|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am fost la urgente ca a mai iesit de data asta ceva ce semana cu un muc dar rosu-maroniu, tot fara sangerare. l-am luat intr-o punguta si l-am aratat a zis ca e mucus care se formeaza de la progesteron probabil sau poate e o infectie sa fac o lama, eco nu mi-a facut , s-a uitat doar inauntru si a zis ca din uter nu a iesit nimic fiindca colul este inchis, dar daca apare sangerare sau dureri mari de burta sa merg chiar si noaptea din nou la urgente. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Uneori vaginul se pare ca elimina tot felul de mucusuri mai ciudate, dar atata vreme cat dopul e la locul lui, nu cred ca ai motive de ingrijorare. Te pup, ai grija mare de tine si vezi cat de mult stai in picioare.
Noi suntem mari de tot.Am senzatia ca trebuie sa se fereasca lumea cand ma intorc intr-o parte sau alta si ma doare rau in partea dreapta, sub coaste. Ba mai au treaba cu mine si niste hemoroizi din aceia nervosi si iritati.
Partea cea mai interesanta e aceea ca la un ecograf "spontan" pe care l-am facut din cauza greturilor de peste noapte, doctorul s-a pronuntat surprins :"stiti ca aveti un baietel?"
La care intrebare, eu am inceput sa rad. Totusi nu era prea sigur, vorbea de o asa zisa "criza genitala" asa ca pana sambata viitoare cand merg la doctorita, ma numesc "ou kinder cu surprize" ca sa citez doi clasici (dragi mie) in viata |

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Fetelor, va multumesc si aici pentru sustinerea morala... Lia, stai linistita daca colul e inchis.Sarcina usoara in continuare! Sousourel... Daca ti-as spune ca prima intrebare dupa ce s-a nascut Teo, eu si sotul meu in acelasi glas: e fetitza??? Nu conteaza ce e, sanatos/a sa fie Pupici si sarcina usoara! Sarcina usoara tuturor burticutelor! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2010 Mesaje: 30
| Mai este un pic, cateva zile si imi voi naste fetita. Voi fii mamica de doua fetite! Imi voi simti fetita , o voi lua in brate, o voi mirosi...de abia astept! ieri, cred ca a fost penultimul piciorus simtit, a fost ceva frumos! de abia astept sa o nasc, sa o vad, deja mi-o inchipui...sper sa fie totul bine si sa o nasc sanatoasa! |
|

| Acum in acest moment i-am simtit si i-am vazut manuta Dianei. De abia astept sa o cunosc! E tare ciudat sentimentul de a o cunoaste si foarte, foarte frumos! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Sabina sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa
Sousou mai este putin, in curand o sa fi o mamiiiii frumoasa
Lia ma bucur ca totul este bine cu bebe
Pupici dulcici la gravidute |
|

| Mada&Alexia wrote:Sabina sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa Sousou mai este putin, in curand o sa fi o mamiiiii frumoasa Lia ma bucur ca totul este bine cu bebe Pupici dulcici la gravidute multumesc!!!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Sabina iti doresc nastere usoara si bebe frumos si sanatos! pupici mamici! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sarcina usoara si nastere la termen va doresc tuturor burticilor |
|
| fetele gravidutele stiti cumva la cate saptamani se ridica uterul? mie mi se pare ca e un pic mai sus decat era. |
|

| Irinuca wrote:Sabina iti doresc nastere usoara si bebe frumos si sanatos! pupici mamici! multumesc!!!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sarcina usoara si multi pupici la fiecare burtica in parte! Sabina, bine ai venit la noi! Nastere usoara si bebe sanatos tun! Sousourel, ce-am mai ras cu oul kinder! Mai e putin si gata, vine surpriza! Sweet, nu stiu sa-ti raspund, dar ma bucur ca totul e bine cu bebe! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,asa se spune,ca uterul urca in saptamana 10 de sarcina,eu cred ca mai degraba se dezvolta,creste,se lateste,se lungeste... |
|
| liz , mela si multumesc de raspunsuri , acum vin cu alta intrebare, pe voi va doare burta? inainte erau dureri asemanatoare cu cele menstruale acum parca sunt altfel nu prea stiu sa le descriu ca nu am mai avut asa dureri, ma doare uneori si e parca o intepatura ,o lovitura nu stiu .am citit ca e normal cum creste uterul, de asta va intreb aveti si voi asa dureri ? sau gravidutele mai mari ati avut? eu ma gandesc ca de felul meu sunt mai sensibila la dureri sincer nu prea le suport, nu stiu ce o sa fac cand voi naste. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,da,am dureri,uneori si crampe,am avut si in celalalte doua sarcini.nu chiar in burta,unde e bebelul,mai degraba in jurul burtii.iar intepaturi am mai zis acum ceva vreme,am in special sub coaste,in partea dreapta,unde e ficatul. aseara am stranutat,stateam intinsa pe spate,n-am apucat sa ma ridic si nu-ti pot explica ce intepaturi am avut sub burta,de zici ca ma taia cineva cand o sa nasti o sa-ti faci epidurala si n-o sa ai nici o durere |
|
|