Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Shireeeeeeeeeeel!!!!!! Felicitari pt samburelul cu inimioara!!!!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Shirel,asta e,data viitoare... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel pupici la bebica din burtica si tie,vor venii si gemenii cand va ve-ti astepta mai putin |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| sweet angel wrote:shirel rotund era si la mela, oare o fi fetita si la tine?
binenteles
Shirel,6 saptamani deja super,ma bucur mult ca totul e in regula cu sarcina |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Mela felicitari ptr fetita! sa fie sanatoasa si norocoasa
Shirel sa fie si la voi asa cum va doriti
La noi pana acum baietel dar morfologia de sapt viitoare o sa ne confirme, sper sa fie asa ptr ca eu m-am pregatit sufleteste dar daca o sa fie fetita o sa am timp suficient sa ma repregatesc inca o data
Va pup dulce sa treaca greturile |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Shirel felicitari pt inimioara Sarcina usoara tuturor burticutelor |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mada sigur iti va confirma ca e baietel, ai fetita trebuie baietel acum , |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel pupam inimioara mica! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Shirel si noi pupam micutul samburel .Sa ai o sarcina usoara si sa fie sanatos. Eu as zice ca e baietel.Intuitia mea zice, de fapt. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu tot baietel cred ca va avea Shirel . Orice ar fi, sanatos sa fie !
Mela, pupici la miss-minunea roz din burtica
Mada, sa fie baietel-shurubel, cum va doriti
Sarcina usoara tuturor gravidutelor
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Roxy,la mine ultimul CM a fost pe 4.04 dar vreau sa precizez ca la mine intervalul dintre cicluri este de 34-35 de zile deci putin iesit din comun de aceea si cred ca sarcina mea este mai mica decat a spus el fiindca el masoara dupa data nu dupa zile !
Fetelor haideti facem pariu uite asa mai putem castiga si un ban in plus aici pe forum ce spune-ti deschid topic?Daca vede Adriana ma zboara cu burta cu tot ce idee de afacere am si eu!
Drept sa va spun acuma chiar nu ma intereseaza ce va fi ,ceea ce stiu este ca DA mai vreau un susrubel asa ca Oshry asa pentru sufletelul lui mami,egoista de mine! Nu,imi ajunge in fiecare zi aud in casa numai"dragostea mea",viatza mea si de fiecare data cand ma raspund Yohanan imi spune "nu ,dragutzo nu pe tine te-am strigat pe Nuna!".....deci toate cuvintele dulci care imi erau adresate au trecut automat la Eden ".....gata-i ajunge vreau doi barbatei uite asa ca sa are cine sa ma alinte! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel daca asa sta treaba , atunci ma bucur ca e baiat , o sa am 2 baieti sa ma alinte |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Shirel ,sarcina usoara burticutzo!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,am vazut ca a aparut si tickerul tau,ce frumos suna "te asteptam sa vii" |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela wrote:Shirel,am vazut ca a aparut si tickerul tau,ce frumos suna "te asteptam sa vii"
Da,mami si inca ce emotii pe noi toti! Eden striga azi in gura mare ca este gravida dupa ce am dezbatut problema ca ea nu este inca striga ca vrea sa fie ce sa-i mai zic am sa o duc la gradi cu o perna sub bluza sunt sigura ca-i va trece repede ideea,taica -su eera sa faca infact! Asa ca suntem cu totii in asteptare,pana si Oshry vine si mangaie burtica ,ce o fi intelegand el nu stiu dar ..imi face placere! Am sa-i prind eu odata ca sa-i vede-ti ce mutre au pline de dragoste cand se uita la burta mea! |
|
|