Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Shirel multa sanatate i-ti doresc |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel speram sa treaca repede . |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Shirel, ai grija de fetitza! Ceva alte semne pe langa febra??? Va pupam sa va insanatositi repede! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| praslea_cel_voinic wrote:
Eu una nu mai am febra dar toti ai casei bolnavii,plangareti,mofturosi si tot ce vreti . Eu plina de greturi si ca niciodata in pofte mananc sushy vegetarian!Yamii,yamii,Ufff trebuie sa-mi deschid un jurnal poate deseara! |
|

| shirel wrote:
Eu una nu mai am febra dar toti ai casei bolnavii,plangareti,mofturosi si tot ce vreti . Eu plina de greturi si ca niciodata in pofte mananc sushy vegetarian!Yamii,yamii,Ufff trebuie sa-mi deschid un jurnal poate deseara!
Shirel...ia uita-te in urma cine mai poftea la sushi si wasabi(nu stiu daca se scrie asa...).... Poate ati luat un stomach flu cum spun astia pe aici...Sanatate si fugi de papa sushi! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| praslea_cel_voinic wrote:
Hai ca mi se invarte capul cu totul de atat cautat si tin minte ca am si citit dar uite acuma nu gasesc!ASa ca ajuta-ma tu!Sushi l-am papat tot si ciudat nu mai am greturi ....asta pe moment! |
|

| shirel wrote:
Hai ca mi se invarte capul cu totul de atat cautat si tin minte ca am si citit dar uite acuma nu gasesc!ASa ca ajuta-ma tu!Sushi l-am papat tot si ciudat nu mai am greturi ....asta pe moment!
Subsemnata poftea la wasabi cu sushi la un moment dat...:018: si mama ce bun a fost!!!! Nu e ciudat ca ti-a trecut greturile dupa ce ai mancat sushi, e normal in sarcina! Dar si e bun sushi! as manca si ne-gravida! Cat am fost insarcinata am observat ca daca numai vedeam ceva si ma gandeam ca "hmmm ce as manca" , mi se facea rau...cum mancam, cum greturile se potoleau...Sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!!! Si uite ca am gasit unde pofteam...http://forum.7p.ro/Gravidutele-noastre-dragi---12.aspx?g=posts&t=10311&p=7 :018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Shirel sarcina usoara si sa treaca greturile cat mai repede!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Shirel |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,sanatate familiei si tie
vorbiti de pofte ciudate,am si eu sunt blocata la mancarea chinezeasca,de cand am ramas gravi imi comand saptamanal cate o portie de ceva.
ieri am fost la plaja,dar nu mai tineam minte,ma tot gandeam:oare am voie sa stau la soare sau trebuie sa-mi acopar burtica?
pupici pe burtici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| burtici off off shirel noi dorim multa sanatate si aveti grija de voi mela din cite stiu nu prea este bine sa stai cu burti expusa la soare |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
|
Shirel, ai grija cu febra asa mare pentru ca ii poate dauna lui bebe. Cel mai bine e sa vezi un medic si sa afli de la ce este. Poti incerca pe viitor, desi sper sa nu mai fie cazul, si metodele alternative de scadere a febrei, imbracat lejer, comprese cu apa la temperatura camerei, dusuri cu apa la temperatura camerei...
Iti doresc o sarcina usoara, fara prea multe neplaceri |
|
| uf,grea e vara pentru o graviduta Shirel,ma tot gandesc la tine,mai suporti caldurile de pe la voi? eu am stat la plaja dupa ora 4 si pana la 7,burtica am acoperit-o si n-am avut probleme.cand o sa fie cald,cald o sa ma feresc mai mult,ieri a fost vremea numai buna,copiilor le place la nisip...cine poate sa mai stea in casa? |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu din pacate vin cu vesti triste...Vineri am facut eco.Eram tare bucuroasa si nerabdatoare.Voiam sa vad ce face bebe mic al meu.Stateam acolo pe pat si nu intelegeam de ce e asa grava doctorita...Raspunsul a venit ca un trasnet.Inima lui bebe nu mai batea de aproximativ o saptamana,a estimat ea.Am mai mers la alt ecograf,acelasi raspuns cud....Sambata dimineata m-am internat.Pericolul era mare..de infectii,hemoragie,dar pentru mine oricum de vineri de la ora 11 nu mai conteaza nimic.M-au chiuretat sambata seara.Durerea trupeasca a fost crancena,dar sufletul il simteam in mii de bucati...Acum sunt la ai mei,la Piatra.nu am suportat sa raman in Iasi....Incerc sa-mi revin dar nu pot sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva.Plang ziua,cand nu ma vede nimeni...noaptea ud perna...Nu stiu cum am sa-mi revin dupa asta.Copilul meu iubit nu mai e si eu nu stiu cum sa traiesc cu trupul si sufletul gol.Matei e singurul pentru care mananc cate ceva si pentru care mai schitez cate o grimasa,pe post de zambet.Toata lumea mi-a zis ca e mai bine asa,ca s-a intamplat cat e sarcina micuta...ca sunt tanara,mai pot avea copii...Cuvintele lovesc ca niste pumnale.Nu vreau sa aud asta.Un copil nu se inlocuieste cu altul.Pierderea e crancena indiferent ca are 9 sapt,ca e adus la termen sau ca moare la cativa anisori.Pentru mine era copilasul meu...pentru care imi faceam mii de planuri,pentru care mancam doar ce e sanatos...acum pentru ce sa mai mananc?Imi mangai uneori inconstient burta si apoi ma izbeste realitatea..si plang...e tot ce pot face... Am scris aici,atat,nu ca sa ma falesc cu suferinta mea....Am scris pentru ca nu pot sa-i impovarez pe cei ce ma iubesc cu toata tristetea si deznadejdea mea.O vad pe mama cum ma priveste cu mila si as vrea sa pot plange in fata ei,sa-i spun tot ce simt,dar stiu ca ar darama-o...Asa ca tac si tin in mine..Si va mai spun voua,ca sa nu o iau razna. Butici,va doresc din suflet sa aveti copilasi sanatosi si sarcini fara probleme.Bucurati-va de fiecare clipa din cele 9 luni. |
|
| Alyna,cat trebuie sa suferi imi pare atat de rau! |
|
|