Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Friday, March 19, 2010 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
am fost la urgente ca a mai iesit de data asta ceva ce semana cu un muc dar rosu-maroniu, tot fara sangerare. l-am luat intr-o punguta si l-am aratat a zis ca e mucus care se formeaza de la progesteron probabil sau poate e o infectie sa fac o lama, eco nu mi-a facut , s-a uitat doar inauntru si a zis ca din uter nu a iesit nimic fiindca colul este inchis, dar daca apare sangerare sau dureri mari de burta sa merg chiar si noaptea din nou la urgente.
sousourel
Scris: Friday, March 19, 2010 9:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Uneori vaginul se pare ca elimina tot felul de mucusuri mai ciudate, dar atata vreme cat dopul e la locul lui, nu cred ca ai motive de ingrijorare. Te pup, ai grija mare de tine si vezi cat de mult stai in picioare.pupici

Noi suntem mari de tot.Am senzatia ca trebuie sa se fereasca lumea cand ma intorc intr-o parte sau altaras si ma doare rau in partea dreapta, sub coaste. Ba mai au treaba cu mine si niste hemoroizi din aceia nervosi si iritati.uff

Partea cea mai interesanta e aceea ca la un ecograf "spontan" pe care l-am facut din cauza greturilor de peste noapte, doctorul s-a pronuntat surprins :"stiti ca aveti un baietel?"

La care intrebare, eu am inceput sa rad. Totusi nu era prea sigur, vorbea de o asa zisa "criza genitala" asa ca pana sambata viitoare cand merg la doctorita, ma numesc "ou kinder cu surprize" ca sa citez doi clasici (dragi mie) in viatacomputerlove ras
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, March 20, 2010 1:34 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove computerlove Fetelor, va multumesc si aici pentru sustinerea morala...computerlove computerlove iloveyou iloveyou
Lia, stai linistita daca colul e inchis.Sarcina usoara in continuare!
Sousourel...hohot Daca ti-as spune ca prima intrebare dupa ce s-a nascut Teo, eu si sotul meu in acelasi glas: e fetitza???hohot hohot hohotNu conteaza ce e, sanatos/a sa fie pupici Pupici si sarcina usoara!
Sarcina usoara tuturor burticutelor! computerlove computerlove computerlove computerlove
Sabina12
Scris: Saturday, March 20, 2010 2:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2010
Mai este un pic, cateva zile si imi voi naste fetita.yes yes Voi fii mamica de doua fetite! Imi voi simti fetita , o voi lua in brate, o voi mirosi...de abia astept! ieri, cred ca a fost penultimul piciorus simtit, a fost ceva frumos! de abia astept sa o nasc, sa o vad, deja mi-o inchipui...sper sa fie totul bine si sa o nasc sanatoasa!
Sabina12
Scris: Saturday, March 20, 2010 6:01 PM
Nivel

Acum in acest moment i-am simtit si i-am vazut manuta Dianei.yes yes yes De abia astept sa o cunosc! E tare ciudat sentimentul de a o cunoaste si foarte, foarte frumos!
Mada&Alexia
Scris: Saturday, March 20, 2010 8:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Sabina sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasacomputerlove

Sousou mai este putin, in curand o sa fi o mamiiiii frumoasailoveyou

Lia ma bucur ca totul este bine cu bebeiloveyou

Pupici dulcici la gravidutepupici pupici
Sabina12
Scris: Saturday, March 20, 2010 8:33 PM
Nivel

Mada&Alexia wrote:
Sabina sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasacomputerlove

Sousou mai este putin, in curand o sa fi o mamiiiii frumoasailoveyou

Lia ma bucur ca totul este bine cu bebeiloveyou

Pupici dulcici la gravidutepupici pupici

multumesc!!!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
Irinuca
Scris: Saturday, March 20, 2010 10:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Sabina iti doresc nastere usoara si bebe frumos si sanatos! computerlove
pupici mamici!iloveyou
roxy_oxxy
Scris: Sunday, March 21, 2010 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
sarcina usoara si nastere la termen va doresc tuturor burticilorpupici pupici pupici pupici pupici
sweet angel
Scris: Sunday, March 21, 2010 1:47 PM
Nivel

fetele gravidutele stiti cumva la cate saptamani se ridica uterul?
mie mi se pare ca e un pic mai sus decat era.
Sabina12
Scris: Sunday, March 21, 2010 2:14 PM
Nivel

Irinuca wrote:
Sabina iti doresc nastere usoara si bebe frumos si sanatos! computerlove
pupici mamici!iloveyou

multumesc!!!!!!computerlove computerlove iloveyou coeur
Anelise
Scris: Monday, March 22, 2010 10:17 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sarcina usoara gravida si multi pupici la fiecare burtica in parte! pupici pupici pupici
Sabina, bine ai venit la noi! pupici Nastere usoara si bebe sanatos tun! angel
Sousourel, ce-am mai ras cu oul kinder! hohot Mai e putin si gata, vine surpriza! bounce pupici pupici
Sweet, nu stiu sa-ti raspund, dar ma bucur ca totul e bine cu bebe! pupici
Mela
Scris: Monday, March 22, 2010 11:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lia,asa se spune,ca uterul urca in saptamana 10 de sarcina,eu cred ca mai degraba se dezvolta,creste,se lateste,se lungeste...
sweet angel
Scris: Monday, March 22, 2010 6:15 PM
Nivel

liz , mela pupici si multumesc de raspunsuri ,
acum vin cu alta intrebare, pe voi va doare burta? inainte erau dureri asemanatoare cu cele menstruale acum parca sunt altfel nu prea stiu sa le descriu ca nu am mai avut asa dureri, ma doare uneori si e parca o intepatura ,o lovitura nu stiu .am citit ca e normal cum creste uterul, de asta va intreb aveti si voi asa dureri ? sau gravidutele mai mari ati avut?
eu ma gandesc ca de felul meu sunt mai sensibila la dureri sincer nu prea le suport, nu stiu ce o sa fac cand voi naste.
Mela
Scris: Monday, March 22, 2010 6:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lia,da,am dureri,uneori si crampe,am avut si in celalalte doua sarcini.nu chiar in burta,unde e bebelul,mai degraba in jurul burtii.iar intepaturi am mai zis acum ceva vreme,am in special sub coaste,in partea dreapta,unde e ficatul.
aseara am stranutat,stateam intinsa pe spate,n-am apucat sa ma ridic si nu-ti pot explica ce intepaturi am avut sub burta,de zici ca ma taia cineva uff
cand o sa nasti o sa-ti faci epidurala si n-o sa ai nici o durere pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.