Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, May 24, 2010 10:00 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
alyna,n-am cuvinte.dumnezeu sa iti dea putere in momentele astea
Ana
Scris: Monday, May 24, 2010 10:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alyna si cat de fericita eraiuff .....offff..imi pare rau prin ce treci fie ca Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi inainte ,intradevar un copil pierdut nu il poti inlocui cu altul,iti doresc multa pueter de a merge inainte pentru Mateias are are nevoie de tine!!!
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 24, 2010 10:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
alyna inteleg asa de bine prin ce treci si cand am citit ce ai scris parca am retrait momentele alea...cand nu puteam concepe ca bebelusul meu nu mai e. a fost dureros si inca ma mai gandesc oare cum ar fii fost acel copil...chiar dc acuma o am pe sara. era primul meu copil dar pe care Doamne Doamne mi l-a luat...din motive doar de El stiute. oricum ar fii fost un copil bolnav din cauza ca la prima sarcina am avut probleme mari de sanatate....care aveau consecinte asupra copilului. iti doresc putere sa treci peste, nu exista consolare, iar cei care zic ca e mai bine asa si ca esti tanara poti face altul....sunt cruzi si nu au trecut prin asa o drama.
sweet angel
Scris: Monday, May 24, 2010 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
alyna stiu ca parera mea de rau nu te ajuta cu nimic, dar sa sti ca prin ce treci tu am trecut si eu, doar ca la mine a fost treptat am stat cateva zile cu speranta ca poate e bine bebe, dar nu a fost , am plans la medic in cabinet, apoi tot drumul pana acasa, si cand am intrat pe usa si am vazut-o pe cumnata mea ca se uita la mine , astepta un raspuns , am inceput iar sa plang, nu stiu de unde aveam atatea lacrimi, am plans pana mi-a amortit mana stanga, apoi luam ceva picaturi sa ma calmez. apoi a venit soacramea si a zis ca mai bine ca sa intamplat asa , ca altfel trebuia sa stau doar in pat , nici la lucru nu as fi putut mergenervi . am urat-o pentru asta. toti imi ziceau la fel , lasa ca o sa faci altul. dar eu simteam la fel ca tine, altul nu ar fi tot asta, si el era puiutu meu. sotul meu mi-a fost alaturi , primele nopti nu am dormit nici eu nici el , oftam pe rand. apoi am inceput iar sa sper ca o sa raman curand , chiar daca nu e acelasi copil, la el o sa ma gandesc tot timpul dar viata merge inainte, alyna,
misha
Scris: Monday, May 24, 2010 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Alyna, sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste incercarea aceasta atat de grea! Numai cine a trait asa ceva poate intelege!
oanamaria
Scris: Monday, May 24, 2010 11:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
OFF!Cuvintele sunt de prisos!plans
Ely
Scris: Monday, May 24, 2010 12:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Alina imi pare tare raupale ,sper ca timpul sa rezolve durerea ta.coeur
shirel
Scris: Monday, May 24, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Alyna,D-zeule in aceste momente chiar nu gasesc cuvinte de incurajare ceea ce pot numai face sa ma rog la D-zeu sa-ti trimita putere,multa putere sa treci aceasta clipa si pe viitor o noua sarcina cu o noua viatza.
Vai mie rau numai cand ma gandesc.iubita ai grija mami de tine !plans plans plans si condoleante mamico uite ai acum un ingeras care te pazeste de acolo de sus!plans plans
shirel
Scris: Monday, May 24, 2010 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
AdrianaC wrote:

Shirel, ai grija cu febra asa mare pentru ca ii poate dauna lui bebe. Cel mai bine e sa vezi un medic si sa afli de la ce este. Poti incerca pe viitor, desi sper sa nu mai fie cazul, si metodele alternative de scadere a febrei, imbracat lejer, comprese cu apa la temperatura camerei, dusuri cu apa la temperatura camerei...

Iti doresc o sarcina usoara, fara prea multe neplaceri pupici

Adriana,multumesc pentru sfaturi am incercat de toate si doar datorita lor mi-a scazut temperatura .Fiind in anturaj de copii sic ras Eden a luat un virus de la gradi si a facut temperatura virus care binenteles din pacate nu a trecut la mine dar l-a primit Yohanan ,eu insarcinata ceea ce am prins este doar diareea si temperatura si cred ca si un surplus de greturi .Adriana dupa doua sarcini cu greturi nu am mai intalnit asa ceva de dimineatza pana seara greatza nu ma mai paraseste si problema este ca eu vomit tare greu asa ca ma chinui.....dar sunt fericita.
Astazi temp nu mai am cu toate ca ma simpt ca ard in schimb ameteli,greturi si o stare de lesin total.
Iti multumesc ca te-ai gandit la mine!computerlove

