Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinuca
Scris: Sunday, May 9, 2010 10:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
lia o cunostinta de-a mea a avut colul intredeschis de la 3 luni jumate, si a dus perfect sarcina la termen. fara serclaj si cu ultrogestan. asa ca nu-ti face griji, dar fara efort.
pupici!
sweet angel
Scris: Monday, May 10, 2010 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
irinuca ma bucur sa aud ca au fost cazuri cu final fericit.
eu m-am trezit azi si mi se pare ca nu e chiar bine, simt iar ca ceva ma apasa ,inteapa in vagin, dureri de spate si ceva scurgere galbuie. sper sa fie bine, sunt ingrijorata, ma gandesc cand vine sotul de la lucru sa merg iar la urgente, sa vad poate s-a deschis colul mai tare.
stefy
Scris: Monday, May 10, 2010 11:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
off lia ce rau imi pare uff uff dar stai cumintica nu sta nici prea mult in picioare si nu face nici un pic de efort ne gindim la tinecomputerlove computerlove computerlove gravidutepupici pupici
sweet angel
Scris: Monday, May 10, 2010 1:47 PM
Nivel

stefipupici incerc sa stau cat mai mult in pat, ma dau jos doar daca e necesar. sper sa fie bine baietelul meu.
Ana
Scris: Monday, May 10, 2010 3:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Lia in patut esti cel mai in sigurantacomputerlove computerlove
monique
Scris: Monday, May 10, 2010 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
sweet angel wrote:
irinuca ma bucur sa aud ca au fost cazuri cu final fericit.
eu m-am trezit azi si mi se pare ca nu e chiar bine, simt iar ca ceva ma apasa ,inteapa in vagin, dureri de spate si ceva scurgere galbuie. sper sa fie bine, sunt ingrijorata, ma gandesc cand vine sotul de la lucru sa merg iar la urgente, sa vad poate s-a deschis colul mai tare.
monique
Scris: Monday, May 10, 2010 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006

Lia, si eu am avut colul deschis pana la 7 luni jumate, si intre lunile 3 si 8 am facut permanent cate 4 injectii pe zi pt dureri si mentinere a sarcinii. Efort ZERO. Si nu e de gluma. Daca vrei bebe ttrebuie sa te obisnuiesti sa stai doar intinsa. Nu ridici nimic mai greu de 1 kg, nu cari, nu faci curatenie, nu efort. Stat in picioare cat mai putin cu putinta. Stiu ca ce scriem noi aici e ca luat din carti dar trebuie sa constientizezi ca e singura posibilitate de a duce sarcina la capat.
Te pup si sa auzim de sanatate.
sweet angel
Scris: Monday, May 10, 2010 8:41 PM
Nivel

monique , si ai stat doar in pat ? nu ai iesit deloc? eu am citit azi ca nu trebuie sa stai doar in pat ca poti face tromboza din cauza ca nu faci miscare.
4 injecti pe zi sau pe sapt luai? ca mie mi-a dat 1 la 3 zile.
spune-mi te rog ce simtome aveai tu , cand ti s-a deschis colul, ca eu ma gandesc ca la eco a zis ca colul este inchis dar e scurt si moale, nici nu stiu acum daca e deschis sau nu, si cand ma ridic din pat simt ca ma apasa cumva burta. si m-a speriat scurgerea de dimineata, galbuie , lichida si acum nici urma de ea. sper doar sa fie bebe bine si sa ajungem cat mai aproape de 37 de sapt.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 10, 2010 9:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Lia, fetele au dreptate: menajeaza-te cat de mult posibil! si eu am avut colul deschis putin si am fost super crizata dar medicul m-a consemnat la pat si tratament de mentinere a sarcinii. mergi la medic daca esti ingrijorata si ai grija de tine! multa sanatate!computerlove

Mela, draga mea, tu ce mai faci? sper ca esti bine!computerlove
Mela
Scris: Monday, May 10, 2010 9:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anca,multumesc de intrebare computerlove eu sunt bine,sunt happy ca au trecut greturile,ca n-am probleme majore si ma rog sa o duc macar asa pana la termen angel burta e mare pentru 17 saptamani,o sa ma pozez zilele astea.
sweet angel
Scris: Tuesday, May 11, 2010 11:06 AM
Nivel

love mela abia astept sa iti vad burticalove
shirel felicitari burticut-o yes yes yes
shirel
Scris: Tuesday, May 11, 2010 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
sweet angel wrote:
love mela abia astept sa iti vad burticalove
shirel felicitari burticut-o yes yes yes

Multumesc multumesc.Sunt iarasi printre voi!!!Mela ce ai crezut ca scapi de mine uite ma tin lant sa fiu gravida impreuna cu tine!Fericitele de noi.
Woooooow sunt fericita pana la maximum de abia astept sa tin inca un bebelus in bratze sau poate doi dar asta ce conteaza principalul este sa fim sanatosii.
Wooooooow multumesc lui D-zeu pentru a nu stiu cata oara pentru surpriza frumoasa pe care mi-a facut-o de ziua mea.Am stiut eu ca nu ma uita!Vedeti asta inseamna credintza!yes yes yes yes yes yes yes
bulinutza
Scris: Tuesday, May 11, 2010 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Shirel, , felicitari inca o data burtica draga si "proaspata"...yes yes yes

Lia, si eu am avut col scurtat, am stat in spital cateva zile, apoi in concediu medical pana la sfarsitul sarcinii...Odihna multa, efort extrem de putin. Mie mi-a dat voie dr sa ma plimb in fiecare zi cate putin. Eu am luat doar no-spa si progesteron. Problemele mele au inceput la 21 de saptamani. Si uite ca am ajuns fara probleme la 38 si acum am in brate minunea...
Hai capul sus si veti grija de voi!!!

Mela, ce ma bucur ca ai scapat de greturi...de acum incolo va fi mai bine...abia astept sa vad burtica....haaaaaaiii..nu ne lasa sa asteptam...Mi-e dor de tine...

Offff...cat de mult mi-as dori sa fiu si eu acum, aici, cu voi...sic
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 11, 2010 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Shirel yes yes yes felicitari din tot sufletul!!! Sarcina usoara, mami! Chiar imi doream sa fim impreuna gravidutze computerlove

Mela, ce bine ca ai scapat de greturi computerlove

Lia, ma rog sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana la termen, fara alte probleme computerlove

Eu dupa cateva zile cu greturi extreme, in care nu am reusit sa bag carne in gura decat in cantitati f mici, acum ma simt putin mai bine. Sunt pe regim de paine prajita si apa, dar macar nu mai simt ca ma dezintegrez incet ras

Burticutze, sarcini usoare computerlove
Mela
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel yes yes ,nu pot sa cred,wow,wow,ce ma bucur ca ti s-a indeplinit visul,in sfarsit newclap
yes yes yes yes yes yes yes
felicitari firstprize sa ai o sarcina usoara,fara greturi,fara probleme angel

Alexandra,dar nu manca ce nu-ti face bine,lasa carnea pe cand o sa poftesti la ea.

Lia,Lia,sanatate multa iti doresc computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.