|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel,multumim pentru vestile despre stefania si sper cat de curand sa revina si ea cu poze si impresii |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
|
Shirel,dai o bere daca e baiat iar daca -i fata o sa dam noi toate cele ce am zis ca e baietel!Glumesc... .Orice ar fi ,sanatos sa fie.Dar ma uitam cat de repede trece timpul.... .Deja ai 9 saptamani
Fetelor,sarcina usoara in continuare.Eu va citesc din umbra... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| nu am apucat sa felicit noile burtici desi am vazut minunatele vesti!
felicitari Shirel, in sfarsit visul tau de a avea bebe 3 se indeplineste! daca iti doresti gemeni, asa sa fie, sa dea Dumnezeu sa ai doi bebelasi!
felicitari Oana Nicole, asta da surpriza! m-am bucurat tare mult cand am vazut anuntul tau! sa fie intr-un ceas bun!
burtici dragi va uram sarcini usoare si bebelasi sanatosi, la termen! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Ma inscriu si eu pe lista de gravidutze. Am intrat in a 13-a saptamana si maine merg la a doua ecografie. Am facut si la 6 saptamani cand bebe era cat un bob de mazare si i-am auzit bataile inimii. Cred ca si maine o sa fie la fel de emotionant. Va tin la curent si pup toate celelalte burticute.
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| valerrie chiar ma gandeam intr-o zi la tine , ai anuntat ca esti insarcinata , apoi nu ai mai intrat. eu azi merg la eco morfologica. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Valerrie,sarcina usoara in continuare
Lia,astept vesti cu nerabdare
Shirel,cum te mai simti? |
|
| mela mai ai de asteptat , am programare la ora 15 si nu e aici in oras, am vrut sa merg in alt oras ca zicea dr ca au acolo aparatura mai performanta . apoi vreau sa merg la un magazin tot acolo in oras sa vad ce mai gasesc pt bebe. deci abia mai tarziu o sa vin cu vestile .am pregatit si cd gol sa iau cu mine si sa il rog pe dr daca vrea sa imi puna ecografia si pe cd sa o am amintire. am si eu niste emotii sa imi vad ingerasul , sa vad ce spune in legatura cu colul. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Srcina usoara in continuare tututor partenerelor de burtica! Mela,ce sa-ti spun sunt Ok deci asa si asa vomit o data pe zi dar sunt obosita si cu dureri de cap ingrozitoare care nu trec nici cu pastile.Deabia astept sa trec peste perioada asta!Fugi la jurnal sa vezi o fantoma ,alba ca varul care sta sa lesine mereu! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sweet angel wrote:mela mai ai de asteptat , am programare la ora 15 si nu e aici in oras, am vrut sa merg in alt oras ca zicea dr ca au acolo aparatura mai performanta . apoi vreau sa merg la un magazin tot acolo in oras sa vad ce mai gasesc pt bebe. deci abia mai tarziu o sa vin cu vestile .am pregatit si cd gol sa iau cu mine si sa il rog pe dr daca vrea sa imi puna ecografia si pe cd sa o am amintire. am si eu niste emotii sa imi vad ingerasul  , sa vad ce spune in legatura cu colul.
Voi nu primiti direct Cd-ul de la doctor,mai ,mai ce zgarcenie!Succes si transmitei salutarii bebelusului de la noi! |
|
| shirel pana acum am primit doar poze, sunt curioasa daca azi imi face 3d sau 4d , pana acum mi-a facut doar 2d. si cu cd-ul eu il iau de acasa , dar cine stie daca o sa vrea sa imi puna eco pe cd. |
|
| te-am vazut,Shirel,esti cam palida da,dar tot frumoasa ramai
Lia,intru eu si mai pe seara sa aflu vestile,nu-i problema |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Succes sweet_angel la eco, iti tin pumnii sa fie totul bine. . Legat de sarcina pot sa spun ca am greturi, dar am vomat doar odata pana acum, si nu prea pot sa mananc. Si eu obosesc si de-abia astept sa ajung seara acasa de la serviciu sa ma bag in pat. La serviciu imi cade capul pe birou uneori de somn... Nu suport metroul, e cosmar dimineata mai ales, merg cate o statie, cobor, stau pe banca il iau pe urmatorul si tot asa. Astea le uitam, e frumos ca in noi e o viata, eu doar la asta ma gandesc.
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Pe mine ma cam sperie o scurgere maro deschis pe care o am de vineri. Cred ca sun azi la doctora sa vad ce zice...sper sa nu fie probleme... |
|
| Alexandra,eu am avut o scurgere maronie cand am fost in tara,pentru 3 zile,apoi dupa ce am ajuns inapoi,cred ca de la drumul lung cu masina mi s-a tras.de cum i-am zis dr de ea m-a pus la control,dar nu era nimic,colul a ramas inchis,la eco nu se vedea nimic pe uter... oricum stiu ca si eu eram ingrijorata atunci...poate ai racit sau poate nu e nimic,dar ca sa fii sigura mergi la medic
Valerrie,mai ai putin,trec greturile si te vei bucura de sarcina cu adevarat |
|
| am venit de la eco bebe e bine , a crescut conform perioadei de amenoree. nu am fost multumita de servicile oferite. shirel sunt astia mai zgarciti decat iti poti imagina , nu a vrut sa imi puna eco pe cd, nici macar 3d nu mi-a facut .2d normal.pana si poze mi-a dat una singura cu coloana. important e ca bebita e bine dar sunt dezamagita ma asteptam la mai mult de la eco asta. avea o foaie unde sunt trecute toate organele ce trebuie sa le vada si sa le masoare , in afara ca ne-a spus sexul care nu era pe foaie , in rest nimic nu s-a uitat in plus fata de ce era scris pe foaie . are 18,5 masurat de la cap la fund ,eu am citit ca de la 20 de sapt il masoara de la cap la talpi. dar cum zic important e ca bebita e ok . |
|
|