Mela,eu deabia astept sa scap de perioada asta ca numai la bazin si la mare ma duc dar deobicei caut sa stau la umbra care este tot de 40 de grade!Astazi am fost in piatza da este si aici piatza de legume ca in Romania si cine era acolo la prima ora eu alcool alcool ce nu mi-am cumparat de toate chiar am observat ca imi este pofta dar numai de legume ciudat cere bebelusa vitamineras sic am venit acasa cu o greatza de la mirosuri de nici pana acuma nu mi-am revenit am dat la ratze la greu.Dar nu asta vroiam sa spun mi-am facut o ciorbitza de zarzavaturi cu macris o delicatese,si o mananc rece!Na,ca sa va fac pofte! computerlove
monique
Scris: Monday, May 24, 2010 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Alyna, vestea pe care ne-ai dat-o m-a zdruncinat... Of, Doamne, offf... Iti doresc sa reusesti sa te regasesti, sa ai putere sa lupti mai departe cu viata asta de multe ori nedreapta... Iarta-ma.. chiar nu stiu ce as putea sa-ti scriu ca sa-ti mai ridic moralul... Ai grija insa de tine si de Matei... Dumnezeu sa vegheze asupra voastra!coeur coeur coeur

Shirel, multe imbratisari pentru tine!computerlove computerlove computerlove
Irinuca
Scris: Monday, May 24, 2010 3:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
imi pare foarte rau alyna pt ce ti s-a intamplat si iti doresc multa putere si sanatate. Dumnezeu e mare si trebuie sa ai incredere ca lucrurile se vor aseza asa cum trebuie. te pup
Mada&Alexia
Scris: Monday, May 24, 2010 8:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Alyna i-mi pare rau ptr ce ti-se intampla, cuvintele sunt de prisos acum nu te poate consolola absolut nimic cunosc sentimentul si eu am pierdut primul meu puiut dar Dumnezeu si familia mea m-au intarit si am trecut peste. Dumnezeu sa te ajute sa-ti revii cat mai repede
koko2008
Scris: Monday, May 24, 2010 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Alyna wrote:
Eu din pacate vin cu vesti triste...Vineri am facut eco.Eram tare bucuroasa si nerabdatoare.Voiam sa vad ce face bebe mic al meu.Stateam acolo pe pat si nu intelegeam de ce e asa grava doctorita...Raspunsul a venit ca un trasnet.Inima lui bebe nu mai batea de aproximativ o saptamana,a estimat ea.Am mai mers la alt ecograf,acelasi raspuns cud....Sambata dimineata m-am internat.Pericolul era mare..de infectii,hemoragie,dar pentru mine oricum de vineri de la ora 11 nu mai conteaza nimic.M-au chiuretat sambata seara.Durerea trupeasca a fost crancena,dar sufletul il simteam in mii de bucati...Acum sunt la ai mei,la Piatra.nu am suportat sa raman in Iasi....Incerc sa-mi revin dar nu pot sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva.Plang ziua,cand nu ma vede nimeni...noaptea ud perna...Nu stiu cum am sa-mi revin dupa asta.Copilul meu iubit nu mai e si eu nu stiu cum sa traiesc cu trupul si sufletul gol.Matei e singurul pentru care mananc cate ceva si pentru care mai schitez cate o grimasa,pe post de zambet.Toata lumea mi-a zis ca e mai bine asa,ca s-a intamplat cat e sarcina micuta...ca sunt tanara,mai pot avea copii...Cuvintele lovesc ca niste pumnale.Nu vreau sa aud asta.Un copil nu se inlocuieste cu altul.Pierderea e crancena indiferent ca are 9 sapt,ca e adus la termen sau ca moare la cativa anisori.Pentru mine era copilasul meu...pentru care imi faceam mii de planuri,pentru care mancam doar ce e sanatos...acum pentru ce sa mai mananc?Imi mangai uneori inconstient burta si apoi ma izbeste realitatea..si plang...e tot ce pot face...
Am scris aici,atat,nu ca sa ma falesc cu suferinta mea....Am scris pentru ca nu pot sa-i impovarez pe cei ce ma iubesc cu toata tristetea si deznadejdea mea.O vad pe mama cum ma priveste cu mila si as vrea sa pot plange in fata ei,sa-i spun tot ce simt,dar stiu ca ar darama-o...Asa ca tac si tin in mine..Si va mai spun voua,ca sa nu o iau razna.
Butici,va doresc din suflet sa aveti copilasi sanatosi si sarcini fara probleme.Bucurati-va de fiecare clipa din cele 9 luni.

Draga mea nu i tine deoparte pe ai tai. Spune le prin ce treci.Ei te pot sprijini.Imi pare atat de rau pentru pierderea ta.Sper sa treci peste.Sa ai putere. Spune tot ce ti sta pe inima,nu tine in tine.Trebuie sa te descarci.sorry1
koko2008
Scris: Monday, May 24, 2010 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
shirel wrote:

[Dar nu asta vroiam sa spun mi-am facut o ciorbitza de zarzavaturi cu macris o delicatese,si o mananc rece!Na,ca sa va fac pofte! computerlove

Cu smantana sau iaurt. Delicios. Na ca mi faci si mie pofta.Ai grija de tine bita computerlove
marivic
Scris: Monday, May 24, 2010 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
misha wrote:
Alyna, sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste incercarea aceasta atat de grea! Numai cine a trait asa ceva poate intelege!

Asa este,ai dreptate Misha,....numai cine a trecut prin asa ceva,Alyna,iti intelege durerea,...eu am trecut,deci te inteleg;ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti merge mai departe si sa-ti recapeti puterea de a trai.pupici computerlove angel angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.