Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
mela felicitari pt fetitanewclap
ti mine primul eco care l-ai facut? bebe tau avea forma boabei de mazare, si toti zicea ca e fetita, la mine si la teea era in forma de boaba de orez, si cineva zicea ca e baiat, asteptam si confirmarea de la teea.
irinuca ai dreptate , tu ai baietel , mada , eu, teea?
gravidutelor care nu prea va prezentati la apel , ce aveti voi in burtica fetite sau baietei? e mela singura cu fetita?
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mela wrote:
Praslea,fetita e angel imi scriai la jurnal ca banuiesti ce e,aveai dreptate? ras

Am3lya,mai am o fetita,mai am si un baietel,pot sa zic ca ma opresc aici,ajunge ras

Oanamaria,Roxy,multumesc computerlove computerlove

Da,da, fetitza banuiam ca e, dupa burtica dance coeur Si nu stiu, ma uitam la fatza ta in poze si imi dadeai sentimentul ca ascuzi o fetitza in burtica aia cocheta. Va pup si sarcina usoara!!!hearts
Si la Teea am o banuiala dar tot ma abtin...ca altfel devin prezicatoare de burtici...hohot Eh...sunt chestii pe care le-am observat la mine si la gravidutele de pe langa mine, desi nu e nimik general valabil dar vad ca deocamdata se aplica....pupici
simo
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Mela, felicitari ! Nu te stresa cu kg, le dai jos dupa !Voi sa fiti sanatoase !
ioana0023
Scris: Tuesday, May 18, 2010 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Felicitari Mela!
Si va urez succes si celorlalte fete...spor la opilasi! ras
shirel
Scris: Tuesday, May 18, 2010 10:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mela ,zau chiar gata ai de gand sa inchizi fabrica,sau cum va vrea D-zeu?

Praslea,ghicitoareo de burtici ce zici ca am eu? sic hohot

Irinuca,nu mami nu este cazul sa vina fetitzele este cazul sa mai vina si gemeni si baieti si fetitze!!hohot hohot Voi nu credeti?sic

Eu ce sa va spun deocamdata ma tradez cu rosii si branza cu mucegai pentru greturi!pupici pupici
AlexandraL
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Trec si eu pe aici...se pare ca la mine nu se aplica faza cu greturile de dimineata, la mine sunt seara! In rest, mai ametesc, uneori ma simt mai bine, alte ori mai rau, obosesc repede si ma culc ziua cu Ioan. Casa mea arata ca dupa razboi, dar nu-i bai, sotul zice sa angajeze pe cineva, dar nu am chef sa vad pe nimeni strain, asa ca mai traim in cocina pana reusesc sa le mai aranjez...

Abia astept ecografia de saptamana viitoare yes

Mela, felicitari pentru burtica roz, sper sa te urmez computerlove

Shirel, eu stiam ca nu e voie branza cu mucegai in sarcina, de fapt, niciun fel de branza nepasteurizata. Pupici si sa treaca greturile cat mai repede computerlove

Burtici, va imbratisez cu drag computerlove computerlove computerlove
Fluturas
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:20 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mela,felicitari pentru burtica roz,cred ca e tare fericita lara.

restul gravidutelor,sarcina usoara si fara greturi va doresc
am3lya
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/10/2010
fetelor sunt speriata un pic...am niste intepaturi sau mici dureri in partea dreapta jos ...la ovare cred...aseara m-a durut un pic mai tare si azi vreo 2 min de dimineatza.
oare ce esteoare ,sunt stresata tare
Mela
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,eu am zis ca inchid fabrica,nu ma simt in stare,fizic,de mai mult ras Mircea zice ca vrea gemeni,eu l-am trimis sa se ia de mana cu tine hohot el oricum are deja 4 copii,sa-i traiasca si sa-i ajunga sic

Lia,uite ca am uitat pe moment de faza cu diferenta de la primele eco dintre bebeii nostrii,dar acum chiar sunt curioasa ce-o fi si la Teea majoreta

Alexandra,al meu s-a pus pe treaba sic sa-l vezi cum aspira,ca o albinuta e ras numai la mancare si spalat de vase nu se baga.

Irinuca,Liz,Taty,Fluturas,Ioana,Simo,Praslea,va multumesc pentru felicitari iloveyou

Am3lya,nu stiu ce sa fie...daca ai dureri mari te duci la dr.pe cand ai programat primul eco?
am3lya
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:50 AM
Nivel

nu am dureri foarte mari ,,suportabile si la medic tocmai ce am fost
am sa ajung peste 3 saptamani,,sper sa fie bn....ms Mela
Mela
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Am3lya,ti-a facut si eco si control pe masa? a inceput sa bata inimioara sau inca era prea mica sarcina?
am3lya
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:04 AM
Nivel

da mi-a facut si eco abdominal si control p masa, dar nu mi-a zis nmk de inimioara doar ca am 5 saptamani si k este bine deocamdata sarcina.
am inteles ca ar fi normale durerile ca se mareste uterul.dar imi doresc foarte mult sarcina si deasta imi fac griji pt orice
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
am3lya ai mare grija. si la mine a inceput cu mici intepaturi la prima sarcina si s-a sfarsit cum nu se poate mai prost. deci grija mare.acuma nu e musai sa fie nasol, se poate sa fie si altceva.nu vreau sa te sperii.
am3lya
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:31 AM
Nivel

normal ca m-am speriat ,Doamne ajuta sa fie binecry
bulinutza
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Sarcina usoara dragelor!!!

Aveti grija de voi si de burtici!!!

Mela, felcitari si aici pt burticutza dragalasa si ROOOOOOOOOZ...coeur coeur coeur

Lia, cum mai esti?

Amlya, stai linistita...linistea ta si optimismul conteaza cel mai mult! Ai sa vezi ca totul va fi bine...

Alexandra??? Tot cu greturile??? Hai mami drag, ca trec si astea...papa doar ce-ti place...eu n-am mancat carne toata sarcina...bleach...

Shirel te-ai "asezat" confortabil aici, da???? Eeeee..cum e burtica din nou???

Pupici pe burtici tutror!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.