Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel si eu as fi vrut gemeni , dar nu a fost sa fie, acum ma gandesc ca e mai bine ca nu sunt gemeni, ca noi cum avem probleme , cred ca era mai rau cu 2. cum spune si alexandra si eu stiam ca nu e voie in sarcina branza cu mucegai. alexandra nici eu nu fac nimic in casa in afara de mancare, asa nu pare mizerie dar s-a depus praful , asta este daca nu face sotul , soacra cu cumnata nu se ofera sa ma ajute , atunci asa sa ramana pana o sa ma simt mai bine. sotul duce gunoiul , intinde hainele si merge la cumparaturi, numai ce trebuie nu imi cumpara, dar asta este bine ca face si atat. mela sa sti ca nu esti singura cu fetita si princess lilou are tot fetita. am3lya eu am avut dureri de la inceput la ovare , si acum mai am uneori dar acum sunt ca niste junghiuri, mie mi-a spus ca erau contractii si mi-a dat magneziu, suna-ti medicul si spunei, macar vezi ce iti spune , poate nu e nimic grav dar de ce sa risti degeaba, are dreptate alexandra. bulinutza stau in pat , ma dor oasele , nu mai stiu cum sa mai stau, ma trece cate un junghi prin burta uneori,sper ca e normal, eu ma gandesc ca e cum creste uterul, asa ati simtit si voi? in rest pare sa fie totul bine. luni merg la ginecologie. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| am3lya wrote:fetelor sunt speriata un pic...am niste intepaturi sau mici dureri in partea dreapta jos ...la ovare cred...aseara m-a durut un pic mai tare si azi vreo 2 min de dimineatza. oare ce este  ,sunt stresata tare
Eu zic sa stai linistita si eu am avut dureri in primele saptamani la ambele sarcini este ceva normal nu merita sa te stresezi ,uite ca exemplu am si acuma dureri ca niste taieturi cu dureri de ciclu impreuna.Sarcina usoara in continuare! NU-i voie branza cu mucegai este singura scapare a mea ,cand eram gravida cu EDen am fost in Paris daca nu aveam branza asta dupa mine cred ca nici nu rezistam sa vizitez Parisul.NU a avut nici un efect rau asupra mea sau a sarcinei si chiar nu ma intereseaza mananc ca sa pot supravietui .Numai branza asta si apa ci gheatza imi ajuta la greturi ce sa fac! Vai mie chiar nu-mi place sa ma plang dar am niste greturi astazi ,,,,chiar ca de gemeni de dimineatza si nici acuma nu mi-au trecut,faza proasta este ca nu pot vomita fiindca asta cred ca m-ar ajuta mult.Dureri am si eu si de burta si de cap ,ameteli,dureri de spate si ma simpt fara putere. Si eu l-am pus pe Yohanan puternic la treaba,asa ca noroc de el ca imi chemamam ajutoare sigur.Dimineatza imi este cel mai greu fiindca trebuie sa conduc si sa o duc pe EDen la gradi,credeti-ma ca nici nu stiu cum ajung acolo ,sunt orele mele cele mai critice. Sa spun ca imi este usor nu imi este .dar ma gandesc si ma incurajez ca intodeauna ca totul trece indata si vine perioada de mijloc cand sunt plina de energie si voie buna ,sa vedeti atuncea ce smotru bag in casa mea care arata acuma ca dupa o razboi atomic! Sarcina usoara fetelor ,lasati ganduriile negre deoparte si traiti-va clipa chiar si greturile fac parte din frumusetea sarcinei!
Mircea,mi-a placut ca visezi si tu la gemeni! |
|
| shirel trebuie sa fie gemeni, graturi ca la fata nu sunt, nici ca la baiat , astea trebuie sa fie greturi de gemeni. eu sunt f curioasa sa vad daca burtica ta chiar ascunde gemeni, ca la mine dorinta nu a avut efect. si aveam amandoi gemeni in familie, bunicul meu a avut frati gemeni si bunica lu sergiu a avut copii gemeni. la tine sau la sotul tau sunt cazuri de gemeni? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| pupici la fetele insarcinate si pentru celelalte fete pupici shirel eu daca aveam gemeni, ma vedeati spanzurata la stiri un bebe e deja muuult peste asteptarile mele pupici la toata lumea!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| shirel iti multumesc pt incurajari,asa sunt eu mai prapastioasa imi doresc sa decurga totul ok. Sa dea D-zeu sa ai gemeni daca asta iti doresti...iti tinem pumnii |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,ai incercat sa-ti faci cate o limonada? mie imi mai taia greturile. |
|

