Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sarcina usoara scumpe gravidutze!!! |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| buna fetele, miercuri am mers la spital la urgente , m-a pus pe masa si imediat mi-a facut fisa de internare, colul era putin deschis, mi-a facut injectii pt mentinera sarcini si inca ceva in vena. ieri am facut eco , bebe e bine are 13,3cm e sigur baiat lichidul amniotic in valorile normale , nu a apucat sa se scurga, placenta e lipita. doar ziceau ca cervixul e moale si are 3cm,nu stiu exact ce inseamna, azi m-au lasat acasa dar trebue sa fac injecti in continuare si repaus la pat. a si de sambata am inceput sa il simt pe bebe, la inceput nu eram sigura ca e el, dar de ieri sunt convinsa. dr a zis ca dupa ce il simt bine sa numar cel putin 12 miscari pe zi. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| sweet angel, sarcina usoara in contunare, si Doamne ajuta sa fie bine, pana la termen. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Anabella, bafta si vesti bune! Alexandra, sarcina usoara in continuare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| pupici fetelor si sarcina usoara la toata lumea! lia muuuulta sanatatae!!!la amandoi! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Sweet angel, ai grija de bebita, stai cumintica in pat si incearca sa te relaxezi
Charlize, multumesc
Eu de dimineata am avut o stare tare ciudata, ameteam si imi tremurau mainile si picioarele. Dupa vreo 2 ore mi-am revenit, acum sunt bine. Urmeaza sa merg la doctor, sper sa fie totul bine. Revin cu stiri, bune sper. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupici si de la noi la fiecare graviduta in parte! |
|

| Am venit de la control, sunt putin cam in ceatza...Prima data a vazut un saculet si a zis ca ala e bebe, apoi s-a mutat in cealalta parte a uterului si a gasit alt saculet, si a zis ca de fapt acolo e bebe. Apoi mi-a explicat ca primul este doar o reactie normala in sarcina Asa...bebe e miiic, are abia 1,7 mm, nu i-am putut asculta inimioara, dar urmeaza o eco peste 3 sapt, cand sigur o vom auzi
Deci daca totul e ok, peste 3 saptamani vedem mai bine ce si cum. Cred ca ar fi fost mai bine sa merg la primul control abia saptamana viitoare, dar in fine, asa a fost sa fie.
Copiat din jurnal. |
|
| alexandra dar nu e posibil sa fie gemeni? ca si atunci pot sa fie 2 saculeti. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,ce rau imi pare ca treci prin asta sanatate multa tie si lui bebe si sa nu te mai prind ca te muti sau ca te obosesti,da?
Alexandra,analize de sange,urina,nu ti-a dat sa faci? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sarcina usoara, burticute dragi! |
|

| Sweet angel, a zis ca nu pot fi gemeni, pt ca in primul saculet nu era bebe.
Mela, mi-a facut un test de urina pt ca m-am plans eu de usturimi la urinare, dar a iesit ok. Mi-a luat si secretie.
Sper sa fie bine... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Alexandra ,sanatate ,asteptam vesti!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Sweet Angel e important sa nu faci efort si sa nu stai mult in picioare daca s-a deschis colul. Sarcina usoara va doresc tuturor viitoarelor mamici! |
|
| fetelor multumesc ca va ganditi la mine. am o intrebare daca stie cineva sa imi raspunda , daca colul e deschis , ramane asa sau e posibil sa se inchida? |
|
|
|