Gravidutele noastre dragi - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, March 10, 2010 10:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De AICI am plecat.

0. Charlize - 39+ saptamani

1. Deziree

2. Sousourel

3. Stefania

4. Simo

5. FDana

6. Princess Lilou
img

7. Irinuca

8. Mada&Alexia

9. Teea09

10. Mela

11. Sweet Angel

12. Valentina2010

13. 2na

14. Alyna

15. AlexandraL

Ultima actualizare: 07.05.2010

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! pupici
Anelise
Scris: Wednesday, March 10, 2010 10:35 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cate burtiiiiici! dance Felicitari tuturor si sarcina usoara la fiecare in parte! coeur pupici pupici
sweet angel
Scris: Wednesday, March 10, 2010 11:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
multumim adriana pt listuta si pt urari pupici
multumim liz pt urari,pupici te asteptam si pe tine din nou la gravidute:018:
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, March 10, 2010 11:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
pup burticile mari si micipupici . Eu am avut ieri si astazi niste zile mai grelebanghead banghead banghead parca nimic numai merge, cred ca l-am stresat si pe bebenervi dar saracutul nu zice nimic sta cuminte la mami in burticacopilas
teea09
Scris: Wednesday, March 10, 2010 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Wow Nu imi vine sa cred Wow SUNT OE LISTUTA yes yes yes yes

Decand am asteptat acest moment dance yes dance

Mada multa sanatate mami si ai grija de voi iloveyou coeur

Burtici sarcini usoare tuturor va doresc din suflet coeur coeur coeur coeur coeur
Mela
Scris: Wednesday, March 10, 2010 12:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu tocmai am primit rezultatele analizelor si ma perpelesc in ultimul hal.mi-a iesit la toxoplasmoza 429,8 U/ml,o valoare ffff mare,depaseste cu mult normalul,de unde am putut sa iau asa ceva nu stiu cry scrie acolo la recomandari ceva de genul:imunizare si protejare pacient.
si mai e una,tot la serologie,rubella (habar n-am ce e dar ma lamuresc imediat) tot asa,cu valoare mai mare decat ar fi cazul.
poate va dati seama cam in ce stare sunt maseluta a,si hemoglobina,cica ar trebui sa fie negativa dar la mine e pozitiva.plus o bacterie si ceva cristale in urina...
Maria & Mario
Scris: Wednesday, March 10, 2010 12:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Rubbela = rubeola ! Eu asa stiu !
Cat despre toxoplasmoza , tratament strict , monitorizare riguroasa si ..... multa , multa sanatate Mela si bebe !!!!
Ce de burticoase aveeem !
Anabella - deja ? Wow Felicitari atunci , mamicuta curajoasa ! E domnisoara garantat !!! love1
yaya
Scris: Wednesday, March 10, 2010 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2009
MULTA SANATATE LA BURTICI SI! MAMICIcomputerlove
Mela
Scris: Wednesday, March 10, 2010 12:51 PM
Nivel

Oana,asa ma gandeam si eu,la rubeola sau rujeola...
l-am pus pe Mircea sa vb cu dr,telefonul meu e descarcat,si medicul zice ca am inteles eu gresit,ca de fapt imunitatea e buna,dar atunci de ce bilogul a scris acolo "toxoplasmoza veche"...in fine,deseara ma duc pana la el,sa-mi explice fata in fata ce e cu valorile astea.IgM-ul de la toxoplasmoza (adica cel care inseamna o infectie recenta) e negativ,dar IgG-ul (care semnifica o infectie mai veche) e cel pozitiv si cu valori mari...
myha84
Scris: Wednesday, March 10, 2010 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Anabella yes yes yes yes yes sa fie intr-un ceas bun, si sa dea Dumnezeu sa fie fetita daca asta iti doresti computerlove
Laura
Scris: Wednesday, March 10, 2010 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Mela, relaxeaza-te. angel pupici Vei vedea ca va fi bine! computerlove
Felicitari tuturor gravidutelor si sarcina usoara in continuare.coeur angel pupici
sweet angel
Scris: Wednesday, March 10, 2010 1:52 PM
Nivel

mada dar ce sa intamplat? sper sa fie bine pupici
mela ai patit ca mine ieri cand am vazut rubeola anticorpi igG 189 si rubeola igM negativ, la fel toxo igG 63 si igM negativ, m-am stresat dar am inceput sa caut imediat pe net si apoi am sunat la dr si mi-a zis ca igg inseamna ca sunt imuna la boala ca am fost vaccinata pt ea sau am facut boala cand eram mica si acum nu mai este risc sa o fac din nou,si bebe va avea imunitate pana la 6 luni de viata, igg va ramane toata viata in sange.
si cristalele in urina am avut si eu a zis dr ca nu beau destule lichide , de cand beau 2l de apa plata pe zi nu mai am cristalele.asa ca mela bea ,bea ,bea si va fi bine.
cu hemoglobina ai inteles tu ceva gresit, nu trebuie sa fie negativa fara ea nu poti trai valori normale intre 12 si 16, o valoare mai mica de 12 indica o anemie , matusa mea la HB 6 era suspecta de leucemie, dupa cate stiu eu hemoglobina sunt celulele rosi din sange,
cat despre bacterie nu stiu dar astea ce ai scris mai sunt sunt in regula asa ca linisteste-te mergi si vb cu dr ca te lamureste el mai binepupici
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, March 10, 2010 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2008
Si eu zic la fel, trebuie sa te lamureasca dr sigur totul este in regula

La noi sunt simple problemute casnice care se rezolva incet incet dar pe mine ma streseaza, acum e ceva mai binepupici pup si multumesc Lia ca te gandesti la noipupici Teeapupici
sweet angel
Scris: Wednesday, March 10, 2010 2:05 PM
Nivel

mela m-am uitat din nou peste analizele mele si am vazut ca mi-au facut 2 analize de hemoglobina , una la sange care este cea despre care am explicat mai sus si una la urina care trebuie sa fie negativa.
eu cred ca tu te refereai la cea de la urina.
Mela
Scris: Wednesday, March 10, 2010 2:07 PM
Nivel

Lia,hemoglobina din sange e ok,e 12,5 dar hemoglobina din urina e pozitiva si ar trebui sa fie negativa.
cred ca ai dreptate cu rezultatele igg si igm,asa o fi cum spui tu,cam asa s-a exprimat si dr de familie, dar pentru ca n-am vorbit eu cu el n-am inteles exact,asa ca,pentru siguranta,merg eu la el mai tarziu.nici nu stii ce bine imi pare ca ai intrat si mi-ai raspuns,banuiam eu ca stii ceva legat de asta. computerlove si,decat sa ma stresez singura pe-aici vi-am spus voua of-ul meu,uite ca am gasit sprijin,ca intotdeauna si m-am linistit. angel grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.