Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| lia o cunostinta de-a mea a avut colul intredeschis de la 3 luni jumate, si a dus perfect sarcina la termen. fara serclaj si cu ultrogestan. asa ca nu-ti face griji, dar fara efort. pupici! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| irinuca ma bucur sa aud ca au fost cazuri cu final fericit. eu m-am trezit azi si mi se pare ca nu e chiar bine, simt iar ca ceva ma apasa ,inteapa in vagin, dureri de spate si ceva scurgere galbuie. sper sa fie bine, sunt ingrijorata, ma gandesc cand vine sotul de la lucru sa merg iar la urgente, sa vad poate s-a deschis colul mai tare. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| off lia ce rau imi pare dar stai cumintica nu sta nici prea mult in picioare si nu face nici un pic de efort ne gindim la tine gravidute |
|
| stefi incerc sa stau cat mai mult in pat, ma dau jos doar daca e necesar. sper sa fie bine baietelul meu. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lia in patut esti cel mai in siguranta |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| sweet angel wrote:irinuca ma bucur sa aud ca au fost cazuri cu final fericit. eu m-am trezit azi si mi se pare ca nu e chiar bine, simt iar ca ceva ma apasa ,inteapa in vagin, dureri de spate si ceva scurgere galbuie. sper sa fie bine, sunt ingrijorata, ma gandesc cand vine sotul de la lucru sa merg iar la urgente, sa vad poate s-a deschis colul mai tare. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Lia, si eu am avut colul deschis pana la 7 luni jumate, si intre lunile 3 si 8 am facut permanent cate 4 injectii pe zi pt dureri si mentinere a sarcinii. Efort ZERO. Si nu e de gluma. Daca vrei bebe ttrebuie sa te obisnuiesti sa stai doar intinsa. Nu ridici nimic mai greu de 1 kg, nu cari, nu faci curatenie, nu efort. Stat in picioare cat mai putin cu putinta. Stiu ca ce scriem noi aici e ca luat din carti dar trebuie sa constientizezi ca e singura posibilitate de a duce sarcina la capat. Te pup si sa auzim de sanatate. |
|
| monique , si ai stat doar in pat ? nu ai iesit deloc? eu am citit azi ca nu trebuie sa stai doar in pat ca poti face tromboza din cauza ca nu faci miscare. 4 injecti pe zi sau pe sapt luai? ca mie mi-a dat 1 la 3 zile. spune-mi te rog ce simtome aveai tu , cand ti s-a deschis colul, ca eu ma gandesc ca la eco a zis ca colul este inchis dar e scurt si moale, nici nu stiu acum daca e deschis sau nu, si cand ma ridic din pat simt ca ma apasa cumva burta. si m-a speriat scurgerea de dimineata, galbuie , lichida si acum nici urma de ea. sper doar sa fie bebe bine si sa ajungem cat mai aproape de 37 de sapt. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Lia, fetele au dreptate: menajeaza-te cat de mult posibil! si eu am avut colul deschis putin si am fost super crizata dar medicul m-a consemnat la pat si tratament de mentinere a sarcinii. mergi la medic daca esti ingrijorata si ai grija de tine! multa sanatate!
Mela, draga mea, tu ce mai faci? sper ca esti bine! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anca,multumesc de intrebare eu sunt bine,sunt happy ca au trecut greturile,ca n-am probleme majore si ma rog sa o duc macar asa pana la termen burta e mare pentru 17 saptamani,o sa ma pozez zilele astea. |
|
| mela abia astept sa iti vad burtica shirel felicitari burticut-o |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Multumesc multumesc.Sunt iarasi printre voi!!!Mela ce ai crezut ca scapi de mine uite ma tin lant sa fiu gravida impreuna cu tine!Fericitele de noi. Woooooow sunt fericita pana la maximum de abia astept sa tin inca un bebelus in bratze sau poate doi dar asta ce conteaza principalul este sa fim sanatosii. Wooooooow multumesc lui D-zeu pentru a nu stiu cata oara pentru surpriza frumoasa pe care mi-a facut-o de ziua mea.Am stiut eu ca nu ma uita!Vedeti asta inseamna credintza! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Shirel, , felicitari inca o data burtica draga si "proaspata"... 
Lia, si eu am avut col scurtat, am stat in spital cateva zile, apoi in concediu medical pana la sfarsitul sarcinii...Odihna multa, efort extrem de putin. Mie mi-a dat voie dr sa ma plimb in fiecare zi cate putin. Eu am luat doar no-spa si progesteron. Problemele mele au inceput la 21 de saptamani. Si uite ca am ajuns fara probleme la 38 si acum am in brate minunea... Hai capul sus si veti grija de voi!!!
Mela, ce ma bucur ca ai scapat de greturi...de acum incolo va fi mai bine...abia astept sa vad burtica....haaaaaaiii..nu ne lasa sa asteptam...Mi-e dor de tine...
Offff...cat de mult mi-as dori sa fiu si eu acum, aici, cu voi... |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel felicitari din tot sufletul!!! Sarcina usoara, mami! Chiar imi doream sa fim impreuna gravidutze
Mela, ce bine ca ai scapat de greturi
Lia, ma rog sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana la termen, fara alte probleme
Eu dupa cateva zile cu greturi extreme, in care nu am reusit sa bag carne in gura decat in cantitati f mici, acum ma simt putin mai bine. Sunt pe regim de paine prajita si apa, dar macar nu mai simt ca ma dezintegrez incet
Burticutze, sarcini usoare |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel ,nu pot sa cred,wow,wow,ce ma bucur ca ti s-a indeplinit visul,in sfarsit
felicitari sa ai o sarcina usoara,fara greturi,fara probleme
Alexandra,dar nu manca ce nu-ti face bine,lasa carnea pe cand o sa poftesti la ea.
Lia,Lia,sanatate multa iti doresc |
|
|