Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela wrote:Anabella,felicitari  eu cred ca daca faceai tetsul dimineata se vedea mai clar a doua liniuta,important e ca e acolo sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara,fara greturi sau probleme multumesc Mela ma gandesc sa fac unul si dimineata sa fiu mai sigura |
|

| chiar o bucurie Bulinutzo,asteptam si noi cu drag sa fie rasfata familiei!!! multumesc mult de urari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Wwwooooooooow, ce-i aici!!! Tot forumul adunat, cu inima la gura... Fericire mare a dat peste forumul nostru! Anabella felicitari! Sa dea Domnul sa fie fetita! |
|

| multumesc Madanuta ce frumos ai vorbit |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anabella ce bucurie iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos
si acum sa va spun noutatile noastre, in ordine am primit si restul rezultatelor la rubeola, hiv,hepatita c, sifilis si toxoplasmoza, care au iesit toate negative. rubeola si toxoplasmoza ori le-am avut cand am fost mica, ori am fost vaccinata ca am anticorpi la ele,(maicamea zice ca nu le-am avut dar vaccinele ni le-a facut la timp), acum pot sa manc sunca, salata si tot ce nu aveam voie a zis dr. mai tarziu mi-a venit sotul acasa cu capul spart i-a cazut la lucru o piatra in cap si nu a vrut sa mearga la dr . azi la noi a nins toata ziua si am stat de dimineata in pat ,dupa masa am dormit si cand m-am trezit la 18:30 si am mers la baie pe tampon era o picatura de sange rozaliu, mi-am luat sotul si am mers imediat la urgente , acolo mi-a facut eco si a zis ca nu e de la bebe, nici de la placenta ca e lipita bine, poate o capilara ceva, bebe a crescut are 16mm, mi-a aratat cum ii bate inimioara , ce dulce e , apoi a zis ca se vede ca sarcina e in evolutie , ma doare si burta un pic sper sa fie bine bebelina mea, mi-a zis daca mai sangerez sa merg din nou la urgente. eu ma gandesc ca poate sa fie ziua cand trebuia sa imi vina cm ?, sau stresul cand mi-am vazut sotul cu capul spart............,offf e asa incapatanat daca tot am mers eu la urgente in acelasi spital ,l-am trimis sa mearga si el dar nu a vrut. |
|

| Multumesc Lavinia,multa santate sotului si tie! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,mi-a zis si mie dr ca de la placenta pot sa apara sangerari,in timp ce se formeaza si se ridica la locul ei. ce bebel maricel ai deja poza de la eco nu ti-a dat? |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Anabella ce veste minunata Felicitari mamica draga sa dea Dumnezeu sa vina fetita mult asteptata |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Anabella, felicitari, mami !!!! Era si timpul sa apara o noua burticuta daca pleaca Praslea... Praslea.. NASTERE USOARA iti doresc din tot sufletul !!! Mela draga mea, sarcina usoara in continuare si multi multi de la noi !!!! teea pe burtica |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Anabella,ce bucurie ...... Felicitari,draga mea ! Sa ai o sarcina usoara,fara probleme! Si sa dea D-zeu sa vina bebelina mult asteptata! P.S. Cand vad ca sunteti atatea mamici cu 3 copilasi,sau sunteti gravidute cu al treilea ,ma gandesc la mine cat de egoista pot sa fiu (ca mi-am luat gandul de la al doilea bebelus)! |
|

| Multumesc de urari fetelor!!
Mela am facut si in dimineata aceasta un test si asta chiar ca nu se mai vede linia deloc oare de ce ee asa? |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mai, ce noutati pe aici...Anabella acum ti-am vazut tiker-ul, sa fie intr-un ces bun.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Anabella felicitari! Hai ca nu ne-ai tinut degeaba pe jar! Doamne ce bucurie! O sa vina si fetitza! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anabella eu zic sa repeti testul dupa cateva zile, poate cel de ieri a fost un pic mai sensibil ca cel de azi. mela , nu mi-a dat poza ca am fost la urgente, nu mi-a zis ca ar fi de la placenta,azi se pare ca nu mai sangerez , mai iese un pic maro deschis impreuna cu ovulul de aseara, |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Continuarea AICI |
|
|