| Mela wrote:Shirel,ai incercat sa-ti faci cate o limonada? mie imi mai taia greturile.
Am incercat apa cu lamaie dar nu ajuta ,eu nu bea nimic cu zahar niciodata acuma o dau pe paine prajita uscata cu iaurt si parca imi ajuta.
Sweet,sansele sa am eu gemeni sunt foarte putine nu avem gemeni in familie poate de asta imi doresc asa tare dar sunt constienta ca daca se intampla va fi doar printr-o minune! In alta ordine de ideei Eden vrea baietel.taty vrea fetitza,bica vrea baiat si pentru mine chiar nu conteaza dar merg cu multimea si spun tot baiat! cu toate ca simpt ca va fi fetitza! |
|
| chiar ieri ma gandeam la tine,Shirel,si la faza cu "triburile" si nu stiu de ce am fost eu sigura ca vine si la voi fetita o sa aflam peste 3-4 luni |
|

| Mela wrote:chiar ieri ma gandeam la tine,Shirel,si la faza cu "triburile"  si nu stiu de ce am fost eu sigura ca vine si la voi fetita o sa aflam peste 3-4 luni
Pai atunci suntem asigurate se cumpleaza pe grupe Lara-EDen Mitza-Oshry si noile fetitze mmi si noi putem sta la cafea si la barfa linistite! Mircea si Yohanan sunt sigura ca vor gasi si ei ceva in comun si nu-i asa ca ne-am aranjat? |
|
| suuuuper Lara se intelege bine cu orice fetita,Mihaita si Oshry pot face o partida de fotbal si o plimbare cu masinutele mezinele se converseaza cumva pe limba bebeloniana,barbatii...aaaaa...al meu nu vorbeste englea,poate se inteleg in franceza sau chiar in romana,de ce nu? si noi stam la soare (adica tu la umbra,ca te-ai saturat de caldura,asa ziceai ) o cafeluta,o tigara finuta...trai nene gata planul,ramane sa stabilim data si locatia |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Shirel...spor la gemenei... SPER SA SE ADEVEREASCA VISUL TAU...si dupa placul tuturor sa ai fetita si baietel... Succes! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela ce bucurieeeeeeee fetitaaaaaa .Cred ca Larisa abia asteapta.V-ati gandit la un nume?.Daca as mai face un bebe parca tot fetita as vrea sa fie si baietii imi sunt tare dragi eu sunt tare indragostita de bebica al meu,dar fetitele sunt mai dulci mai cumintele de fapt sti si tu, mai tarziu o sa fie tare bine pentru Larisa ca are cu cine se sfatui.Pana la urma nu conteazz daca-i fata sau baietel sanatos sa fie.
Sarcina usoara gravidutelor si sa treca greturile cat mai repede. |
|

| Eu m-am intors chiar acum de la doctorul meu mare i-a fost bucuria s-a ma vada ,pupaturi ,imbratisari jumatate de ora taclale despre pitici si pe urma controlul! Dorintza mea de a avea gemeni s-a spulberat in momentul in care am vazut ceva rotund unic dar care deja avea puls si se vedea clar.Ce sa va spun pe moment am uitat de gemeni si am fost tare fericita de ceea ce vad ! Lui Yohanan i-am promis ca surpriza va fi data viitoare cand isi va dori unul si va primi doi uite asa sa AIBA 5 COPII in loc de 4!
Orcum totul este ok are 6 saptamani si o zi!Am sa deschid cat de curand si un jurnal de sarcina unde sa ma plang de fiecare data !Deocamdata cand m-am intors mi s-a facut o pofta de swuarmma si mi-am cumparat o portie si am halit-o toata.Acuma astept consecintele in noapte..... |
|
| shirel rotund era si la mela, oare o fi fetita si la tine?
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| shirel... felicitari ptr bobul mic si rotund ... intrebare Ultimul CM??? .... sa fac si eu un calcul daca o fi si ma mine ceva
Sarcina usoara tuturor burticutzelor |
|
|