Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| De AICI am plecat.
Bretonele

Bulinutza

Ely

Praslea cel voinic

Sousourel

Stefania

Simo

FDana

Princess Lilou

Ultima actualizare: 29.12.2009
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sarcina usoara gravidutzelor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana, mai e Princess Lilou. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana multumim. Mai este si Sousourel. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcina usoara gravidutelor! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Gata fetelor, le-am adaugat pe Sousourel si pe Princess Lilou. Am mai omis pe cineva? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Saluti tutror... Am trecut si eu sa va povestesc ce mai facem... Am avut niste sarbatori mai agitate...bine ca au trecut, acum ne-am mai linistit...
Ieri am intrat in panica ca bebelina nu miscase mai bine de 4 ore. Am stst eu in toate pozitiile posibile, am bazait-o, am povestit, i-am pus muzica, am facut tot ce am stiut ca ii place sau ca o enerveaza si...nimic. Ajunsesem sa intru in panica si l-am sunat pe dr meu. In timpul conversatiei cu el, eu jumatate moarta de spaima, incepe si pitica mea sa sughita...:018:
Mi-a zis doctorasul meu ca poate doarme si ea si sa o las sa doarma, ca 3-4 ore e normal...ooooooffff...ce sperietura am tras...m-a indrumat totusi spre o Echo Doppler aseara la un alt doctor care face asa ceva ca sa elimin orice motiv de panica. Bebelusa e perfecta, nu-i nicio problema...doar ca a fost si ea mai somnoroasa in ultimul timp, ca mine...
Eu...doooooooooorm toata ziua...nu stiu ce se intampla cu mine, pana acum aveam insomnii, acum ma trezesc misun prin casa o ora si cad la loc in pat...si tot asa...
Am observat ca mananc din ce in ce mai putin...ca nu mai pot!!! Cand mananc ma simt ca un balon si nu-mi mai gasesc nicio pozitie de dormit, nu mai pot respira si senzatia e asa de urata ca prefer doar sa "ciugulesc" din cand in cand cate ceva...
Ieri am fost sa-mi fac a doua doza de vaccin antitetanos si sa-mi iau rezultatul ultimelor analize de herpes si citomegalovirus pe care n-am considerat necesar sa le repet cand mi-a zis dr si le-am facut acum ca ma tot stresa sa le aiba...inca 200 de ron aruncati in canal...whatever...
Cam astea sunt stirile... Puup toate burticile si va astept si pe voi la "raport"!!
|
|

| Bulinutzo multa sanatate si ea si profita acuma si te odihneste ca dupa vine bebelina.... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| sarcina usoara si la termen tuturor gravidutelor
Bulinutza,zic si eu ca Anabella,dormi cat apuci,poate dupa nastere o sa ti se faca dor de somn eu sper sa ai o bebelina cumintica foc te pup
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele multumim de urari. Bulinuta ma bucur ca sunteti bine inca putin.Si eu as dormi mai ales dimineata de la 7 pana pe la 11 ca nopatea nu ma lasa bebe sa dorm nu gasesc pozitia buna ,ori merg des la toaleta ,ori Karina cere apa sau tuseste,asa ca dimineata dorm cel mai bine . Azi de dimineata am fost la analize,iar acum am fost la echograf.Bebica al meu e bine are 2.041 g e tot baietel ,lichid amniotic normal si are o acvtivitate burtica mea face valuri ,valuri .Nu m-am bucurat indeajuns ca ,Karina a varsat in masina si ma gandesc oare de ce?uff iar o luam de la capat Mi s-a deschis apetitul la dulciuri ,iar picioarele si mainile deja au inceput sa se umfle. abia ma misc si in casa si pe strada.Sper sa treaca timpul cat mai repede sa-mi tin puiul in brate. .
Sousourel sper ca esti bine da un semn. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Hei gravidutelor va pup si va doresc sarcini usoare si la termen |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Gravidutzelor sarcini usoare in continuare si aveti grija de voi! |
|

| Ely multa sanatate iti doresc,te inteleg asta este timpul de pe urma.te simti grea,mare,picioarele si mainile umflate,nu prea mai ai chef de nimica dar trec toate astea cine o sa aiba baietel la casa?^ pupici si sanatate Karinutzei |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bulinutza, Ely va inteleg starea prin care treceti. Odihniti-va mult fetelor cand puteti Ely, si eu in ultuma luna eram asa umflata si ma miscam mereu asa greu dar mai e putin si va reveniti . Sarcina usora la toate gravidutele si sanatate multa. |
|

| Restul gravidutzelor ce mai faceti? |
|
|