-au mai intamplat in ultima saptamana!!
Shirel ma bucur ca te simti mai bine! Ai rezolvat cu maseaua!
Alexandra aia grija sa nu te obosesti prea tare cu mutarea asta!
Lia hai ca ma speriasei cu scurgerea aia - bine ca nu-i nimic grav!
Adnana felicitari surorii tale pentru tripleti!
Irinuca hai ca nu mai ai asa de mult!
Mela lasa ca vezi tu ce s-o mai intampla - poate vine si al 4 - lea!
Fetelor va doresc la toate sarcina usoara in continuare!
computerlove computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Saturday, June 19, 2010 12:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Roxy,sa nu se sperie sani pot avea o scurgere chiar si asa devreme dar se mai poate fi si transpiratie la cate kg are si cum la gravidutze le este cald de obicei.De cate ori s-a intamplat lucrul acesta?La mine nu au curs deloc si cu toate astea am avut mult lapte!
Mela
Scris: Saturday, June 19, 2010 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Roxi,sa stii ca eu te astept si pe tine aici,graviduta cu al doilea tau bebel angel

nu stiu ce se intampla,de cateva nopti incoace mi-e rau,asa de ma trezesc din somn ca sa imbratisez wc-ul.uff oare sa fie din cauza ca se mareste sarcina si imi impinge stomacul? ce ziceti?
Ana
Scris: Saturday, June 19, 2010 2:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
roxy_oxxy wrote:
anabella mersipupici pupici
computerlove computerlove

Mela imi pare rau de starea ta,dar cred ca micuta creste si iti provoaca tie starile astea!!!angel angel
eu te pupic si daca te simti tot asa da o fuga la medic sa vezi ce ehearts hearts
shirel
Scris: Saturday, June 19, 2010 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Roxi,sa stii ca eu te astept si pe tine aici,graviduta cu al doilea tau bebel angel

nu stiu ce se intampla,de cateva nopti incoace mi-e rau,asa de ma trezesc din somn ca sa imbratisez wc-ul.uff oare sa fie din cauza ca se mareste sarcina si imi impinge stomacul? ce ziceti?

Se poate sa fie si asta sau depinde si ce mananci inainte de culcare .Vai saracuta de tine sper sa inceteze cat mai repede starea asta.Uffff cat te inteleg!!plans plans
adnana1979
Scris: Saturday, June 19, 2010 3:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2010
Si mie mi-a curs pieptul, dar sa ma omorati daca mai stiu cand.

Mela, imi pare rau ca nu te simti bine, dar o sa treaca toate.

Pupici tuturor.
Irinuca
Scris: Saturday, June 19, 2010 7:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
eu azi toata ziua am avut dureri exact ca de menstruatie. jos jos la ovare si pe picioare... pe la 6 m-am incumetat sa iau un no-spa dar inca nu mi-au trecut. si toata ziua am stat intinsa.... ati patit si voi? e normal? sa sun la doctorita? nu ma lasa deloc... in perioada asta as fi avut normal menstruatia... dar de 7 luni n-am mai experimentat simptomele... cry pale cry
sweet angel
Scris: Saturday, June 19, 2010 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
irinuca stiu ca am citit undeva daca ai dureri ca la menstruatie sa iti suni medicul. daca ai posibilitatea suna si vezi ce iti spune.
si eu mai am uneori dureri dinastea, dar durerea nu tine mult timp.
dr mea zice ca durerea la contractie poate fi resimtita ca durerea de ciclu , dar in nici un caz nu tine toata ziua.
Mada&Alexia
Scris: Saturday, June 19, 2010 9:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Pup fetele si burticile, greu cu timpul asta nu mai i-mi ajunge, noi suntem bine crestem su nu ne mai oprim, o sa punem si pozici
Va pupacim dulce
sweet angel
Scris: Saturday, June 19, 2010 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mada abia astept pozele promisepupici ma bucur ca esti bine.

mela , incearca sa manci altceva seara decat ce manci de obicei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.