Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Thursday, May 20, 2010 9:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Shireeeeeeeeeeel!!!!!!newclap newclap newclap newclap Felicitari pt samburelul cu inimioara!!!!!!newclap newclap newclap

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
carla
Scris: Thursday, May 20, 2010 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Shirel,asta e,data viitoare...hohot
Ana
Scris: Thursday, May 20, 2010 10:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel pupici la bebica din burtica si tie,vor venii si gemenii cand va ve-ti astepta mai putinras ras
Mela
Scris: Friday, May 21, 2010 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
sweet angel wrote:
shirel rotund era si la mela, oare o fi fetita si la tine?

binenteles sic

Shirel,6 saptamani deja yes super,ma bucur mult ca totul e in regula cu sarcina computerlove
Mada&Alexia
Scris: Friday, May 21, 2010 11:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Mela felicitari ptr fetita! sa fie sanatoasa si norocoasa

Shirel sa fie si la voi asa cum va doriti

La noi pana acum baietel dar morfologia de sapt viitoare o sa ne confirme, sper sa fie asa ptr ca eu m-am pregatit sufleteste dar daca o sa fie fetita o sa am timp suficient sa ma repregatesc inca o data

Va pup dulce sa treaca greturile
Kmy
Scris: Friday, May 21, 2010 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Shirelcomputerlove felicitari pt inimioaracoeur coeur coeur
Sarcina usoara tuturor burticuteloriloveyou
sweet angel
Scris: Friday, May 21, 2010 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mada sigur iti va confirma ca e baietel, ai fetita trebuie baietel acumsic ,
roxinthya
Scris: Friday, May 21, 2010 12:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Shirel pupam inimioara mica! pupici pupici pupici
giulia_mamik
Scris: Friday, May 21, 2010 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Shirel si noi pupam micutul samburelpupici .Sa ai o sarcina usoara si sa fie sanatos.
Eu as zice ca e baietel.Intuitia mea zice, de fapt.angel
Cris-DL
Scris: Friday, May 21, 2010 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu tot baietel cred ca va avea Shirel ras. Orice ar fi, sanatos sa fie ! computerlove

Mela, pupici la miss-minunea roz din burtica computerlove

Mada, sa fie baietel-shurubel, cum va doriti computerlove

Sarcina usoara tuturor gravidutelor pupici pupici pupici
shirel
Scris: Friday, May 21, 2010 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
roxy_oxxy wrote:
shirel... felicitari ptr bobul mic si rotundnewclap newclap ... intrebare Ultimul CM???ras .... sa fac si eu un calcul daca o fi si ma mine cevaras ras

Sarcina usoara tuturor burticutzelorcomputerlove computerlove computerlove computerlove

Roxy,la mine ultimul CM a fost pe 4.04 dar vreau sa precizez ca la mine intervalul dintre cicluri este de 34-35 de zile alcool alcool deci putin iesit din comun de aceea si cred ca sarcina mea este mai mica decat a spus el fiindca el masoara dupa data nu dupa zile !

Fetelor haideti facem pariu uite asa mai putem castiga si un ban in plus aici pe forum ce spune-ti deschid topic?Daca vede Adriana hohot hohot hohot ma zboara cu burta cu tot hohot ce idee de afacere am si eu!sic

Drept sa va spun acuma chiar nu ma intereseaza ce va fi ,ceea ce stiu este ca DA mai vreau un susrubel asa ca Oshry asa pentru sufletelul lui mami,egoista de mine!sic ras Nu,imi ajunge in fiecare zi aud in casa numai"dragostea mea",viatza mea si de fiecare data cand ma raspund banghead banghead Yohanan imi spune "nu ,dragutzo nu pe tine te-am strigat pe Nuna!".....deci toate cuvintele dulci care imi erau adresate au trecut automat la Eden ".....gata-i ajunge vreau doi barbatei uite asa ca sa are cine sa ma alinte!hohot hohot
sweet angel
Scris: Friday, May 21, 2010 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
shirel daca asa sta treaba , atunci ma bucur ca e baiatras , o sa am 2 baieti sa ma alinteyes
KRYS85
Scris: Friday, May 21, 2010 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Shirelras ras ,sarcina usoara burticutzo!!!pupici pupici pupici computerlove computerlove
Mela
Scris: Friday, May 21, 2010 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,am vazut ca a aparut si tickerul tau,ce frumos suna "te asteptam sa vii" angel
shirel
Scris: Friday, May 21, 2010 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Shirel,am vazut ca a aparut si tickerul tau,ce frumos suna "te asteptam sa vii" angel

Da,mami si inca ce emotii pe noi toti!coeur coeur Eden striga azi in gura mare ca este gravida hohot hohot dupa ce am dezbatut problema ca ea nu este inca sic alcool banghead banghead striga ca vrea sa fie hohot hohot hohot ce sa-i mai zic am sa o duc la gradi cu o perna sub bluza hohot hohot sunt sigura ca-i va trece repede ideea,taica -su eera sa faca infact!hohot hohot hohot
Asa ca suntem cu totii in asteptare,pana si Oshry vine si mangaie burtica ,ce o fi intelegand el nu stiu dar ..imi face placere!coeur coeur Am sa-i prind eu odata ca sa-i vede-ti ce mutre au pline de dragoste cand se uita la burta mea!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.