Gravidutele noastre dragi - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, December 28, 2009 6:25 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De AICI am plecat.

Bretonele

Bulinutza

Ely

Praslea cel voinic

Sousourel

Stefania

Simo

FDana

Princess Lilou
img

Ultima actualizare: 29.12.2009

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! pupici
Ana
Scris: Monday, December 28, 2009 6:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sarcina usoara gravidutzelor!hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, December 28, 2009 7:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, mai e Princess Lilou.pupici
Ely
Scris: Monday, December 28, 2009 8:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Adriana multumim.pupici Mai este si Sousourel.bounce
ingerash
Scris: Monday, December 28, 2009 11:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sarcina usoara gravidutelor!computerlove iloveyou iloveyou iloveyou
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 29, 2009 7:12 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Gata fetelor, le-am adaugat pe Sousourel si pe Princess Lilou. Am mai omis pe cineva?
bulinutza
Scris: Tuesday, December 29, 2009 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Saluti tutror...
Am trecut si eu sa va povestesc ce mai facem...
Am avut niste sarbatori mai agitate...bine ca au trecut, acum ne-am mai linistit...

Ieri am intrat in panica ca bebelina nu miscase mai bine de 4 ore. Am stst eu in toate pozitiile posibile, am bazait-o, am povestit, i-am pus muzica, am facut tot ce am stiut ca ii place sau ca o enerveaza si...nimic. Ajunsesem sa intru in panica si l-am sunat pe dr meu. In timpul conversatiei cu el, eu jumatate moarta de spaima, incepe si pitica mea sa sughita...:018:

Mi-a zis doctorasul meu ca poate doarme si ea si sa o las sa doarma, ca 3-4 ore e normal...ooooooffff...ce sperietura am tras...m-a indrumat totusi spre o Echo Doppler aseara la un alt doctor care face asa ceva ca sa elimin orice motiv de panica. Bebelusa e perfecta, nu-i nicio problema...doar ca a fost si ea mai somnoroasa in ultimul timp, ca mine...

Eu...doooooooooorm toata ziua...nu stiu ce se intampla cu mine, pana acum aveam insomnii, acum ma trezesc misun prin casa o ora si cad la loc in pat...si tot asa...

Am observat ca mananc din ce in ce mai putin...ca nu mai pot!!! Cand mananc ma simt ca un balon si nu-mi mai gasesc nicio pozitie de dormit, nu mai pot respira si senzatia e asa de urata ca prefer doar sa "ciugulesc" din cand in cand cate ceva...

Ieri am fost sa-mi fac a doua doza de vaccin antitetanos si sa-mi iau rezultatul ultimelor analize de herpes si citomegalovirus pe care n-am considerat necesar sa le repet cand mi-a zis dr si le-am facut acum ca ma tot stresa sa le aiba...inca 200 de ron aruncati in canal...whatever...banghead

Cam astea sunt stirile...
Puup toate burticile si va astept si pe voi la "raport"!!

Ana
Scris: Tuesday, December 29, 2009 9:47 AM
Nivel

Bulinutzo multa sanatate si ea si profita acuma si te odihneste ca dupa vine bebelina....computerlove pupici
Mela
Scris: Tuesday, December 29, 2009 9:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sarcina usoara si la termen tuturor gravidutelor angel gravida

Bulinutza,zic si eu ca Anabella,dormi cat apuci,poate dupa nastere o sa ti se faca dor de somn ras eu sper sa ai o bebelina cumintica foc angel
te pup pupici computerlove
Ely
Scris: Tuesday, December 29, 2009 8:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fetele multumim de urari.pupici pupici
Bulinuta ma bucur ca sunteti bine topai majoreta inca putin.Si eu as dormi mai ales dimineata de la 7 pana pe la 11 ca nopatea nu ma lasa bebe sa dorm nu gasesc pozitia buna ,ori merg des la toaleta ,ori Karina cere apa sau tuseste,asa ca dimineata dorm cel mai bine .
Azi de dimineata am fost la analize,iar acum am fost la echograf.Bebica al meu e bine are 2.041 g e tot baietel ,lichid amniotic normal si are o acvtivitate burtica mea face valuri ,valuricoeur .Nu m-am bucurat indeajuns ca ,Karina a varsat in masina si ma gandesc oare de ce?uff iar o luam de la capatpale Mi s-a deschis apetitul la dulciuri ,iar picioarele si mainile deja au inceput sa se umfle.uff abia ma misc si in casa si pe strada.Sper sa treaca timpul cat mai repede sa-mi tin puiul in brate.coeur computerlove .

Sousourel sper ca esti bine da un semn. pupici
teea09
Scris: Wednesday, December 30, 2009 6:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
yes yes Hei gravidutelor va pup si va doresc sarcini usoare si la termen iloveyou coeur
raly
Scris: Wednesday, December 30, 2009 8:01 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Gravidutzelor sarcini usoare in continuare si aveti grija de voi!pupici pupici
Ana
Scris: Wednesday, December 30, 2009 8:53 AM
Nivel

Ely multa sanatate iti doresc,te inteleg asta este timpul de pe urma.te simti grea,mare,picioarele si mainile umflate,nu prea mai ai chef de nimica dar trec toate astea cine o sa aiba baietel la casa?^pupici pupici pupici
pupici si sanatate Karinutzeiangel angel
TatyKS
Scris: Wednesday, December 30, 2009 6:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bulinutza, Ely va inteleg starea prin care treceti. Odihniti-va mult fetelor cand puteticomputerlove pupici
Ely, si eu in ultuma luna eram asa umflata si ma miscam mereu asa greu dar mai e putin si va revenitipupici .
Sarcina usora la toate gravidutelecomputerlove si sanatate multa.
Ana
Scris: Wednesday, December 30, 2009 11:55 PM
Nivel

Restul gravidutzelor ce mai faceti?hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.