Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mada&Alexia
Scris: Sunday, May 23, 2010 3:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Shirel multa sanatate i-ti doresccomputerlove
sweet angel
Scris: Sunday, May 23, 2010 3:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
shirel speram sa treaca repede .
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, May 23, 2010 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Shirel, iloveyou ai grija de fetitza! pupici computerlove computerlove computerlove Ceva alte semne pe langa febra??? Va pupam sa va insanatositi repede! pupici
shirel
Scris: Sunday, May 23, 2010 6:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
praslea_cel_voinic wrote:
Shirel, iloveyou ai grija de fetitza! pupici computerlove computerlove computerlove Ceva alte semne pe langa febra??? Va pupam sa va insanatositi repede! pupici

Eu una nu mai am febra dar toti ai casei bolnavii,plangareti,mofturosi si tot ce vreti .
Eu plina de greturi si ca niciodata in pofte mananc sushy vegetarian!Yamii,yamii,Ufff trebuie sa-mi deschid un jurnal poate deseara!
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, May 23, 2010 6:19 PM
Nivel

shirel wrote:

Eu una nu mai am febra dar toti ai casei bolnavii,plangareti,mofturosi si tot ce vreti .
Eu plina de greturi si ca niciodata in pofte mananc sushy vegetarian!Yamii,yamii,Ufff trebuie sa-mi deschid un jurnal poate deseara!

hohot hohot hohot Shirel...ia uita-te in urma cine mai poftea la sushi si wasabi(nu stiu daca se scrie asa...)....pupici coeur
Poate ati luat un stomach flu cum spun astia pe aici...Sanatate si fugi de papa sushi! computerlove
shirel
Scris: Sunday, May 23, 2010 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
praslea_cel_voinic wrote:

hohot hohot hohot Shirel...ia uita-te in urma cine mai poftea la sushi si wasabi(nu stiu daca se scrie asa...)....pupici coeur
Poate ati luat un stomach flu cum spun astia pe aici...Sanatate si fugi de papa sushi! computerlove

Hai ca mi se invarte capul cu totul de atat cautat si tin minte ca am si citit dar uite acuma nu gasesc!ASa ca ajuta-ma tu!Sushi l-am papat tot si ciudat nu mai am greturi ....asta pe moment!
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, May 23, 2010 7:36 PM
Nivel

shirel wrote:

Hai ca mi se invarte capul cu totul de atat cautat si tin minte ca am si citit dar uite acuma nu gasesc!ASa ca ajuta-ma tu!Sushi l-am papat tot si ciudat nu mai am greturi ....asta pe moment!

Subsemnata poftea la wasabi cu sushi la un moment dat...:018: si mama ce bun a fost!!!! Nu e ciudat ca ti-a trecut greturile dupa ce ai mancat sushi, e normal in sarcina! pupici pupici pupici Dar si e bun sushi!topai as manca si ne-gravida! dance Cat am fost insarcinata am observat ca daca numai vedeam ceva si ma gandeam ca "hmmm ce as manca" , mi se facea rau...cum mancam, cum greturile se potoleau...Sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!!!pupici computerlove
Si uite ca am gasit unde pofteam...http://forum.7p.ro/Gravidutele-noastre-dragi---12.aspx?g=posts&t=10311&p=7 :018:
KRYS85
Scris: Sunday, May 23, 2010 8:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
pupici Shirel sarcina usoara si sa treaca greturile cat mai repede!!!pupici computerlove computerlove
koko2008
Scris: Sunday, May 23, 2010 9:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Shirel computerlove
Mela
Scris: Monday, May 24, 2010 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,sanatate familiei si tie computerlove

vorbiti de pofte ciudate,am si eu ras sunt blocata la mancarea chinezeasca,de cand am ramas gravi imi comand saptamanal cate o portie de ceva.

ieri am fost la plaja,dar nu mai tineam minte,ma tot gandeam:oare am voie sa stau la soare sau trebuie sa-mi acopar burtica? oare

pupici pe burtici pupici gravida computerlove
stefy
Scris: Monday, May 24, 2010 8:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
burticipupici off off shirel noi dorim multa sanatate si aveti grija de voipupici pupici mela din cite stiu nu prea este bine sa stai cu burti expusa la soarepupici pupici
AdrianaC
Scris: Monday, May 24, 2010 8:40 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:
Binenteles ca am luat ceea ce se numeste la noi Acamol si este permis gravidelor nu stiu ce a fost asta dar vreau sa spun ca toti suntem cu temperatura ,chiar m-a sunat si Yohanan si are si el .Un virus cred ca de la gradi.Eden a ramas astazi acasa dupa ce a vomitat si avea si ea temperatura.
Oshry are si el 38.2 trebuie sa-i mai iasa niste masele asa ca ....bravo noua ne intalnim in pat cu toti!sic ras

