Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,Lara si acum se joaca de-a gravida iar Mihaita ma intreaba zilnic daca o sa aiba si el bebe,ii spun ca da,dar n-o sa-l poarte el in burtica,tare nelamurit e el,dragutul,de discriminarea asta pusici pentru Eden si Oshry dupa ce trec greturile o sa te bucuri din plin de toate momentele de tandrete cu ei |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| gravidute mela felicitari pt burtica roz si dorim numai binee shirel sa fie ce va doriti voi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Mela ce amuzant e Mi
Cris-Dl e frumos ce spui tu.....baietel shurubel, nu tinem neaparat dar ne bucuram sa fie santos
Pup fetele si burticile |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu dupa ce am greturi de dimineatza pana seara si ameteli,o stare de lesin totala am mai faut acuma spre seara si temperatura 39.7 uite asa ca sa le am pe toate!
Mela ,ce dulce este Mitza sunt sigura ca si Oshry vrea sa vezi ce-si mai mangaie si el burtica sau i-o mangaie pe al lui Eden.Mor de ras nu alta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| shirel de ce ai facut tu asa temperatura mare?? chiar asa e cu greturile?? de dimineatza pana seara?? cred ca as muri . si la primele sarcini ai patiti la fel?? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel , ai luat ceva sa scazi febra nu? dr mea zicea daca fac febra sa iau imediat paracetamol,pt ca febra ii dauneaza la bebe. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Shirel ,Mela sarcina usoara .
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,cum esti? neaparat Paracetamol pentru febra,sa nu cumva sa te lasi asa.ai grija de voi
Koko,multumim |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Shirel, febra e foarte mare! Grija mare ca exista risc de avort spontan la asa temperatura! Sper sa fii bine acum! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel,febra este mare.ai grija de tine.sper ca acum sunteti ok
mela cati bebici or avut si darius si karina in burtica...sunt tare haiosi copii |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mela, tare scump e prichindelul . Pupici la toti
Shirel, ai grija mami , santate multa |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Binenteles ca am luat ceea ce se numeste la noi Acamol si este permis gravidelor nu stiu ce a fost asta dar vreau sa spun ca toti suntem cu temperatura ,chiar m-a sunat si Yohanan si are si el .Un virus cred ca de la gradi.Eden a ramas astazi acasa dupa ce a vomitat si avea si ea temperatura. Oshry are si el 38.2 trebuie sa-i mai iasa niste masele asa ca ....bravo noua ne intalnim in pat cu toti!
Greturi chiar nu am avut asa credeti-ma toata ziua pana si noaptea ma trezesc cu greturi ,de vomitat nu pot doar sa-mi bag degetele pe gat si ma chinui tot asa ,uffff deabia astept sa treaca.MUltumesc tuturor ca va ganditi la mine ,astazi nu ccred ca am temp cu toata ca incepe sa ma doara capul si simpt ca ma incalzesc chiar ma duc sa-mi verific tem.Orcum va tin la curent!Va iubesc,asta stiti ,daca nu v-o spun acuma! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| shirel sa speram ca nu dureaza prea mult febra la voi. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Shirel,multa sanatate tie si familiei tale.....ai mare grija de tine,burticuto! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Shirel multa sanatate tuturor si ai grija de tine burticutzo!! |
|
|