Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Shirel, ce pot sa mai spun ??? Iti trimit doar muuuuuulti pupici cu drag sa ai o sarcina frumoasa si usoara !!!!

Mela, hai cu pozici ca ne e tare tare doar de tine !!!!!!!

Tuturor burticilor le doresc o sarcina usoara si plina de clipe de fericire !! pupici pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 11, 2010 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Shirel am tot urmarit sa vad rezultatul de la testul de sarcina si sa stii ca chiar m-am bucurat cand am auzit ca esti insarcinata. felicitari si sa fie gemeni, asa cum iti doresti!!! gasim si un jurnal de burticutza curand??sic
shirel
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Va multumesc fetele la fiecare in parte ,da desigur ca voi deschide un jurnal al sarcinei .Intre timp ma simpt bine incep putin greturiile,durerile de spate dar asta este nimica toata .....in comparatie cu fericirea noastra!yes yes yes dance dance dance
KRYS85
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Shirel ,felicitari gravidutzo si sarcina usoara!!!computerlove computerlove computerlove

Lia ai grija de tine si sarcina usoara iti doresc!!!computerlove computerlove

Mwla,vrem pozicimajoreta majoreta ,sarcina usoara!!!computerlove computerlove
Mela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
fetelor,nu-mi arde de poze ca iar sunt cam...suparata.
acum 2 zile i-au aparut Larisei niste pete rosii,am zis ca e alergie,exact asa imi apar si mie de la ou.aseara,de fapt azi-noapte,s-a inrosit toata,tot corpul ii e o pata mare,rosie,peste care sunt iesite in relief multe bube mari care au inceput sa o manance,se scarpina de mama focului.
azi o duc la dr,daca are program,sa vad care boala a copilariei e.
ingrijorata sunt pentru ca n-as vrea sa se intample ceva cu bebelu;adica am imunitate la rubeola,care e periculoasa mai ales in primul trimestru,dar restul bolilor astora,imi pot face rau? maseluta
teoretic nici n-ar trebui sa fie rubeola,ca doar ea e vaccinata...
am intrebat-o aseara daca a mai vazut copii cu bube la gradi,o colega de-a ei are,exact asa,le-a recunoscut...deci mi-e clar ca nu se mai pune problema de alergie la mancare,cum crezusem initial.
ma astept sa faca si Mihaita...
lor o sa le treaca,ce ma fac eu cu sarcina?
Maria & Mario
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mela, a facut Lara varsat de vant pana acum ? Nu te speria si fa programare la medic ! Multa sanatate va doresc ! computerlove
danab
Scris: Wednesday, May 12, 2010 9:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Shirel, felicitaricoeur majoreta majoreta majoreta Sarcina usoara si bebe sanatos, frumos ca fratiorii si parintii!coeur iloveyou

Mela, daca e o boala a copilariei sa iti faci test sa vezi daca ai anticorpii, daca nu, iti va spune medicul cum trebuie sa te feresti. Poate fi o alergie, pe care au facut-o Lara si cealalta fetita. Multa sanatate printesei!pupici pupici
Ana
Scris: Wednesday, May 12, 2010 9:45 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel Domnul sa te binecuvateze cu o sarcina usoaraangel angel !!!ma bucur tare mult pentru tine!!!pupici pupici pupici iloveyou

Mela scumpo sanatate multa lui Larisuca angel sa auzim de bine si cand ai sa te simti in stare vrem sa vedem frumusica burtica!!!iloveyou

Lia un pupic pe burticuta!!!pupici

Alexandra ne bucuram ca esti bine,pupici si tie burtica frumoasa!!!computerlove iloveyou
Deziree
Scris: Wednesday, May 12, 2010 11:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Shirel felicitari pentru noua burticamajoreta majoreta majoreta majoreta Sa de-a Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumusel ca si ceilalti doi pitici. computerlove

Mela imi pare rau pentru Lara, cred ca cel mai bine este o vizita la medic cu ea si tu la fel sa vezi cum te poti proteja. Sanatate va dorim computerlove

Gravidute sarcini usoarecampfire
sweet angel
Scris: Wednesday, May 12, 2010 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela nu intra in panica vezi ce spune dr. te asteptam cu vesti.
eu ma simt azi mai bine in sensul ca nu mai este scurgere galbuie, in schimb ma dor oasele de stat in pat, nu mai stiu cum sa stau ma tot intorc de pe o parte pe alta si cateodata vreo 2 min pe spate si atunci incepe bebe sa imi traga suturi.
azi noapte m-am trezit din somn tremurand , nu stiu ce s-a intamplat dar nu ma puteam opri din tremurat, apoi dupa vreo 10 min a incetat.imi era frica frica sa nu inceapa contractiile. am citit undeva ca daca ti-e frig incat sa tremuri pot sa inceapa contractiile.
de cand am fost la spital nu am mai avut contractii, ma refer la cele la care se intareste burta. dar fetelor stiti cumva daca exista si contractii la care nu se intareste burta? cele nedureroase cum se manifesta?
Mela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 1:50 PM
Nivel

Oana,Lara a facut varsat de vant in ianuarie,apoi a facut si Mi,a fost chiar in perioada in care am ramas eu insarcinata dar ginecologul zicea ca daca nu am facut-o si eu nu e cazul sa ma speriu,probabil sunt imuna la ea.

deci,am fost la medic,Lara mea are scarlatina uff trebuie sa ia un antibiotic si o sa fie bine...
iar medicul zice ca teoretic boala asta o fac doar copiii,ca e o reactie a organismului de a se apara de angina/raceala/bacterie...daca ma doare in gat si fac febra sa ma duc sa-mi dea tratament...parerea lui e ca bebe n-o sa aiba probleme,sa vedem acum ce zice si ginecologul,marti,cand am urmatorul control.
deocamdata ma ustura putin in gat,de sambata,da nu ma mir,ca e frig,ploua,abia de sunt 8-9 grade...
ce pot sa sper? doar ca o sa fim bine toti angel

Lia,din cate stiu la orice contractie se intareste burta,doar ca cele de la inceputul sarcinii nu dor,sunt cele care pregatesc uterul pentru nastere.
teea09
Scris: Wednesday, May 12, 2010 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Shirel ma bucr tare tare mult pentru voi. Sa fie intr-un ceas bun angel pupici

Mela va doresc multa multa sanatate si capul sus totul are sa fie bine daca asa a spus si doctorul iloveyou

Multu pupici pe burtici la toate toate gravidutele pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Imi exprim si aici bucuria ca Shirel e din nou burticoasa yes Mami, sa fie intr-un ceas bun angel

Mela, ce ghinion, o sa-i treaca, iar tu nu te mai gandi musai la ce e mai rauangel

Dezire bounce din nou yes

Sarcini usoare tuturor burticoaselor!hearts
sweet angel
Scris: Wednesday, May 12, 2010 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mela va dorim sanatate,
cand eram eu mica intr-un an era epidemie de scarlatina, si te interna in spital, si numai copii se imbolnaveau , asa ca daca ti-a zis si dr nu trebuie sa iti faci griji.
Mela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 6:41 PM
Nivel

Lia,Teea,Lacra computerlove computerlove computerlove

sunt in dubii acum,legat de scarlatina asta a ei...are si semne de raceala si limba alba si cu puncte,dar bubele ei seamana mai degraba a urticarie...am mai scris si la "sanatatea copiilor",cred ca o sa mai merg la un control...desi pana acum dr de familie nu s-a inselat,de fiecare data ne-a facut bine cand au fost probleme...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.