Greturi chiar nu am avut asa credeti-ma toata ziua pana si noaptea ma trezesc cu greturi ,de vomitat nu pot doar sa-mi bag degetele pe gat si ma chinui tot asa ,uffff deabia astept sa treaca.MUltumesc tuturor ca va ganditi la mine ,astazi nu ccred ca am temp cu toata ca incepe sa ma doara capul si simpt ca ma incalzesc chiar ma duc sa-mi verific tem.Orcum va tin la curent!Va iubesc,asta stiti ,daca nu v-o spun acuma!pupici pupici iloveyou iloveyou

Shirel, ai grija cu febra asa mare pentru ca ii poate dauna lui bebe. Cel mai bine e sa vezi un medic si sa afli de la ce este. Poti incerca pe viitor, desi sper sa nu mai fie cazul, si metodele alternative de scadere a febrei, imbracat lejer, comprese cu apa la temperatura camerei, dusuri cu apa la temperatura camerei...

Iti doresc o sarcina usoara, fara prea multe neplaceri pupici
Mela
Scris: Monday, May 24, 2010 8:59 AM
Nivel

uf,grea e vara pentru o graviduta sic Shirel,ma tot gandesc la tine,mai suporti caldurile de pe la voi?
eu am stat la plaja dupa ora 4 si pana la 7,burtica am acoperit-o si n-am avut probleme.cand o sa fie cald,cald o sa ma feresc mai mult,ieri a fost vremea numai buna,copiilor le place la nisip...cine poate sa mai stea in casa?
Alyna
Scris: Monday, May 24, 2010 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Eu din pacate vin cu vesti triste...Vineri am facut eco.Eram tare bucuroasa si nerabdatoare.Voiam sa vad ce face bebe mic al meu.Stateam acolo pe pat si nu intelegeam de ce e asa grava doctorita...Raspunsul a venit ca un trasnet.Inima lui bebe nu mai batea de aproximativ o saptamana,a estimat ea.Am mai mers la alt ecograf,acelasi raspuns cud....Sambata dimineata m-am internat.Pericolul era mare..de infectii,hemoragie,dar pentru mine oricum de vineri de la ora 11 nu mai conteaza nimic.M-au chiuretat sambata seara.Durerea trupeasca a fost crancena,dar sufletul il simteam in mii de bucati...Acum sunt la ai mei,la Piatra.nu am suportat sa raman in Iasi....Incerc sa-mi revin dar nu pot sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva.Plang ziua,cand nu ma vede nimeni...noaptea ud perna...Nu stiu cum am sa-mi revin dupa asta.Copilul meu iubit nu mai e si eu nu stiu cum sa traiesc cu trupul si sufletul gol.Matei e singurul pentru care mananc cate ceva si pentru care mai schitez cate o grimasa,pe post de zambet.Toata lumea mi-a zis ca e mai bine asa,ca s-a intamplat cat e sarcina micuta...ca sunt tanara,mai pot avea copii...Cuvintele lovesc ca niste pumnale.Nu vreau sa aud asta.Un copil nu se inlocuieste cu altul.Pierderea e crancena indiferent ca are 9 sapt,ca e adus la termen sau ca moare la cativa anisori.Pentru mine era copilasul meu...pentru care imi faceam mii de planuri,pentru care mancam doar ce e sanatos...acum pentru ce sa mai mananc?Imi mangai uneori inconstient burta si apoi ma izbeste realitatea..si plang...e tot ce pot face...
Am scris aici,atat,nu ca sa ma falesc cu suferinta mea....Am scris pentru ca nu pot sa-i impovarez pe cei ce ma iubesc cu toata tristetea si deznadejdea mea.O vad pe mama cum ma priveste cu mila si as vrea sa pot plange in fata ei,sa-i spun tot ce simt,dar stiu ca ar darama-o...Asa ca tac si tin in mine..Si va mai spun voua,ca sa nu o iau razna.
Butici,va doresc din suflet sa aveti copilasi sanatosi si sarcini fara probleme.Bucurati-va de fiecare clipa din cele 9 luni.
Mela
Scris: Monday, May 24, 2010 9:08 AM
Nivel

Alyna,cat trebuie sa suferi cry imi pare atat de rau! pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.