Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Amelia, sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Shirel felicitari! si sarcina usoara! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Sarcina usoara la gravidute
Am3lya bine ai venit la burtici sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos si ce va doriti voi
Mela asteptam cu sufletul la gura eco sa vedem ce face bebelusul tau. asteptam si pozica promis mai demult
Lia pupici multi si sarcina usoara
Shirel sarcina usoara si fara greturi i-ti doresc si tie
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Madalina,am pus niste pozici si la jurnal si la concursul lunii mai,mi-e ca daca ma arat si pe-aici intoxic forumul cu atatea foto
tu cum mai esti? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Nu cred ca intoxici forumul, eu zic asa multe pozici nu strica niciodata si intotdeauna mi se par putine cu voi
Noi suntem bine, bebe creste repede, eu ma simt destul de bine, mai avem putin si facem si morfologia de treim 2 si vreau sa tin mai repede puisorul in brate desi trebuie sa mai stea la caldurica
Fug repede sa vad burtica de mami frumoasa |
|
| asteptam sa actualizezi si tu jurnalul,cand ai putin timp |
|

Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| fetelor va multumesc pentru urari ,,,sunteti super as vorbi cu voi non stop,,, mai ales ca am niste stari aiurea,deale graviditatii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ei, ce vad eu pe aici? Fortze noi se ivesc Sarcina usoara burticilor va dorim si asteptam inca sa aflam cine ce cum ascunde... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela abia astept sa ne spui ce ai |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si eu,si eu si nu intoxici forumul cu poze,mie-mi face mare placere sa te vad |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara scumpelor!Eu sunt alaturi de voi,va stiu evolutia si ma bucur alaturi de voi. Pupici pentru fiecare burticuta! |
|

Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| fetelor ce fac ca nu prea pot sa mananc ..dim as manca numai lapte cu biscuiti sau cereale,ziua mai nimic sau o supa si seara asa si asa, oare ii face rau bebicului? deci foame imi este dar nu pot sa mananc.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| burticute dragi shirel gata off au nceput greturile imi aduc aminte cum eram si eu ,dar ia sa vezi ce repede trec zilele cu greturi si cu o sa ti mindrete de pui in brate amtreilyafelicitari pt burti sarcina ca un fulgulet si nu iti fa probleme nu se intimpla nimic cu bebe dc manci lapte cu cereale si doar asta poti maninca numai asta ,eu mincam numai banane la prima sarcina si verdeturi pina pe la 6 luni si rau cit cuprindea.dar la tine ia sa vezi cum o sa treaca pupilici be burti mela asteptam vesti despre voi lia mada |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sarcina usoara gravidutzelor,sa aveti gija de voi ca altfel !!!
|
|
| fetelor,ce sa fie,ce sa fie? pot sa spun ca Monique era sigura,simtea ea undeva si a avut dreptate va las sa ghiciti |
|
|