|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| sweet angel wrote:sousourel acum ti-am vazut dulceata de fetita pt prima data Esti o draguta |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetelor ce luati voi cand aveti dureri de cap? nu mai suport durerea |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Paracetamol merge la gravide,Lia. sanatate |

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Lia sanatate multa sa trece durerea cat mai repede,sarcina usoara!!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| nimic lia... ii mananc zilele sotului meu si parca imi ia durerea cu mana ... |
| irinuca nu era acasa sotul meu dupa ce a venit mi-a mai trecut , dar acum ma doare iar , numai ca nu asa de rau ca mai devreme. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| Sweet angel,inca nu am DPN dar dupa socotelile noastre fiind deja profesiunisti ar iesi inceputul lui ianuarie.ceea ce este ciudat ca CM ultimul l-am avut pe 4.o4 dar nr de zile este 37 de zile si doctorul nu i-a asta in considerare si de aceea DPN meu va fi dupa el undeva pe la sfarsitul lui decembrie si idiotii astia pot sa si grabeasca nasterea daca vede ca depasesc cu mult data programata pentru nastere![/quote]
Shirel si eu sunt la fel ca tine ,cu o zi diferenta,eu am avut ultimul CM pe 03.04.2010 si sincer ma tem k o sa nasc de sarbatori La fel o duc si eu cu greturile si lipsa poftei de mancare numai ca eu nu vomit si mananc doat piersici si banane.Sper sa ne revenim cat mai curand.Pupici burtici
|
|
| am3lya cam rar intri pe la noi.
fetelor m-am uitat pe listuta gravidutelor de la inceputul topicului, multe au nascut mai sunt vreo 3 -4 fete care trebuie sa nasca inaintea mea. irinuca tu ai ramas cea care naste prima , apoi mada si dupa teea.sa vedem eu cu mela care din noi naste prima.
dar cine e stefania si f dana? au nascut deja ? ca si ele sunt pe listuta , stefania are 42 de sapt si cealalta 8 luni si 8 zile. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Salutari tuturor burticilor. Eu vin direct aici, nu prea am avut timp sa trec si pe la aspirante. Nici de data asta... Din pacate, nu am reusit sa intru mai devreme ca sa imi impartasesc cu voi bucuria. Oricum, pana in octombrie sunt alaturi de voi, pe listuta.
Am vrut sa scriu povestioara sarcinii (de pana acum) aici, insa cred ca voi deschide un jurnal... ca sa imi amintesc "all in one" de aceasta perioada ramasa pana la momentul cand voi naste.
|
|
| oana felicitari pt burticuta. ce ascunde burtica ta? o fetita sau un baietel? tu ne-o iei inainte cred si mie si la mela ca ai mai mult cu 3 zile. nu mai conteaza important e sa fie sanatosi bebei nostri. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,felicitari pentru sarcina abia astept sa te vad burticuta
Lia,Stefania o fi nascut,din pacate nu prea mai scrie pe forum...sper sa intre totusi sa ne mai dea cate o veste.iar de Fdana nu stiu nici eu prea multe. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| oana,deci tu esti burticuta misterioasa.felicitari si sarcina usoara in continuare.ce ascunde burtica ta? pe stefania nu am mai vazut-o nici pe mess.sigur a nascut si e ocupata cu 2 pitici |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, felicitari si sarcina usoara! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| oana_nicole wrote:Salutari tuturor burticilor. Eu vin direct aici, nu prea am avut timp sa trec si pe la aspirante.  Nici de data asta... Din pacate, nu am reusit sa intru mai devreme ca sa imi impartasesc cu voi bucuria. Oricum, pana in octombrie sunt alaturi de voi, pe listuta. Am vrut sa scriu povestioara sarcinii (de pana acum) aici, insa cred ca voi deschide un jurnal... ca sa imi amintesc "all in one" de aceasta perioada ramasa pana la momentul cand voi naste.
Draga de tine .Felicitari mami . Sii ce ai acolo in burtica, fetita sau baietel? Cum a reactionat Ruxi? Sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Multumesc de urari, dragelor, si de frumoasa primire in randul burticilor de pe forum. Pana acum se pare ca minunea din burtica e fetita. Saptamana viitoare am programare la echo 4D si atunci vom inlatura orice dubii.
taty, ma intrebai de Rux, cum a reactionat. Nu cred ca isi da seama inca foarte bine... A inceput sa fie totusi curioasa, mai ales de cand a observat ca mi-a crescut putin burtica. E suparata ca nu o mai iau in brate... si imi tot spune sa il scot pe bebe din burta mai repede... ca are ea grija de el... si sa o iau in brate. Sunt multe aspecte care trebuie luate in seama, ca nu cumva sa se simta data la o parte. Trebuie sa citesc sau sa recitesc discutiile de la subiectele unde s-a vorbit pe aceasta tema, reactia primului copil la aparitia celui de-al doilea... sa ma mai documentez. |
|
|